Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Alex@ είπε:

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια μου δεν εχω λογια να σου πω ειλικρινα...νομιζω πως οτι και να πω θα ειναι τοσο λιγο μπροστα σ αυτο που βιωνεις και επειδη ακριβως ειμαι παθουσα το μονο που θα σου πω ειναι οτι ο θεος προλαβε τα χειροτερα..

Πολυ συντομα ενα νεο μωρακι θα φωλιασει μεσα σου για τα καλα και τοτε θα εχεις την απολυτη σιγουρια που τοσο σου ελειπε απο αυτη την εγκυμοσυνη απο την αρχη... Τελικα το ενστικτο της μανας ειναι αλαθανστο..εχω συγκλονιστει μ αυτο...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα

μαρακι καλη δυναμη σημερα κοπελα μου........

κλεο ειναι γνωστο οτι θελω και τριτο παιδακι και θα προτιμουσα κοριτσακι αλλα δεν με κοβω να το πετυχαινω!Μου φαινεται παλι αγορακι θα κανω αλλα δεν θα στεναχωρηθω κιολας γερο μονο να ειναι και τιποτα αλλο....οχι ακομα ομως σε λιγο καιρο να μεγαλωσουν λιγο τα μικρα μου!Εχτες εμαθα και για μια φιλεναδα μου που εχει δυο αγορακια οτι και το τριτο που ερχεται αγορακι ειναι......

zounitsa προηγεισαι!!!!!!!!!

Αγγελικουλα ολα καλα με το σπορι?

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Μαρή Αγγελική τι κάνεις μέσα στη μαύρη νύχτα; Αϋπνίες έχεις;

Χαχαχχαχα μαρη φιλεναδαααα λες να εχω αυπνιες;; Κλαψ κλαψ η ψυχουλα μου το ξερει ποσο νυσταζω αλλα τα δοντια του Λεωνιδα εχουν αλλη αποψη και τι να κανω; Υπομονη θα περασει κι αυτη η φαση..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα

μαρακι καλη δυναμη σημερα κοπελα μου........

κλεο ειναι γνωστο οτι θελω και τριτο παιδακι και θα προτιμουσα κοριτσακι αλλα δεν με κοβω να το πετυχαινω!Μου φαινεται παλι αγορακι θα κανω αλλα δεν θα στεναχωρηθω κιολας γερο μονο να ειναι και τιποτα αλλο....οχι ακομα ομως σε λιγο καιρο να μεγαλωσουν λιγο τα μικρα μου!Εχτες εμαθα και για μια φιλεναδα μου που εχει δυο αγορακια οτι και το τριτο που ερχεται αγορακι ειναι......

zounitsa προηγεισαι!!!!!!!!!

Αγγελικουλα ολα καλα με το σπορι?

Σ ευχαριστω πολυ Φλο μου για το ενδιαφερον σου :) το φασολακι μου μεγαλωνει και χωρις να το εχω δει απο την προηγουμενη εβδομαδα που ακουσαμε την καρδουλα ξερω οτι ολα πανε καλα δοξα το θεο!!! Τωρα ραντεβου εχω παλι την αλλη εβδομαδα και ανυπομονω να το ξαναδω!!

Να σε ρωτησω και κατι να μου πεις την γνωμη σου ως δευτερομανουλα;

Τι εκανες εσυ με τον Μαριο κ τον Χαρουλη οσον αφορα τα κρεβατια; Τι εννοω; Εχω παρει στον Λεωνιδα κουνια απο τα Ηρα που γινετε κρεβατακι και η ερωτηση ειναι: τον αφηνω στ ιδιο δωματιο με τα ιδια επιπλα και περνω αλλη μια κουνια για το μικρο; Η περνω κρεβατακι με γραφειο κτλ στον Λεωνιδα αλλαζει δωματιο και κραταω το βρεφικο ως εχει; Ποτε εβαλες σε κρεββατακι τον Χαρουλη σου; Υπολογισε οτι αν γινει η αλλαγη 2 μηνες πριν γεννησω ο Λεωνιδας θα ειναι 20 μηνων ειναι λες μικρος; pls τα φωτα σου θελω!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα Αγγελικουλα μπραβο που ολα πηγαινουν καλα!!!!!!

Λοιπον σε αυτο που με ρωτας εγω επειδη εχω ενα μονο παιδικο τους εχω και τους δυο στο ιδιο δωματιο.Τον χαρη τον μετεφερα στην κουνια του οταν σταματησε να ξυπναει το βραδυ για γαλα δηλαδη 4 μηνων ωστε να μην ξυπναει και τον Μαριο.

Τωρα οσον αφορα την κουνια τους εχω ακομα και τους δυο σε κουνια παρολο που και οι δικες μου γινονται κρεβατια.Γνωμη μου ειναι οσο μπορεις να τον καθυστερησεις τον Λεωνιδα και να τον αφησεις στην κουνια. Οταν πηγαινουν τα παιδια στο κρεβατι αρχιζει η διαδικασια σηκωνομαι να εθω να σας βρω δεν νυσταζω δεν κοιμαμαι......Αυτο απο οτι εχω ακουσει συμβαινει και στα πιο καλοβολα παιδια στον υπνο!Οποτε εμεις αυτο εχουμε αποφασισει οσο μας παιρνει θα τους αφησουμε στις κουνιες!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Γεια σας μανούλες!

Λυπάμαι chrimai για το μωράκι σου...Εύχομαι να ξεπεραστούν σύντομα τα αρνητικά συναισθήματα.Να σκέφτεσαι μόνο τη θετική πλευρά,ότι ίσως ετσι ήταν καλύτερα και να είσαι αισιοδοξη.Καλή δύναμη για σήμερα

Αγγελική χαίρομαι πολύ που πάνε όλα καλά...Γι' αυτό που ρωτάς σίγουρα υπάρχουν οι πιο έμπειρες δευτερομανούλες να σου απαντήσουν,αλλά ξέρω κι εγώ;Αν ήμουν στη θεση σου θα σκεφτόμουν όχι μόνο την πρακτική πλευρα του θεματος,αλλά και το έξοδο για δεύτερη κούνια.Εσύ ξέρεις...Πάρε γνώμες κι αποφάσισε

Honey παρακολουθώ τις δημιουργίες σου και κάθε φορά με εκπλήσσεις και πάντα ευχάριστα.Εχεις ταλέντο και πολύ καλά εκανες που εκανες το βήμα

Εμείς ξεπερασμε την γαστρεντερίτιδα οικογενειακώς...Ο μικρός τρωει απίστευτες ποσότητες,μιας και για πολλές μέρες δεν ετρωγε σχεδόν τίποτα.Δεν τον προλαβαίνουμε!!

Κι άλλαξε κι η διαθεσή του.Στενοχωριόμουν να τον βλέπω στα ντάουν του

Ζουνίτσα πώς τα πας με τη διατροφή;Εμένα η γαστρεντερίτιδα,έστω και για μια μερα που μου κρατησε,μου εκανε πολύ καλό(χιχιχιχιχι)Κανονικά επρεπε να εχω πάει τη Δευτερα στη διαιτολόγο αλλά λόγω ειδικών συνθηκών ανέβαλα το ραντεβού,οπότε από εβδομάδα θα εχω τα επίσημα νεα.Τα ανεπισημα μεχρι στιγμής είναι -8κιλά

Καλημέρα, ψοφόκρυο, περίπου κρυωμένη είμαι, έχω πολύ δουλειά σήμερα, στέλνω δελτία τύπου, το παλεύω, ευχαριστώ για τα καλά λόγια περιστέρι, ό,τι μπορώ κάνω.....

Συμφωνώ απόλυτα με τη Φλο για τη κούνια, και γω και τις 2 σε κούνια, και τη μεγάλη ακόμα, αλλά όσο με παίρνει θα την έχω, εφόσον δε παραπονιέται κιόλας το παιδί και είναι ευχαριστημένο. Επίσης και για τις 2 έχω κουνιες που γίνονται κρεβάτια ως 6 χρονών σίγουρα θα τις εχω, οπότε χαλάλι το έξοδο, πολλά χρόνια......βέβαια έχει η καθεμιά το δωμάτιό της οπότε και αυτό βοηθάει.....κάναμε και τις δυο το χώρο τους εξαρχής.

Αγγελικούλα για γραφεία νωρίς είναι ακόμα μωρέ....εγώ έχω κ στο δωμάτιο ένα τραπεζάκι του ικέα με σκαμπώ (κ στο σαλόνι άλλο ένα) και είναι ό,τι πρέπει....μαρκαδόροι, παζλ, βιβλία, μια χαρά.....

πάω για δουλειά....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Περιστεράκι μου καλά πάμε.... -3 σε 3 εβδομάδες. δεν είναι πολλά αλλά δεδομένου οτι δεν περπατάω καθόλου ή άλλου είδους γυμναστική λόγω χειμώνα κ κλεισούρα, είναι μια χαρά. κ εσύ φανταστικά πας!!!! μωρέ η γαστραντερίτιδα είναι η καλύτερη δίαιτα αλλά αυτό το μπλιάξ είναι άστα να πάνε.

Αγγελικούλα κ εγώ συμφωνώ με τις μανούλες παραπάνω, απ'τη μία είναι νωρίς για απλό κρεβάτι και γραφείο κλπ κ απ'την άλλη μία κούνια κρεβάτι την κρατάς για χρόνια οπότε την απόσβεση την κάνεις.... και καλό θα ήταν να είναι σε ξεχωριστά δωμάτια για να μην παρασύρει το ένα το άλλο στον ύπνο ή στο ξύπνημα αντιστοιχα κ να μάθουν κ μόνα τους. αυτά είχα να πω....

πάλι πολύ το κρύο, δεν αντέχω άλλο και εδώ στην Τρίπολη είναι κ ο Μάρτης βαρύς μήνας με πολλά κρύα μπορεί κ χιόνια κάποιες χρονιές. άντε να έρθει ο Μάϊος να πάμε καμιά βολτούλα χωρίς πολλά ρούχα-μπουφάν-ομπρέλες κλπ.......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

chrimai λυπάμαι πολύ γι αυτό που σου συναίβει!

Δυστυχώς είχα την ίδια εμπειρία με εσένα στην 2η εγγυμοσύνη μου που έλειξε έτσι άδοξα και σε μένα!Συμπερασματικά λέωπως ότι συνέβη ήταν για καλό!Μια προβληματική σύλληψη και το τέλος της σε αυτήν την εβδομάδα είναι ότι πιο ανώδυνο μπορεί να συμβεί αν και δεν μπορείς να πεις ότι είναι ανώδυνο.Προσωπικά αυτό που συνέβη δεν γίνεται και δεν θα το ξεχάσω!Το ότι η κόρη μου έχει δύο ονόματα δεν μπορώ να κρύψω ότι είναι και για να μου θυμίζει πως ένα σποράκι δεν τα κατάφερε αλλά εγώ θα το θυμάμαι!Δόξα το Θεό όμως όλα μετά ήρθαν καλά.Πολύ καλά μάλιστα.Έκανα από τότε άλλα δύο αγγελούδια γερά και δυνατά!Εύχομαι ο χρόνος να σε ανταμείψει το ίδιο με μένα!

Καλή ανάρωση!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

...και συνεχίζω

Αγγελικούλα θα σου πω και τη γνώμη μου για το νέο σποράκι σου!

Αγοράζεις παιδικό κρεβάτι για το Λεωνίδα που όταν θα έρθει το νέο μωρό θα είναι έτοιμος να κοιμηθεί σε κρεβάτι και βάζεις το μωρό στην κούνια.Όταν και το μωρό μπορεί να κοιμηθεί σε κρεβάτι αφαιρείς το κάγκελο από την κούνια.Στα 7 με 8 του Λεωνίδα του παίρνεις εφηβικό κρεβάτι-δωμάτιο και βαζεις το δεύτερο παιδάκι στο παιδικό κρεβάτι.Τότε καταργείς την κούνια ....ή...συνεχίζεις την απόσβεσή της!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

καλησπέρα

φέρνω άσχημα νέα

δυστυχώς το χάσαμε το σποράκι

σταμάτησε η ανάπτυξη του στην 8η εβδομάδα

παλίνδρομη κύηση

πήγα σήμερα στο νέο γιατρό και το διαπιστώσαμε

εκείνη την στιγμή του υπερήχου νόμιζα ότι βλέπω

ακόμα ένα από τα όνειρα που έβλεπα τελευταία

κι όμως δεν ήταν όνειρο

αύριο μπαίνω για απόξεση

είμαι ήρεμη σχετικά

ίσως γιατί από την αρχή είχα ένα αρνητικό προαίσθημα και

δεν την είχα χαρεί καθόλου αυτή την εγκυμοσύνη

το "ένστικτό της μάνας" τελικά βγήκε σωστό

κάτι δεν με άφηνε να χαρώ και επιβεβαιώθηκα

ο σύζυγος μου είναι πολύ στεναχωρημένος όμως

είναι απαρηγόρητος

δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένος

δεν πειράζει να μαστε καλά και θα ξαναπροσπαθήσουμε

Crimai λυπαμαι πολυ :-(:sad::-(

ευχομαι να το ξεπερασετε γρηγορα και πολυ γρηγορα να εχετε ενα νεο σπορακι που θα μεγαλωσει φυσιολογικα μεσα στην κοιλιτσα σου και θα μπορεσετε να το παρετε αγκαλιτσα!!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Εμεις κοριτσακια μου ειμαστε καπως καλυτερα........ εχει λιγο λιγοτερη μιξουλα, βηχει ελαχιστα μπορω να πω, αλλα βραζει που και που αν δεν της εχουμε καθαρησει τις μυξουλες, χαμος βαρβατη ιωση.... φτιαχνουμε αντισωματα..... τελικα το μετανιωσα που δεν της εκανα τον εμβολιο της γριπης τελος παντων....

εχω και ευχαριστα.... η μικρη μου πλεον κοιμαται και στην κουνια της καποιες ωρες η αληθεια ειναι οτι το ειχαμε αναγκη και εγω και ο μπαμπας της γιατι ειχαμε στραβωσει μετα απο ενα χρονο που κοιμομαστε ολοι μαζι και δεν πολυ ξυπναει πλεον για να θηλασει μεσα στην νυχτα οπως παλια.... 4-5 φορες... τωρα θα ξυπνησει μια αντε 2!!!!! μπορει να εχει να κανει και με τα δοντια τα εχει βγαλει σχεδον ολα απιστευτο στην κατω γναθο μενουνε οι δυο γομφιοι και απο την πανω 2 προγομφιοι και οι 2 γομφιοι αυτα απο εμας εδω!!!!!!!

Μαριλενακι ολα καλα κοριτσακι μου?

αληθεια βρε κοριτσια η Μαριαεφη γιατι εχει χαθει?

Καλημερα και φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλησπερούδια!!!!! πως είστε??? εγώ πάντως πολύ σκ@#$. πάνε να μας τρελλάνουν 5 μα@#$%^&κες και δεν γίνεται τπτ...!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! τεσπα...

λοιπόν τα νέα μας: αντιβίωση η Αγγελικλη γιατί ξεκίνησε να μαζευει υγρό στα αυτάκια της και έκανε κ λίγα ακροαστικά. πολύ η γκρίνια κ μάλλον την πονάει κ δόντι. δεν εξηγείται διαφορετικά γιατί με ντεπόν όλα οκ.

εγώ ξεκινάω αντιβίωση γιατί πάω να κάνω ιγμορίτιδα στο δεξί ρουθούνι!! κ αυριο πέρνω κ τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που μου έδωσε ο γυναικολόγος. ας είναι καθαρές γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω.... εντωμεταξύ όταν ξαπλώνω τρελός ξερόβηχας μέχρι που έκανα εισπνοές αερολίν χτες για να ηρεμήσω.

εδώ λοιπόν χιονίζει κ φυσικά έχει κρύο κ αν θυμάστε που σας έχω πει μένω σε 1ο όροφο που έιναι ανοιχτό από κάτω κ μπάζει γενικώς. λοιπόν με όλες αυτές τις συνθήκες μας έκοψαν το πετρελαιο γιατί ένας μα#$%^%&*κας στην πολυκατοικία δεν έχει πληρώσει ένα χρόνο κοινόχρηστα (και κάνει κ τα πιο πολλά από όλους μας) και είπε το πρατήριο δεν δίνω άλλο πετρελαιο..... είμαστε λοιπόν με ηλεκτρικά σώματα λαδιού ένα σε κάθε δωμάτιο.... κ ο θεός βοηθός!!!!

σας έκανα την καρδιά περιβόλι και σας λέω γλυκές καληνύχτες!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...