Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι μετά ο γιατρός μου δεν μας ανέφερε ποτέ φύλο και το αφήσαμε και εμείς....

Μα τι είναι αυτό το πράγμα να τρελαίνονται οι αντρες για κόρες?χαχαχαχα 

Αλλά μαζί του είμαι...με 6 βλαστοκυστες εκεί είναι κ το κορίτσι σου!!!🥰

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

swanocean μπραβο που κλεισατε ημερομηνια γαμου!με το καλο οι ετοιμασιες...κοιταξε να το απολαυσεις!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περιστερι δεν θυμαμαι αν εσυ ρωτουσες για το περπατημα μην ανησυχεις!ουτε εμεις περπαταμε ακομα μονοι μας αλλα το εχω ξαναπει αφου και ο μεγαλος περπατησε κοντα στους 16 μηνες κατι υπαρχει στο γονιδιο μας δεν εξηγειται αλλιως....Να σου πω καλυτερα μετα εχει παρα πολυ κυνηγι μα παρα πολυ ομως!

επισης δεν θυμαμαι ποια κοπελα ρωτησε σε ποια ηλικια περιπου ηρεμουν.Η απαντηση μου ειναι τα αγορια ΠΟΤΕ.........τουλαχιστον εγω αυτο βιωνω και επειδη και ολοι στην παρεα αγορια εχουμε αυτο βλεπω και γυρω μου.Μιλαμε τα αγορια ειναι παρα πολυ ζωηρα!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για το nick name μου ειναι τα αρχικα του ονοματος μου (φλωρα) και summer που ολοι ξερουμε τι σημαινει γιατι εμενα πραγματικα ειναι η εποχη μου.Ολο το χειμωνα πεφτω σε χειμερια ναρκη και μελαγχολω!Στην Πατρα που ημουνα φοιτητρια καθε ανοιξη που ανοιγε ο καιρος και μεταμορφωνομουνα με φωναζανε οι κολλητη "ηρθε το καλοκαιρι"

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Εδώ επικρατεί το απόλυτο χάος!

Εγώ τρεις μέρες πυρετό εως 39,5 και όχι λιγότερο από 38,4!Κομμάτια δηλαδή κι εδώ δεν έχω τέτοιο δικαίωμα δηλαδή να αρρωστήσω!Ο κακομοιρούλης ο Γιωργάκης έφτασε 40,2 εχτές το βράδυ!Κι εγώ σαν χμένη δεν μπορούσα να τον βοηθήσω και ο άντρας μου στη δουλειά!Ο μεγάλος γιος μας βοήθησε αρκετά!Έβαλε πονστάν για το μπέμπη και φόρεσε τις πυτζάμες στην μικρή του αδερφή ενώ περίμενε στο πάτωμα κάτω από το κρεβάτι που ήμουν εγώ με το μωρό μέχι να έρθει ο μπαμπάς μας ενώ τον έπερνε τηλέφωνο και του έλεγε να μην καθυστερήσει!Άξιο λοιπόν το παλικαράκι μου!

Κατά τα άλλα εγώ έχω να πω πως έχω δυο ήσυχα και αρκετά υπάκουα αγόρια και μια τσαούσα αγριεμένη κορούλα!Οπότε οι γνώμες διισταντε αγαπητή φλοσούμερ ή φλοσάμερ καλύτερα ε?

Κι όσο για το νικ το δικό μου είναι όλο φαντασία!ΛΕΝΑΝΕΚ=Λένα Νεκτάριος!!!!

Με το καλό Swanocean!

Περιστεράκι τα συγγενικά σας πρόσωπα δεν παίζουν?

Τι να σε κάνω που δεν γνωριζόμαστε και καθόλου.Γιατί έπεσες πάνω στην περίπτωση!Εγώ είμαι αυτή που το μόνιμο μου παράπονο είναι ¨Εγώ πότε θα γίνω ...νονά????οεο???"

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Το ξέρετε το "από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια"???

Ο Κων.ο πρώτος μου γιος είναι ας υποθέσουμε μικρός.

Τι μου είπε μόλις?

Διάλογος

-Κωνσταντίνε σήκω να φας το hotdog σου!

(καμία απάντηση)

πάλι

-Κωνσταντίνε σήκω να φας το hotdog σου!!!!

τίποτα

-Αμάν ρε Κωνσταντίνε πόσες φορές θα το πω δεν μπορώ!

Απάντηση

-Καλά ρε μαμά 2 φορές το είπες.Μόνο στη φωνή σου κάνεις δίαιτα εσύ?

:shock::shock::shock::shock:

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

κορίτσια μου γειά σας!!!!!

καταρχήν χρωστάω ένα χρόνια πολλά στη Μαρία μας. Πολύχρονη Μαράκι μου και αυτό που επιθυμείς θα γίνει, είμαι σίγουρη!!!!!!

Swanocean με το καλό και όλα καλά θα πάνε!!! καθόλου άγχος για να τα ευχαριστηθείς όλα!!!!

πόσο θα συμφωνήσω με το Λενάκι...!!!! τα αγόρια πια μόνο φωνή είναι από ουσία τπτ... ενώ οι τσαούσες τα κορίτσια απαπαπαπαπα.... η δικιά μου σκαρφαλώνει σε χρόνο dt στον καναπέ, σηκώνεται όρθια στο αυτοκινητάκι της κ αφήνει τα χέρια της κ κάνει ισορροπία, απαιτεί κ διεκδικεί απο μεγαλύτερα παιδιά κλπ που δεν θυμάμαι..... έχω άλλα 6 ανήψια κ τα έχουμε δει όλα από την Αγγελική. πιο εξελιγμένο μοντέλο κ προπαντώς ντοπαρισμένο πολύ!!!! χαχαχαχα

Λενάκι όντως από τα παιδιά δεν μπορείς να κρυφτείς ή να ξεφύγεις!!! ατάκα στην ατάκα είναι.... περαστικά σας γρήγορα κ καλό κουράγιο!! πάντως έχεις φοβερό βοηθό!!!!

εμείς καλά είμαστε γενικά, δεν έχουμε ντυθεί μέχρι τώρα γιατί διάθεση υπό του μηδενός!! μπαίνω, διαβάζω αλλά δεν έχω διαθεση ούτε να γράψω. που θα πάει θα περάσει πιστευω. νευρα, ένταση κ ένας χαμός. σας αφήνω τώρα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Σήμερα ωραία μέρα, και μου έφτιαξε η διάθεση!

Πήγε και το παιδί μου -το μεγάλο- σήμερα στο σταθμό ντυμένο Κοκκινοσκουφίτσα και γύρισε λαλημένο απτη χαρά του, έφαγα πίτσααααα μαμά μου λέει! και χόλεψα με τον Αντώνη! Και πέτατσα ψηλάαααα τον ουλανό σεπατίνα! Είχαν πάρτυ όπως καταλάβατε! Αντε, και στης Δανάης μου από του χρόνου.....

Εγώ εδώ δουλίτσα σήμερα, ΔΟΞΑ το θεό....

Οπως είπα 3ήμερο χαλαρά, γιαγιάδες, κούνιες αν μας το επιτρέψει ο καιρός, αυτά!

Λενα περαστικά σας.....εγώ προσφάτως που αρρώστησα έτσι βαριά κατέρρευσα....μπράβο που αντέχεις....καλά κουράγια....

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑ άρεσε η τούρτα στη μαμά? Αχ πες!

Περιστέρι...αυτό με το έξοδο του νονού το καταλαβαίνω....και γω που τα αγόρασα πρόσφατα ζορίστηκα....

Καλέ με είδατε στο Advertorials και Publications???

μεγειά μου!!!!:D

Θα με βλέπετε εκεί τακτικά τώρα πια!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά zounitsa

λοιπόν honey η τούρτα σου έκανε θραύση

ξετρελάθηκαν όλοι ακόμα κι από τα διπλανά κρεβάτια...

μου ρώτησαν που τη βρήκα και τους είπα ότι τη βρήκα στο ίντερνετ

από την νέα ιντερνετική φίλη μου κλεό

κράτησαν την κάρτουλα που είχες για να στέλνουν κι εκείνοι

την πήγα συσκευασμένη τελικά γιατί έβρεχε

είχα 2 γεννητούρια αυτή τη βδομάδα και έμαθα και ευχάριστα νέα

για ένα πολύ φιλικό μας ζευγάρι που τους είχαν τύχει αρκετές αναποδιές

με το θέμα εγκυμοσύνη και αυτή τη φορά (είναι η 3η) ελπίζω να

τους πάνε όλα καλά....

περιμένει το Σεπτέμβριο η κοπέλα...

οπότε Κλεό....περίμενε κι εσύ παραγγελία τότε

κι επείδη τους έτυχαν πολλά και είναι και το πρώτο θα κάνουμε κάτι

σπέσιαλ!!!

τελικά το μόνο που στεναχώρησε σ'αυτή την παλίνδρομη ήταν ότι αν όλα

πήγαιναν καλά θα ήταν συνομίληκο με όλα αυτά τα παιδάκια

θα πήγαιναν ίδια τάξη κτλ....

όλα για κάποιο λόγο γίνονται όμως, ε?

αύριο φεύγουμε ταξιδάκι Καστοριά για το 3ήμερο

ανυπομονώ!!!

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Λένα τα περαστικά μου

με τέτοιες φροντίδες από τον γιό

θα περάσει γρήγορα

φοβερή ατάκα

άντε να αρχίσει να μιλάει κι ο δικός μου

να ακούω τα μαργαριτάρια του

περιστεράκι έχει καιρό ακόμα για να περπατήσει

της κουμπάρας μου είναι κοριτσάκι 19 μηνών

αρκετά μεγαλόσωμο και σε βάρος και σε ύψος

και ακόμα δεν έχει φύγει μόνη της

η γιατρός της λέει ότι δεν έχει τίποτα

και το λέω κι εγώ που την είδα

don't worry λοιπόν

κράτα δυνάμεις γιατί μετά αρχίζει το κυνήγι...

που είστε οι υπόλοιπες???

ελπίζω να περνάτε καλά

καλή αποκριά

καλά κούλουμα και τα λέμε από Τρίτη!!!

υγ. με τέτοιο καιρό που λένε ότι θα έχει τη Δευτέρα

ούτε φέτος μας βλέπω να πετάμε χαρταετό

zounitsa πέρυσι αυτό το 3ήμερο είμασταν Τρίπολη

(ξέρεις Τεγέα στους κουμπάρους)

και είχε χιονίσει ....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

γειά σας και χρόνια πολλά!!!! καλή σαρακοστή να έχουμε και να πάνε όλα καλύτερα!!!!

Μαράκι μου κ φέτος τα ίδια κ χειρότερα!!!!! Άσπρη Καθαρά Δευτέρα!!! έλεος δεν αντέχω άλλο χειμώνα!!!!!! φτάνει πια!!!!! χιονίζει όλη μέρα (ευτυχώς βρέχει κ ενδιάμεσα κ δεν το στρώνει) και κάνει ψόφο....

κατα τα υπόλοιπα καλά περάσαμε, βόλτα στη πλατεία το Σ/Κ μια και είχε ήλιο, ντυσαμε τη μικρή εχτές κ σήμερα. εχτές βόλτα στο καρναβάλι μας (αν κ ξεράθηκε στον ύπνο), μετά πήγαμε το ζεύγος σε μια περιοχή που κατέληξε η παρέλαση κ είχε ένα πανυγηράκι με κλαρίνα, κρασί κλπ. χορέψαμε, τα είπαμε με φίλους κλπ. όσοι έχουν φεισμπουκ θα είδανε λίγες φωτό. σήμερα στα πεθερικά με καλαμαράκια και τα σχετικά κ τώρα ύπνο γιατί εκτος που έχει σκατόκαιρο έχουμε κ ξενύχτια τα βράδια. κάναμε την Δευτέρα ένα εμβόλιο το οποίο είναι δυνατό κα μας είχε πει η παιδίατρος από το Σάββατο μέχρι κ την 12η μέρα θα έχουμε μπορεί κ πυρετο. η αλήθεια είναι οτι πυρετό δεν έχει, αλλά ξεκίνησε καταροή και έσκασαν κ 2 δόντια ταυτόχρονα. ένα κάτω πλάγια και ένας τραπεζίτης πίσω. οπότε είμαστε μες την τσίτα το βράδυ. κατα τα υπόλοιπα ήσυχα..... τα φιλιά μας, πάω για νάνι!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Είμαι happy, μπήκα στη γυναικεία επιχειρηματικότητα εδώ στο φόρουμ, με ενέκριναν επιτέλους, και θα αναρτώ στα advertorials!

Ξεκινησα με το πρώτο μου δελτίο τύπου!

Σούπερ!!Θα ψάξω να το βρω!!

Μου την δινει ο χειμωνας δεν την παλευω αλλο μεσα στο σπιτι και με τα δυο τα οποια εχουν κιολας εξελιχθει σε πρωτης ταξης αγριμια..........Τα εχει βαρεσει η κλεισουρα στο κεφαλι και αυτα και εμενα!

Βάλε κι εμένα στο κλαμπ των μανάδων των αγριμιών...

Οποτε εχει εστω και υποψία λιακάδας,τον βάζω στο καρότσι και βγαίνουμε

περιστερι δεν θυμαμαι αν εσυ ρωτουσες για το περπατημα μην ανησυχεις!ουτε εμεις περπαταμε ακομα μονοι μας αλλα το εχω ξαναπει αφου και ο μεγαλος περπατησε κοντα στους 16 μηνες κατι υπαρχει στο γονιδιο μας δεν εξηγειται αλλιως....Να σου πω καλυτερα μετα εχει παρα πολυ κυνηγι μα παρα πολυ ομως!

Τωρα που το σκέφτομαι ο περιστερης περπάτησε 18 μηνων...

Πάντως εχουμε κάνει προοδους αυτές τις μέρες!

Κάνει και βηματάκια μόνος του

Περιστεράκι τα συγγενικά σας πρόσωπα δεν παίζουν?

Τι να σε κάνω που δεν γνωριζόμαστε και καθόλου.Γιατί έπεσες πάνω στην περίπτωση!Εγώ είμαι αυτή που το μόνιμο μου παράπονο είναι ¨Εγώ πότε θα γίνω ...νονά????οεο???"

Η ιστορία εξελίσσεται πονεμένα...

Ελπίζω να ξεδιαλύνει γρήγορα

άντε να αρχίσει να μιλάει κι ο δικός μου

να ακούω τα μαργαριτάρια του

Αμα μοιάσει και σε αυτόν τον τομεα στον μπαμπά του,την βάψαμε...

Μίλησε 3 χρονών,αλλά από την πρωτη στιγμή η γλώσσα ροδάνι

Ο δικός μου λέει κάποιες λεξουλες και πολλές συλλαβές

Λέει και κάτι αραβικά-κινεζικα!!!

κάναμε την Δευτέρα ένα εμβόλιο το οποίο είναι δυνατό κα μας είχε πει η παιδίατρος από το Σάββατο μέχρι κ την 12η μέρα θα έχουμε μπορεί κ πυρετο. η αλήθεια είναι οτι πυρετό δεν έχει, αλλά ξεκίνησε καταροή και έσκασαν κ 2 δόντια ταυτόχρονα. ένα κάτω πλάγια και ένας τραπεζίτης πίσω. οπότε είμαστε μες την τσίτα το βράδυ. κατα τα υπόλοιπα ήσυχα..... τα φιλιά μας, πάω για νάνι!!!!

Κούκλα η μικρή με την στολή ζουνιτσα μου

Ιδια ο μπαμπάς της,το ξέρεις!!

Αλλά και η μαμα ζουζούνα φοβερή καρναβαλίστρια!!!

Εμείς έχουμε εμβόλιο μεθαύριο

Περιμένω όλο αγωνία να του μετρήσει ο παιδίατρος τα δόντια!!

Εχει βγαλει και κυνόδοντες!!!

Πάντως πολύ παλιόκαιρος κορίτσια

Καθαρή Δευτερα την βγάλαμε μεσα,έβρεχε καταρρακτωδώς!!

Πότε θα φτιάξει λίγο ο καιρός;Βαρεθηκα τόση μαυρίλα!!

Γεια σας κοριτσακια! Χαθηκαμε μωρε...αλλα καταλαβαινω το ιντερνετ πλεον τρελλη πολυτελεια...με τον ταρζαν μου που δεν βρισκει ησυχια λεπτο! Ατακτος πολυ ειναι ολο σκανταλιες και ειναι στην φαση που οτι κ να του πεις αυτος κλαιει κ διεκδικει τα παντα! Το κινητο μας, το σταθερο ολα! Με τα παιχνιδια του δεν ασχολειται σχεδον καθολου κ μου δινει την εντυπωση οτι βαριεται πολυ κ αυτος ο παλιοκαιρος δεν βοηθαει καθολου γμτ! Κατα τα αλλα το σπορακι μεγαλωνει και αγωνιω για την αυχενικη που ειναι την αλλη Δευτερα! Ωρες ωρες κουραζομαι πολυ κ νιωθω ασχημα για το μικρο νινι μου αλλα απο την αλλη ο Λεωνιδας μου ειναι η ζωη μου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...