Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ νομίζω ότι πειράζει αν δεν χαϊδεύεις τη κοιλίτσα σου χαχαχα 😍

Παρόλο που η κύηση είναι μικρή κ δεν τα αισθάνομαι ακόμη, νιώθω όταν χαϊδεύω τη κοιλίτσα μου ότι επικοινωνώ μαζί τους!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα αναρρωσαμε αλλα μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια........

Μαριλενα chrimai ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!! ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΙΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!! χρονια πολλα στην καθε μια ξεχωριστα και φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια που πήγατε όλες!

Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα, εγώ προσωπικά θα πω να φύγει και να μη ξανάρθει, εύχομαι το 2012 να ναι γεμάτο υγεία και τύχη για όλους μας!

Με το καλό τα νεα μωράκια, καλά να μεγαλώνουν τα παιδάκια μας, και με το καλό να έρθουν κιάλλα!

Καλά να περάσετε όλες!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια...

Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη νέα χρονιά, να δούμε επιτέλους αισιόδοξα τα πράγματα και να είμαστε καλά με τις οικογένειές μας,υγιείς και αγαπημένοι

Με το καλό τα νέα μωράκια

Κι όσες κοιλίτσες το επιθυμούν, να φουσκώσουν κι αυτές γρήγορα...

Χρόνια πολλά

Φιλάκια σε όλες

Δυστυχώς το νοσοκομείο δεν το γλυτώσαμε...το βράδυ χειροτέρεψε κ πήγαμε αμέσως νοσοκομείο για να του κάνουν μάσκα κ μας κράτησαν μέσα 2 μέρες...τρελή ταλαιπωρία...βγήκαμε χτες το μεσημέρι αλλά ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε σχετικά καλά.

Περαστικά σε όλες να ευχηθώ κ να έχετε όλες με τις οικογένειες σας μία καλή κ ευτυχισμένη χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα.

Κ τα χαιρετίσματα μου στις εγκυούλες μας :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

καλησπερα και απο εμας

χρονια πολλα και καλη χρονια ευχομαι σε ολες.μακαρι το 2012 να ειναι μια υπεροχη χρονια γεματη υγεια και πολλη αγαπη για ολες και τις οικογενειες σας........

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Δυστυχώς το νοσοκομείο δεν το γλυτώσαμε...το βράδυ χειροτέρεψε κ πήγαμε αμέσως νοσοκομείο για να του κάνουν μάσκα κ μας κράτησαν μέσα 2 μέρες...τρελή ταλαιπωρία...βγήκαμε χτες το μεσημέρι αλλά ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε σχετικά καλά.

Περαστικά σε όλες να ευχηθώ κ να έχετε όλες με τις οικογένειες σας μία καλή κ ευτυχισμένη χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα.

Κ τα χαιρετίσματα μου στις εγκυούλες μας :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τι εγινε κοριτσακι/εχω χασει επεισοδια......περαστικα και αγυριστα να ειναι σου ευχομαι!!!

τι θα κανετε σημερα και αυριο?Εγω σημερα το βραδυ εχω τραπεζι τους κουμπαρους μας με την βαπτιστηρουλα μας!!!!!!!!!!και αυριο τους αλλους μας κουμπαρους που βαπτισανε το Χαρη!οποτε εχω μαγειρεματα και τρεχαματα αλλα δεν με νοιαζει ειμαι πολυ χαρουμενη.........

Χρόνια πολλά!!!! ευτυχισμένο το 2012!!!! Γεμάτο υγεία, αισιοδοξία, ευτυχία και δουλειά για όλο το κόσμο!!!!!

Να φέρει στον καθένα σας ξεχωριστά ό,τι επιθυμείτε...!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλή χρονιά!!!Να χαίρεστε τα μωράκια σας!!!Ότι επιθυμείτε να σας το φέρει αυτός ο χρόνος αλλά πάνω απ'όλα υγεία!!!

flosummer ο μικρός έπαθε λαρυγγίτιδα η οποία επιδεινώθηκε σε δύσπνοια κ καταλήξαμε στο νοσοκομείο.Τέλος καλό όλα καλά όμως τώρα μας έμειναν μόνο οι μυξούλες κ ο βήχας αλλά θα περάσει κ αυτό!Αλήθεια πως τα περάσατε με τα τραπεζώματα?Πρέπει να κουράστηκες πολύ!

Φέτος έτσι όπως έκατσε με τον μικρό δεν κάναμε τίποτα.Με τον αντρούλη μου κάναμε τα 2 μας την αλλαγή του χρόνου αλλά δε με πείραξε καθόλου αρκεί να είναι καλά το παιδάκι μου.Θα έρθουν κ άλλες παραμονές να το γιορτάσουμε δεόντως!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλή χρονιά με υγεία και τύχη κορίτσια!

Και για μας ήταν η 1η χρονιά μετά από 3 χρόνια που αλλάξαμε χρόνο με παρέα! Καλά ήταν, και γω είχα μαγειρέματα και τρεχάματα αλλά ήταν πολύ καλά. Είχαμε το βαφτιστηράκι μας το μικράκι και ήταν θαύμα, τι καλά να χεις ένα νεογεννητάκι αγκαλιά! Και τα κορίτσια ξετρελάθηκαν με το μπεμπάκο! (Φλο ζούμε σε παράλληλο σύμπαν μάλλον!)

Με το καλό να έρθουν τα νέα μωράκια!

Και για όποιες ακόμα το επιθυμούν!

Περαστικά Swan, εύχομαι το 2012 να μας βρει όλους πιο γερούς και τυχερούς!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Ευτυχισμένη η νέα χρονιά!!Να χαιρόμαστε τα ζουζουνάκια μας και με το καλό τα νέα μωράκια!!!

Χθες βράδυ κάναμε ρεβεγιόν-πυτζάμα πάρτυ και περάσαμε πολύ ωραία.Είχα μαγειρέψει,είχα στολίσει το τραπέζι.Το περιστεράκι μας δεν έκλεινε μάτι κι έτσι λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου κόψαμε την πίτα μας.Το 2012 με βρήκε στο κρεβάτι,με το λουλουδάκι μου να κοιμάται πάνω στην κοιλιά μου!!!Να το πάρω για καλό σημάδι;

Σήμερα βόλτες και πάλι βόλτες,το πρωί για καφέ και το μεσημέρι μετά το φαγητό στους γονείς μου,καροτσάδα για περπάτημα επί μιάμιση ώρα,να καεί το λίγο φαγάκι παραπάνω που έφαγα.

Φιλάκια σε όλες και να είστε πάντα καλά

Καλή χρονιά με υγεία και χαρά

περαστικά swanocean να είναι η τελευταία φορά που μπαίνει σε νοσοκομείο

ο μικρούλης σου

χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και τις οικογένειες τους.

κι εμείς οικογενειάκα περάσαμε

ρεβεγιόν στη μαμά μου με λοιπούς αγαπημένους συγγενείς

κάναμε όμως και τις επισκέψεις μας σε φίλους...

την Παράσκευη βγήκαμε κιόλας

τελευταία φορά που βγήκα για βράδυ ήμουν έγγυος στον Κωστή

και δεν το ήξερα

πήγαμε στην Ελεονώρα την Ζουγανέλη να την ακούσουμε

πολύ ωραίο και γεμάτο πρόγραμμα

την γνωρίζω και προσωπικά και δηλώνω μεγάλη φαν

τώρα μετράω μέρες για τον πρώτο υπέρηχο

μέχρι τότε κάθομαι σ'αναμένα κάρβουνα και ψάχνω για συμπτώματα

προς το τέλος της άλλης βδομάδας θα πάμε

περιστεράκι πρώτη φορά ακούω για ρεβεγιόν πυτζάμα πάρτυ

φοβερή ιδέα!!!

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Καλή Χρονιά σε όλες και υγεια σε εσάς και τις οικογένειες σας!

Και το καλό που άκουσα να το ευχηθώ!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ,ΟΥΤΕ ΛΙΓΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ!

Έχω ξεχάσει να ευχηθώ και γενεθλιάκια!

Χρόνια Πολλά και καλά λοιπόν σε Velissa για τον Παναγιώτη της!

Και Χρόνια Πολλά μαζί με πολλά πολλά περαστικά στον Φίλιππο της swanocean!

Και ναι η παρέα σας αρχίζει να γίνεται τρομερά επικίνδυνη για μένα αλλά περίσσια ευχάριστη!

Με το καλό να έχεται μια όμορφη εγγυμοσύνη chrimai και Μαριλένα!

Φέτος εν αντιθέσει με πέρσι ξεσκιστήκαμε (με το συμπάθειο κι όλας) στο έξω!Γυρνάμαι για μια στάση στο σπίτι αλλάζει και ρούχα όποιος θέλει και πάλι φεύγουμε!

Σούπερ!Εχθές το βράδυ μόνο έστειλα άντρα και παιδιά και πάλι σε επίσκεψη κι εγώ πήγα μετά από λίγο αφού ο μικρός είχε πια κλατάρει και κοιμήθηκε λίγο στο καρότσι του!Αν μίλαγε θα μας εκλιπαρούσε για λίγη ξεκούραση! :lol:

Άντε και να δούμε τι σόι είναι και αυτό το 2012!

105.gif

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

γεια σας κοριτσια!!!

χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολες σας!!!

με το καλο ολα οσα ποθειτε να τα αποκτησετε μεσα στο 2012..

ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο ετος!!!

ελπιζω να περαστε ολες καλα..

περαστικα στα αρρωστουλια και γρηγορα για τσαρκα!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά!

Να είμαστε όλοι καλά και ο νέος χρόνος να μας φέρει ό,τι επιθυμούμε.

Σε ευχαριστώ πολύ Λένα για τις ευχές σου!

Εμείς περάσαμε όμορφα και οικογενειακά τις γιορτές, πηγαίνοντας από σπίτι σε σπίτι. Παραμονή κάναμε στο σπίτι μας με συγγενείς και ήταν όλα ωραία και καλά. Κέρδισα και το φλουρί!

Φιλιάααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...