Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημαερα σε ολες τις μανουλες. που χαθηκατε ολες; εγω στο μαγαζι και δεν εχει καθολου κινηση. βαριεμαι. εχω ενα νεο χθες νομιζω πως ενιωσα το μωρο μου να κουνιεται. πηρα αμεσως τηλ την αδελφη μου που εχει 2 παιδια και ξερει να μου πει πως ειναι να το νιωθεις την πρωτη φορα και ενιωσα ετσι ακριβως οπως το περιεγραψε. λετε να αρχισει η επικοινωνια μας τωρα;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και πολύ καλά έκανες Αγγελικούλα μου!! :D

Εγώ δεν ξέρω, έκανα παλια ανταυγειες αλλά τα τελευταία χρόνια το είχα γυρισει στις βαφες, στο φυσικο μου χρώμα, τι καστανό. Και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Μου είπε η γιατρος μου οτι μπορω να κανω φυτικη βαφη, αλλά κολλαω λίγο.

Πάντως το άλλο Σάββατο έχω να πάω κι εγώ σε ένα γάμο, και ανυπομονώ να χτενιστώ και να στολιστώ επιτέλους!

Ναι, κι εμένα μου λένε ότι έχω γλυκάνει, πράγμα περίεργο, γιατί με τα νεύρα που έχω νόμιζα οτι θα φαινόμουν τουλάχιστον σαν την κρουέλα!!! :lol:

Να σας ζήσουν και οι νεόνυμφοι...:)

Καλημέρα Νικελάκι μου!! :) Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σήμερα είναι ο γάμος και περιμένω πως κ τί!! Πήρα απο το Λητώ ενα γαλάζιο μαζί με λευκό φόρεμα που τουλάχιστον είναι φαρδύ κ αεράτο και έτσι δεν θα νιώθω άσχημα για τα κιλά που έχω πάρει κ είναι αρκετά ;)

Αφού το έχεις γυρίσει στο καστανό σου χρώμα τότε γιατί θέλεις να περάσεις βαφή απο πάνω? Ρώτα τον γιατρό σου πάντως αυτός ξέρει τι πρέπει να κάνεις κ εγώ τον ρώτησα κ μου έδωσε το οκ για ανταυγιες αν κ δεν έχω σκοπό να ξανακάνω τώρα άμμεσα εκτός κ αν φτάσει η ρίζα στα πόδια πάλι χαχαχαα

Άσε κ εγώ νόμιζα οτι όλοι το πρώτο πράγμα που θα πρόσεχαν θα ήταν ότι μοιάζω κάπως με ιπποπόταμο πλέον αλλά ευτυχώς προς το παρόν όλα οκ! Το μοναδικό μου παράπονο απο την εγκυμοσύνη πάντως είναι τα εξτρά κιλά μου βρε κορίτσια..περίπου 2 τον μήνα μπάινουν και χωρίς φαί πολύ και καταχρήσεις..εννοείται γλυκά κομμένα..τι να πώ!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημαερα σε ολες τις μανουλες. που χαθηκατε ολες; εγω στο μαγαζι και δεν εχει καθολου κινηση. βαριεμαι. εχω ενα νεο χθες νομιζω πως ενιωσα το μωρο μου να κουνιεται. πηρα αμεσως τηλ την αδελφη μου που εχει 2 παιδια και ξερει να μου πει πως ειναι να το νιωθεις την πρωτη φορα και ενιωσα ετσι ακριβως οπως το περιεγραψε. λετε να αρχισει η επικοινωνια μας τωρα;

Καλημέρααααα!! Τι υπέροχο νέο είναι αυτό καλέ? Πώς ήταν η αίσθηση για πες μας.. Σε ποιά εβδομάδα είσαι αλήθεια? :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρααααα!! Τι υπέροχο νέο είναι αυτό καλέ? Πώς ήταν η αίσθηση για πες μας.. Σε ποιά εβδομάδα είσαι αλήθεια? :)

ειμαι 16 εβδομαδες και 1 μερα. και πριν λιγο το ξανα ενιωσα ακριβως στο ιδιο σημειο οπως χθες. ειναι σαν να περπαταει η σαν να κυλαει πολυ απαλα κατι κατω απο το δερμα, σαν να σε χαϊδευουν απαλα με ενα φτερο.

α! α! α! α! κοριτσια το νιωθω παλι τωρα. απιστευτο. δεν ξερω κοριτσια ειναι πολυ ωραιο. μακαρι να το νιωθω συχνα. αν και δεν περιμενα να το νιωσω απο τωρα νομιζα πως ειναι νωρις αλλα η αδελφη μου και η μαμα μου επιμενουν πως δεν ηταν κατι αλλο και ηταν το μωρο και μου λενε πως στην αρχη το νιωθεις ετσι απαλα. πειτε μου και εσεις ενιωσε καμια κατι; εσεις πουεχετε ηδη παιδακι ισως;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

ειμαι 16 εβδομαδες και 1 μερα. και πριν λιγο το ξανα ενιωσα ακριβως στο ιδιο σημειο οπως χθες. ειναι σαν να περπαταει η σαν να κυλαει πολυ απαλα κατι κατω απο το δερμα, σαν να σε χαϊδευουν απαλα με ενα φτερο.

α! α! α! α! κοριτσια το νιωθω παλι τωρα. απιστευτο. δεν ξερω κοριτσια ειναι πολυ ωραιο. μακαρι να το νιωθω συχνα. αν και δεν περιμενα να το νιωσω απο τωρα νομιζα πως ειναι νωρις αλλα η αδελφη μου και η μαμα μου επιμενουν πως δεν ηταν κατι αλλο και ηταν το μωρο και μου λενε πως στην αρχη το νιωθεις ετσι απαλα. πειτε μου και εσεις ενιωσε καμια κατι; εσεις πουεχετε ηδη παιδακι ισως;

Αχ τέλεια!!!!!!!!!!!! Δηλαδή την άλλη Πέμπτη που μπαίνω στην 16η εβδ μπορεί να το ακούσω? Μακάρι παναγία μου!!! Μήπως είσαι πολύ αδύνατη? Λένε ότι αν είσαι πολύ αδύνατη το ακούς πιο γρήγορα!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Αχ τέλεια!!!!!!!!!!!! Δηλαδή την άλλη Πέμπτη που μπαίνω στην 16η εβδ μπορεί να το ακούσω? Μακάρι παναγία μου!!! Μήπως είσαι πολύ αδύνατη? Λένε ότι αν είσαι πολύ αδύνατη το ακούς πιο γρήγορα!

αδυνατη δεν με λες. αλλα ουτε και χοντρουλα. ειμαι 69 κιλα με υψος 1,65 περιπου. εβαλα 4,5 κιλα. αν κι αυτη τη βδομαδα πρεπει να εχασα 1 κιλο. εσυ ποσο εισαι; ποσα κιλα πηρες; η κοιλια μου εχει φουσκωσει λιγο. δεν σου λεω τιποτα σημερα το εχω νιωσει 3 φορες ειναι απεριγραπτο συναισθημα. φανταζομαι πως θα ειναι οταν θα βλεπουμε και τις κοιλιτσες να κουνιουνται απο τις κινησεις τους.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Γεια σας κορίτσια.

Ειχα χαλασμένο ίντερνετ 2 μέρες και εκνευρίστηκα, ελπίζω να έφτιαξε τώρα.....

Το ζουζούνι μου αρχίζει να περπατάει και έχει πολύ πλάκα και πολύ τρέξιμο, δε προλαβαίνω να κάτσω! Και να φανταστείτε είμαι και από τις χαλαρές μαμάδες.....δεν υστεριάζω καθόλου....

Εγώ από ανταύγειες κλπ κλπ απέχω από τη 1η μου εγκυμοσύνη.

Το έψαξα πολύ....

Σπάνια να γίνει το κακό, πάρα πολύ σπάνια,.....αλλά δε μου αρέσουν καθόλου τα ρίσκα όσο μικρά και να είναι.

Τι άλλα??

Α! Για τα κουνήματα του μωρού.

Εγώ θυμάμαι καλά, το έχω και στο ημερολόγιο της εγκυμοσύνης μου, κλεισμένη 17η το ένιωσα και θεωρήθηκε και πολύ νωρίς, ο γιατρός μου δε με πίστευε, έλεγε πως είναι το έντερο, αλλά πήγα για υπέρηχο και του το απέδειξα, χωρίς να κοιτάω του έλεγα πότε το νιώθω και που, και όντως....

Δεν ένιωσα αυτά που λένε πετάρισμα κλπ. Κανονικά τουκ τουκ, και επειδή ήμουν και αρκετά αδύνατη, το έβλεπα κιόλας, και ο άντρας μου ακόμα.

Καλά, στον 9ο μήνα, η πατούσα της προεξειχε κανονικά, έλεγα θα μου βγει απτο δέρμα.

Πάντως επειδή κινούνται τα όργανα τώρα, παιζει να είναι και από κει η αίσθηση αρχικά, και γω νιώθω συνέχεια φρρρρ και πεταρίσματα αλλά καταλαβαίνω ότι είναι από εκεί.

Για τα κιλά προσοχή εεεεεε. Από τον 5ο-6ο και μετά μπαίνουν μόνα τους.....

Εγώ ως τον 7ο είχα πάρει 3 κιλά, και μετά στο μπαμ άλλα 7 έτσι για πλάκα, με διατροφή εξαιρετικά προσεκτική.

Τώρα είμαι -2 απότι ξεκίνησα, προς το παρόν, με στόχο να μεινω όσο πιο κάτω γίνεται όσο μπορώ. Είμαι 58, άντε να δούμε....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

αδυνατη δεν με λες. αλλα ουτε και χοντρουλα. ειμαι 69 κιλα με υψος 1,65 περιπου. εβαλα 4,5 κιλα. αν κι αυτη τη βδομαδα πρεπει να εχασα 1 κιλο. εσυ ποσο εισαι; ποσα κιλα πηρες; η κοιλια μου εχει φουσκωσει λιγο. δεν σου λεω τιποτα σημερα το εχω νιωσει 3 φορες ειναι απεριγραπτο συναισθημα. φανταζομαι πως θα ειναι οταν θα βλεπουμε και τις κοιλιτσες να κουνιουνται απο τις κινησεις τους.

Μια χαρά κούκλα είσαι!! :) Εγώ σταματάω να λέω+ για κιλά γιατί πραγματικά δεν το αντέχω ψυχολογικά..είμαι πλέον 100% σίγουρη οτι πάω για 18 κιλά + αφου μέχρι τώρα τουλάχιστον με διατροφή σωστή κ προσοχή πέρνω 2 κιλά το μήνα :confused:

Περιμένω με ανυπομονησία να το ακούσω κ εγώ!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μια χαρά κούκλα είσαι!! :) Εγώ σταματάω να λέω+ για κιλά γιατί πραγματικά δεν το αντέχω ψυχολογικά..είμαι πλέον 100% σίγουρη οτι πάω για 18 κιλά + αφου μέχρι τώρα τουλάχιστον με διατροφή σωστή κ προσοχή πέρνω 2 κιλά το μήνα :confused:

Περιμένω με ανυπομονησία να το ακούσω κ εγώ!!!!

και εγω ενα θεμα με τα κιλα το εχω. χανω παρα πολυ δυσκολα. το θετικο ειναι οτι πριν την εγκυμοσυνη εκανα διαιτα περιπου 5 μηνες και ειχα χασει 9 κιλα. οποτε ξεκινησε η εγκυμοσυνη στα κιλα που επρεπε να ημουν. τωρα ποσο θα παω στο συνολο δεν ξερω ελπιζω οχι πολυ.

εγω σημερα και χθες δεν το ενιωσα αλλα το σαββατο το καταλαβαινα ολη μερα. τωρα περιμενω πως και πως να περασει η βδομαδα να παμε τη δευτερα να το δουμε. ελπιζω να μας δειξει και το φυλο του γιατι ο μπαμπας μας ανυπομονει ;)

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

γεια σας κοιλιτσες!

τι κανετε??

εγω βεβαια τα γνωστα αγκαλια με την τουαλετα!-6 κιλα.

αυχενικη την αλλη Δευτερα και ανυπομονεσια!

η αποκολληση ειναι πλεον παρελθον και εκανα και μπανακι στην θαλασσα απογευμα μονο βεβαια γιατι ο ηλιος δεν επιτρεπετε!

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο μενα!! :D

Κι εγώ θελω να το νιώσω, μέχρι τώρα μόνο κατι τσιμπηματακια αισθανομαι.

Μαριαεφη μου ακομα αγκαλια με την τουαλετα;; Υπομονη, θα περασει σε λίγο!

Αγγελικουλα μου θέλω κάτι να κάνω με τα μαλλια γιατι εχω αρκετα ασπρα και φαίνονται ήδη από τώρα...αλήθεια ο γάμος πως ήταν;; :D

Λιτσακι είσαι πολυ τυχερη που το νιώθεις τόσο νωρίς το μπεμπακι σου!! Αντε κι εμεις!!

honey μου τι κάνει το ζουζουνακι σου;; Είμαστε και γειτονισσες!!:D

Εγώ τελικά έκλεισα ραντεβού για αμνιοπαρακεντηση στις 2 Ιουλίου. Θα μείνω σπίτι μετά για 5 μερες για να μην κουραζομαι...

5NEXp2.png

Κοριτσακια καλημερα! απο οσο διαβαζω καποιες εχετε αρχισει να νοιωθετε τα μωρακια σας αντε και στα δικα μας, εγω απο την Πεμπτη πηγα για αυχενικη τι εμπειρια! λιωσαμε με τον αντρα μου το μωρακι χοροπηδαγε δεν το πιστευαμε τα αποτελεσμα ηταν πολυ καλο ευτυχως απλα δεν ειδαμε φυλο θα το δουμε στην β΄επιπεδου στις 2/9 εγω παλι εχω ριξει του κοσμου το τρεξιμο ψαχνω για να μετακομισω ευχηθητε καλη υπομονη ψαχνω πολυ καιρο αλλα τωρα πιο εντατικα και εχω απελπιστει στην δουλεια με τρεχουνε για διαφορους λογους θα κανω και κατι σεμιναρια μεσα στον Ιουλιο θα λιωσω μεσα στο κατακαλοκαιρο στο κεντρο της Αθηνας και τα ευχαριστα το ποδι μου ξεπριστηκε με το που υποχωρησε η ζεστη, εκανα τριπλεξ φλεβων, εξετασεις αιματος β΄τριμηνου και ολα βγηκαν καλα αυτα τα νεα μου φιλακια σε ολες.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

γεια σας κοιλιτσες!

τι κανετε??

εγω βεβαια τα γνωστα αγκαλια με την τουαλετα!-6 κιλα.

αυχενικη την αλλη Δευτερα και ανυπομονεσια!

η αποκολληση ειναι πλεον παρελθον και εκανα και μπανακι στην θαλασσα απογευμα μονο βεβαια γιατι ο ηλιος δεν επιτρεπετε!

Καλημέρα μικρούλα μου!!! Χαίρομαι απίστευτα που ειστε και οι δυό σας καλά :)

Το μόνο θετικό είναι λοιπόν τα -6 κιλά!!!! Τέλειο είναι αυτό!!!!

Κάνατε και μπανάκι σούπερρρρρρρρρρρρρρρρ!!!! Με το καλό και η αυχενική!!:D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γεια σας κι απο μενα!! :D

Κι εγώ θελω να το νιώσω, μέχρι τώρα μόνο κατι τσιμπηματακια αισθανομαι.

Μαριαεφη μου ακομα αγκαλια με την τουαλετα;; Υπομονη, θα περασει σε λίγο!

Αγγελικουλα μου θέλω κάτι να κάνω με τα μαλλια γιατι εχω αρκετα ασπρα και φαίνονται ήδη από τώρα...αλήθεια ο γάμος πως ήταν;; :D

Λιτσακι είσαι πολυ τυχερη που το νιώθεις τόσο νωρίς το μπεμπακι σου!! Αντε κι εμεις!!

honey μου τι κάνει το ζουζουνακι σου;; Είμαστε και γειτονισσες!!:D

Εγώ τελικά έκλεισα ραντεβού για αμνιοπαρακεντηση στις 2 Ιουλίου. Θα μείνω σπίτι μετά για 5 μερες για να μην κουραζομαι...

Νικελάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Και μένα έχουν κάνει την εμφανισή τους κάπως οι λευκές γκρρρρρρρ αλλά αν τελικά κάνεις αντάυγιες τις καλύπτει! Το κεφάλι μου τώρα είναι πολύ καλό! Ο γάμος ήταν τέλειοςςςςςςςςςς ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, συγκινήθηκα κιολας σνιφ σνιφ, αλλά πραγματικά όλα ήταν υπέροχα! Ένιωθα ειλικρινά οτι και το μπεμπάκι περνούσε τέλεια γιατί είχα μια απίστευτη ευφορια!

Καλή επιτυχία στην άμνιο κοριτσάκι! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...