Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα. τι κανετε σημερα;

τα μπεμπακια καλα;

πως ειναι ο καιρος σας εκει; εμεις εδω χθες ξεπαγιασαμε.

mariaefi υπομονη σε λιγες μερες θα περασει. και εισαι πολυ τυχερη που εχασες και κιλα.

margioyla μεχρι το σεπτεμβριο δεν θα κανεις αλλο υπερυχο; και εμεις δεν το ειδαμε ακομη το φυλο αλλα περιμενω πως και πως να παω τη δευτερα να δω οτι ειναι καλα και να ρωτησουμε και το φυλο και μαλλον θα ορισουμε ημερομηνια για β-επιπεδου για τον ιουλιο.

α α α α α α α!!!!! κοριτσια να'το παλι το σπορακι μου κουνιεται και με γαργαλαει. συνεχεια στο ιδιο σημειο το νιωθω. τι να'ναι αραγε; χερακι; ποδαρακι; τι;

απιστευτο ειναι.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιτσάκι τωρα που το λες σαν να εχεις δικιο μαλλον θα ξανακανω υπερηχο, αν δεν κανω θα τρελαθω μεχρι τοτε και λογικα θα το δω το φυλο!

Κοριτσια σημερα ειδα ενα ονειρο ειδα λεει οτι ειχα εναν γιο μεγαλο παιδι σχεδον σε εφηβικη ηλικια ηταν πολυ ομορφος στεκοταν μπροστα μου καβαλα σε ενα ασπρο αλογο πανεμορφο και πολυ γυμνασμενο και μου λεει μανουλα πρεπει να φυγω και εγω ημουν ευτυχισμενη και ξυπνησα χαρουμενη, τι μπορει να σημαινει βρε κοριτσια? μακαρι να ειναι καλο γιατι εγω ξυπνησα και ενοιωθα πολυ καλα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλημερα,

margioula δεν ξερω να εξηγω ονειρα αλλα ευχομαι να ειναι κατι καλο. οσο για τον υπερυχο εγω δεν θα ανταχα να περιμενω τοσο γι'αυτο σε ρωτησα. θα'θελα να παω καθε εβδομαδα να το βλεπω.

οι υπολοιπες που εξαφανηστικαν;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Καλημέρα κοριτσάκια!!!! Χμ.. απο προχθές κάτι νιώθω αλλά δεν λέω τπτ για να μην με περάσετε για μουρλή θα περιμένω λίγακι για να σιγουρευτώ ;)

Καλό χειμώνα εντωμεταξύ...μιλάμε για δροσιά όχι αστεία!! Οχι οτι στεναχωριέμαι βέβαια χιχιχχι γιατί με την ζέστη δεν τα πάω και πολύ καλά αλλά λέμε τώρα! Εμείς έχουμε φωτογράφιση σε 2 εβδομάδες απο τώρα και για πρώτη φορά θα έχω να το δώ 4 ολόκληρες εβδομάδες!! Περιέργως όμως δεν ανησυχώ καθόλου βρε κορίτσια ειλικρινά..ξέρω πως είναι καλά! :)

Α... ξέχασα να σας πώ..την άλλη Παρασκευή στις 2 του Ιουλίου ξεκινάω και πάλι την δουλειά και ένα αγχος πως θα την παλέψω μετά απο 2 μήνες απουσίας την έχω αλλά τι να κάνουμε..Βλέπετε ο μπέμπης εχει καλομάθει να κοιμάτε όποτε θέλει τώρα κ είμαι περιεργη πως θα αντιδράσει..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!! Χμ.. απο προχθές κάτι νιώθω αλλά δεν λέω τπτ για να μην με περάσετε για μουρλή θα περιμένω λίγακι για να σιγουρευτώ ;)

Καλό χειμώνα εντωμεταξύ...μιλάμε για δροσιά όχι αστεία!! Οχι οτι στεναχωριέμαι βέβαια χιχιχχι γιατί με την ζέστη δεν τα πάω και πολύ καλά αλλά λέμε τώρα! Εμείς έχουμε φωτογράφιση σε 2 εβδομάδες απο τώρα και για πρώτη φορά θα έχω να το δώ 4 ολόκληρες εβδομάδες!! Περιέργως όμως δεν ανησυχώ καθόλου βρε κορίτσια ειλικρινά..ξέρω πως είναι καλά! :)

Α... ξέχασα να σας πώ..την άλλη Παρασκευή στις 2 του Ιουλίου ξεκινάω και πάλι την δουλειά και ένα αγχος πως θα την παλέψω μετά απο 2 μήνες απουσίας την έχω αλλά τι να κάνουμε..Βλέπετε ο μπέμπης εχει καλομάθει να κοιμάτε όποτε θέλει τώρα κ είμαι περιεργη πως θα αντιδράσει..

Αγγελικη μου καλημερα. και εγω οταν πρωτο ενιωσα κατι δεν ειπα τπτ για τον ιδιο λογο νομιζα θα με κοροιδεψουν γιατι ειναι νωρις. αλλα απο τη στιγμη που το περιεγραψα οσες ξερουν πως ειναι επιμενουν πως ειναι το μωρο. εγω το νιωθω αρκετα συχνα πλεον και παλι δεν μπορω να το πιστεψω.

ξερεις κατι; πολυ ζηλευω τη σιγουρια σου. εμεις εχουμε τη δευτερα ραντεβου και εχω αρχισει να ανυσηχω πολυ παλι. μακαρι να εχουμε καλα νεα. δεν θελω να εχω αυτο το φοβο καθε φορα αλλα δεν μπορω και να το αποβαλω. δεν θελω να φοβαμαι καθε φορα μηπως ακουσω κατι ασχημο. εσεις οι υπολοιπες σας παινει ο ιδιος φοβος με μενα η μονο εγω γινομαι υπερβολικη;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Αγγελικη μου καλημερα. και εγω οταν πρωτο ενιωσα κατι δεν ειπα τπτ για τον ιδιο λογο νομιζα θα με κοροιδεψουν γιατι ειναι νωρις. αλλα απο τη στιγμη που το περιεγραψα οσες ξερουν πως ειναι επιμενουν πως ειναι το μωρο. εγω το νιωθω αρκετα συχνα πλεον και παλι δεν μπορω να το πιστεψω.

ξερεις κατι; πολυ ζηλευω τη σιγουρια σου. εμεις εχουμε τη δευτερα ραντεβου και εχω αρχισει να ανυσηχω πολυ παλι. μακαρι να εχουμε καλα νεα. δεν θελω να εχω αυτο το φοβο καθε φορα αλλα δεν μπορω και να το αποβαλω. δεν θελω να φοβαμαι καθε φορα μηπως ακουσω κατι ασχημο. εσεις οι υπολοιπες σας παινει ο ιδιος φοβος με μενα η μονο εγω γινομαι υπερβολικη;

Ακριβώς αυτά που είπες Λιτσάκι...επειδή δεν είμαι σίγουρη ακόμα δεν λέω κάτι απλά εδώ κ 2 μέρες επειδή μου φάνηκε πως κάτι ανεπαίσθητο ένιωσα είπα του άντρα μου να βάλει το αυτί στην κοιλιά μου και επιμένει οτι στο σημείο που του λέω ακούγεται ένα τουκ τουκ , εχω την αίσθηση πάντως οτι συνέχεια το ακούω απο αριστερά και όχι απο δεξιά και περιέργως απο δεξιά δεν άκουσε κάτι ο αντρας μου.. τώρα τι να πώ..είδωμεν υπομονή κ στις επόμενες εβδομάδες θα δείξει αν είναι το μικρό μου ή τα έντερα μου!

Αχ ψυχή μου να μην ανησυχείς καθόλου!! Αφού το ακούς δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην είναι καλά το μωράκι σου! Αλήθεια πες μου τώρα..μεσα σου κάτι δεν σου λέει ότι είναι καλά? Άσχετα που ώρες ωρες μας πιάνει η ανυπομονησία μας... καταβάθως όλεςςςςς ξέρουμε οτι τα μωράκια μας είναι πολύ πολύ καλά εκει μέσα και ξέρουν την δουλειά τους..να μεγαλώνουν σωστά!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ακριβώς αυτά που είπες Λιτσάκι...επειδή δεν είμαι σίγουρη ακόμα δεν λέω κάτι απλά εδώ κ 2 μέρες επειδή μου φάνηκε πως κάτι ανεπαίσθητο ένιωσα είπα του άντρα μου να βάλει το αυτί στην κοιλιά μου και επιμένει οτι στο σημείο που του λέω ακούγεται ένα τουκ τουκ , εχω την αίσθηση πάντως οτι συνέχεια το ακούω απο αριστερά και όχι απο δεξιά και περιέργως απο δεξιά δεν άκουσε κάτι ο αντρας μου.. τώρα τι να πώ..είδωμεν υπομονή κ στις επόμενες εβδομάδες θα δείξει αν είναι το μικρό μου ή τα έντερα μου!

Αχ ψυχή μου να μην ανησυχείς καθόλου!! Αφού το ακούς δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην είναι καλά το μωράκι σου! Αλήθεια πες μου τώρα..μεσα σου κάτι δεν σου λέει ότι είναι καλά? Άσχετα που ώρες ωρες μας πιάνει η ανυπομονησία μας... καταβάθως όλεςςςςς ξέρουμε οτι τα μωράκια μας είναι πολύ πολύ καλά εκει μέσα και ξέρουν την δουλειά τους..να μεγαλώνουν σωστά!

εγω παντως το ενιωσα σαν κατι να περπαταει κατω απο το δερμα μου πολυ απαλα. και εγω απο αριστερα το ενιωσα πρωτη φορα. τυχαιο; δεν νομιζω.

δεν ξερω θελω νε πεισω τον εαυτο μου οτι ολα ειναι καλα αλλα δεν τα καταφερνω. απο την αλλη λεω ''τι φοβαμαι αφου μεχρι στιγμης ολα πηγαν καλα, οι εξετασεις τελειες, προβληματα, πονους αμοραγιες και τετοια δεν εχουμε, ειμαστε καλα και εγω και ο γιαννης'' χαλαρωνω λιγο αλλα αντε παλι. το κακο ειναι οτι το τελευταιο 3μηνο εχω ακουσει πολλα περιστατικα με αποβολες και εχω κατατρομαξει.

χαιρομαι παντως που εισαι αισιοδοξη γιατι ετσι δινεις θαρρος και σε μας.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

εγω παντως το ενιωσα σαν κατι να περπαταει κατω απο το δερμα μου πολυ απαλα. και εγω απο αριστερα το ενιωσα πρωτη φορα. τυχαιο; δεν νομιζω.

δεν ξερω θελω νε πεισω τον εαυτο μου οτι ολα ειναι καλα αλλα δεν τα καταφερνω. απο την αλλη λεω ''τι φοβαμαι αφου μεχρι στιγμης ολα πηγαν καλα, οι εξετασεις τελειες, προβληματα, πονους αμοραγιες και τετοια δεν εχουμε, ειμαστε καλα και εγω και ο γιαννης'' χαλαρωνω λιγο αλλα αντε παλι. το κακο ειναι οτι το τελευταιο 3μηνο εχω ακουσει πολλα περιστατικα με αποβολες και εχω κατατρομαξει.

χαιρομαι παντως που εισαι αισιοδοξη γιατι ετσι δινεις θαρρος και σε μας.

Χμ..εγώ δεν το ένιωσα έτσι όπως το λές γι αυτό θα υποθέσω οτι είναι ιδέα μου και θα περιμένω 2 εβδομάδες και λογικά αν είναι αυτό θα δείξει σωστά? Άλλωστε νομίζω με περνάς στις εβδομάδες έτσι δεν είναι?

Αριστερά έ? Τυχαίο? Ε δεν νομίζω..!! χααχΧαΑχαχΑ

Αφού απο την άλλη λές και μόνη σου αυτά που ισχύουν ότι δηλαδή εφόσον δεν βλέπεις κάτι το αντίθετο τότε όλα πάνε καλά! Να σου πώ τι μου είπε ο γιατρούλης μου την τελευταία φορά που τον είδα δηλαδή στις 14 εβδομάδες περίπου..Είχα κ εγώ την ίδια έννοια με σένα..και κυρίως φοβόμουν για παλίνδρομες που δεν σου δίνουν την παραμικρή ιδέα ότι κάτι δεν πάει καλά..μου είπε λοιπόν ότι στην βιβλιογραφία του δεν εχει τέτοια περιστατικά στις εβδομάδες που διανύουμε πλέον! Επίσης αν τυχών χτύπα ξύλο δεν πήγαινε κάτι καλά θα το καταλαβαίναμε και πολύ μάλιστα γιατί τώρα είναι ολόκληρα παιδάκια! Αυτό να το θυμάσαι κάθε φορά που σου μπαίνει υπόνοια για το παραμικρό! Εφόσον δεν βλέπουμε τπτ περίεργο τότε τα μωράκια μας μεγαλώνουν ήσυχα κ όμορφα στην κοιλίτσα μας κ ονειρέυονται τον κόσμο!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Χμ..εγώ δεν το ένιωσα έτσι όπως το λές γι αυτό θα υποθέσω οτι είναι ιδέα μου και θα περιμένω 2 εβδομάδες και λογικά αν είναι αυτό θα δείξει σωστά? Άλλωστε νομίζω με περνάς στις εβδομάδες έτσι δεν είναι?

Αριστερά έ? Τυχαίο? Ε δεν νομίζω..!! χααχΧαΑχαχΑ

Αφού απο την άλλη λές και μόνη σου αυτά που ισχύουν ότι δηλαδή εφόσον δεν βλέπεις κάτι το αντίθετο τότε όλα πάνε καλά! Να σου πώ τι μου είπε ο γιατρούλης μου την τελευταία φορά που τον είδα δηλαδή στις 14 εβδομάδες περίπου..Είχα κ εγώ την ίδια έννοια με σένα..και κυρίως φοβόμουν για παλίνδρομες που δεν σου δίνουν την παραμικρή ιδέα ότι κάτι δεν πάει καλά..μου είπε λοιπόν ότι στην βιβλιογραφία του δεν εχει τέτοια περιστατικά στις εβδομάδες που διανύουμε πλέον! Επίσης αν τυχών χτύπα ξύλο δεν πήγαινε κάτι καλά θα το καταλαβαίναμε και πολύ μάλιστα γιατί τώρα είναι ολόκληρα παιδάκια! Αυτό να το θυμάσαι κάθε φορά που σου μπαίνει υπόνοια για το παραμικρό! Εφόσον δεν βλέπουμε τπτ περίεργο τότε τα μωράκια μας μεγαλώνουν ήσυχα κ όμορφα στην κοιλίτσα μας κ ονειρέυονται τον κόσμο!

μου δινεις πολυ κουραγιο, σ'ευχαριστω πολυ.

η αληθεια ειναι οτι σε περναω λιγο στις εββδομαδες. εγω με βαση την περιοδο ειμαι 16 +5 μερες και με βαση τον υπερηχο 17 +3 μερες. με εχουν μπερδεψει λιγο με τις εβδομαδες, εγω μετραω την περιοδο παντως και σε 2 μερες κλεινω τον 4ο μηνα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

μου δινεις πολυ κουραγιο, σ'ευχαριστω πολυ.

η αληθεια ειναι οτι σε περναω λιγο στις εββδομαδες. εγω με βαση την περιοδο ειμαι 16 +5 μερες και με βαση τον υπερηχο 17 +3 μερες. με εχουν μπερδεψει λιγο με τις εβδομαδες, εγω μετραω την περιοδο παντως και σε 2 μερες κλεινω τον 4ο μηνα.

Χαίρομαι ειλικρινά γι αυτό που μου λές :) τα εννοώ αυτά που λέω πάντως να ξέρεις!

Εγώ βάσει περιόδου είμαι 15 κ 6 μέρες αλλά βάση υπέρηχου είμαι 5 μέρες μπροστά αλλά υπολογίζω πιο πολύ βάσει περιόδου γιατί σύμφωνα με τους υπέρηχους αυτό θα αλλάζει συνέχεια οπότε προς το παρόν δεν το λαμβάνουμε υπ'όψιν! Τον 4ο τον κλείνω πρώτα ο θεός στις 9 Ιουλίου ;)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Χαίρομαι ειλικρινά γι αυτό που μου λές :) τα εννοώ αυτά που λέω πάντως να ξέρεις!

Εγώ βάσει περιόδου είμαι 15 κ 6 μέρες αλλά βάση υπέρηχου είμαι 5 μέρες μπροστά αλλά υπολογίζω πιο πολύ βάσει περιόδου γιατί σύμφωνα με τους υπέρηχους αυτό θα αλλάζει συνέχεια οπότε προς το παρόν δεν το λαμβάνουμε υπ'όψιν! Τον 4ο τον κλείνω πρώτα ο θεός στις 9 Ιουλίου ;)

οποτε θα κανεις λιγες μερες υπομονη, εγω το ενιωσα στη 16η +1 μερα και απο οτι εχω διαβασει σε διαφορα site πολλες κοπελες το νιωθουν μετα τη 16 εβδομαδα. και μου εβαλες και την ιδεα να βαλω το Γιαννη να ακουει την κοιλια μου καθε μερα χιχιχι :D

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

οποτε θα κανεις λιγες μερες υπομονη, εγω το ενιωσα στη 16η +1 μερα και απο οτι εχω διαβασει σε διαφορα site πολλες κοπελες το νιωθουν μετα τη 16 εβδομαδα. και μου εβαλες και την ιδεα να βαλω το Γιαννη να ακουει την κοιλια μου καθε μερα χιχιχι :D

Μα ναί!! Αυτό πιστέυω κ εγώ ίσως αυτά που νομίζω οτι νιώθω να είναι προεόρτια ;)

Εννοείται να τον βάλεις στην κοιλιά σου να ακούσει και να μου πεις έ? Να δούμε αν ακούμε έστω το ίδιο χιχιχιιχχιιχ (είμαστε τρελλές ή μου φαίνεται :rolleyes:)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μα ναί!! Αυτό πιστέυω κ εγώ ίσως αυτά που νομίζω οτι νιώθω να είναι προεόρτια ;)

Εννοείται να τον βάλεις στην κοιλιά σου να ακούσει και να μου πεις έ? Να δούμε αν ακούμε έστω το ίδιο χιχιχιιχχιιχ (είμαστε τρελλές ή μου φαίνεται :rolleyes:)

ειμαστε οντως τρελες και να σας πω και ενα μυστικο; αλλα μεταξυ μας ε; εγω καθομαι και στον καθρεφτη με τις ωρες και χαζευω την κοιλιτσα μου μηπως και δω τιποτα να κουνιεται. τι λετε εχω ελπιδες να σωθω; η θα παω χαμενη;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Χαχαχα όλα αυτά που διαβάζω φυσιολογικά μου φαίνονται!! :D

Χαρείτε τα!!!

Γεια σας είπα?

Ολες καλά?

Πολλές απουσίες μετράμε! :confused: Γιατί???

Εγώ εδώ όπως τα ξέρατε, κυνηγώ το Ζωήφιο που καταβάλλει αγώνα να περπατήσει, κάτι πάει να γίνει από ένα φουσκωματάκι στη κοιλίτσα, μάλλον τέλειωσα με τους εμετούς ΟΥΦ.

Αυτάααααααααααα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κοριτσια εσεις που εχετε αρχισει να το νιωθετε ειναι αλλοτε ενα μικρο χαδι και αλλοτε σαν να τρεχει κατι μεσα με πολυ-πολυ μικρη ροη? γιατι κατι καταλαβαινω!!! και τετοιες αισθησεις πρωτη φορα! το εντερο μου συνηθως κανει αλλους ηχους που οσο να πεις τους εχω συνηθισει και τους ξερω καλα!! εκτος αν το χανω σιγα σιγα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...