Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια απο χθες μου εχει πρηστει το αριστερο ποδι στον αστραγαλο κοιμηθηκα με μαξιλαρι στα ποδια το πρωι ειχε ξεπρηστει αλλα αμεσως με το που σηκωθηκα ξαναπρηστηκε, μεχρι παγοκιστη εβαλα μεσα σε μια λεκανη για να παγωσω το νερο και μετα τα αφησα μεσα κανενα 20 λεπτο και τιποτα,μιλησα με τον γιατρο μου και μου ειπε να κανουμε μια εξεταση ουρων και ενα τριπλεξ, αλλα εγω εχω κανει εξεταση ουρων πριν 3 μερες και ηταν αριστη, μηπως τελικα φταιει η ζεστη? εχει καμια παρομοια εμπειρια?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα. ακομη δεν ξερω τι θα κανω, αν δεν αναλαμβανουν στο δικο μας θα δω σε γειτονικες πολεις, θα ξενητευτω μαλλον.

κοριτσια πειτε μου κατι, εσας σας πιανει φοβος και αγχος καθε φορα που ειναι να δειτε το μωρακι σας; γιατι εμενα με τρελαινει η αγωνια μηπως και μου πουν κατι ασχημο.

Λιτσακι ευχομαι να μην χρειαστει να ξενητευτεις ψαξτο τουλαχιστον να ξερεις.

Εγω εχω να δω το μωρακι μου απο την 7 εβδομαδα που ακουσαμε την καρδουλα του και μαλιστα χτυπουσε χαμηλα 80 παλμους/λεπτο απο οσο μου ειπε ο γιατρος οτι μολις ειχε ξεκινησει να χτυπαει και κανω σαν τρελη την μερα που εχω ραντεβου ξυπναω νωρις νωρις και αλλα τετοια και τρελαινομαι μεχρι να μου πει ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα, ειναι η αγωνια της μαμας μαλλον!! χαχαχα θα γινουμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ εγω ακομα δεν το πιστευω.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Εγω εχω να δω το μωρακι μου απο την 7 εβδομαδα που ακουσαμε την καρδουλα του και μαλιστα χτυπουσε χαμηλα 80 παλμους/λεπτο απο οσο μου ειπε ο γιατρος οτι μολις ειχε ξεκινησει να χτυπαει και κανω σαν τρελη την μερα που εχω ραντεβου ξυπναω νωρις νωρις και αλλα τετοια και τρελαινομαι μεχρι να μου πει ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα, ειναι η αγωνια της μαμας μαλλον!! χαχαχα θα γινουμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ εγω ακομα δεν το πιστευω.

καλημερα κοριτσια μου. τι κανετε; εγω μολις γυρισα απο το νοσοκομειο. ειδα το σπορακι μου που μεγαλωσε πολυ. ειναι καλα μου ειπαν. μονο που δεν εχω πολυ αμνιακο υγρο αλλα μου ειπαν δεν ειναι προβλημα και θα το παρακολουθουμε. και φαινεται μεγαλυτερο κατα μια εβδομαδα εγω μετραω 15w+5d και αυτο λεει16w+3d. ησυχασα λιγο μεχρι την επομενη φορα που θα παω κανονικα στη γιατρο μου σε 12 μερες. χθες δεν κοιμηθηκα απο την αγωνια μου.

λοιπον στο νοσοκομειο μας γινονται γεννες αλλα θα πρεπει να κανονισω εγω να φερω παιδιατρο

γιατι δεν εχουν βεβαια εχουμε καιρο, μεχρι τοτε ισως φερουν. και ακουστε η κριση χτυπησε και το νοσοκομειο για να κανουν οικονομια δεν δινουν φωτο απο τον υπερηχο, δεν εχουν αντιβιωτικα, δεν εχουν ραμματα, γιατρους και αλλα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερα κοριτσια μου. τι κανετε; εγω μολις γυρισα απο το νοσοκομειο. ειδα το σπορακι μου που μεγαλωσε πολυ. ειναι καλα μου ειπαν. μονο που δεν εχω πολυ αμνιακο υγρο αλλα μου ειπαν δεν ειναι προβλημα και θα το παρακολουθουμε. και φαινεται μεγαλυτερο κατα μια εβδομαδα εγω μετραω 15w+5d και αυτο λεει16w+3d. ησυχασα λιγο μεχρι την επομενη φορα που θα παω κανονικα στη γιατρο μου σε 12 μερες. χθες δεν κοιμηθηκα απο την αγωνια μου.

λοιπον στο νοσοκομειο μας γινονται γεννες αλλα θα πρεπει να κανονισω εγω να φερω παιδιατρο

γιατι δεν εχουν βεβαια εχουμε καιρο, μεχρι τοτε ισως φερουν. και ακουστε η κριση χτυπησε και το νοσοκομειο για να κανουν οικονομια δεν δινουν φωτο απο τον υπερηχο, δεν εχουν αντιβιωτικα, δεν εχουν ραμματα, γιατρους και αλλα.

καλημερα κουκλα? τελεια τα νεα σου Κριμα που δεν σου εδωσαν φωτο απο τον υπερηχο, την επομενη φορα.

εχεις κανει καμπυλη σακχαρου?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

margioula μου και εγω ετσι ανυπομονουσα. μετα την 7η εβδομαδα εκανα 5 εβδομαδες να το δω αλλα ακομη καθε φορα που πλησιαζει το ραντεβου με πιανει ανησυχια. θα ηθελα να ειναι πιο συχνα τα ραντεβου για να το βλεπω και να ηρεμω.τωρα θα παω στις 28 και μετα για β-επιπεδου. και εγω ακομη δεν το πιστευω οτι θα γινω ΜΑΝΟΥΛΑ.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλα? τελεια τα νεα σου Κριμα που δεν σου εδωσαν φωτο απο τον υπερηχο, την επομενη φορα.

εχεις κανει καμπυλη σακχαρου?

καλημερα και σε σενα. ναι κριμα που δεν μου δωσανε αλλα ο υπερηχος ηταν παλιος και δεν καταλαβαινα και πολλα. και δυστηχως δεν μου εδωσε ουτε η γιατρος μου την προηγουμενη φορα γιατι ειχε προβλημα το εκτυπωτικο τους αλλα εκει τουλαχιστον το εβλεπα πεντακαθαρα. δεν εχω κανει καμπυλη σακχαρου, δεν μου ειπαν τιποτα. ποτε πρεπει να γινει; εσυ την εχεις κανει;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερα και σε σενα. ναι κριμα που δεν μου δωσανε αλλα ο υπερηχος ηταν παλιος και δεν καταλαβαινα και πολλα. και δυστηχως δεν μου εδωσε ουτε η γιατρος μου την προηγουμενη φορα γιατι ειχε προβλημα το εκτυπωτικο τους αλλα εκει τουλαχιστον το εβλεπα πεντακαθαρα. δεν εχω κανει καμπυλη σακχαρου, δεν μου ειπαν τιποτα. ποτε πρεπει να γινει; εσυ την εχεις κανει;

Εγω κανω ινσουλινη απο την 5η εβδομαδα γιατι παρουσιασα σακχαρο κυησης.

Ξερω απο τον διαβητολογο μου οτι το μειωμενο αμνιακο υγρο σε συνδιασμο με μεγαλυτερα μωρα αποτελει τον λογο που στελνει τις εγκυουλες να κανουν καμπυλη σακχαρου. Ας το εχεις στο μυαλο σου...

Εγω κανω ινσουλινη απο την 5η εβδομαδα γιατι παρουσιασα σακχαρο κυησης.

Ξερω απο τον διαβητολογο μου οτι το μειωμενο αμνιακο υγρο σε συνδιασμο με μεγαλυτερα μωρα αποτελει τον λογο που στελνει τις εγκυουλες να κανουν καμπυλη σακχαρου. Ας το εχεις στο μυαλο σου...

δεν μου εχουν πει κατι τετοιο. θυμαμαι απο την εγκυμοσυνη της αδελφης μου οτι την εκανε τους τελευταιους μηνες. θα δω τι θα μου πει και η γιατρος μου την επομενη εξεταση. εγω βεβαια λογο θυρεοειδη παρακολοθω και το ζαχαρο μου αλλα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Αχ βρε κοριτσια ολα καλα θα πανε! στην υγεια η αληθεια ειναι οτι γινεται χαμος αυτη την στιγμη μεχρι να ξαναπληρωσουν τους προμηθευτες των νοσοκομειων οταν θα γεννησεις πιθανοτατα να υπαρχει και παιδιατρος Λιτσακι και εμεις αυριο θα παμε να κανουμε φωτογραφηση στο μπεμπακι μας(αυχενικη διαφανεια) και ελπιζω να γινει γιατι κατι για απεργια λενε στο Αττικο και να δουμε?

παντως οποιες και αν ειναι οι δυσκολιες θα τις αντιμετωπισουμε και θα κρατησουμε τα μωρακια μας στην αγκαλια μας παρεπιπτοντος το ποδι μου ειναι νταουλι ακομα,φιλακια σε ολες!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλησπερα σε ολες κοριτσια

Ξερω εχω χαθει αλλα τρεχω και δεν φτανω οπως παντα.....

Margioula και cleo΄s monny καλωσηρθατε στην παρεα μας!

Dsunny και honey συγχαρητηρια για την αυχενικη σας.

Εκανα και εγω....Καλη βγηκε και το παπ-α μου ειπε ο γιατρος. Και μαλλον ειναι κοριτσακι!!!!!!!!!!!!Μας ειπε να μην το δεσουμε αλλα μαλλον ερχεται και η κορη..

Ηθελα να σας ρωτησω τι γνωμη εχουν οι δικοι σας γιατροι για τις ανταυγειες. Σας επιτρέπουν η οχι? Γιατι το ερχομενο Σαββατο βαπτιζω τον Μαριουλη μου και θα ηθελα να κανω αλλα ο γιατρος μου ειναι γενικα αρνητικος!Αυτα.

Φιλια σε ολες

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες κοριτσια

Ξερω εχω χαθει αλλα τρεχω και δεν φτανω οπως παντα.....

Margioula και cleo΄s monny καλωσηρθατε στην παρεα μας!

Dsunny και honey συγχαρητηρια για την αυχενικη σας.

Εκανα και εγω....Καλη βγηκε και το παπ-α μου ειπε ο γιατρος. Και μαλλον ειναι κοριτσακι!!!!!!!!!!!!Μας ειπε να μην το δεσουμε αλλα μαλλον ερχεται και η κορη..

Ηθελα να σας ρωτησω τι γνωμη εχουν οι δικοι σας γιατροι για τις ανταυγειες. Σας επιτρέπουν η οχι? Γιατι το ερχομενο Σαββατο βαπτιζω τον Μαριουλη μου και θα ηθελα να κανω αλλα ο γιατρος μου ειναι γενικα αρνητικος!Αυτα.

Φιλια σε ολες

Ο δικος μου δεν ειχε προβλημα με τις ανταυγιες και τις φυτικες βαφες. Αφου βεβαια εκλεισα το πρωτο τριμηνο τον ρωτησα. Εγω εκανα ανταυγιες, δεν ακουμπησα την ριζα. Αλλοι λενε οχι βεβαια...

Αχ βρε κοριτσια ολα καλα θα πανε! στην υγεια η αληθεια ειναι οτι γινεται χαμος αυτη την στιγμη μεχρι να ξαναπληρωσουν τους προμηθευτες των νοσοκομειων οταν θα γεννησεις πιθανοτατα να υπαρχει και παιδιατρος Λιτσακι και εμεις αυριο θα παμε να κανουμε φωτογραφηση στο μπεμπακι μας(αυχενικη διαφανεια) και ελπιζω να γινει γιατι κατι για απεργια λενε στο Αττικο και να δουμε?

παντως οποιες και αν ειναι οι δυσκολιες θα τις αντιμετωπισουμε και θα κρατησουμε τα μωρακια μας στην αγκαλια μας παρεπιπτοντος το ποδι μου ειναι νταουλι ακομα,φιλακια σε ολες!!!

γεια σου κοριτσι. η αληθεια ειναι οτι στο δικο μας νοσοκομειο γινετε ενας ψιλοχαμος ποτε απο ελλειψη προσωπικου ειναι απο φαρμακα κ.α.

δεν ξερω αρχιζω να σκεφτομαι σοβαρα να παω σε κλινικη και να πληρρωσω γι να ειμαι ησυχη.

μακαρι να κανεις αυριο την αυχενικη σου και να ηρεμησεις και εσυ. εγω οταν την εκανα και μου ειπαν οτι βγηκαν ολα καλα μου ειπαν πως απο δω και περα δεν εχω να φοβαμαι τιποτα αν και εξακολουθω να φοβαμαι πολυ και δεν νομιζω να σταματησω μεχρι να το κρατησω στα χερια μου και να δω οτι ειναι καλα.

οσο για το πρηξιμο και εγω το εχω και στα ποδια και στα χερια.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια!! :D

Dsunny, honey και flosummer μου συγχαρητηρια για τις αυχενικες σας!! :D

Εγώ πήγα και το είδα το μωρακι μου και είναι μια χαρά! Και 95 γραμμαρια!! :-D

Σήμερα θα κλεισω ραντεβου για αμνιοπαρακεντηση.

flosummer εμένα η γιατρος μου δεν μου απαγορευσε τις ανταυγειες και τις φυτικες βαφες, αλλα μετα το 1ο τρίμηνο.

5NEXp2.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες κ όλα τα μπεμπάκια μας!! :)

Συγχαρητήρια για όλες τις υπέροχες αυχενικές με το καλό και στις επόμενες εξετάσεις όμορφα αποτελέσματα!!

Εξαφανίστηκα αυτές τις μέρες λόγω του ότι παντρέυτεται ο κουνιάδος μου το Σαββάτο και έπρεπε να καλλωπιστώ κάπως κι'εγώ ;)

Λοιπόν έκανα αντάυγιες..ναι ο γιατρός μου με άφησε αφού είχα μπεί και στον 4ο! Έκανα μανικιούρ, πεντικιούρ γαλλικό και νιώθω σούπερρρρρρρρ!!!

Χτες είχαμε πάει στο κρεββάτι που έκαναν και όλοι μα όλοι έλεγαν πόσο εχω γλυκάνει στο πρόσωπο, σας λένε κ εσας τέτοια? Ένιωσα μετά απο 3 μήνες και πάλι καλά με τον εαυτό μου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες κ όλα τα μπεμπάκια μας!! :)

Συγχαρητήρια για όλες τις υπέροχες αυχενικές με το καλό και στις επόμενες εξετάσεις όμορφα αποτελέσματα!!

Εξαφανίστηκα αυτές τις μέρες λόγω του ότι παντρέυτεται ο κουνιάδος μου το Σαββάτο και έπρεπε να καλλωπιστώ κάπως κι'εγώ ;)

Λοιπόν έκανα αντάυγιες..ναι ο γιατρός μου με άφησε αφού είχα μπεί και στον 4ο! Έκανα μανικιούρ, πεντικιούρ γαλλικό και νιώθω σούπερρρρρρρρ!!!

Χτες είχαμε πάει στο κρεββάτι που έκαναν και όλοι μα όλοι έλεγαν πόσο εχω γλυκάνει στο πρόσωπο, σας λένε κ εσας τέτοια? Ένιωσα μετά απο 3 μήνες και πάλι καλά με τον εαυτό μου!

Και πολύ καλά έκανες Αγγελικούλα μου!! :D

Εγώ δεν ξέρω, έκανα παλια ανταυγειες αλλά τα τελευταία χρόνια το είχα γυρισει στις βαφες, στο φυσικο μου χρώμα, τι καστανό. Και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Μου είπε η γιατρος μου οτι μπορω να κανω φυτικη βαφη, αλλά κολλαω λίγο.

Πάντως το άλλο Σάββατο έχω να πάω κι εγώ σε ένα γάμο, και ανυπομονώ να χτενιστώ και να στολιστώ επιτέλους!

Ναι, κι εμένα μου λένε ότι έχω γλυκάνει, πράγμα περίεργο, γιατί με τα νεύρα που έχω νόμιζα οτι θα φαινόμουν τουλάχιστον σαν την κρουέλα!!! :lol:

Να σας ζήσουν και οι νεόνυμφοι...:)

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...