Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και σποράκια! Πώς είστε; Περιμένουμε κ εμείς με αγωνία κ λαχτάρα την αυχενική μας, αλλά δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα, τέλη Ιουνίου θα παω..

Και ναι είναι γεγονός η κοιλιά μου άρχισε να μεγαλώνει, άντε να αρχίσουν να κλωτσάνε τα μωράκια να αποτρελαθούμε!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια κάναμε κι εμείς την αυχενική μας!!!

Και μάλλον είναι αγοράκι είπε ο γιατρός!! :-)

Η αυχενική 1.3mm, ρινικό οστό ορατό και μήκος εμβρύου 52,4mm. Επίσης δύο χεράκια και δύο ποδαράκια :D Ε και δύο χαζογονείς να κοιτάνε σα χάνοι :)

Συγχαρητήρια Μανούλα!!!!!!!! Να το χαίρεσαι το αντράκι σου με το καλό!!! Είναι πολύ ωραία εμπειρία η αυχενική..άντε τώρα η Β Επιπέδου θα μας στείλει!!! :D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!! Εξαφανίστηκα αλλά η αλήθεια είναι οτι πήγα βολτίτσες το σ/κ και το ευχαριστήθηκα απίστευτα!!! :) Ευτυχώς ολα καλά με το που μπήκα στον 4ο και έτσι αρχίζω και πέρνω βαθιές ανάσες!! Εντωμεταξύ πρόσεξα οτι απο το Σαββάτο το βράδυ δεξιά και αριστερά στην κοιλιά μου είναι λίγο πιο σκληρά και μεγάλωσε κάπως απότομα! Μήπως αρχίζει και ανεβαίνει σιγά σιγά όλο το σύστημα και συμπιέζονται όργανα? Οι παλιές για να με ενημερώσουν...Γκουρού για σένα χτυπάει η καμπάνα :D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ελα ρε Αγγελική!

Γκουρού εδω!

Ναι όλα ανεβαίνουν η μήτρα φουσκώνει σα μπαλονάκι και τα σπρωχνει.

Γι'αυτό αργότερα πιέζεται και το στομάχι ακόμα!!

Εγώ έχω κάποιες εντερικές διαταραχές από αυτό.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ελα ρε Αγγελική!

Γκουρού εδω!

Ναι όλα ανεβαίνουν η μήτρα φουσκώνει σα μπαλονάκι και τα σπρωχνει.

Γι'αυτό αργότερα πιέζεται και το στομάχι ακόμα!!

Εγώ έχω κάποιες εντερικές διαταραχές από αυτό.

Που είσαι βρε κοπελιά πάλι έ? :tongue: Άσε αυτό με το στομάχι το νιώθω ήδη φαντάσου τι έχει να γίνει μετά..Οταν φάω αρκετά φουσκώνω τόσο πολύ που νομίζω οτι θα κάνω μπάμ και νιώθω και δυσφορία.. Αλλά στα πλευρά μου δεξιά κ αριστερά εμφανίστηκε απο το Σαββάτο γι'αυτό απόρησα. Δηλαδή όλα νορμάλ έ? Δεν θα σκάσω σαν το μπαλόνι?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια ειμαι 12 εβδομαδων με Π.Η.Τ. 27/12/10 και χαρηκα πολυ που σας βρηκα!!!

Καλώς όρισες Margioula με το καλό κορίτσι μου να πάρεις αγκαλίτσα το νινάκι σου! :) Σε ποιο νοσοκομείο θα γεννήσεις με το καλό?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Litsazao ΠΗΤ 3/12

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12 ΜΗΤΕΡΑ

Patousitsas ΠΗΤ 11/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑnikel ΠΗΤ 16/12 ΕΛΕΝΑ

baila ΠΗΤ 23/12

flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

dsunny ΠΗΤ 25/12

honey ΠΗΤ κάπου 27/12 ΛΗΤΩ

Margioula ΠΗΤ 27/12/10

melenia21 ΠΗΤ 31/12 ΜΗΤΕΡΑ

mariaefi ΠΗΤ ??? ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

p2mPp2.png

BMqPp2.png

γεια σας κουκλες!

εγω απο την ζαλαδα και τους εμετους εχω εξαφανιστει αλλα σας σκεφτομαι όλες!

απο βδομαδα θα κανονισω και εγω την αυχενικη μου!το μωρο μου ειναι καλα και στις 4/6 το ειδα τελευταια φορα και επιτελους ηταν στις εβδομαδες του!

πιεση χαμηλη πολυ!

δουλεια στοπ τελειως και το σταυρο μας!

καλε καποιες μαθατε και φυλο μπραβο κοριτσια εγω δεν θελω (ουτε στην κορη μου ηθελα να μαθω)!

αγγελικουλα μου και κριστυ χαιρομαι ρε κοριτσια που ολα πανε καλα μου δινετε κουραγιο!

Γεια σας κοριτσια

Κι εγω θα γεννησω αν ολα πανε καλα το 2ο παιδακι μου το Δεκεμβριο με ΠΗΤ 17/12.

Παραδοξως σε αυτη την εγκυμοσυνη ημουν πολυ καλα, ουτε εμετους, ουτε ζαλαδες μονο λιγο υπνηλια στην αρχη. (στην κορη μου το πρωτο τριμηνο ημουν αγκαλια με την τουαλετα...) Α ειχα και μια μικρη αποκολληση με αιμορραγια αλλα λογω της κορης μου που ειναι 18 μηνων δεν μπορουσα και να ξαπλωσω πολυ. Ευτυχως ολα πηγαν καλα ως τωρα.

Ευχομαι να μπω στην παρεα σας και να συζηταμε τους προβληματισμους μας.

Να ειστε ολες καλα!!

f1OTp2.png

pNHkp2.png

Καλημερα κοριτσια θα γεννησω στο Αττικο ηθελα να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο (ημουν μεταξυ Αττικου και Αρεταιειου λογω της πανεπιστημικης κλινικης) μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα εναν υπεροχο ανθρωπο και εξαιρετικο γιατρο ευτυχως γιατι ειχα αρχισει να απελπιζομαι

Angelikig μου με το καλο να τα παρουμε ολες μας τα νινακια μας στην αγκλαλια μας!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...