Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια εσεις που εχετε αρχισει να το νιωθετε ειναι αλλοτε ενα μικρο χαδι και αλλοτε σαν να τρεχει κατι μεσα με πολυ-πολυ μικρη ροη? γιατι κατι καταλαβαινω!!! και τετοιες αισθησεις πρωτη φορα! το εντερο μου συνηθως κανει αλλους ηχους που οσο να πεις τους εχω συνηθισει και τους ξερω καλα!! εκτος αν το χανω σιγα σιγα.

καλημερα.

ετσι ακριβως οπως το λες το νιωθω εγω. αλλα μου κανει εντυπωση που το νιωθεις στη 13η εβδομαδα. εγω το ενιωσα στη 16η. μαλλον εισαι απο τις πολυ τυχερες. εσυ στη 16η θα καταλαβαινεις και κλωτσιες, χαχαχαχα

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσακια μου!!

Πολλή δουλειά αυτες τις μερες, και δεν προλαβαινα να μπω.

Τι ωραία που έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τα μωρακια σας!!

Εγώ να πω την αλήθεια, σκέφτομαι μόνο την αμνιοπαρακεντηση, και μετά απο πολλές σκέψεις και αλλαγές αποφασεων, τελικά λέω να την κάνω. Με ανησυχεί η διαδικασία και ο κίνδυνος αποβολής. Από την άλλη όμως προσπαθω να μην το σκέφτομαι...:roll:

5NEXp2.png

Καλημέρα κοριτσακια μου!!

Πολλή δουλειά αυτες τις μερες, και δεν προλαβαινα να μπω.

Τι ωραία που έχετε αρχίσει να αισθάνεστε τα μωρακια σας!!

Εγώ να πω την αλήθεια, σκέφτομαι μόνο την αμνιοπαρακεντηση, και μετά απο πολλές σκέψεις και αλλαγές αποφασεων, τελικά λέω να την κάνω. Με ανησυχεί η διαδικασία και ο κίνδυνος αποβολής. Από την άλλη όμως προσπαθω να μην το σκέφτομαι...:roll:

καλημερα και σε σενα.

και εγω θα τη φοβομουνα την αμνιοπαρακεντηση. προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα.

μια γνωστη μου που την εκανε μου ειπε πως και στην δευτερη εγκυμοσυνη θα την εκανε και μαλιστα θα τη ζητουσε απο μονη της και ας μην εκανε καμια αλλη εξεταση, ειχε μεινει πολυ ευχαριστημενη απο την αμνιοπαρακεντηση και τα αποτελεσματα. ειχανε δει παρα πολλα πραγματα για το μωρο που λεει οτι ειναι η καλυτερη εξεταση.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Νικελάκι μην αγχώνεσαι βρε, έχει γίνει εξέταση ρουτίνας αυτή.

Απλά μετά για κάποιες μέρες θα είσα πάααααααρα πολύ προσεκτική, μη σου πω δηλαδή να κάτσεις τάβλα λίγες μέρες για να σαι σίγουρη.

Και μετά....μη την είδατε! Θα απολαμβάνεις βόλτες και ηρεμία, θα ξέρεις ότι το νινί είναι μια χαρούλα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Θα κατσω σπίτι μετά. Θα την κάνω την άλλη Παρασκευή και θα γυρισω στη δουλεια Τρίτη ή Τετάρτη. Και δεν θα κάνω τίποτα απολύτως!! Ευτυχως μεσολαβει Σ-Κ που θα είναι και ο αντρουλης μου να με βοηθαει!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Θελω τοσο καιρο να γραψω κι εγω στις μαμαδες Δεκεμβρη 2010 και δεν προλαβαινω...Μια η μικρη μου που δε στεκεται πουθενα,μια οι εξετασεις της εγκυμοσυνης εχω χαζεψει!!!Πρωτα ο Θεος θα γινω κι εγω (ξανα) μαμα Δεκεμβρη 2010.Κοριτσια με το καλο σε ολες μας!!!

Θελω τοσο καιρο να γραψω κι εγω στις μαμαδες Δεκεμβρη 2010 και δεν προλαβαινω...Μια η μικρη μου που δε στεκεται πουθενα,μια οι εξετασεις της εγκυμοσυνης εχω χαζεψει!!!Πρωτα ο Θεος θα γινω κι εγω (ξανα) μαμα Δεκεμβρη 2010.Κοριτσια με το καλο σε ολες μας!!!

Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!! :D

5NEXp2.png

Καλησπέρα και από μένα!

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας που για τις περισσότερες από εσάς είναι και το πρώτο παιδάκι!

Τώρα εγώ να πω την αλήθεια πως βρέθηκα να γράφω εδώ , δεν το κατάλαβα!

Κι εγώ λοιπόν καθώς φαίνεται πια θα γίνω και μαμά Δεκεμβρίου 2010!

Άργησα λίγο να το αποδεχτώ αφού είναι το ...τρίτο!

Κατά 80 % είναι ένα αγοράκι, το δεύτερο αγοράκι μου δηλαδή αφού ήδη έχω τον μεγάλο μου θησαυρό τον Κωνσταντίνο! Και μια ζουζούνα πριγκιπισούλα τη Χριστίνα!

Ελπίζω να καταφέρνω να μπαίνω και να διαβάζω τα νέα σας!

Θα γεννήσω στο Αττικό με γιατρό τον κ.Χρέλια.

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

καλημερα μανουλες.

τι κανετε; που ειστε ολες. καλωσοριζω και τις καινουριες μανουλες.

αλλη μια εβδομαδα περασε ειμαστε στη 17η πλεον και με βαση την περιοδο μου σημερα κλεινουμε τον 4ο μηνα αλλα απο οσα εχω διαβασει ο 5ος μηνας αρχιζει την 18η εβδομαδα. πολυ μπερδεμα αυτο το θεμα. τελος παντων. 3 και σημερα για το ραντεβου με το μωρακι μας, ανυπομονω παρα πολυ.

κοριτσια με τις κοιλιες σας πως τα πατε; εγω εκει που ειχε παρει φορα και μεγαλωνε πριν λιγες εβδομαδες τωρα νομιζω πως εμεινε στασιμη.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Litsazao ΠΗΤ 3/12

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12 ΜΗΤΕΡΑ

Patousitsas ΠΗΤ 11/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

nikel ΠΗΤ 16/12 ΕΛΕΝΑ

cleo's mommyΠΗΤ 17/12

baila ΠΗΤ 23/12

flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

dsunny ΠΗΤ 25/12

honey ΠΗΤ κάπου 27/12 ΛΗΤΩ

Margioula ΠΗΤ 27/12/10 ΑΤΤΙΚΟ

melenia21 ΠΗΤ 31/12 ΜΗΤΕΡΑ

mariaefi ΠΗΤ ??? ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

bebua ΠΗΤ ?? Μαιευτήριο?

Λενανεκ ΠΗΤ? ΑΤΤΙΚΟ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες.

τι κανετε; που ειστε ολες. καλωσοριζω και τις καινουριες μανουλες.

αλλη μια εβδομαδα περασε ειμαστε στη 17η πλεον και με βαση την περιοδο μου σημερα κλεινουμε τον 4ο μηνα αλλα απο οσα εχω διαβασει ο 5ος μηνας αρχιζει την 18η εβδομαδα. πολυ μπερδεμα αυτο το θεμα. τελος παντων. 3 και σημερα για το ραντεβου με το μωρακι μας, ανυπομονω παρα πολυ.

κοριτσια με τις κοιλιες σας πως τα πατε; εγω εκει που ειχε παρει φορα και μεγαλωνε πριν λιγες εβδομαδες τωρα νομιζω πως εμεινε στασιμη.

Bonjour!!! :) Καλημέρα και στις νέες μανούλες του καφέ μας η ώρα η καλή να είναι κορίτσια!!

Λιτσάκι μου γλυκό τι κάνεις σήμερα? Εγώ χτές μπήκα στην 16η εβδομαδα είσαι μπροστά ακριβώς μία εβδομάδα! Ο 5ος μήνας ξεκινάει απο την 18η εβδομάδα και τελειώνει 21η! Άντε πλησιάζει το ραντεβουδάκι σου με το μπεμπέ έ? ;) Οσο για την κοιλιά εμένα κάθε μέρα νομίζω ότι είναι κ πιο μεγάλη!!! Στο φαρμακείο που με είδαν μου είπαν οτι μάλλον θα κάνω πολύ μεγάλη κοιλιά γιατί φαίνεται πλέον :confused:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ααα ξέχασα να σου πώ τα νέα μας...Χθές πήγαμε στον αιματολόγο γιατί μου είχε ζητήσει να διακόψω την ενεσούλα που κάναμε απο την αρχή έτσι ώστε να ελέγξει αν χωρίς αυτή πήζει το αίμα μου παραπάνω απο το φυσιολογικό.. Η εξέταση λοιπόν έδειξε οτι πήζει κ αρκετά σε σχέση με τις εβδομάδες που είμαι οπότε ξεκινήσαμε απο σήμερα και πάλι την ένεση και μάλιστα μεγαλύτερη δόση απο πρίν!!! Οπότε ευτυχώς που το φροντίσαμε εγκαίρως..ούφφφφφφφφ!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ααα ξέχασα να σου πώ τα νέα μας...Χθές πήγαμε στον αιματολόγο γιατί μου είχε ζητήσει να διακόψω την ενεσούλα που κάναμε απο την αρχή έτσι ώστε να ελέγξει αν χωρίς αυτή πήζει το αίμα μου παραπάνω απο το φυσιολογικό.. Η εξέταση λοιπόν έδειξε οτι πήζει κ αρκετά σε σχέση με τις εβδομάδες που είμαι οπότε ξεκινήσαμε απο σήμερα και πάλι την ένεση και μάλιστα μεγαλύτερη δόση απο πρίν!!! Οπότε ευτυχώς που το φροντίσαμε εγκαίρως..ούφφφφφφφφ!!!!

καλημερα αγγελικη

τα νεα σου απο οτι καταλαβαινω ειναι καλα, μπροβο κοπελα μου αν και δεν καταλαβα για ποιο λογο κανεις την ενεση.

επιτελους πλησιασαν οι μερες για να το δουμε. περιμενω πως και πως.

εμενα η κοιλια μου αρχισε να φαινεται πολυ νωρις στη 13η εβδομαδα φαινοταν καλα και λεγανε και σε μενα οτι θα κανω μεγαλη κοιλια. αλλα τωρα η δεν το καταλαβαινω η μεγαλωνει πλεον πιο αργα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερα αγγελικη

τα νεα σου απο οτι καταλαβαινω ειναι καλα, μπροβο κοπελα μου αν και δεν καταλαβα για ποιο λογο κανεις την ενεση.

επιτελους πλησιασαν οι μερες για να το δουμε. περιμενω πως και πως.

εμενα η κοιλια μου αρχισε να φαινεται πολυ νωρις στη 13η εβδομαδα φαινοταν καλα και λεγανε και σε μενα οτι θα κανω μεγαλη κοιλια. αλλα τωρα η δεν το καταλαβαινω η μεγαλωνει πλεον πιο αργα.

Επειδή η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν παλίνδρομη ο γιατρός μου είχε πεί προληπτικά να ξεκινήσω ενέσεις για να αποφύγουμε τυχών θρομβώσεις! Έτσι την ξεκίνησα απο την 5η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Μετά όμως επισκέφτηκα και αιματολόγο έτσι ώστε με μια εξέταση ειδική να δεί αν όντως την χρειάζομαι την ένεση ή όχι.. και τελικά την χρειάζομαι γιατι το αίμα μου πήζει περισσότερο απο το φυσιολογικό γι αυτό κ την συνεχίζω πάλι απο σήμερα με αυξημένη δόση! Τουλάχιστον ξέρω ότι κάνω ότι καλύτερο για το μωράκι μου κ νιώθω ήσυχη!

Προφανώς δεν το καταλαβαίνεις οτι μεγαλώνει :tongue::tongue: αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μετράς με μεζούρα κάθε εβδομάδα! Αλήθεια δεν μου είπες..άκουσε τπτ στην κοιλιά ο άντρας σου? (ή ο δικός μου είναι ζουρλός?)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γεια σας κοριτσακια!

Τι κανετε?

Την Τριτη ειχα ραντεβου με τον γιατρο μου, πηγα για το καθιερωμενο υπερηχο, μια χαρα το μπεμπεκι εαν και κατι βλεπει ο γιατρος αναμεσα στα ποδια. Θα σταματησω να λεω οτι περιμενω κορη, μην μας βγει αγοραρος τελικα και εγω τον ντυνω στα ροζ!!!

Αποφασισαμε με τον γιατρο να κανω εισαγωγη στο νοσοκομειο για να κανουμε εξετασεις για την αδυναμια που νοιωθω και επι την ευκαιρια να μου γραψει και καμια αδειουλα (ειναι δημοσιο το νοσοκομειο). Μπηκα κι εγω και βγηκα χθες! Κοιμαμαι απο χθες το απογευμα που βγηκα μεχρι σημερα το πρωι! Δεν εκλεισα ματι εκει.

Ειχε απορυθμιστει ο θυρεοειδης μου και σε συνδυασμο με πτωση του αιματοκριτη και της πιεσης (λογω ζεστης) μου προκαλεσε αυτες τις ζαλαδες, την κοπωση και τις τασεις λιποθυμιας.Θα αλλαξω το χαπι και ελπιζω να συνελθω, πηρα και ενα μηνα αδεια!

Εγκυμονουσες να μην κανετε βαριες δουλειες και να προσεχετε το θαυμα που εχετε στην κοιλιτσα σας δεν μπορειται να φανταστειτε τι ειδαν τα ματια μου... Εγκυουλες που εκαναν ολες τις βαριες δουλειες του σπιτιου και ειχαν πρωορες συσπασεις και τοκετο απο τον 6ο μηνα ή τεραστιες αποκολλησεις και πολλα πολλα αλλα. Εκ των υστερων εδιναν συμβυλες να προσεχουμε οι υπολοιπες!Δεν φανταζεστε τι τυψεις ειχαν, επλεναν και συκωναν χαλια, σηκωναν βαρη με μεγαλη ευκολια κτλ.Γιάυτο προσοχη!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...