Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ..απο αύριο ξεκινάω και πάλι την δουλειά! Ας ελπίσουμε να μην με τρελάνουν...

Την Τετάρτη έχουμε ραντεβού με τον γιατρό να δούμε το νινί μας...άντε ανυπομονώ..!!!!

καλη αρχη Αγγελικουλα μου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσια τελικα τα εβαψα τα μαλλια μου καστανα με βαφη του κορρε ξαναρωτησα τον γιατρο μου απαντησε αρκετα αυστηρα και με επιβεβαιωσε οτι μπορω, ρωτησα και τον φαρμακοποιο μου και μου τον οποιο και εμπιστευομαι γιατι ειναι και χημικος και μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα, η βαφη δεν με πειραξε καθολου και παροτι απο ξανθια εγινα μελαχρινη η ψυχολογια μου ανεβηκε γιατι ειδα και παλι τον εαυτο μου περιποιημενο και ευτυχως του αντρα μου του αρεσαν παρα πολυ η αλλαγη!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κατι τελευταιο απο αυριο ξεκιναω την μετακομιση ευτυχως βρηκα ενα υπεροχο σπιτι! θα κανω μεταφορα του τηλεφωνου και δεν θα εχω internet για καμοια εβδομαδα, απο δευτερα ξεκιναω σεμιναρια. ολα μαζι τα κανω παντα ετσι τρεχω! μα δεν μας καθοτανε ποιο μπροστα να βρουμε σπιτι που ειχα αδεια τωρα που θα τρεχω με χιλια τελος παντων ελπιζω να τα βγαλω περα οπως καταλαβαινετε παροτι ειμαι πολυ χαρουμενη που θα παμε σε σπιτι που πληρει ολες τις προυποθεσεις να γεννηθει και να μεγαλωσει το μωρακι μας εχω αγχωθει αρκετα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Margioula μου με γεια το κεφαλι!! :D

Κι εμένα μου είχε πει φυτικη βαφη οτι μπορω να κάνω. Με το καλό να μετακομίσετε στο νεο σας σπιτακι, και μην αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν τελικά! :D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

και εγω σε λιγο θα παω γιατρο φιλεναδιτσες μου!

αντε να δουμε...!!το νινι μου εχει λειψει!

εγω οταν ειχα μεινει εγκυος το καλοκαιρι ειχα ανταυγιες στα μαλλια μου και μετα ειχαν γινει τρικολορε οποτε μετα την αποξεση αρχισα να τα βαφω καστανα και ετσι τωρα ειναι κοντα στο φυσικο μου χρωμα και τα λευκα φαινονται ναι μεν αλλα μονο στους κροταφους εχω και αν ειναι κατω δεν φαινονται.

αγγελικη δικιο εχεις δουλεια μετα απο τοσο καιρο....υπομονη

Καλημέρα μανούλες!! Σας γράφω απο το γραφείο αυτή την φορά! Δεν είναι κ άσχημα τελικά! Είναι κ Παρασκευή οπότε αύριο καθόμαστε πάλι :)

Αχ ανυπομονώ για την Τετάρτη!

καλη αρχη Αγγελικη,

θα περασουνε οι μερες γρηγορα και θα δεις το μωρακι σου. και εγω ανυπομονω να περασουν 2 εβδομαδες ακομη για τον β-επιπεδου. ειμαι και αρκετα αγχομενη απο κατι αλλα προβληματα.

σημερα ανακοινωσα και στην ιδιοκτητρια οτι θα κλεισω και το μαγαζι γιατι δεν παει αλλο. και πρεπει να μαζεψω ενα σωρο λεφτα, αλλα απο που;

αληθεια εσεις εχετε ταχυκαρδιες; εγω τις ειχα και απο πριν λογω θυρεοειδη αλλα και τωρα στην εγκυμοσυνη ακομη χειροτερα. και οταν αγχονομαι αφηστε τα......

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλη αρχη Αγγελικη,

θα περασουνε οι μερες γρηγορα και θα δεις το μωρακι σου. και εγω ανυπομονω να περασουν 2 εβδομαδες ακομη για τον β-επιπεδου. ειμαι και αρκετα αγχομενη απο κατι αλλα προβληματα.

σημερα ανακοινωσα και στην ιδιοκτητρια οτι θα κλεισω και το μαγαζι γιατι δεν παει αλλο. και πρεπει να μαζεψω ενα σωρο λεφτα, αλλα απο που;

αληθεια εσεις εχετε ταχυκαρδιες; εγω τις ειχα και απο πριν λογω θυρεοειδη αλλα και τωρα στην εγκυμοσυνη ακομη χειροτερα. και οταν αγχονομαι αφηστε τα......

Να'σαι καλά Λιτσάκι μου!!! Πράγματι βρε κορίτσια για πότε πέρασε η ώρα ούτε που το κατάλαβα, απίστευτο!!! Πώ πώ Β-επιπέδου έ? Φαντάζομαι την αγωνία σου..αλλά θα περάσει ο καιρός που θα πάει? Στο χέρι του είναι? χιχιιχ :P

Έυχομαι καλά ξεμπερδέματα με το μαγαζί.. Ταχυκαρδία είχα κ εγώ σήμερα και το ένιωθα αρκετά..αλλά μάλλον επειδή αγχώθηκα λογικό μου ακούγεται.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Να'σαι καλά Λιτσάκι μου!!! Πράγματι βρε κορίτσια για πότε πέρασε η ώρα ούτε που το κατάλαβα, απίστευτο!!! Πώ πώ Β-επιπέδου έ? Φαντάζομαι την αγωνία σου..αλλά θα περάσει ο καιρός που θα πάει? Στο χέρι του είναι? χιχιιχ :P

Έυχομαι καλά ξεμπερδέματα με το μαγαζί.. Ταχυκαρδία είχα κ εγώ σήμερα και το ένιωθα αρκετά..αλλά μάλλον επειδή αγχώθηκα λογικό μου ακούγεται.

εχω απιστευτη αγωνια παρολο που την δευτερα που ειχα παει στο γιατρο μου ειπε πως ειναι ολα καλα. αλλα πιστευω πως ολες οι γυναικες περιμενουν αυτη την εξεταση για να ηρεμησουν εντελως.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

χαχαχαχαχαχχαα!!!!σορρυ κοριτσια ασχετο!!! πανω στη βιασυνη μου αντι να το βαλω στο καφε του οκτωβρη το εβαλα στο δικό σας και δεν ξερω να το σβυσω τωρα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Nατος καλεεε!!!! αν και δεν φαινεται τοσο καλα γιατι τραβηξα φωτο απο το κινητο:D:D:D:D:Dbebisw.jpg

δεν πειραζει μας εδωσες μια ιδεα περιπου τι να περιμενουμε να δουμε. μετο καλο να'ρθει το μπεμπακι σου.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Τέλειο έτσι Λιτσάκι? Φαίνεται κανονικά η φατσούλα του..απίστευτο!!!

Θα πάθουμε πλάκα εντελώς μου φαίνεται... Υπομονή Λιτσάκι μου υπομονή...εσύ θέλεις 2 εβδομάδες ακόμα εγώ έχω λογικά 4 μπροστά μου για την Β επιπέδου! Θα περάσει ο καιρός κ θα το ζήσουμε κ αυτό :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...