Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Διακοπές ε?

Καλα θα ταν! Εμείς πρώτα ο Θεός θα πάμε στο εξοχικό φέτος, όχι νησιά κλπ....που να κουβαλάω μπέμπα και κοιλά....απαπαπα....για μπάνιο δε με βλέπω, πέρσι που έκανα έπαθα νίλα.....και φοβάμαι.

Χτες όλο το βράδυ είχα έντονο πόνο περιόδου στη κοιλιά, με άγχωσε....και τώρα νιώθω "κάπως", τα τραβήγματα κλπ πονάκια δε με πτοούν, αυτό και τα πετρώματα με φρικάρουν όμως.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, κι εμείς στο εξοχικό θα πάμε, αλλά έχει και θάλασσα, οπότε μια χαρά. Απο νησακια σε κανενα κοντινο τον Ιουλιο ίσως κάποιο Σ-Κ...

Τι έπαθες honey μου με τα μπανια;; Α, και τα πετρώματα τι ειναι;; Τα καταλαβαίνεις;

5NEXp2.png

Διακοπές για εμάς δεν προβλέπονται φέτος..

Όσο για τα πετρώματα αυτό που έχω καταλάβει έντονα είναι ότι κάποιες φορές η κοιλιά μου είναι πολύ μαλακή (λίγες όμως) και τις περισσότερες είναι σκληρή.. αυτό εννοείς;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

καλημερα κοριτσια.

πως ειστε; εγω περιμενω να περασει η ωρα, το μεσημερι εχω ραντεβου με το μωρακι μου και εχω πολυ αγωνια, ευχομαι να ειναι ολα καλα.χθες δεν μπορεσα να κοιμηθω απο το αγχος μου. αυτη τη στιγμη που γραφω το νιωθω παλι να με γαργαλαει λετε να καταλαβαινει οτι μιλαω για εκεινο;

παντως ακομη δεν εχω νιωσει αυτο που λενε για πετρισμα στην κοιλια εγω νιωθω μονο κατι να κυλαει κυκλικα κατω απο το δερμα μου.

irnadi (σωστα το γραφω;) καλως ηρθες θα τα λεμε ολες μαζι παρεουλα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Και μεις εχουμε θάλασσα έξω απτο σπίτι στο εξοχικό, θα τη κοιτάω από μακριά όμως, άντε να μπω μέχρι τα πόδια με τη μπέμπα μου που τρελλαίνεται για νερά.

Πέρσι είχα πάθει νίλα....συσπάσεις ανα 8, ανα 5 ανα 3 λεπτά, διαδικασία τοκετου, ήμουν στο Ναύπλιο στο τέλος του 7ου μήνα, και έκανα την εξυπνάδα να μπω σε πολύυυυυ κρύα θάλασσα. Ε, χαπακώθηκα, ακίνητη, και τη γλίτωσα....

Συσπάσεις είναι τα πετρώματα της κοιλιάς που τα νιώθεις να έρχονται και να φεύγουν, όχι να πιάσεις τυχαία τη κοιλιά σου και ναναι σκληρή.

Είναι σα να σου σφίγγουν τη κοιλιά και να χαλαρώνει μετά.

Πχ σα την αίσθηση με το πιεσόμετρο στο χέρι όταν σφιγγει....κάπως έτσι.

Εγώ τουλάχιστο έτσι το νιωθα.

Πολλές όμως δε το νιώθουν καν αυτό! Τυχερες!

Εγώ από πέρσι τα είχα από νωρίς αυτά! Φρίκη!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Margioula καλημέρα τα πρώτα μου είναι και διδυμάκια!

Έχω ακούσει ότι συνήθως αγοράκια είναι με μυτερές κοιλιές και στα κοριτσάκια στρογγυλές, τώρα βέβαια που εγώ έχω ένα κ ένα η κοιλιά μου πιο πολύ στρογγυλή μου κάνει.. Γερά να είναι τα μωράκια μας και τίποτα άλλο!

irnadi καλωσόρισες στην παρέα μας, αυχενική έκανες, που γεννάς;

Με το καλο να παρεις τα μωρακια σου αγκαλιτσα σου και αφου ειναι ενα και ενα ποιος την χαρη σου!!! κοιτα εγω εχω δει ονειρο οτι θα κανω αγορακι αλλα δεν ξερω αν θα βγει αλλα και το κοριτσακι αλλη τρελα να το ντυνεις με τα εκατομμμυρια κοριτσιστικα ρουχαλακια που υπαρχουν χωρια τα ναζακια νομιζω οτι θα λιωσω, οτι και αν ειναι θα τρελαθω ειλικρινα γερα να ειναι ολα τα μπεμπακια μας και με το καλο να μας ερθουν!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Οσον αφορα τις διακοπες φετος μαλλον απιθανο μου φαινεται να παω γιατι στον αντρα μου λογω οτι φετος φευγουν τουλαχιστον 5 συναδελφοι λογω του συνταξιοδοτικου του δωσαν αδεια με το ζορι 5 -16 ιουλιου και τοτε εγω εχω να κανω κατι σεμιναρια στο κεντρο της Αθηνας που εχω να παω 5 χρονια τωρα μου ελαχε να παω αχχχ!!! :evil: αλλιως θα πρεπει μετα να μην θηλασω το μπεμπακι μου και να παω, οποτε διαλεγω το ποιο ανωδινο!!! να σας πω την αληθεια ακομα για μπανιο δεν τον εχω ρωτησει τον γιατρο μου, σημερα που θα παω θα των ρωτησω μπας και τουλαχιστον κανω κανενα μπανακι μιας και για διακοπες δεν μας βλεπω..

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλημερα κοριτσια.

πως ειστε; εγω περιμενω να περασει η ωρα, το μεσημερι εχω ραντεβου με το μωρακι μου και εχω πολυ αγωνια, ευχομαι να ειναι ολα καλα.χθες δεν μπορεσα να κοιμηθω απο το αγχος μου. αυτη τη στιγμη που γραφω το νιωθω παλι να με γαργαλαει λετε να καταλαβαινει οτι μιλαω για εκεινο;

παντως ακομη δεν εχω νιωσει αυτο που λενε για πετρισμα στην κοιλια εγω νιωθω μονο κατι να κυλαει κυκλικα κατω απο το δερμα μου.

Α βρε λιτσακι μου και εγω με το μωρακι μου λεω οτι εχω ραντεβου και να σας πω κατι σε ολα τα κοριτσια του cafe ειλικρινα χαιρομαι που μπορω να μιλαω με κοπελες που θελουν τοσο συνιδητοποιημενα αυτο που τους συμβαινει δηλαδη τα μπεμπακια τους!! πριν ακομα γνωρισω τον αντρα μου ειχα αρχισει να βλεπω τις φιλες μου καποιες να παντρευονται και καποιες να κανουν μωρακια με επιανε το παραπονο και ελεγα εγω θα κανω ποτε παιδακια? και επειδη οταν γνωριστηκαμε αυτος να φανταστειτε εμενε επαρχεια και ολα ηταν πολυ δυσκολα πραγματικα περασαμε παρα πολλα για να φτασουμε εδω που ειμαστε σημερα χωρια η προσπαθεια που καναμε ευτυχως οχι μεγαλο διαστημα μεχρι να μεινω εγκυος, αλλα τωρα το απολαμβανουμε!! και για να μην χασω αυτο που θελω να σας πω σε αλλες τους τυχαινε να μεινουν εγκυες και δεν το ηθελαν κιολας και αλλες ταο εριχναν:evil: εμενα με επιανε καταθλιψη ελεγα γιατι να τυχαινει σε αυτες και να υπαρχουν εκατομμυρια αλλες γυνακες που τρελαινονται και δεν τους ερχετε? ευτυχως τουλαχιστον τωρα γνωριζω εστω και μεσω internet κοπελες που το θελουνε και χαιρομαι ιδιαιτερα!!! δεν ξερω αν ειχατε βιωσει κατι παρομοιο? και συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο κειμενο αλλα ηθελα να τα πω φιλακια σε ολες σας και στα μπεμπακια σας!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλησπέρα!

Βρήκα το θάρρος να σας γράψω για να μπω και γω στην παρέα σας!

Είμαι και γω μελλοντική μανούλα Δεκεμβρίου με ΠΗΤ 22/12.

Έχω ήδη ένα κοριτσάκι 16,5 περίπου μηνών και περιμένω πως και πως και το 2ο.

Ελπίζω να με δεχτείτε στη παρέα σας και να τα λέμε συχνά!

Καλώς όρισες Irnadi με το καλό να έρθει και το 2ο νινάκι σου! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Margioula καλημέρα τα πρώτα μου είναι και διδυμάκια!

Έχω ακούσει ότι συνήθως αγοράκια είναι με μυτερές κοιλιές και στα κοριτσάκια στρογγυλές, τώρα βέβαια που εγώ έχω ένα κ ένα η κοιλιά μου πιο πολύ στρογγυλή μου κάνει.. Γερά να είναι τα μωράκια μας και τίποτα άλλο!

irnadi καλωσόρισες στην παρέα μας, αυχενική έκανες, που γεννάς;

Εμένα κορίτσια παρόλο που μου είπαν αγοράκι στην αυχενική δεν μου φαίνεται μυτερή η κοιλιά μου πιο πολύ για στρογγυλή μου κάνει..:rolleyes:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.

Λιτσάκι μου περιμένουμε νέα σου με μεγάλη αγωνίαααααααα!!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Και μεις εχουμε θάλασσα έξω απτο σπίτι στο εξοχικό, θα τη κοιτάω από μακριά όμως, άντε να μπω μέχρι τα πόδια με τη μπέμπα μου που τρελλαίνεται για νερά.

Πέρσι είχα πάθει νίλα....συσπάσεις ανα 8, ανα 5 ανα 3 λεπτά, διαδικασία τοκετου, ήμουν στο Ναύπλιο στο τέλος του 7ου μήνα, και έκανα την εξυπνάδα να μπω σε πολύυυυυ κρύα θάλασσα. Ε, χαπακώθηκα, ακίνητη, και τη γλίτωσα....

Αυτό που μας έγραψες Μελάκι μου μας έβαλε σε σκέψεις..Θα ρωτήσω τον γιατρό κ αν δεν μου πει ξεκάθαρα κάνε μπάνιο εγώ δεν κάνω τπτ!!! Αν και ούτως ή άλλως διακοπές πριν απο τις 12 Αυγούστου δεν παίζουν με τπτ αφού στην δουλειά επιστρέφω την Παρασκευη μετά απο 2 μήνες αποχής!! Και όταν λέμε διακοπές εννοείται οτι μιλάμε για το σπίτι μας στις Σπέτσες, δεν είναι εποχές τώρα για έξοδα!

Α βρε λιτσακι μου και εγω με το μωρακι μου λεω οτι εχω ραντεβου και να σας πω κατι σε ολα τα κοριτσια του cafe ειλικρινα χαιρομαι που μπορω να μιλαω με κοπελες που θελουν τοσο συνιδητοποιημενα αυτο που τους συμβαινει δηλαδη τα μπεμπακια τους!! πριν ακομα γνωρισω τον αντρα μου ειχα αρχισει να βλεπω τις φιλες μου καποιες να παντρευονται και καποιες να κανουν μωρακια με επιανε το παραπονο και ελεγα εγω θα κανω ποτε παιδακια? και επειδη οταν γνωριστηκαμε αυτος να φανταστειτε εμενε επαρχεια και ολα ηταν πολυ δυσκολα πραγματικα περασαμε παρα πολλα για να φτασουμε εδω που ειμαστε σημερα χωρια η προσπαθεια που καναμε ευτυχως οχι μεγαλο διαστημα μεχρι να μεινω εγκυος, αλλα τωρα το απολαμβανουμε!! και για να μην χασω αυτο που θελω να σας πω σε αλλες τους τυχαινε να μεινουν εγκυες και δεν το ηθελαν κιολας και αλλες ταο εριχναν:evil: εμενα με επιανε καταθλιψη ελεγα γιατι να τυχαινει σε αυτες και να υπαρχουν εκατομμυρια αλλες γυνακες που τρελαινονται και δεν τους ερχετε? ευτυχως τουλαχιστον τωρα γνωριζω εστω και μεσω internet κοπελες που το θελουνε και χαιρομαι ιδιαιτερα!!! δεν ξερω αν ειχατε βιωσει κατι παρομοιο? και συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο κειμενο αλλα ηθελα να τα πω φιλακια σε ολες σας και στα μπεμπακια σας!!

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λές Μαργιούλα μου..Οι περισσότερες απο εμάς εδώ επιθυμούσαμε πάρα πολύ ενα μωράκι και δεν ήταν όλα στρωμένα με ροδοπέταλα..όμως όλα αυτά τώρα δεν έχουν σημασία..αυτό που έχει σημασία είναι οτι μέσα μας μεγαλώνουν νέες ζωούλες και μας έχουν ήδη ξετρελάνει κ ας είναι νωρίς!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Η ανανεωμένη λίστα μας :)

Litsazao ΠΗΤ 3/12

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12 ΜΗΤΕΡΑ

Patousitsas ΠΗΤ 11/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

nikel ΠΗΤ 16/12 ΕΛΕΝΑ

cleo's mommyΠΗΤ 17/12

Irnadi ΠΗΤ 22/12

baila ΠΗΤ 23/12

flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

dsunny ΠΗΤ 25/12

honey ΠΗΤ κάπου 27/12 ΛΗΤΩ

Margioula ΠΗΤ 27/12/10 ΑΤΤΙΚΟ

melenia21 ΠΗΤ 31/12 ΜΗΤΕΡΑ

mariaefi ΠΗΤ ??? ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

bebua ΠΗΤ 30/12 ΙΑΣΩ Η ΓΑΙΑ

Λενανεκ ΠΗΤ? ΑΤΤΙΚΟ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερα κοριτσια.Ευχομαι ολες να ειστε καλα.Εμεις ειδαμε χθες το μπεμπη μας στην καθιερωμενη επισκεψη στο γιατρο.Εχει γινει σχεδον 9 εκατοστα!!!Αντρας ολοκληρος!Για την κοπελα που φροντιζει τη λιστα ΠΗΤ εχω 30-12 και θα γεννησω η στο ΙΑΣΩ η στο ΓΑΙΑ,δε γνωριζω ακομη...

Καλημερα κοριτσια.Ευχομαι ολες να ειστε καλα.Εμεις ειδαμε χθες το μπεμπη μας στην καθιερωμενη επισκεψη στο γιατρο.Εχει γινει σχεδον 9 εκατοστα!!!Αντρας ολοκληρος!Για την κοπελα που φροντιζει τη λιστα ΠΗΤ εχω 30-12 και θα γεννησω η στο ΙΑΣΩ η στο ΓΑΙΑ,δε γνωριζω ακομη...

Καλημέρα bebua να χαίρεσαι τον γιόκα σου :)

Σε έβαλα στην λίστα κανονικά!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...