Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??μια χαρα σας βρισκω όλες μπραβο!

εγω εκανα την αυχενικη ολα καλα 1,75 βγηκε τωρα να βγει και η pappa και να δουμε αν θα χρειαστει αμνιο.β επιπεδου 17/8 πρωτα ο ΘΕΟς.Οι εμετοι συνεχιζονται και η διαθεση μου δεν ειναι και η καλυτερη!

αλλα το μπεμπακι μου ειναι καλα...με τον αντρα μου ειμαστε λιγο κρυοι αλλα δεν θα σκασω κιολας....

δεν εχω καθολου ορεξη αν με καταλαβενεται και αυτος παλι εχει ....

mariaefi καλημερα

απο οτι διαβαζω το μωρακι σου ειναι μια χαρα αυτο να εχεις στο μυαλο σου και να εισαι ηρεμη.

οσο για τον αντρα σου οπως το λες ''μην σκας!!!'' ξερω πολλες παρομοιες περιπτωσεις και η πιο κοντινη της αδελφης μου που δεν ειχε ορεξη οχι μονο στην εγκυμοσυνη αλλα και αρκετο καιρο μετα και ειχανε μονιμο θεμα συζητησης με τον αντρα της. καταλαβαινεις.... επισης της κουμπαρας μου, αυτοι παιδι μου δεν καταλαβαινουν την ψυχολογια μας.

εμεις βεβαια δεν εχουμε τετοιο θεμα εμενα δεν με πιεζει καθολου. οποτε νιωθω εγω καλα γινετε και αυτο με πολυ προσοχη. θα σου ελεγα να το συζητησεις μαζι του αν δεν το εχεις κανει ακομη και αν παλι δεν καταλαβαινει κανε και εσυ τον κινεζο.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερα και στις υπολοιπες μανουλες.

τι κανετε σημερα. εγω καλα αλλα νυσταζω χθες με πιασανε παλι οι ταχυκαρδιες και δεν με αφησανε να κοιμηθω μεχρι τις 5 το πρωι.

η β-επιππεδου γινετε απο την 20η μεχρι την 22η εβδομαδα οποτε αν ειστε σε αυτες τις εβδομαδες ειναι καλα. εγω θα την κανω αρχη της 20ης γιατι μετα κλεινουν για διακοπες και δεν γινοταν να το αφησω.

οσο για τις βαφες εμενα μου ειχε πει στο 1ο τριμηνο καλα ειναι να το αποφυγουμε αν παλι επρεπε να τα εκανα μονο με φυτικη βαφη και ετσι δεν τα εκανα. αλλα μολις μπηκα στον 4ο μηνα την καναρωτησα και μου ειπε τωρα να τα βαψω με οτι βαφη συνυθιζω να τα βαφω και τα εβαψα στο σπιτι μονη μου με colleston. αλλα καλο ειναι να ακουμε το γιατρο μας.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Μελακι μου τρομαξα τοσο που σκεφτομαι να μην τα βαψω :?

Εγώ τρόμαξα κυρίως με διάφορα που μου πε ο γιατρός και ο ομοιοπαθητικός μου, παρόμοια με αυτά που γράφονται.

Επίσης υπάρχει και μια μελέτη του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.....

Οπότε από το Νοέμβρη του 2009 που έμεινα 1η φορά έγκυος είμαι φυσική καστανή.....χωρίς βαμμένα νύχια, χωρίς καφέ....

Η αλλαγή όταν γεννήσω και αποθηλάσω και το 2ο μωρό πρώτα ο Θεός θα είναι εντυπωσιακή πάντως!

Θα εμφανιστώ με ανταύγεια, νύχι, και ευελπιστώ και πιο αδύνατη!!

Χεχεχε.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Οσο για τις περιπτύξεις με σύζυγο....

Ο γιατρός μου δεν αφήνει.....έχω κακό ιστορικό συσπάσεων....

Και ο αντρας μου ούτε να το σκεφτεί...απέχει!

Καταλαβαίνω απόλυτα ότι η γυναίκα είναι φυσικότατο να μην έχει διάθεση.

Εχουμε τους εμετούς, τα πονάκια, τα άγχη μας.....έλεος!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

μωρε εμεις οι γυναικες καταλαβαινομαστε αλλα οι αντρες?!!

βεβαια και του το εχω συζητησει αλλα αυτος λεει εχει αναγκες και τι θα κανει?!

μου σπαει τα νευρα!

αυριο θα παω γιατρο να δουμε τι θα δουμε παλι ελπιζω να μην με βρει αφυδατωμενη.....

και μεσα σε ολα αυτα θα πρεπει να πληρωσουμε και 1300 ευρω εφορια...νευρα νευρα νευρα!!

Εγώ τρόμαξα κυρίως με διάφορα που μου πε ο γιατρός και ο ομοιοπαθητικός μου, παρόμοια με αυτά που γράφονται.

Επίσης υπάρχει και μια μελέτη του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.....

Οπότε από το Νοέμβρη του 2009 που έμεινα 1η φορά έγκυος είμαι φυσική καστανή.....χωρίς βαμμένα νύχια, χωρίς καφέ....

Η αλλαγή όταν γεννήσω και αποθηλάσω και το 2ο μωρό πρώτα ο Θεός θα είναι εντυπωσιακή πάντως!

Θα εμφανιστώ με ανταύγεια, νύχι, και ευελπιστώ και πιο αδύνατη!!

Χεχεχε.

και εγω δεν τα βαφω ειμαι φοβιτσιαρα.οταν ημουν εγκυος στην κορη μου τα εβαψψα λιγο απο το γαμο μου (αναγκαστικα) με βαφη που την διαλυεις με νερο.ενταξει δεν κραταει ουτε καλυπτει πληρως ολα τα ασπρα αλλα την δουλεια μου την εκανα....και αυτο το εκανα εχοντας κλεισει τον 5ο

Οσο για τις περιπτύξεις με σύζυγο....

Ο γιατρός μου δεν αφήνει.....έχω κακό ιστορικό συσπάσεων....

Και ο αντρας μου ούτε να το σκεφτεί...απέχει!

Καταλαβαίνω απόλυτα ότι η γυναίκα είναι φυσικότατο να μην έχει διάθεση.

Εχουμε τους εμετούς, τα πονάκια, τα άγχη μας.....έλεος!

Και μένα έτσι ακριβώς Μελάκι μου! Πάντως το καλό μου δεν με φέρνει καθόλου σε δύσκολη θέση κάνει υπομονή κ εγώ προσπαθώ να μην τον παρατάω στο έλεος του με πιάνεις ? :P:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Εμένα ο αντρούλης μου φοβάται λίγο μην κάνουμε κακό στο νινί, οπότε τον τραβάω εγώ με το ζόρι :wink:

Όσο για το μαλλί προσπαθώ να αντέξω αλλά έχω πολλά άσπρα και έχει αρχίσει να με ενοχλεί φοβερά... Μάλλον σε καμιά 15αριά μέρες θα τα βάψω κι εγώ με καμια φυτική.

Αγγελική κι εμείς την Τετάρτη θα πάμε :)

dev358pfs__.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! Εμένα ο αντρούλης μου φοβάται λίγο μην κάνουμε κακό στο νινί, οπότε τον τραβάω εγώ με το ζόρι :wink:

Όσο για το μαλλί προσπαθώ να αντέξω αλλά έχω πολλά άσπρα και έχει αρχίσει να με ενοχλεί φοβερά... Μάλλον σε καμιά 15αριά μέρες θα τα βάψω κι εγώ με καμια φυτική.

Αγγελική κι εμείς την Τετάρτη θα πάμε :)

Καλημέρα μικρή μου dsunny :) ! Ναί μωρέ κάπως έτσι γίνεται ;) Είναι καλά τα αγοράκια μας!!

Επειδή ακούγονται πολλά πάντως εγώ προσωπικά ακούω μόνο τον γιατρό μου θεωρώ ότι δεν θα το ρισκάριζε να κάνει κακό! Όπως είπα κ παραπάνω έκανα κ εγώ αντάυγειες όμως.

Αααα τι καλά μαζί θα καρδιοχτυπάμε!!!! :D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εμένα ανταύγειες δεν μ αφήνει μόνο φυτική βαφή μου είπε.. Ένας άλλος γιατρός που είχα ρωτήσει σε άσχετη φάση μου είχε πει από 16η εβδομάδα και μετά βάλε ότι θες όλα το ίδιο είναι... Αντε βγάλε άκρη δηλαδή...

dev358pfs__.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλό μήνα!

Κι εμένα εχουν βγει τα λευκα, αλλά ευτυχώς είναι από κάτω και δεν φαίνεται πολύ, οπότε λέω να μην κάνω τιποτα, τουλάχιστον όχι ακόμη.

Αύριο το μεσημεράκι πάω για αμνιο.

5NEXp2.png

καλημερα, τι κανετε;

τελευταια μερα στον 4ο εμεις, αυριο μπαινουμε στον 5ο λετε τωρα να το νιωθω πιο εντονα; πολυ θελω να αρχισει να χτυπαει και οχι μονο να με γαργαλαει να το νιωσει και το μωρο μου λιγο που καθε φορα χαιδευει την κοιλια μου περιμενοντας να νιωσει κατι.

κοριτσια ο δικος μου μεχρι πριν ενα μηνα ουτε που πλησιαζε κοντα μου στο κρεβατι ειναι λιγο ασχετος και φοβοταν, μεχρι που ενα βραδυ το ηθελα εγω πολυ και τον εβελα κατω και του εξηγησα πως αφου ο γιατρος μας το επιτρεπει θα το κανουμε μεχρι να μας πει οτι δεν πρεπει και απο τοτε ειναι λιγο πιο χαλαρος, αλλα περιμενει απο μενα παλι να το ζητησω.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...