Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σε ολες τις μανουλες και στα μωρακια σας.

σημερα ξυπνησα με παρα πολυ καλη διαθεση. ειδαμε χθες το μωρακι μας και ειναι παρα πολυ καλα. εχει μεγαλωσει και εχει παρα πολυ καλη αναπτυξη. ειναι 186 γρ. η σπονδυλικη του ειναι αψογη η παλμοι του ακουγοταν πολυ καλα και γενικως η γιατρος μας ηταν πολυ ευχαριστημενη απο αυτο που εβλεπε. μονο που κοριτσια το δικο μας το μπεμπακι μαλλον ειναι πολυ ντροπαλο (μαλλον μοιαζει στον μπαμπα του. χαχα) δεν γυρνουσε με τιποτα να μας δειξει το φυλο του συνεχεια πωπουδακι μας εδειχε. μονο καποια στιγμη πηγε λιγο να γυρισει και ξεχωρισε κατι που θα εκανε τον μπαμπα του πολυ χαρουμενο αλλα παλι δεν ανοιγε τα ποδια να δουμε καθαρα. οποτε μειναμε με την απορια. ομως κλεισαμε ραντεβου στις 16/7 για τον β-επιππεδου και ελπιζω πως αφου πρωτα μας που οτι ολα ειναι ενταξει να μας πουν και το φυλο του. αυτα τα νεα μας. σας κουρασα λιγο, συγνωμη η χαρα μου ειναι μεγαλη και μιλαω πολυ. φιλια. :D :D :D

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια.Ευχομαι ολες να ειστε καλα.Εμεις ειδαμε χθες το μπεμπη μας στην καθιερωμενη επισκεψη στο γιατρο.Εχει γινει σχεδον 9 εκατοστα!!!Αντρας ολοκληρος!Για την κοπελα που φροντιζει τη λιστα ΠΗΤ εχω 30-12 και θα γεννησω η στο ΙΑΣΩ η στο ΓΑΙΑ,δε γνωριζω ακομη...

bebua καλημερα με το καλο να ερθει ο μπεμπης σου κορατσακι μου!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

σημερα ξυπνησα με παρα πολυ καλη διαθεση. ειδαμε χθες το μωρακι μας και ειναι παρα πολυ καλα. εχει μεγαλωσει και εχει παρα πολυ καλη αναπτυξη. ειναι 186 γρ. η σπονδυλικη του ειναι αψογη η παλμοι του ακουγοταν πολυ καλα και γενικως η γιατρος μας ηταν πολυ ευχαριστημενη απο αυτο που εβλεπε. μονο που κοριτσια το δικο μας το μπεμπακι μαλλον ειναι πολυ ντροπαλο (μαλλον μοιαζει στον μπαμπα του. χαχα) δεν γυρνουσε με τιποτα να μας δειξει το φυλο του συνεχεια πωπουδακι μας εδειχε. μονο καποια στιγμη πηγε λιγο να γυρισει και ξεχωρισε κατι που θα εκανε τον μπαμπα του πολυ χαρουμενο αλλα παλι δεν ανοιγε τα ποδια να δουμε καθαρα. οποτε μειναμε με την απορια. ομως κλεισαμε ραντεβου στις 16/7 για τον β-επιππεδου και ελπιζω πως αφου πρωτα μας που οτι ολα ειναι ενταξει να μας πουν και το φυλο του. αυτα τα νεα μας. σας κουρασα λιγο, συγνωμη η χαρα μου ειναι μεγαλη και μιλαω πολυ. φιλια. :D :D :D

Καλημέρα κοριτσακι :) Τι είναι αυτά που λές οτι μας κούρασες έ? Αφού περιμέναμε τα νέα σου! Χαιρομαι πάρααααααα πολύυυυυυ που όλα μα όλα είναι μια χαρά! Φαντάζομαι τώρα θα είσαι ήρεμη πλέον έτσι δεν είναι?

Ααα ώστε έτσι το μικρουλάκι σου έ? Σου κάνει κόλπα? ΧαχαΧα Το παιδί φαίνεται θέλει να σας κάνει έκπληξη! :D

Αλήθεια που θα την κάνεις την Β επιπέδου? Σκεφτόμουν μήπως αυτή την φορά δεν την κάνω στο Μητέρα όπως όλες τις άλλες εξετάσεις μου και μήπως πηγαίναμε ή στον κούρτη ή στο Έμβρυο. Μελάκι εσύ μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερα κοριτσακια!

Εχω σηκωθει με απαισια διαθεση. Κανω αυστηρα διατροφη λογω του σακχαρου και μεχρι προτινως (πριν με πιασουν οι ζαλαδες) περπαταγα καθε μερα περιπου μια ωρα. Με ολα αυτα ειχα καταφερει να παρω 3 κιλα. Απο την στιγμη που σταματησα το περπατημα εδω και μιαμιση βδομαδα εχω παρει αλλα 3 και ειμαι να σκασω! Εχω τρελαθει στα ψητα, στα φρουτα και στις σαλατες και απο χθες ξεκινησα παλι περπατημα παροτι ζαλιζομαι για να μην ξεφυγω.... Η ψυχολογια μου εχει επηρεαστει παρα πολυ λογο και των ορμονων, αισθανομαι σαν θερμοσιφωνας με ποδια! Ξεκινησα και με 10 κιλακια παραπανω, αναμνηστικα απο τις ορμονες και την κορτιζονη που μου εδιναν στις 3 παλινδρομες και ειμαι σαν μπαλα. Χθες πηγα να παρω μαγιο, εβαλα ενα ηλεκτρικ ολοσωμο κκαι εμοιαζα με σημαδουρα!!!

Τι με εχει πιασει??? Εννοειται οτι θελω να ειναι καλα το μπεμπεκι μου και ολα τα υπολοιπα θα τα παλεψω αλλα καταβαλω τοσο μεγαλη προσπαθεια που νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου εχει βαλθει να με τρελανει. Αλλες κοπελες που ακολουθουν την ιδια διατροφη, αφου εγω τους την εχω δωσει, και χωρις περπατημα εχουν καταφερει να χασουν κιολας!

Οι ορμονες παιζουν μου βιολι!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Γειααααααα.

Αγγελική καλέ μη το δένεις για τη θάλασσα, οι περισσότερες μια χαρά μπάνια κάνουν!

Απλά να ναι καθαρά για αποφυγή ολύνσεων.

Εγώ είχα κάνει μα...κία και μπήκα σε θάλασσα κατεψυγμένη, γι'αυτό τη πάτησα.

Εχω και μια ευαισθησία στις συσπάσεις, ήδη ξεκινάω σιγά σιγά.....

Α όσο για β επιπέδου, εγώ όλα στο Λητώ τα κάνω, σιγά, αν όλα φαίνονται μια χαρά γιατί να πας αλλού? Αν (χτύπα ξύλο) κάτι δε φανεί τέλειο, πας και αλλού.....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακι :) Τι είναι αυτά που λές οτι μας κούρασες έ? Αφού περιμέναμε τα νέα σου! Χαιρομαι πάρααααααα πολύυυυυυ που όλα μα όλα είναι μια χαρά! Φαντάζομαι τώρα θα είσαι ήρεμη πλέον έτσι δεν είναι?

Ααα ώστε έτσι το μικρουλάκι σου έ? Σου κάνει κόλπα? ΧαχαΧα Το παιδί φαίνεται θέλει να σας κάνει έκπληξη! :D

Αλήθεια που θα την κάνεις την Β επιπέδου? Σκεφτόμουν μήπως αυτή την φορά δεν την κάνω στο Μητέρα όπως όλες τις άλλες εξετάσεις μου και μήπως πηγαίναμε ή στον κούρτη ή στο Έμβρυο. Μελάκι εσύ μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου?

ναι ειμαι παρα πολυ ηρεμη σημερα. βεβαια ανυπομονω και για το τι θα δειξει και ο β-επιππεδου αλλα μεσα μου νιωθω και μια σιγουρια που ειχα καιρο να νιωσω. ελπιζω να ειμαι ετσι μεχρι εκεινη τη μερα και να μην με πιασουν ποτε ξανα οι φοβιες μου. το ζουζουνακι μας δεν θελει να μας δειξει ακομη τι εχει αναμεσα στα ποδαρακια του αλλα μου αρκει που ειναι καλα.

τον β-επιππεδου θα τον κανω στην θεσ/νικη μου εκλεισε ραντεβου η γιατρος μου.

κοριτσια ευχομαι να ημαστε ολες τοσο χαρουμενες οσο ειμαι εγω σημερα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Μπραβο Λιτσακι μου ουτε εμας γυρναγε μας το φυλαει για εκπληξη!! λιγη υπομονη και θα το δουμε και αυτο,παντως και ο αντρας μου θα χαρει πολυ αν ειναι αγορακι αλλα και αν δεν ειναι και παλι πιστευω οτι οι μπεμπουλες τους δεν θα τους κακοφανουν!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Εχω σηκωθει με απαισια διαθεση. Κανω αυστηρα διατροφη λογω του σακχαρου και μεχρι προτινως (πριν με πιασουν οι ζαλαδες) περπαταγα καθε μερα περιπου μια ωρα. Με ολα αυτα ειχα καταφερει να παρω 3 κιλα. Απο την στιγμη που σταματησα το περπατημα εδω και μιαμιση βδομαδα εχω παρει αλλα 3 και ειμαι να σκασω! Εχω τρελαθει στα ψητα, στα φρουτα και στις σαλατες και απο χθες ξεκινησα παλι περπατημα παροτι ζαλιζομαι για να μην ξεφυγω.... Η ψυχολογια μου εχει επηρεαστει παρα πολυ λογο και των ορμονων, αισθανομαι σαν θερμοσιφωνας με ποδια! Ξεκινησα και με 10 κιλακια παραπανω, αναμνηστικα απο τις ορμονες και την κορτιζονη που μου εδιναν στις 3 παλινδρομες και ειμαι σαν μπαλα. Χθες πηγα να παρω μαγιο, εβαλα ενα ηλεκτρικ ολοσωμο κκαι εμοιαζα με σημαδουρα!!!

Τι με εχει πιασει??? Εννοειται οτι θελω να ειναι καλα το μπεμπεκι μου και ολα τα υπολοιπα θα τα παλεψω αλλα καταβαλω τοσο μεγαλη προσπαθεια που νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου εχει βαλθει να με τρελανει. Αλλες κοπελες που ακολουθουν την ιδια διατροφη, αφου εγω τους την εχω δωσει, και χωρις περπατημα εχουν καταφερει να χασουν κιολας!

Καλημέρα Κρίστυ μου! Τώρα να σου πώ πως δεν σε καταλαβαίνω...ψέμματα θα σου πώ.. Πρώτον γιατί απο την προηγούμενη παλίνδρομη μου έμειναν 4 κιλά έτσι για να το θυμάμαι..ξεκίνησα κ εγώ σύνολο 10 κιλά παραπάνω απο τα φυσιολογικά μου και ως τώρα με προσοχή..(το τονίζω αυτό..) έχω πάρει ήδη 7 κιλά!!! Φυσικά φταίει το γεγονός οτι 2,5 μήνες είμαι σε ακινησία και ο μεταβολισμός μου ποτέ δεν φημιζόταν για την σωστή του λειτουργία.. Μάλιστα κάποια στιγμή είχα κάνει και εξέταση για αντοχή στην γλυκόζη η οποία είχε δέιξει ινσουλινοαντοχή! Τώρα δεν εχω ιδέα τι γίνεται στην εγκυμοσύνη φαντάζομαι θα μου δείξει όταν κάνουμε την εξέταση της γλυκόζης σε λίγο καιρό..

Παρόλα αυτά εχω να σου πώ ότι τώρα δεν είναι η ώρα η δική μας αλλά των παιδιών μας.. Κάθε φορά που σε πιάνει απογοήτευση (όπως κ μένα) προσπάθησε να σκέφτεσαι οτι θα φέρεις στον κόσμο το πολυπόθητο υγειέστατο μωράκι σου.Μετά θα κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες και θα γίνουμε σούπερ κ πάλι άλλωστε θα μας τρέχουν τόσο τα μπεμπάκια μας, αν θελουμε ας κάνουμε κ αλλιώς ;)

Υ.Γ θα μπορούσες ν αμου στείλεις κ μένα την διατροφή? Σου είναι έυκολο?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γειααααααα.

Αγγελική καλέ μη το δένεις για τη θάλασσα, οι περισσότερες μια χαρά μπάνια κάνουν!

Απλά να ναι καθαρά για αποφυγή ολύνσεων.

Εγώ είχα κάνει μα...κία και μπήκα σε θάλασσα κατεψυγμένη, γι'αυτό τη πάτησα.

Εχω και μια ευαισθησία στις συσπάσεις, ήδη ξεκινάω σιγά σιγά.....

Α όσο για β επιπέδου, εγώ όλα στο Λητώ τα κάνω, σιγά, αν όλα φαίνονται μια χαρά γιατί να πας αλλού? Αν (χτύπα ξύλο) κάτι δε φανεί τέλειο, πας και αλλού.....

Καλημέρα Γκουρού μου ;)

Εννοείται ότι στις Σπέτσες οι θάλασσες λάμπουν...και η αλήθεια είναι οτι μέχρι τα μέσα Αυγούστου που λέμε να πάμε λογικά θα έχει ζεσταθεί αρκετά..τώρα βέβαια υπάρχει το θέμα ότι θα με περάσουν για φάλαινα..αλλά προκειμένου να σκάω θα το κάνω το μπανάκι αν μου πει οκ ο γιατρός φυσικά!

Γιατί δεν λέω ευχαριστημένη έμεινα στο Μητέρα απο την αυχενική αλλά εχω ακούσει οτι ενώ στην Β επιπέδου πρέπει να σε εξετάζουν τουλάχιστον 40 λεπτά σ αυτά τα νοσοκομεία σε ξεπετάνε στο 15 λεπτο κ πολύ σου λέω..

Εντωμεταξύ κακά τα ψέμματα θα ήθελα και dvd για αναμνηστικό.. Είμαι υπερβολική λες?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Χμμμ εγώ πέρσι στο Λητώ στη β επιπέδου μπήκα στις 10 το πρωί κ έφυγα στις 13.30 το μεσημέρι. Με ξετίναξε. Ημουν μέσα 4 φορές από τουλάχιστον 20 λεπτά τη κάθε φορά. Ηθελε να έχει τη καλύτερη δυνατή θέση για κάθε μέτρηση. Ισως αν είναι σε καλή θέση το μπεμπέ και μπορει να δει αυτά που θέλει γρήγορα να μη χρειάζεται πολύ ώρα.

Επίσης dvd μας έδωσαν από μόνοι τους χωρίς χρέωση κιόλας.

Τωρα αν είναι να μας αγχωθείς, να πας στο έμβρυο!!! Δε χάνεις τίποτα!

Καλημερα κοριτσακια!

christy28 σε καταλαβαινω αν και δεν εχω καποιο προβλημα με διαβητη τουλαχιστον απο οσο φαινεται! αλλα εσυ που εχεις δεν πρεπει να εισαι τοσο αυστηρη με τον εαυτο σου που επερνες και κορτιζονη!! εγω λιγο πριν μεινω εγκυος εκοψα το τσιγαρο και πηρα 10 ολοκληρα κιλα, και ειλικρινα ως εγκυος δεν εχω φαει παραπανο μην σου πω οτι τρωο λιγοτερο απ΄ότι ετρωγα το βραδυνο το εχω κοψει γιατι παχαινω πολυ ευκολα και πγενικα ροσπαθω να μην χασω την μπαλα το βραδυ τρωο γιαουρτακια, φρυγανια, φρουτα, τα γλυκα ουτε που τα αγγιζω και ψωμι τρωο το max μια φετα την ημερα και γενικα προσπαθω οσο μπορω να προσεχω και πραγματικα και εμενα δεν με τρελαινει η εικονα μου αλλα ας προσπαθησουμε και πιστευω οτι θα τα καταφερουμε!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μπραβο Λιτσακι μου ουτε εμας γυρναγε μας το φυλαει για εκπληξη!! λιγη υπομονη και θα το δουμε και αυτο,παντως και ο αντρας μου θα χαρει πολυ αν ειναι αγορακι αλλα και αν δεν ειναι και παλι πιστευω οτι οι μπεμπουλες τους δεν θα τους κακοφανουν!!

σιγουρα καποια στιγμη θα το δουμε. και ο δικος μου για αγοαρακι χτυπιεται αλλα νομιζω πως και κοριτσακι να δει θα κατουρηθει απο την χαρα του παρολο που δεν το δειχνει. εγω του λεω ''οτι εβαλες αυτο ειναι εσυ το κανονισες αυτο το θεμα'' και γελαει.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Αγγελικουλα η διατροφη ειναι για κοπελες που εχουν διαβητη κυησης δεν ξερω αν ενδεικνυται για την δικη σου περιπτωση (σε σχεση με αυτο που αναφερεις για την ινσουλινη). Καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου και αν ενδεικνυται ευχαριστως να στην στειλω!

Σιγουρα εχω στο μυαλο μου οτι προτεραιοτητα εχει το μπεμπε αλλα με πιανει το παραπονο γιατι προσπαθω τοσο πολυ και δεν εχω αποτελεσμα! Θα μου περασει, εχει συμβαλει και μια ξαδελφη του αντρα μου που με ειδε χθες και μου ειπε καλως την χοντρη!!! εννοειται πως την στολισα αναλογως αλλα εμενα μου εμεινε το ψυχολογικο!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

εχει συμβαλει και μια ξαδελφη του αντρα μου που με ειδε χθες και μου ειπε καλως την χοντρη!!! εννοειται πως την στολισα αναλογως αλλα εμενα μου εμεινε το ψυχολογικο!!!

Bitch!!!!:twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...