Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο Κλεοπ'ατρα!!!!! πολύ ωραίες κινήσεις κάνεις!!! πολλές καλές δουλειές να έχεις!!!!

καλημερούδια σας κ πάλι απο την ηλιόλουστη αυτή τη φορά Τρίπολη.... ότι να'ναι δηλαδή με τον καιρό... χαχαχαχα εμείς μια χαρά κ σήμερα θα ξεκινήσουμε κολυμβητήριο. σε πρόγραμμα μαμα κ παιδί μαζί. τπτ άλλο συνταρακτικό κ νεότερο.

τα φιλιά μας!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

αυτή είναι η τούρτα που μου έφτιαξες και έκανε θραύση

μα τι ώραια!!! όλη σου την τέχνη έβαλες Κλεό

μπράβο! και πάλι!!

άντε και το Σεπτέμβρη έχω νέα γεννητούρια

μια φίλη μας όπως σου ξαναείπα

και φυσικά έχουμε και την Αγγελική του καφέ μας!

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

καλησπερα κοριτσια τι κανετε? εγω ειμαι δοξα το θεο καλα. εχω περασει τωρα 2 εβδομαδες δυσκολα αλλα τωρα ειμαι καλυτερα!!!

ο μικρος μου ειναι παρα μα παρα πολυ ζωηρος τοσο που με ανησυει το μελλον..δεν ξερω πως να παρω τον ελεγχο στα χερια μου. δεν ακουει καθολου, κανει ζαβολιες τρεχει συνεχως και πρεπει συνεχεια να ειναι καποιος απο πισω του..

κοιμαται ακομα μαζι μας, πραγμα που δυσκολευει γενικα τις καταστασεις, ξυπναει ακομα για γαλα, μας κλοτσαει, στριφογυριζει συνεχεια μα συνεχεια!!!! τι θα κανω ? μας βγαζει off για να τον κοιμησουμε το βραδυ και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μην εχουμε καθολου χρονο σαν ζευγαρι, να τσακονομαστε και να πεφτουμε ξεροι για υπνο!!!

το φασολακι εχω να το δω αρκετες μερες...θα παω την τριτη στο γιατρο!!! ελπιζω να ειναι καλα....σημερα πηγα για εξετασεις και εκανα επισης την εξεταση για την κυστικη. το σκεφτομουν συνεχεια και δεν μου εκανε καλο... το φυλλο του μωρου δεν το ξερω ακομα!!! θα ηθελα βεβαια κοριτσακι αλλα πανω απο ολα ευχομαι να ειναι γερο και δυνατο!!!

συγχαρητηρια στην κλεο για την δουλεια της!!! ειναι υπεροχα ολα και επισης ειναι πολυ θετικο οτι αγαπας αυτο που κανεις!!!

μαρια εγω θα εκανα την εξεταση για καλο και για κακο...μονο και μονο για να σου φυγει η ιδεα!!! μετα θα εισαι ποιο ηρεμη...τι να πω... επειδη εγω ειμαι γενικα αγχωδης (κακως βεβαια) αυτο θα εκανα...οπως και να εχει σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

αννα μπραβο σας για το κολυμβητηριο!!! και μεις πηγαιναμε τον μικρο απο 5 μηνων αλλα τωρα εχουμε σταματησει λογω χειμωνα. παντος τους αρεσει παρα πολυ!!!

φιλια σε ολες σας...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Τα χθεσινά μας νέα απο τον γιατρό! Κοριτσάκια το νινί μας ειναι πολύ καλά!!! Με χαιρετούσε το λουλουδάκι μου απο τον υπέρυχο...κουνιόταν διαρκώς και έκανε και τούμπες αμέεεεεεε χαχαχαχαχαχαχα

Η αυχενική διαφάνεια εξαιρετική είπε ο γιατρός στα κατώτατα όρια οπότε να μην ανησυχω καθόλου, βέβαια εννοείται οτι περιμένω και τα αποτελέσματα του papp a και της κυστικής ίνωσης την οποία έκανα επίσης, αλλά ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ όλα θα πάνε καλά!!! Εντωμεταξύ το νινί μου υπερυχογραφικά δείχνει να είναι μια εβδομάδα μπροστά ειναι μεγάλο μωράκι οπότε παρόλο που χθες ήμουν 11 κ 4 ουσιαστικά ήμουν 12 κ 4 με τον υπέρηχο! Χμ... θα σας πω και κάτι ακόμα που βέβαια δεν είναι σίγουρο ακόμα... κάτι βλέπαμε ανάμεσα στα ποδαράκια του χαχαχαχα αλλά αυτό που ξένιζε τον γιατρό ειναι οτι δεν έβλεπε ακομα τουλάχιστον οσχεο οπότε μου δίνει ενα 70% για αγοράκι και ενα 30% για κοριτσάκι γιατί λέει η κλειτορίδα στα κοριτσάκια σ αυτές τιςηλικίες είναι πολύ πρησμένη σε σημείο που να φαίνεται πουλάκι...τι να πώ.. Εμενα αν με ρωτήστε απο την πρώτη ώρα νομίζω οτι είναι κορίτσι αλλά επειδή πέφτουμε έξω κι εμεις οι μανάδες θα περιμένω λίγο ακόμα για να το ανακοινώσω στα σίγουρα!

Θα ήθελα να ήταν κοριτσάκι αλλά ποιο πολύ απ όλα θέλω να ειναι γερό και τ αγαπώ πολύ ήδη :) ας εχει οτι θέλει!!! Αν είναι αγοράκι θα χαρεί πιο πολύ ο Λεωνιδάκος μου κ θα κάνουν παρεούλα οπότε ολα τέλεια!!!!!

Σας είπα οτι είμαι ευτυχισμένη??????????????? Αν οχι... ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

αγγελικη συγχαρητηρια για το μωρακι σου!!!! αυχομαι ολα να πανε καλα και ευχομαι να ειναι και κοριτσακι!!! :tongue:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γεια σας!

Είχα πολλές μέρες να μπω γιατί δεν είχα υπολογιστή

Ειχε τσιμπήσει πολλούς ιούς και τον είχαμε στείλει για ρεκτιφιέ

Αγγελική και Μαριλένα χαίρομαι που τα πάτε μια χαρα με τα νέα σποράκια!!

Μαρία,το γεγονός ότι έχεις ένα γερό παιδάκι και μια προηγούμενη καλή εγκυμοσύνη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο θρομβοφιλίας;

Κλεοπάτρα συγχαρητήρια για τη δουλειά σου!!Εχεις κάνεις δυναμικό ξεκίνημα και σίγουρα θα τα πας πολύ καλά!Μπράβο!

Ο γιος μου εδώ και κάτι μέρες περπατάει!!!

Και τα έχω δει όλα...

Οχι ότι δεν μου αρεσει κιόλας

Αλλά έζησα τη σκηνή στο...μπάνιο,περίπου όπως την έχει περιγράψει η Μαρία!

Με περιμένουν μεγάλες στιγμές...

Γεια σας κορίτσια, δε προλαβαίνω πια πολλά πολλά, είπα να ξεκλέψω λίγο να δω νέα, στα γρήγορα που διάβασα είδα ότι όλα γενικά καλά βαίνουν, τα εμβρυάκια πάνω απόλα μια χαρά να είναι, αν κ δε βλέπ νέα από τις άλλες έγκυες....που πήγαν?

και μεις καλά είμαστε, δόξα το Θεό, είμαι αρκετά απασχολημένη με όλα θα έλεγα και λειτουργώ σε διαφορετικούς ρυθμούς πια, προσπαθώ να τα χωρέσω όλα, σπίτι, παιδιά, δουλειά, πολλές "κοινωνικές" επαφές πλέον....παίρνω δύναμη όμως από αυτό και μαρέσει!

Μαρία, αυτό που έγραψες πιο πάνω είναι υπέροχο, συμπυκνωμένη η ύλη της παιδαγωγικης-γονεϊκής, μακάρι όλοι να το κατανοήσουμε αυτό....

Για το άλλο θεμα....η λογική μου λέει να μην ασχοληθείς....το συναίσθημα όμως όχι....όπως νιώθεις εσύ πιο ασφαλής πράξε.

Χαιρετώ, ελπίζω να ξαναβρώ χρόνο σύντομα. Ρίχνω ματιές, γιατί παρακολουθώ το θπεμα μου στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, αλλά δε πολυπρολαβαίνω να γράφω....

Συγχαρητήρια Κλεό για τις δημιουργίες σου είναι τέλειες!!!! Φιλάκια στις ζουζούνες σου!

αυτή είναι η τούρτα που μου έφτιαξες και έκανε θραύση

μα τι ώραια!!! όλη σου την τέχνη έβαλες Κλεό

μπράβο! και πάλι!!

άντε και το Σεπτέμβρη έχω νέα γεννητούρια

μια φίλη μας όπως σου ξαναείπα

και φυσικά έχουμε και την Αγγελική του καφέ μας!

Με συγκίνησες βρε Μαράκι...αλήθεια σου λέω αιντεεεεεεεεε σνιφ σνιφ

αγγελικη συγχαρητηρια για το μωρακι σου!!!! αυχομαι ολα να πανε καλα και ευχομαι να ειναι και κοριτσακι!!! :tongue:

Μαριλενάκι μου χαίρομαι τόσο πολύ που σε ξαναβλέπω στα μέρη τα παλιά!!! :) Ευχομαι με το καλό να φέρουμε στον κόσμο δυο υγιέστατα παιδάκια κ ας είναι οτι θέλει ο θεός!!!! Την Δευτέρα θα ξαναπάω στον γιατρό να δούμε πως πάει αυτη η μικρή αποκόλληση που ειδε στην αυχενική αν κ δεν είδα ποτέ σημάδια αρα υποθέτω οτι παει καλά!

Κοριτσάκια μου γεια σας!

Είχα πολλές μέρες να μπω γιατί δεν είχα υπολογιστή

Ειχε τσιμπήσει πολλούς ιούς και τον είχαμε στείλει για ρεκτιφιέ

Αγγελική και Μαριλένα χαίρομαι που τα πάτε μια χαρα με τα νέα σποράκια!!

Μαρία,το γεγονός ότι έχεις ένα γερό παιδάκι και μια προηγούμενη καλή εγκυμοσύνη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο θρομβοφιλίας;

Κλεοπάτρα συγχαρητήρια για τη δουλειά σου!!Εχεις κάνεις δυναμικό ξεκίνημα και σίγουρα θα τα πας πολύ καλά!Μπράβο!

Ο γιος μου εδώ και κάτι μέρες περπατάει!!!

Και τα έχω δει όλα...

Οχι ότι δεν μου αρεσει κιόλας

Αλλά έζησα τη σκηνή στο...μπάνιο,περίπου όπως την έχει περιγράψει η Μαρία!

Με περιμένουν μεγάλες στιγμές...

Καλώς το Περιστεράκι!!!Συγχαρητήρια για το αγορίνι σου!!! καλους δρόμους και κυρίως καλά κουράγια χαχαχαχαχαχαχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι... μεταξύ των δύο μαιευτηρίων ποιο θα επιλέγατε και γιατί? Μετά την άσχημη εμπειρία μου απο το Μητέρα εννοείται οτι δεν ξαναπάω μιας και ήταν ενας σοβαρος λόγος που δεν τα καταφερα να θηλάσω... Η νοοτροπία και η ασχετοσύνη τους με τον θηλασμό δεν είχε όρια.. Φανταστείτε οτι παρόλο που ειχα παρακολουθήσει σεμινάρια της La Leche League με μπέρδεψαν τόσο εκεί που τα εχασα τελικά.. δεν ξέρω απο που να αρχίσω κ που να τελείωσω ειλικρινά.. πρώτα απ'όλα στο χειρουργείο (γέννησα με καισαρική λόγω διαβήτη κυήσεως κ ινσουλίνη) δεν μου τον εδωσαν να τον βάλω στο στήθος μου παρά μου τον ακούμπησαν για δευτερόλεπτα πάνω μου..με το ζόρι πρόλαβα να τον φιλήσω..μετα τον πήγαν στην Μενν προληπτικά κ τον πήρα την επόμενη μέρα, κάθε φορά που μου τον έφερναν ήταν φαγωμένος φουλ κ κοιμόταν του καλού καιρού..παρόλο που τους ειχα πει αποκλειστικό θηλασμό κ το εγραφε κ το ταμπελάκι πάνω αυτές τον χαβά τους..μεσα στο κουνάκι ξένο γάλα... οτι κ αν εκανα με εγραφαν παραδειγματικά..αποτέλεσμα..το παιδί ειχε μάθει στην ευκολία του μπιμπερό εγώ είχα δύσκολο στήθος με εισεχουσες θηλες για τις οποίες δεν μου ειπαν να βάλω κοχυλακια να πεταχτουν λίγο έξω αλλα θηλες σιλικόνης οι οποίες ηταν τεράστιες κ το μωρό δεν τις δεχτηκε..

Με λίγα λόγια...πιο νοσοκομείο κατά την γνώμη σας βοηθάει λίγο περισσότερο στο θέμα του θηλασμού έτσι ώστε να αποφύγω τα τραγικά του Μητέρα?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μια γρήγορη καλημέρα

Ευχαριστώ όλες για τα καλά λόγια! Τα χρειάζομαι!

Αγγελική, θα έλεγα να πας στο Αττικό που είναι το μοναδικό πιστοποιημένο baby friendly μαιευτήριο. Εάν ακολουθείς το γιατρό σου, μάλλον Λητώ, επειδή είναι πιο μικρό κ όχι το χάος του ιασω, θα υπάρχει -ισως- καλύτερη δυνατότητα για βοήθεια σε σένα.

Εγώ 2 φορές στο Λητώ γέννησα, μια χαρά ήταν, ΑΛΛΑ ήμουν εγώ πολύ διαβασμένη.

Πιστεύω πως επειδή εκείνες τις πρώτες μέρες είσαι ως λεχώνα πολύ ευάλωτη, έχεις τόοοοοσα που σε κατακλύζουν, σε κανένα μαιευτήριο δε θα βρεις απαραίτητα βοήθεια για να μπορέσεις να θηλάσεις επιτυχώς. ΑΝ είσαι τυχερή θα σε βοηθήσουν σωστά.

Οπότε

προτείνω να προετοιμαστείς από μόνη σου, διαβάζοντας τα σχετικά βιβλία περί θηλασμού, πηγαίνοντας στις -δωρεάν- συναντήσεις του Μητρικού Θηλασμού, και ΝΑΙ εγώ προτείνω να πληρώσεις εκ των προτέρων και 1-2 φορές μια σύμβουλο θηλασμού για να μάθεις 5 σωστά και έγκυρα πράγματα, πέραν της φιλολογίας.

Τα λεφτά που θα δωσεις , θα τα αποσβέσεις σε 1-2 μήνες μετά τη γέννα, γλιτώνοντας τις πανάκριβες σκόνες.

Εάν εσύ ξέρεις τι να περιμένεις, τα αντιμετωπίζεις όλα πολύ πιο ψύχραιμα και σωστά, δεν ακούς καμιά χαζομάρα και κάνεις αυτό που ξέρεις.

Από προσωπικό μαιευτηρίου μη περιμένεις να ακούσεις "το μωρό στο στήθος όλη μέρα" όπως κ πρέπει να γίνεται. Από μαιευτήριο που δίνεις το μωρό στο θάλαμο κ το έχεις εσύ λίγες ωρίτσες τη μέρα, μη περιμένεις προκοπή.

Πρέπει εσύ να ξέρεις τι θες και να το απαιτήσεις.

Αν θες να θηλάσεις έχε το μωρό μαζί, συνέχεια, πάνω σου.

Αυτάααααααααααααα!;)

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μια γρήγορη καλημέρα

Ευχαριστώ όλες για τα καλά λόγια! Τα χρειάζομαι!

Αγγελική, θα έλεγα να πας στο Αττικό που είναι το μοναδικό πιστοποιημένο baby friendly μαιευτήριο. Εάν ακολουθείς το γιατρό σου, μάλλον Λητώ, επειδή είναι πιο μικρό κ όχι το χάος του ιασω, θα υπάρχει -ισως- καλύτερη δυνατότητα για βοήθεια σε σένα.

Εγώ 2 φορές στο Λητώ γέννησα, μια χαρά ήταν, ΑΛΛΑ ήμουν εγώ πολύ διαβασμένη.

Πιστεύω πως επειδή εκείνες τις πρώτες μέρες είσαι ως λεχώνα πολύ ευάλωτη, έχεις τόοοοοσα που σε κατακλύζουν, σε κανένα μαιευτήριο δε θα βρεις απαραίτητα βοήθεια για να μπορέσεις να θηλάσεις επιτυχώς. ΑΝ είσαι τυχερή θα σε βοηθήσουν σωστά.

Οπότε

προτείνω να προετοιμαστείς από μόνη σου, διαβάζοντας τα σχετικά βιβλία περί θηλασμού, πηγαίνοντας στις -δωρεάν- συναντήσεις του Μητρικού Θηλασμού, και ΝΑΙ εγώ προτείνω να πληρώσεις εκ των προτέρων και 1-2 φορές μια σύμβουλο θηλασμού για να μάθεις 5 σωστά και έγκυρα πράγματα, πέραν της φιλολογίας.

Τα λεφτά που θα δωσεις , θα τα αποσβέσεις σε 1-2 μήνες μετά τη γέννα, γλιτώνοντας τις πανάκριβες σκόνες.

Εάν εσύ ξέρεις τι να περιμένεις, τα αντιμετωπίζεις όλα πολύ πιο ψύχραιμα και σωστά, δεν ακούς καμιά χαζομάρα και κάνεις αυτό που ξέρεις.

Από προσωπικό μαιευτηρίου μη περιμένεις να ακούσεις "το μωρό στο στήθος όλη μέρα" όπως κ πρέπει να γίνεται. Από μαιευτήριο που δίνεις το μωρό στο θάλαμο κ το έχεις εσύ λίγες ωρίτσες τη μέρα, μη περιμένεις προκοπή.

Αυτάααααααααααααα!;)

Κλεό μου καταρχήν σ ευχαριστώ πολύ που αφιέρωσες χρόνο να μου γράψεις όλα τα παραπάνω!!! Δυστηχώς στο Αττικό δεν μπορώ να πάω όπως είπες λόγω γιατρού όμως στο Λητώ μπορώ! Μέσα απο την άσχημη εμπειρία μου εχει βγει κάτι θετικό όπως όλα τα πράγματα στην ζωή.. ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΑΘΟς ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΞΑΝΑ!!! είμαι τοσο πολύ αποφασισμένη που θα γίνει χαμός αν υποψιαστώ οτι προσπαθήσουν κ πάλι να σαμποτάρουν τον θηλασμό. Καταρχήν εννοείται οτι θα κάνω Rooming In κ ας είμαι εγχειρισμένη...ουτε η πρώτη θα είμαι κ σίγουρα οχι κ η τελευταία.. στο μαιευτήριο δεν πάμε διακοπές φέρνουμε στον κόσμο ζωές για τις οποίες είμαστε εμέις υπεύθυνες! Αυτό νομίζω οτι ειναι ενα καλό βήμα ετσι ώστε να εξασφαλίσω οτι θα το εχω στο στήθος κ ολη μερα αν χρειαστεί! Τώρα το μαιευτήριο με ενδιαφέρει να εχει την πολιτική να το θηλάσω κ απο το χειρουργείο το οποίο θεωρώ επίσης μεγάλης σημασίας για bonding,στο Λητώ στο δίνουν? Επίσης εννοείται οτι θα καλέσω σύμβουλο θηλασμού μη σου πω κ στο μαιευτήριο αφου θα κανω rooming in.

Θέλω να πιστέυω κ το πιστέυω οτι αυτή την φορά θα θηλάσω το παιδί μου κανονικά κ οχι με θήλαστρο!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα

επιτέλους λίγη κίνηση στο καφέ

περιστεράκι καλό κυνήγητο με το μικρό

τώρα που περπάτησε ίσως αλλάξει και η συμπεριφορά του

νιώθει πιο ανεξάρτητος και έχει απαιτήσεις

κοινώς δεν τον σταματά τίποτα

Aγγελική

σε όποιο μαιευτήριο και να πάς ζήτα αποκλειστικό rooming in

μόνο αυτό θα μπορέσει να σε βοηθήσει στην αρχή

και συμφωνώ απόλυτα μ'αυτό που σου έγραψε η honey

UOTE=honey;1502835]

επίσης πρέπει να μην λυγίσεις κι εσύ είτε από μόνη σου είτε

ακούγοντας τις νοσοκόμες και τους συγγενείς που όποτε κλαίει

ή είναι ανήσυχο θα σου λένε δώσε του ξένο να κοιμήθεί και να ξεκουραστείς

ή έχασε λίγα γραμμάρια και θα κάνει ίκτερο και πρέπει να δώσεις ξένο κτλ.

ένταξει λίγα ml αν είναι για λόγους υγείας αλλά πρόσεχε πολύ

είναι όλες εκεί μέσα στο τσάκ με το μπουκάλι στο χέρι

γενικώς στο μαιευτήριο προετοιμάσου να παλέψεις μόνη σου

μην περιμένεις να σε βοηθήσουν

εγώ είχα ενημερωθεί πολύ από τις εμπειρίες των μαμάδων

εδώ στο parents και μπορώ να πώ ότι είχα κρατήσει 3 πράγματα

στο μυαλό μου που με βοήθησαν

θέλει επιμονή, υπομονή και να ακούς το μωρό σου

το θέμα του θηλασμού

είναι θέμα των 2 σας και θα πρέπει να τα βρείτε μεταξύ σας

συνήθως το ένστικτό του μωρού σε βοηθάει

εγώ ένιωθα ότι πιο πολλά ήξερε αυτός παρά εγώ

κι αυτό με το διαβήτη που σε εμπόδισαν να θηλάσεις στο ΜΗΤΕΡΑ

στο Έλενας που γέννησα εγώ δεν γίνεται έτσι

σε φέρνουν στη ΜΕΝΝ και θηλάζεις εκεί τις πρώτες ώρες

μετά είστε αυτοκόλλητοι

είχα κι εγώ διαβήτη κύησης αλλά επειδή δεν έκανα ινσουλίνη

δεν μπήκε στη ΜΕΝΝ όμως είχα ρωτήσει για πάν ενδεχόμενο

επίσης προετοιμάσου για μαραθώνιους θηλασμούς τις πρώτες μέρες

μόνο έτσι θα εδραιώσεις τη παραγωγή σου

η κούραση είναι μεγάλη στην αρχή αλλά μετά θα το απολαμβάνεις

μην μπείς στο τρυπάκι:

πάλι πεινάει? μήπως δεν χορταίνει με το γάλα μου? κτλ...

ο Λεωνίδακος σου ίσως ζοριστεί με το να είσαι αυτοκόλητη με το μωρό τις

πρώτες μέρες...θα του στοιχίσει

Γενικά μην κολλάς στο νοσοκομείο απλά διάλεξε οπωσδήποτε rooming in

τα άλλα είναι στο χέρι σου...αρκεί να έχεις το μωρό όλο το 24ώρο δίπλα σου

μην σε φοβίζει ότι θα είσαι εγχειρισμένη

θα κρατάς το μωρό σου και θα ξεχνάς τους πόνους

εγώ παρόλο που γέννησα φυσιολογικά χωρίς κάν επισκληρίδιο

τους πόνους από τα ράμματα δεν τους άντεχα

είχα σκιστεί τόσο άσχημα που δεν μπορούσα να θηλάσω σε καμία στάση

είχα όμως μονόκλινο (στο Έλενα όμως)

και ο άντρας μου δεν έφυγε ούτε λεπτό από κοντα

μου...αυτός μου έδινε το μωρό να το θηλάσω, με βοηθούσε να φάω και

να ντυθώ...μετά από 15 μέρες έκατσα

σύμβουλο θηλασμού καλύτερα στο μαιευτήριο να φέρεις αν θές

θα σε βοηθήσει και θα σου δείξει

να γίνει σωστά η δουλειά από την αρχή

εγώ τις καλούσα για να μου βάλουν το μωρό στο στήθος να θηλάσει

ούτε αυτό δεν ήξερα

τώρα για να θηλάσεις στο χειρουργείο είναι δύσκολο και όχι σίγουρο

νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και μια κουβέντα στο γιατρό σου

αν τους το πεί κι αυτός έχει μεγαλύτερες πιθανότητες

ειδικά αν περνάει ο λόγος του

ξαδέρφη μου γέννησε φυσιολογικά στο Mητέρα τον Οκτώβριο με rooming in

και θηλάζει ακόμα

άλλη μου ξαδέρφη στο Ιασώ με rooming in πριν ένα χρόνο και επίσης θηλάζει ακόμα

παίζει ρόλο η πολιτική του μαιευτήριου αλλά πρέπει να είσαι κι εσύ πολύ

αποφασισμένη και να απαιτήσεις να θηλάσεις με θράσος

Καλησπέρα κι από εμάς.

Χαθήκαμε γιατί ήμουν άρρωστη από τις 24/02 μέχρι ουσιαστικά πριν μια εβδομάδα. Με 10 μέρες πυρετό ή δέκατα. Παλιογρίπη! Και το παιδάκι μου βέβαια κόλλησε, αλλά ευτυχώς δεν ανέβασε πυρετό. Είχε όμως έντονο μπούκωμα, μια ελαφρά ωτίτιδα και τον λαιμό του.

Αλλά τώρα we are back! Λίγο τα λαιμά μας έχουμε αλλά οκ, θα μας περάσει κι αυτό.

Ο μικρός ζουζουνίζει, πάει πάνω κάτω, κουτρουβαλιέται κάθε λίγο και λιγάκι και είναι απίστευτα γλυκούλης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν με ταράζει στις φάπες καμιά φορά - έτσι για να μην χαλαρώνουμε.

Και του έχει κολλήσει από την ωραία πεταλούδα αυτό που λέει κι'όταν έρθει ο χειμώνας, και μας λέει τραγουδιστά"τόοοτα" περιμένει να του πεις "έρθει ο χειμώνας" και μετά λέει πάλι "τόοτα", κοκ μέχρι να πει αυτός όλα τα "τόοτα" και να φτάσουμε μέχρι το "ζωντανεύει και πετά". Και μετά πάλι από την αρχή :P. Το ίδιο κάνει και με την στροφή που λέει "κι όλον τον καιρό γυρίζει". Αυτός λέει "όολο" κι εμείς τα υπόλοιπα. Πολύ γέλιο :P

Αγγελικούλα ο γιατρός δεν είναι στο Γαία;

Γιατί εγώ εκεί δεν είχα μεν rooming in αλλά είχαν βάλει ταμπελάκι με αποκλειστικό θηλασμό και μου τον έφερναν κάθε λίγο και λιγάκι. Μπορεί να θήλαζα 3 ώρες (κυριολεκτικά) να τον έβαζα στο κουνάκι, να καλούσα τη μαία να τον πάρει και να μου τον έφερνε μετά από 20 λεπτά γιατί έκλαιγε και τότε εγώ τον ξαναθήλαζα για άλλες κάμποσες ώρες και μετά πάλι το ίδιο. Μέρα - νύχτα αυτό.

Μπράβο Κλεοπ'ατρα!!!!! πολύ ωραίες κινήσεις κάνεις!!! πολλές καλές δουλειές να έχεις!!!!

καλημερούδια σας κ πάλι απο την ηλιόλουστη αυτή τη φορά Τρίπολη.... ότι να'ναι δηλαδή με τον καιρό... χαχαχαχα εμείς μια χαρά κ σήμερα θα ξεκινήσουμε κολυμβητήριο. σε πρόγραμμα μαμα κ παιδί μαζί. τπτ άλλο συνταρακτικό κ νεότερο.

τα φιλιά μας!!!!!

καλημερα και απο εδω. οπως σου ειπα και στο fb ειμαι παλι στο κρεβατι απο τη μεση μου (δεν ξερω αν θυμασαι ειχα το ιδιο προβλημα και στην 1η εγκυμοσυνη). με ταλαιπωρει παλι απο το νοεμβριο παιρνω χαπια κανω ενεσεις μπηκα στο νοσοκομειο 11 μερες και ακομη τιποτα. προσπαθω να αποφυγω το χειρουργειο. επισης μου εχει μπει η αμφιβολια μηπως εχω παλι ενα σπορακι στην κοιλια μου και περιμενω την δευτερα να παω για χοριακη. δεν το επιδιωκα αλλα επαιρνα αντισυληπτικα και τα σταματησα 22/2 και στις 5/3 μετα απο 3 μηνες αποχης και αφου ενιωθα λιγο καλυτερα ειχαμε μια επαφη με τον αντρα μου ο οποιος ξεχασε οτι σταματησα τα χαπια και ολοκληρωσε κανονικα. οποτε καταλαβαινεις το φοβο μου.

κατα τα αλλα καλα η μικρη Γεωργια μας βγαζει την πιστη κανονικα ειναι πολυ ζωηρη αλλα κι εγω δεν της χαλαω χατηρι.:P:p:p

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...