Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια χθες μπηκα επισημα στο β΄τριμηνο και ο γιατρος μου επετρεψε να βαψω τα μαλλια αλλα μου ειπε αν ειναι δυνατον σε ανοιχτο χωρο με μια μασκουλα στο προσωπο και φυτικη βαφη χωρις να πλησιασω πολυ πολυ την ριζα αλλα ειμαι σε διλημα τωρα ειναι ξανθα σκουρο σαντρε με μια ριζαρα καστανη τι λετε βρε κοριτσια θελω την γνωμη σας να τα βαψω καστανα ολα ή να κανω ανταυγιες?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχει συμβαλει και μια ξαδελφη του αντρα μου που με ειδε χθες και μου ειπε καλως την χοντρη!!! εννοειται πως την στολισα αναλογως αλλα εμενα μου εμεινε το ψυχολογικο!!!

Και εμενα ενας συναδερφος μου ειπε οτι φαινεσαι εγκυος και του ειμαι απο τον Μαρτιο επρεπε να του προσθεσω στο τελος ΒΛΑΚΑ!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

σιγουρα καποια στιγμη θα το δουμε. και ο δικος μου για αγοαρακι χτυπιεται αλλα νομιζω πως και κοριτσακι να δει θα κατουρηθει απο την χαρα του παρολο που δεν το δειχνει. εγω του λεω ''οτι εβαλες αυτο ειναι εσυ το κανονισες αυτο το θεμα'' και γελαει.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! φιλεναδα σε βρησκω σωστη θα ακολουθησω το παραδειγμα σου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγω εκανα ανταυγιες αφου ρωτησα τον γιατρο μου βεβαια, δεν ακουμπησα ριζα μονο πανω στην νεκρη τριχα! Τωρα τι να σου πω δεν το εχω ψαξει παραπανω εκανα οτι μου ειπε ο γιατρος.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??μια χαρα σας βρισκω όλες μπραβο!

εγω εκανα την αυχενικη ολα καλα 1,75 βγηκε τωρα να βγει και η pappa και να δουμε αν θα χρειαστει αμνιο.β επιπεδου 17/8 πρωτα ο ΘΕΟς.Οι εμετοι συνεχιζονται και η διαθεση μου δεν ειναι και η καλυτερη!

αλλα το μπεμπακι μου ειναι καλα...με τον αντρα μου ειμαστε λιγο κρυοι αλλα δεν θα σκασω κιολας....

δεν εχω καθολου ορεξη αν με καταλαβενεται και αυτος παλι εχει ....

Γεια σας κοριτσάκια!! Τι κάνετε;; Μπαίνω διαβάζω τα νέα σας αλλά αυτές τις μέρες δεν προλάβαινα να κάνω τπτ πόσο μάλλον να γράψω... Ευτυχώς από τώρα και μετά χαλαρώνω :D

Εμείς είμαστε μια χαρούλα, με μόνο προβληματάκι οτι αυτή τη βδομάδα ξεκίνησα σίδηρο και ασβέστιο και εχω τρελαθεί στους εμετούς :( Αμφιβάλλω αν μένει τίποτα να απορροφηθεί... Τώρα θα αλλάξω χάπια να δούμε αν πάει καλύτερα...

Έκλεισα β επιπέδου στις 20/8... αλλά από ότι βλέπω εσείς έχετε όλες αρκετά νωρίτερα... μήπως είναι αργα;;; Θα είμαι 22 εβδομάδων σχεδόν..

Όσο για τα κιλά δεν έχω πάρει ούτε γραμμάριο αντίθετα έχω χάσει κιόλας και όσο περνάνε οι μέρες ανησυχώ λίγο.. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν μπορώ να φάω σχεδόν τιποτα.. όλα μου φέρνουν αηδία... Κοιλιά δε φαίνεται ακόμα... Αφού λέω ότι είμαι έγκυος κι όλοι νομίζουν πως μόλις το μαθα....... Βγήκε και η papp-A και είναι 2πλάσια από το μέσο όρο *shock* ενώ η χοριακή είναι 1.75 φορές πάνω από το μέσο όρο... ο γιατρός λέει ότι μάλλον έχω μεγάλο πλακούντα και να μην ανησυχώ αλλά...

Φιλιά πολλά σε όλες!!

dev358pfs__.png

κοριτσακι η β επιπεδου γινεται απο την 20η μεχρι και 22η οποτε μια χαρα~!

αν βγηκε καλη η αυχενικη δεν νομιζω οτι συντρεχει λογος ανυσηχιας για την αιματος!

αλλωστε συγκριτικα ειναι αυτα τα δυο μαζι!

και εγω μαλλον 17/8 θα την κανω...

βρε κοριτσια ποσες μερες μετα πηρατε τα αποτελεσματα απο την αιματος??μου ειπαν 10 μερες και φαινετε αιωνας!

Διαφημίσεις

Αγγελικουλα η διατροφη ειναι για κοπελες που εχουν διαβητη κυησης δεν ξερω αν ενδεικνυται για την δικη σου περιπτωση (σε σχεση με αυτο που αναφερεις για την ινσουλινη). Καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου και αν ενδεικνυται ευχαριστως να στην στειλω!

Σιγουρα εχω στο μυαλο μου οτι προτεραιοτητα εχει το μπεμπε αλλα με πιανει το παραπονο γιατι προσπαθω τοσο πολυ και δεν εχω αποτελεσμα! Θα μου περασει, εχει συμβαλει και μια ξαδελφη του αντρα μου που με ειδε χθες και μου ειπε καλως την χοντρη!!! εννοειται πως την στολισα αναλογως αλλα εμενα μου εμεινε το ψυχολογικο!!!

Έχεις δίκιο κοριτσάκι εφόσον ακόμα δεν έχω κάνει διαβήτη κύησης ίσως να μην πρέπει να την ακολουθήσω. Σέυχαριστώ πολύ πάντως :)

Όσο για τα στόματα..αχ...αχ... κ εγώ έξαλλη γίνομαι όταν με ρωτάνε όλοι πόσο πήρα κτλ κτλ..λες και τα πήραν εκείνες έλεος!! Στο κάτω κάτω εγώ δεν είμαι καθόλου της απόψεως οτι στην εγκυμοσύνη πρέπει να κάνουμε δίαιτα με την έννοια της δίαιτας εφόσον δεν συντρέχει κάποιος λόγος..Μια ξαδέλφη μου που δεν έτρωγε καθόλου στην εγκυμοσύνη κ είχε πάρει όλα κ όλα 5 κιλά το μωρό γεννήθηκε στον 9 , 1900 γρ..!! Ο γιατρός της είπε οτι δεν τρεφόταν καλά στην εγκυμοσύνη..οπότε να μου λείπει το βύσσινο.. Προτιμώ να πρέπει εγώ να κάνω υπερπροσπάθειες μετά παρά να νιώσω έστω κ στο ελάχιστο οτι δεν έκανα αυτό που έπρεπε! Και για να μην παρεξηγηθούμε δεν εννοώ να τρώμε οτι αηδία κ γλυκό πέσει μπροστά μας έ? Φυσικά εννοώ υγεινή διατροφή

Κοριτσακια χθες μπηκα επισημα στο β΄τριμηνο και ο γιατρος μου επετρεψε να βαψω τα μαλλια αλλα μου ειπε αν ειναι δυνατον σε ανοιχτο χωρο με μια μασκουλα στο προσωπο και φυτικη βαφη χωρις να πλησιασω πολυ πολυ την ριζα αλλα ειμαι σε διλημα τωρα ειναι ξανθα σκουρο σαντρε με μια ριζαρα καστανη τι λετε βρε κοριτσια θελω την γνωμη σας να τα βαψω καστανα ολα ή να κανω ανταυγιες?

Μαργιούλα μου κ εγώ μώλις μπήκα στο 2ο τρίμηνο επειδή έπρεπε να πάω σε ένα σημαντικό γάμο τον ρώτησα κ μου είπε οκ για ανταύγειες όμως όχι για βαφή κανονική.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??μια χαρα σας βρισκω όλες μπραβο!

εγω εκανα την αυχενικη ολα καλα 1,75 βγηκε τωρα να βγει και η pappa και να δουμε αν θα χρειαστει αμνιο.β επιπεδου 17/8 πρωτα ο ΘΕΟς.Οι εμετοι συνεχιζονται και η διαθεση μου δεν ειναι και η καλυτερη!

αλλα το μπεμπακι μου ειναι καλα...με τον αντρα μου ειμαστε λιγο κρυοι αλλα δεν θα σκασω κιολας....

δεν εχω καθολου ορεξη αν με καταλαβενεται και αυτος παλι εχει ....

Συγχαρητήρια Μαράκι! Άντε με το καλό να πάρεις κ τα αποτελέσματα του

pappA! Μα καλά είναι δυνατόν?? Ακόμα οι εμετοί? Καταλαβαίνω πόσο εξαντλημένη θα νιώθεις? Πότε λες να περάσουν? Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σου πότε σταμάτησαν?

Γεια σας κοριτσάκια!! Τι κάνετε;; Μπαίνω διαβάζω τα νέα σας αλλά αυτές τις μέρες δεν προλάβαινα να κάνω τπτ πόσο μάλλον να γράψω... Ευτυχώς από τώρα και μετά χαλαρώνω :D

Εμείς είμαστε μια χαρούλα, με μόνο προβληματάκι οτι αυτή τη βδομάδα ξεκίνησα σίδηρο και ασβέστιο και εχω τρελαθεί στους εμετούς :( Αμφιβάλλω αν μένει τίποτα να απορροφηθεί... Τώρα θα αλλάξω χάπια να δούμε αν πάει καλύτερα...

Έκλεισα β επιπέδου στις 20/8... αλλά από ότι βλέπω εσείς έχετε όλες αρκετά νωρίτερα... μήπως είναι αργα;;; Θα είμαι 22 εβδομάδων σχεδόν..

Όσο για τα κιλά δεν έχω πάρει ούτε γραμμάριο αντίθετα έχω χάσει κιόλας και όσο περνάνε οι μέρες ανησυχώ λίγο.. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν μπορώ να φάω σχεδόν τιποτα.. όλα μου φέρνουν αηδία... Κοιλιά δε φαίνεται ακόμα... Αφού λέω ότι είμαι έγκυος κι όλοι νομίζουν πως μόλις το μαθα....... Βγήκε και η papp-A και είναι 2πλάσια από το μέσο όρο *shock* ενώ η χοριακή είναι 1.75 φορές πάνω από το μέσο όρο... ο γιατρός λέει ότι μάλλον έχω μεγάλο πλακούντα και να μην ανησυχώ αλλά...

Φιλιά πολλά σε όλες!!

Γεία σου Dsunny! Να μην ανησυχείς για τα αποτελέσματα..εδώ μέσα έχω διαβάσει άπειρες περιπτώσεις που ενώ ήταν χάλια ενα απο τα δύο στο τέλος το μωράκι ήταν υγειέστατο! Εφόσον δε σου είπε αυτό ο γιατρός σου θα σου έλεγα να ηρεμήσεις..Στο κάτω κάτω λες να το ρισκάρει έτσι στα χαζά?Θα κάνεις άμνιο ή όχι?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

βρε κοριτσια ποσες μερες μετα πηρατε τα αποτελεσματα απο την αιματος??μου ειπαν 10 μερες και φαινετε αιωνας!

Κι εγώ 10 μέρες μετά την πήρα. Τα στέλνουν Αθήνα νομίζω γιατί μόνο εκεί έχει πιστοποιημένα εργαστήρια και μάλλον γι αυτό αργούν...

dev358pfs__.png

Angeliki όχι δεν θα κάνουμε άμνιο η πιθανότητα που βγαίνει είναι πολύ πολύ μικρή και δεν αξίζει τον κίνδυνο της άμνιο. Απλά είπα να ρωτήσω εδώ γιατί μου φάνηκαν μυστήριες οι τιμές κι όπου κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι παρόμοιο....

dev358pfs__.png

Angeliki όχι δεν θα κάνουμε άμνιο η πιθανότητα που βγαίνει είναι πολύ πολύ μικρή και δεν αξίζει τον κίνδυνο της άμνιο. Απλά είπα να ρωτήσω εδώ γιατί μου φάνηκαν μυστήριες οι τιμές κι όπου κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι παρόμοιο....

Ε τότε βρε κοριτσάκι μου καθόλου να μην ανησυχείς ακούς? καθόλου!!!!

Άν τυχών ο γιατρός θεωρούσε οτι κάτι δεν του πάει καλά θα σου ζητούσε άμνιο οπωσδήποτε!!!! Εδώ την ζητάνε πιά για ψύλου πήδημα! Όλα είναι όπως τα λέει ο γιατρός να ηρέμήσεις οκ? :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...