Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσια!! :D

dsunny μου τελεια τα νεα της αυχενικης σου!! Οι υπόλοιπες τι κανετε;; Σταματησαν καθολου οι αναγουλες; Εγώ νομιζω ειμαι καπως καλυτερα τις τελευταιες 2-3 μερες...

Αυριο θα παω για υπέρηχο!

Margioula και cleo's mommy καλωσήρθατε! χαιρομαι που μεγαλώνει η παρεα μας! :D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κουκλες!

εγω απο την ζαλαδα και τους εμετους εχω εξαφανιστει αλλα σας σκεφτομαι όλες!

απο βδομαδα θα κανονισω και εγω την αυχενικη μου!το μωρο μου ειναι καλα και στις 4/6 το ειδα τελευταια φορα και επιτελους ηταν στις εβδομαδες του!

πιεση χαμηλη πολυ!

δουλεια στοπ τελειως και το σταυρο μας!

καλε καποιες μαθατε και φυλο μπραβο κοριτσια εγω δεν θελω (ουτε στην κορη μου ηθελα να μαθω)!

αγγελικουλα μου και κριστυ χαιρομαι ρε κοριτσια που ολα πανε καλα μου δινετε κουραγιο!

Αχ βρε φιλενάδα μας έλειψες πολύ!!!! Ακόμα σε παιδέυουν οι εμετοί? Μέχρι ποιο μήνα θα τους έχεις λογικά?

Με το καλό να κάνεις την Αυχενική και να εχεις τα καλύτερα αποτελέσματα!!! :D

Αν τρώς αλμυρά δεν ανεβαίνει η πίεση? Ο γιατρός σου τι λεέι?

Αλήθεια δεν ήθελες να ξέρεις το φύλο? Εγώ παιδί μου είμαι περίεργη!! χιιιχιχι

Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι που μαθαίνω οτι το μικρουλάκι σου μεγαλώνει μια χαρούλα!!! Αν κ στο είχα πει ;) (Μα υπήρχε ποτέ περίπτωση να μας άφηνε έτσι? Εγώ πιστέυω πολύ στον Αγ. Νεκτάριο)

Μια εβδομάδα ακόμα και κοντέυεις να μπεις στο 2ο τρίμηνο έτσι? Σούπερρρρρρρρρρρρρρ :D:D:D:D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γεια σας κοριτσια

Κι εγω θα γεννησω αν ολα πανε καλα το 2ο παιδακι μου το Δεκεμβριο με ΠΗΤ 17/12.

Παραδοξως σε αυτη την εγκυμοσυνη ημουν πολυ καλα' date=' ουτε εμετους, ουτε ζαλαδες μονο λιγο υπνηλια στην αρχη. (στην κορη μου το πρωτο τριμηνο ημουν αγκαλια με την τουαλετα...) Α ειχα και μια μικρη αποκολληση με αιμορραγια αλλα λογω της κορης μου που ειναι 18 μηνων δεν μπορουσα και να ξαπλωσω πολυ. Ευτυχως ολα πηγαν καλα ως τωρα.

Ευχομαι να μπω στην παρεα σας και να συζηταμε τους προβληματισμους μας.

Να ειστε ολες καλα!![/quote']

Καλημέρα cleo's mommy καλως όρισες στην παρεούλα μας :)

Εννοείται οτι όσο περισσότερες μανούλες μαζεύομαστε τόσο το καλύτερο!

Η ώρα η καλή να είναί στο παιδάκι σου! Κι'εγώ μην νομίζεις..έναν εμετό έκανα όλο κι όλο! Ανακατωσούρες είχα αλλά όχι σε τρελλό βαθμό και αποκολλήσεις αρκετές στο 1ο τρίμηνο αλλά με το που μπήκα στο 2ο δόξα το θεό ο γιατρός είπε όλα οκ!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερα κοριτσια θα γεννησω στο Αττικο ηθελα να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο (ημουν μεταξυ Αττικου και Αρεταιειου λογω της πανεπιστημικης κλινικης) μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα εναν υπεροχο ανθρωπο και εξαιρετικο γιατρο ευτυχως γιατι ειχα αρχισει να απελπιζομαι

Angelikig μου με το καλο να τα παρουμε ολες μας τα νινακια μας στην αγκλαλια μας!!

Το ποιό σημαντικό πράγμα στην εγκυμοσύνη μιας γυναίκας είναι ο γιατρός της τέλος!!! Αυτός είναι που της δίνει φτερά να πετάξει απο την χαρά της κ αυτός είναι αντίστοιχα που μπορεί να της ρίξει την ψυχολογία στα τάρταρα! Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση αυτό ισχύει! Με το καλό κορίτσι μου! :D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

LitsazaoΠΗΤ 3/12

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12 ΜΗΤΕΡΑ

Patousitsas ΠΗΤ 11/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

nikel ΠΗΤ 16/12 ΕΛΕΝΑ

cleo's mommyΠΗΤ 17/12

baila ΠΗΤ 23/12

flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

dsunny ΠΗΤ 25/12

honey ΠΗΤ κάπου 27/12 ΛΗΤΩ

Margioula ΠΗΤ 27/12/10 ΑΤΤΙΚΟ

melenia21 ΠΗΤ 31/12 ΜΗΤΕΡΑ

mariaefi ΠΗΤ ??? ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσια!! :D

dsunny μου τελεια τα νεα της αυχενικης σου!! Οι υπόλοιπες τι κανετε;; Σταματησαν καθολου οι αναγουλες; Εγώ νομιζω ειμαι καπως καλυτερα τις τελευταιες 2-3 μερες...

Αυριο θα παω για υπέρηχο!

Margioula και cleo's mommy καλωσήρθατε! χαιρομαι που μεγαλώνει η παρεα μας! :D

Καταλαβαίνω την χαρά σου κοριτσάκι!!! Θα δεις το νινάκι σου τι τέλεια!!!

Αυτό που λένε πάντως ότι μώλις μπαίνεις στο 2ο τρίμηνο νιώθεις άλλος άνθρωπος πραγματικά ισχύει!!! Με το που μπήκα στην 14η εβδομάδα δεν έχω πιά ανακατωσούρες καθόλου, διάθεση τελείως ανεβασμένη, κουράζομαι λιγότερο και γενικά όλα πολύ καλύτερα!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καταλαβαίνω την χαρά σου κοριτσάκι!!! Θα δεις το νινάκι σου τι τέλεια!!!

Αυτό που λένε πάντως ότι μώλις μπαίνεις στο 2ο τρίμηνο νιώθεις άλλος άνθρωπος πραγματικά ισχύει!!! Με το που μπήκα στην 14η εβδομάδα δεν έχω πιά ανακατωσούρες καθόλου, διάθεση τελείως ανεβασμένη, κουράζομαι λιγότερο και γενικά όλα πολύ καλύτερα!

Αγγελικούλα μου, όπως τα λες ακριβως!! :D

Αφού άρχισα πάλι να μαγειρευω (γιατι μεχρι τωρα τη βγαζαμε είτε με της μανουλας οποτε ερχοταν Αθηνα είτε από ετοιμα) και είμαι ενθουσιασμένη! Και μπορω να τρωω και φρουτα ανετα! Το μονο που δεν εχω δοκιμασει ακομα ειναι γαλα με δημητριακα στο πρωινο...

Μέχρι και μοσχαρι κοκκινιστο εφαγα!! Ποιος να το πιστευε!! χαχαχα

Ελπίζω αυριο το νινι να ειναι καλα! :-D

Και σε καλη θεση μπας και δουμε πιο καθαρα τι ειναι...

5NEXp2.png

Καλημερα κοριτσια

Angelikig σε ευχαριστω που με προσθεσες στη λιστα σας... Ελπιζω ολα να πανε καλα για ολες μας!!!

Nikel μολις παρατηρησα οτι εχουμε μονο μια μερα διαφορα.. φοβερο!! Βεβαια εγω θα κανω καισαρικη (ειχα κανει και στην κορη μου λογω ενος ινομοιωματος που εχω και δεν χωραει το παιδι να βγει απο κατω) οποτε ο γιατρος μου υπολογιζει την επεμβαση περιπου 2 εβδομαδες νωριτερα. Καλως να συναντησεις αυριο στον υπερηχο το μωρακι σου... Ξερεις φυλο η ακομα???

f1OTp2.png

pNHkp2.png

Καλημερα κοριτσια

Angelikig σε ευχαριστω που με προσθεσες στη λιστα σας... Ελπιζω ολα να πανε καλα για ολες μας!!!

Nikel μολις παρατηρησα οτι εχουμε μονο μια μερα διαφορα.. φοβερο!! Βεβαια εγω θα κανω καισαρικη (ειχα κανει και στην κορη μου λογω ενος ινομοιωματος που εχω και δεν χωραει το παιδι να βγει απο κατω) οποτε ο γιατρος μου υπολογιζει την επεμβαση περιπου 2 εβδομαδες νωριτερα. Καλως να συναντησεις αυριο στον υπερηχο το μωρακι σου... Ξερεις φυλο η ακομα???

Ναι, μονο μια μερα διαφορα, τελεια!! :D

Να σου ζησει και η κορουλα σου!!

Προς το παρον στην αυχενικη μας ειπε οτι φαινεται να ειναι κοριτσακι, αλλά δεν ηταν σιγουρη...Εχουν περασει 2 εβδομαδες απο τοτε, λες να δουμε αυριο;;;

Αλήθεια, που θα γεννησεις; Αν γεννησεις 2 εβδομαδες νωριτερα θα ειναι κοντα στα δικα μου γενεθλια που ειναι 2/12. :)

5NEXp2.png

Ναι, μονο μια μερα διαφορα, τελεια!! :D

Να σου ζησει και η κορουλα σου!!

Προς το παρον στην αυχενικη μας ειπε οτι φαινεται να ειναι κοριτσακι, αλλά δεν ηταν σιγουρη...Εχουν περασει 2 εβδομαδες απο τοτε, λες να δουμε αυριο;;;

Αλήθεια, που θα γεννησεις; Αν γεννησεις 2 εβδομαδες νωριτερα θα ειναι κοντα στα δικα μου γενεθλια που ειναι 2/12. :)

Πολυ πιθανον να το δειτε, αν σας κανει το χατιρι και εχει ανοιχτα τα ποδαρακια του...

Εγω ειμαι Ροδο οποτε θα γεννησω εδω στο νοσοκομειο. Περιμενουμε νεα σου απο τον υπερηχο. Εγω αργω ακομα, ο επομενος ειναι στις 7/7. Εχουμε καιρο...

f1OTp2.png

pNHkp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια. τι κανετε; εγω χαθηκα λιγο αυτες τις μερες.

εσεις πως ειστε; εγω τελευταια σωματικα ειμαι πολυ καλα ουτε πονακια ουτε αναγουλες. τιποτα. ειναι καλο τωρα αυτο; που δεν νιωθω τιποτα;

α!! και αυριο θα παω για υπερηχο στο νοσοκομειο μας να δω το μωρακι μου αλλα και να δω τι γινετε με τους γιατρους εκει γιατι κατι ακουσα οτι λογο ελλειψης προσωπικου δεν αναλαμβανουν γεννες. τελος παντων.

ελπιζω να ειναι καλα το σπορακι μου. λετε να δω και το φυλο τωρα; κοντευω τη 16η εβδομαδα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερα κοριτσακια. τι κανετε; εγω χαθηκα λιγο αυτες τις μερες.

εσεις πως ειστε; εγω τελευταια σωματικα ειμαι πολυ καλα ουτε πονακια ουτε αναγουλες. τιποτα. ειναι καλο τωρα αυτο; που δεν νιωθω τιποτα;

α!! και αυριο θα παω για υπερηχο στο νοσοκομειο μας να δω το μωρακι μου αλλα και να δω τι γινετε με τους γιατρους εκει γιατι κατι ακουσα οτι λογο ελλειψης προσωπικου δεν αναλαμβανουν γεννες. τελος παντων.

ελπιζω να ειναι καλα το σπορακι μου. λετε να δω και το φυλο τωρα; κοντευω τη 16η εβδομαδα.

Καλως το!! :D

Υποθέτω οτι θα δειτε, αρκει να εχει καλη στάση το μωρο!

Και τι θα κανεις αν δεν αναλαμβανουν γεννες;

5NEXp2.png

Απο οσο διαβαζω υπαρχουν και αλλες κοπελες που δεν μπορουν να μαγειρεψουν, ειλικρινα μεχρι τωρα το εκανα αναγκαστικα με το ζορι, ευτυχως εχω αρχισει να ηρεμω απο τις ζαλαδες και τις αναγουλες και την απιστευτη υπνηλια, μεχρι την 12 εβδομαδα ξυπναγα ηταν σαν να ειχα πιει 3 κιλα κρασι τωρα πια εχω αρχισει να εχω αρκετη ενεργεια ευτυχως..

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γεια!

Επιτέλους έκανα και γω αυχενική, ωραία ήταν, μεγάλωσε ο σπόρος και φαινόταν πολύ καλά, γενικά όλα καλά, και το pappa καλό, όλα καλά!

Ο πλακούντας δε φάνηκε να χει κάποιο θέμα, οπότε συνεχίζω χαλαρά και προσεκτικά όσο γίνεται, αλλά όχι και τελείως περιορισμένα. Να ανασάνω λίγο!

Πιθανότατα κοριτσάκι μας είπαν!

Οπότε η Ζωούλα μου μάλλον θα έχει αδελφούλα!

Τρέλα!

Οι δυο μου κόρες......απίστευτο.....

Καλως ήρθαν οι νέες κοπέλες στη παρέα.

Με το καλό για όλες μας!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλως το!! :D

Υποθέτω οτι θα δειτε, αρκει να εχει καλη στάση το μωρο!

Και τι θα κανεις αν δεν αναλαμβανουν γεννες;

καλησπερα. ακομη δεν ξερω τι θα κανω, αν δεν αναλαμβανουν στο δικο μας θα δω σε γειτονικες πολεις, θα ξενητευτω μαλλον.

κοριτσια πειτε μου κατι, εσας σας πιανει φοβος και αγχος καθε φορα που ειναι να δειτε το μωρακι σας; γιατι εμενα με τρελαινει η αγωνια μηπως και μου πουν κατι ασχημο.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...