Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!! :D

ΛΕΝΑΝΕΚ με το καλό να γεννήσεις και να χαίρεσαι και τα άλλα δυο σου ζουζουνια!!

Κι εμένα Λιτσάκι νομίζω μεγαλώνει πιο αργά τώρα, αλλά επισης αρχίζει να φαίνεται σαν κοιλιά εγκυμοσύνης και όχι σα να τρώω 10 σουβλάκια με τη μία, όπως ήταν μεχρι τώρα!! :lol:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επειδή η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν παλίνδρομη ο γιατρός μου είχε πεί προληπτικά να ξεκινήσω ενέσεις για να αποφύγουμε τυχών θρομβώσεις! Έτσι την ξεκίνησα απο την 5η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Μετά όμως επισκέφτηκα και αιματολόγο έτσι ώστε με μια εξέταση ειδική να δεί αν όντως την χρειάζομαι την ένεση ή όχι.. και τελικά την χρειάζομαι γιατι το αίμα μου πήζει περισσότερο απο το φυσιολογικό γι αυτό κ την συνεχίζω πάλι απο σήμερα με αυξημένη δόση! Τουλάχιστον ξέρω ότι κάνω ότι καλύτερο για το μωράκι μου κ νιώθω ήσυχη!

Ελπίζω να σταματήσεις τις ενεσούλες κάποια στιγμή Αγγελικούλα μου! Σου είπανε πότε περίπου το βλέπουν να γίνεται αυτό;

5NEXp2.png

Επειδή η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν παλίνδρομη ο γιατρός μου είχε πεί προληπτικά να ξεκινήσω ενέσεις για να αποφύγουμε τυχών θρομβώσεις! Έτσι την ξεκίνησα απο την 5η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Μετά όμως επισκέφτηκα και αιματολόγο έτσι ώστε με μια εξέταση ειδική να δεί αν όντως την χρειάζομαι την ένεση ή όχι.. και τελικά την χρειάζομαι γιατι το αίμα μου πήζει περισσότερο απο το φυσιολογικό γι αυτό κ την συνεχίζω πάλι απο σήμερα με αυξημένη δόση! Τουλάχιστον ξέρω ότι κάνω ότι καλύτερο για το μωράκι μου κ νιώθω ήσυχη!

Προφανώς δεν το καταλαβαίνεις οτι μεγαλώνει :tongue::tongue: αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μετράς με μεζούρα κάθε εβδομάδα! Αλήθεια δεν μου είπες..άκουσε τπτ στην κοιλιά ο άντρας σου? (ή ο δικός μου είναι ζουρλός?)

ενοειται θα ακους το γιατρο σου και θα κανεις οτι σου λεει.

να σου πω την αληθεια αυτο με τη μεζουρα το ειχα σκεφτει και εγω αλλα δεν εχω και ξεχναω να αγορασω μια. ο γιαννης δεν ακουει τιποτα λεει στην κοιλια μου μονο κατι γουρ γουρ λεει ακουγεται.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Καλησπέρα κοριτσάκια!! :D

ΛΕΝΑΝΕΚ με το καλό να γεννήσεις και να χαίρεσαι και τα άλλα δυο σου ζουζουνια!!

Κι εμένα Λιτσάκι νομίζω μεγαλώνει πιο αργά τώρα, αλλά επισης αρχίζει να φαίνεται σαν κοιλιά εγκυμοσύνης και όχι σα να τρώω 10 σουβλάκια με τη μία, όπως ήταν μεχρι τώρα!! :lol:

ετσι ακριβως nikelaki τωρα μοιαζει πιο πολυ κοιλια εγκυμοσυνης. απλα μου κανει εντυπωση που δεν καταλαβαινω τη διαφορα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!

Τι κανετε?

Την Τριτη ειχα ραντεβου με τον γιατρο μου, πηγα για το καθιερωμενο υπερηχο, μια χαρα το μπεμπεκι εαν και κατι βλεπει ο γιατρος αναμεσα στα ποδια. Θα σταματησω να λεω οτι περιμενω κορη, μην μας βγει αγοραρος τελικα και εγω τον ντυνω στα ροζ!!!

Αποφασισαμε με τον γιατρο να κανω εισαγωγη στο νοσοκομειο για να κανουμε εξετασεις για την αδυναμια που νοιωθω και επι την ευκαιρια να μου γραψει και καμια αδειουλα (ειναι δημοσιο το νοσοκομειο). Μπηκα κι εγω και βγηκα χθες! Κοιμαμαι απο χθες το απογευμα που βγηκα μεχρι σημερα το πρωι! Δεν εκλεισα ματι εκει.

Ειχε απορυθμιστει ο θυρεοειδης μου και σε συνδυασμο με πτωση του αιματοκριτη και της πιεσης (λογω ζεστης) μου προκαλεσε αυτες τις ζαλαδες, την κοπωση και τις τασεις λιποθυμιας.Θα αλλαξω το χαπι και ελπιζω να συνελθω, πηρα και ενα μηνα αδεια!

Εγκυμονουσες να μην κανετε βαριες δουλειες και να προσεχετε το θαυμα που εχετε στην κοιλιτσα σας δεν μπορειται να φανταστειτε τι ειδαν τα ματια μου... Εγκυουλες που εκαναν ολες τις βαριες δουλειες του σπιτιου και ειχαν πρωορες συσπασεις και τοκετο απο τον 6ο μηνα ή τεραστιες αποκολλησεις και πολλα πολλα αλλα. Εκ των υστερων εδιναν συμβυλες να προσεχουμε οι υπολοιπες!Δεν φανταζεστε τι τυψεις ειχαν, επλεναν και συκωναν χαλια, σηκωναν βαρη με μεγαλη ευκολια κτλ.Γιάυτο προσοχη!!!!

christy28 και εγω εχω θυρεοειδη αλλα ευτυχως ειναι ρυθμισμενος.

κοιτα να ξεκουραστεις και να μην ξεχνας τα χαπακια καθε πρωι. οσο για τις δουλειες τις εχω παρατησει εντελως.ας ειναι καλα η πεθερα που θα μου πλυνει τα χαλια και η μαμα που βοηθαει με το φαγητο καθε μερα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Γεια σας εγκυούλες!!!

Christy περαστικά κορίτσι μου, αυτά που μας λες είναι πολύ σημαντικά για όλες μας! Καλά κάνεις Λιτσάκι μου μπράβο και στην μαμά σου και στην πεθερά όμως

Λανανεκ συμπάσχω ρωτάω τον άντρα μου φαίνομαι έγκυος ή χοντρή!!

Αγγελικούλα μου εύχομαι να μην χρειαστεί να ξανακάνεις ένεση κοριτσάκι μου από όσο καταλαβαίνω υπήρξε υπόνοια θρομβοφιλίας? Το πήρατε είδηση ευτυχώς αρκετά νωρίς, όλα να πάνε καλά!

Αλήθεια Λαναεκ θέλω να σε ρωτήσω και όλο το ξεχνάω ποτέ γεννάς? Τι λες Θα συναντηθούμε στο Αττικό να πιάσουμε δίκλινο? εγώ 27/12

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γεια σας κοριτσακια!

Τι κανετε?

Την Τριτη ειχα ραντεβου με τον γιατρο μου, πηγα για το καθιερωμενο υπερηχο, μια χαρα το μπεμπεκι εαν και κατι βλεπει ο γιατρος αναμεσα στα ποδια. Θα σταματησω να λεω οτι περιμενω κορη, μην μας βγει αγοραρος τελικα και εγω τον ντυνω στα ροζ!!!

χΑχαχα λες να παρεξηγηθεί Κριστάκι το μπεμπέ έ? Ας είναι γερό κ ότι να'ναι!!! Έκανες πολύ καλά που πήρες άδεια δεν το συζητώ..Όσο για τις δουλείες επισης συμφωνώ!

Ελπίζω να σταματήσεις τις ενεσούλες κάποια στιγμή Αγγελικούλα μου! Σου είπανε πότε περίπου το βλέπουν να γίνεται αυτό;
Θα τις κάνω σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου κ μάλιστα κ όταν γεννήσω για 10 μέρες ακόμα, δεν πειράζει το εχω συνηθίσει!
Γεια σας εγκυούλες!!!

Αγγελικούλα μου εύχομαι να μην χρειαστεί να ξανακάνεις ένεση κοριτσάκι μου από όσο καταλαβαίνω υπήρξε υπόνοια θρομβοφιλίας? Το πήρατε είδηση ευτυχώς αρκετά νωρίς, όλα να πάνε καλά!

Ναι Μαργιούλα μου είπε οτι εχω θρομβοφιλικές τάσεις οπότε..καλύτερα να είμαστε σίγουροι κ να τις κάνω εγω όσο χρειαστεί χαλάλι του!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα!

κριστυ σε σκεφτομουν!

καλα εκανες και μπηκες εισαγωγη σιγουρα εισαι πιο ησυχη τωρα ετσι δεν ειναι??!

Αγγελικουλα εσυ γυρισες γραφειο?

εγω παλι εχω αδεια μεχρι 10/7 αλλα παλι θα παρω το πιο πιθανον εναν μηνα γιατι οι εμετοι συνεχιζονται οποτε....

δεν το διακυνδυνευω!

τις ενεσεις τις συνεχιζω και εγω των 3,5 Inohep.

να ρωτησω κατι (μπορει να ειμαι ηδη μανουλα αλλα...)χτες το βραδυ δυο φορες αισθανθηκα χαμηλα να με τραβαει κατι πολυ εντονα παρα πολυ εντονα.μετα σταματησε και ξανα το ενιωσα μετα απο λιγο.μετα τελος τιποτα.να ηταν κατι τυχαιο?

καλημέρα κοριτσάκια και σποράκια, δεν είχα τόσο καιρό ιντερνετ κ δεν έχω προλάβει ακόμα να διαβάσω τα νέα σας αλλά θα το κάνω σε λίγο.

Εμείς κάναμε επιτέλους την αυχενική και ευτυχώς όλα καλά, ο γιατρός μας είπε ότι μάλλον είναι ένα κ ένα τα μπεμπάκια μας, γερά να είναι κ δεν μας νοιάζει καθόλου το φύλο.

Όσο για την κοιλιά φαίνεται πλέον αρκετά, αν κ δεν είναι στρογγυλή φουσκώνει πιο πολύ κάτω και λιγότερο πάνω..

mariaefi είναι φυσιολογικά τα τραβήγματάκια μεγαλώνει η μήτρα μας άσε που μπορεί να άλλαζεις και μήνα. Αν όμως ήταν πολύ έντονα να πάρεις το γιατρό να ρωτήσεις.

φιλάκια

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Βρήκα το θάρρος να σας γράψω για να μπω και γω στην παρέα σας!

Είμαι και γω μελλοντική μανούλα Δεκεμβρίου με ΠΗΤ 22/12.

Έχω ήδη ένα κοριτσάκι 16,5 περίπου μηνών και περιμένω πως και πως και το 2ο.

Ελπίζω να με δεχτείτε στη παρέα σας και να τα λέμε συχνά!

καλημέρα κοριτσάκια και σποράκια, δεν είχα τόσο καιρό ιντερνετ κ δεν έχω προλάβει ακόμα να διαβάσω τα νέα σας αλλά θα το κάνω σε λίγο.

Εμείς κάναμε επιτέλους την αυχενική και ευτυχώς όλα καλά, ο γιατρός μας είπε ότι μάλλον είναι ένα κ ένα τα μπεμπάκια μας, γερά να είναι κ δεν μας νοιάζει καθόλου το φύλο.

Όσο για την κοιλιά φαίνεται πλέον αρκετά, αν κ δεν είναι στρογγυλή φουσκώνει πιο πολύ κάτω και λιγότερο πάνω..

mariaefi είναι φυσιολογικά τα τραβήγματάκια μεγαλώνει η μήτρα μας άσε που μπορεί να άλλαζεις και μήνα. Αν όμως ήταν πολύ έντονα να πάρεις το γιατρό να ρωτήσεις.

φιλάκια

melenia21 δυο μωρακια εχεις? τα πρωτα σου ειναι? με το καλο!!! εμενα η κοιλια μου γινεται μητερη και φουσκωνει προς τα πανω..

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλησπέρα!

Βρήκα το θάρρος να σας γράψω για να μπω και γω στην παρέα σας!

Είμαι και γω μελλοντική μανούλα Δεκεμβρίου με ΠΗΤ 22/12.

Έχω ήδη ένα κοριτσάκι 16,5 περίπου μηνών και περιμένω πως και πως και το 2ο.

Ελπίζω να με δεχτείτε στη παρέα σας και να τα λέμε συχνά!

καλως μας ηρθες, να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και με το καλο το δευτερο!!! κοντα - κοντα? εγω εχω Π.Η.Τ. 27/12 και ειναι το πρωτο μου :-D...

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Margioula καλημέρα τα πρώτα μου είναι και διδυμάκια!

Έχω ακούσει ότι συνήθως αγοράκια είναι με μυτερές κοιλιές και στα κοριτσάκια στρογγυλές, τώρα βέβαια που εγώ έχω ένα κ ένα η κοιλιά μου πιο πολύ στρογγυλή μου κάνει.. Γερά να είναι τα μωράκια μας και τίποτα άλλο!

irnadi καλωσόρισες στην παρέα μας, αυχενική έκανες, που γεννάς;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...