Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa said:

Για το θέμα της αμνιοπαρακέντησης είναι καθαρά δικό σου θέμα όπως θα έκανες γενικά δεν έχει σημασία η δωρεά . Όπως νιώθεις εσύ πιο καλά. 

Όσο για τις ασφάλειες καλέ τι να ρωτήσουν πως σου ήρθε αυτή η απορία? 

Χαχα έλα ντε! ☺️ 

επειδη μάλλον αυτοί ρωτάνε τα πάντα..είπα μήπως! 

48 minutes ago, *Vasoula said:

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μάλλον δεν θα μπω..κ ο γιατρός προς τα εκεί πάει απλά δεν θέλει να πάρει θέση και λογικο..

Εσυ σε τι φάση είσαι; Θα κανεις nipt? 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρακι και Μαριλενααααααααα!!!!!!!!!! Καλε τι βομβα ηταν αυτηηηη;;;;;;;; Απο την ωρα που το διαβασα γελαω σαν χαζηηηηηηηηηηηηηη (δεν θελω σχολια :P)

Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι χαρα μου δωσατε ειλικρινα σας μιλαω.... Ευχομαι να εχετε την πιο ομορφη και ανεφελη εγκυμοσυνη και να φερετε στον κοσμο ενα υπεροχο αδελφακι για τους πριγκιπες σας!!!!

Μαρακι μου Φανταζομαι οτι θα ειναι το καλυτερο Χριστουγεννιατικο δωρο ετσι; Ποτε τα λεγαμε...ποτε εγινε...απιστευτο!!! Ολα θα πανε καλα να μην φοβασαι τπτ!! Αν φοβασαι για διαβητη ξεκινα διατροφη απο τωρα μην το αφησεις και φυσικα επισκεψη σε διαβητολογο asap!! Με την δουλεια τι θα κανεις; Θα εχουν προβλημα λες η ειναι νορμαλ αυτη η ναυτιλιακη;

Μαριλενα μου χαρηκα πολυ που διαβασα και παλι νεα σου..και τι νεα ετσι;;; Τα καλυτερα!!!! Μην ανησυχεις για τιποτα ολα γινονται για καποιο λογο οποτε τωρα ειναι η καλυτερη φαση να φερεις σον κοσμο το αδελφακι του Δημητρακη σου οσο για την δουλεια καλυτερα να μεγαλωσεις λιγακι εσυ τα ζουζουνια σου καθε εμποδιο για καλο αυτο ειναι το μοτο μου!!!!

Για πειτε βρε κοριτσια ποσο εβδομαδων ειστε; Ποτε θα πατε στον γιατρο; Κανενα συμπτωμα; Η ειναι νωρις; Παρεπιπτοντως πως τα καταφερατε και συντονιστηκατε ετσι οεο;;;;; Μακια πολλα στις ομορφες κοιλιτσες σας!!!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήγαμε στον γιατρό κ έχουμε λαρυγγίτιδα κ στο τσακ το προλάβαμε για ωτίτιδα...Προς το παρόν του κάνουμε αναπνοές κ αν δουμε ότι το βράδυ χειροτερεύει ξανά στο νοσοκομείο για εισαγωγή αυτή τη φορά...Κ μάλλον με κόλλησαν κ εμένα κ να δω εδώ μέσα πως θα τα βγάλουμε πέρα.Υπομονή κ κουράγιο σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια.

Velissa πρέπει να είναι πολύ νόστιμη η τούρτα σας!!!!Είπα να προσπαθήσω κ εγώ να κάνω αλλά μία ο χρόνος που με πίεζε μία που δεν ήθελα να καταστρέψω τα πρώτα γενέθλια του γιου μου κ τελικά το άφησα.Του χρόνου θα το προσπαθήσω όμως :D

chrimai και MarilenaAth συγχαρητήρια!!!!Όλα να πάνε καλά κ να έχετε καλή λευτεριά!!!Επιτέλους έχουμε κ ευχάριστα νέα :D

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

ευχαριστώ για τις ευχές

έχω πάλι τα ίδια άγχη και χειρότερα

την πρώτη φορά δεν ξέρεις και είναι καλά

να πάνε όλα καλά εύχομαι μόνο

Αγγελική τι κάνεις?

ανησυχήσα τόσες μέρες που είχαμε να δούμε νέα σου

ο Λεωνιδάκος?

Swanocean γλυτώσατε στο τσακ...

από συμπτώματα δεν έχω ούτε σ'αυτή την εγκυμοσύνη

ούτε στην πρώτη είχα (μόνο κλασικούς πόνους περιόδου στην αρχή)

δεν ξέρω αν είναι και τόσο καλό γιατί δεν ξέρω τι γίνεται εκεί κάτω

έτσι ανησυχούσα και στο πρώτο

δεν ένιωθα τίποτα στο πρώτο τρίμηνο

αλλά κάτι που συνέβη παραμονή Χριστουγέννων με έβαλε σε υποψίες

είχα βγάλει τον Κωνσταντίνο με το καρότσι βόλτα για ψώνια

και πέσαμε σε μια μπάντα του δήμου που έπαιζε τα κάλαντα

χάζευε ο μικρός και γώ ακούγοντας έβαλα τα κλάματα:confused:

και δεν κλαίω εύκολα!

με τη δουλειά δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί μια ψιλογκρίνια υπάρχει

έχω και μειωμένο ωράριο....

μόλις ακούσουμε καρδιά θα τους το πω

δεν μ'αρέσει να τους το πώ τελευταία στιγμή....

νομίζω ότι μου έκατσε καλά

γιατί σκεφτόντουσαν να με βάλουν σε άλλη σύμβαση εργασίας

και δεν με σύμφερε καθόλου

(δουλεύω σε ναυτιλιακή και οι συμβάσεις είναι πιο ευνοΐκές)

μετά τις 10 του μήνα θα πάμε γιατρό

μέχρι τότε αγωνία

τώρα είμαι 4εβδ. και 4ημ.

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

chrimai και MarilenaAth συγχαρητηρια!!! Ευχομαι να εχετε ευκολη και ανεφελη εγκυμοσυνη!!!!

Πολυ χαιρομαι που βαλατε μπρος για τα δευτερα, εγω δεν το σκεφτομαι ακομη, να στρωσει πρωτα ημικρη με τον υπνο (να κοιμηθουμε 2-3 μηνες να χορτασουμε υπνο για κυκλοφορω σαν ζομπο και μετα βλεπουμε)

Απο παραμονες Χριστουγεννων η μικρη με 39 πυρετο και βηχα ευτυχως σημερα ειναι καλυτερα αλλα... κολλησα εγω!!! Ειμαι τεζα με 38 πυρετο και η μικρη ειναι στην μαμα μου!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλησπερα καλησπερα

τι κανετε κοπελες?

Εμεις εδω καλα με τιςμυξουλες μας.......

Ειχαμε σημερα επετειο σχεσης με τον Παν.(για εμαςειναι πιο σημαντικη απο του γαμου) και πηγαμε για γρηγορο φαγητακι και σινεμα μετα απο χρονια!!!!!!καλα ηταν πηραμε τις ανασες μας!

Οι εγκυολες μας τι κανουν?

Κλεο που εισαι?

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια...

χτες το βραδυ εκανα χοριακη. σημερα πηρα τα αποτελεσματα και ναι ειναι θετικη! ομως εγω θεωρω οτι ειναι χαμηλη.... 107 μοναδες ειναι. η προγεστερονη ειναι καλη 31...

πηρα τον γιατρο και μου ειπε πως ειναι πολυ νωρις και γι'αυτο...

ας ελπισουμε οτι εχει δικαιο και οτι η συλληψη εγινε αργα...

προς το παρον δεν θα ξανακανω χοριακη μεχρι τον καινουργιο χρονο. οποτε νεωτερα απο εβδομαδα...εκτος και αν δεν κρατηθω και παω αυριο βραδυ που

θα εχουν περασει δυο μερες να δω αν εχει αυξηθει...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

μόλις με πήρε ο μικροβιολόγος 435 χοριακή μια χαρά

και στον Κωνσταντίνο 488 είχα με 6 μέρες καθυστέρηση...

Μαριλένα συγχαρητήρια και σε σένα

φοβερό συγχρονισμό είχαμε

δεν το πιστεύω ότι εγώ γράφω για εγκυμοσύνη δική μου

έχω πάθει σοκ!!!

εγώ τερ είχα στις 26/11 και η σύλληψη πρέπει να έγινε στις 10/12

μαζί είμαστε λοιπόν

ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μιλάμε κι από το καφέ

Αυγούστου 2012:grin:

το μόνο που με ανησυχεί τώρα είναι ο διαβήτης κύησης

που είχα κάνει στην 1η εγκυμοσύνη...

έκανα και ζάχαρο νηστείας μαζί με τη χοριακή και ήταν 93

σχετικά ψηλό για έγγυο...

δεν ξεκινάω καλά αλλά θα το παλέψω!!!

μακάρι όλα να πάνε καλά και για τις 2 μας

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

καλά έχω τρελαθεί τώρα

συγχαρητηρια και απο μενα κοπελα μου!!! ευχομαι μια τελεια και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

εγω ειχα τελευταια περιοδο στις 20/11 και η συλληψη εγινε ειτε στις 11/12 ειτε στις 18!!!

και γω δεν το πιστευω τι να πω...δεν ειμουν στις μερες μου εκτος και αν αργησε η ωοριξια, που δεν το νομιζω...

μην ανησυχεις για τον διαβητη ευχομαι αυτη τη φορα ολα να πανε καλα!!!

δεν εχω μπει ακομα στο καφε αυγουστου αλλα θα το κανω μολις σιγουρευτω οτι ολα θα πανε καλα!!!

cfcIp3.png

καλησπέρα,

μαριλενάκι δεν παίζει ρόλο με πόσο ξεκινάς αλλά ο ρυθμός αύξησης

εγώ στο πρώτο είχα 6 μέρες καθυστέρηση και βγήκε 488 και με

άγχωσαν από το μικροβιολόγικο ότι έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη

με τόσες μέρες καθυστέρησης κτλ....και μου είπαν να πάω Δευτέρα

να την ξανακάνω....(την έκανα Παρασκευή τη πρώτη χοριακή)

πέρασα ένα ΣΚ μες την αγωνία με τρελλούς πόνους περιόδου και ως

πρωτάρα να μην ξέρω τι συμβαίνει και πάω την Δευτέρα και ήταν 2100

άντε γειά τους είπα κι έφυγα...

είχε γίνει αργά η σύλληψη και το ήξερα αλλά με είχαν πανικοβάλλει τόσο

που το είχα ξεχάσει.....

κάνε σε 2 μέρες να κάνεις ήρεμη Πρωτοχρονιά...γιατί να σε φάει η αγωνία

επίσης μπήκα στο καφέ Αυγούστου 2012 μπές κι εσύ να τα λέμε εκεί

είναι κι άλλες μανούλες πρωτάρες αγχωμένες με χαμηλές χοριακές:D

φλό χαρούμενη επέτειο να ζήσετε και αργότερα να κάνετε και το 3ο...

κι εμείς την επέτειο σχέσης γιορτάζουμε και όχι του γάμου....αλλά φροντίσαμε να παντρευτούμε κοντά στην επέτειο μας....

1 Δεκέμβρη τα φτιάξαμε, 5 Δεκέμβρη παντρευτήκαμε, 4 Δεκέμβρη γεννήθηκε ο Κων/νος και Δεκέμβρη έμεινα έγγυος 2η φορά...

ο Δεκέμβρης μας πάει πολύ τελικά!!!

Κρίστυ ευχαριστώ για τις ευχές και περαστικά

αφού της πέρασε της μικρής όλα καλά...

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Μαριλένα συγχαρητήρια και σε σένα

φοβερό συγχρονισμό ειχαμε

chrimai και MarilenaAth συγχαρητηρια!!! Ευχομαι να εχετε ευκολη και ανεφελη εγκυμοσυνη!!!!

Πολυ χαιρομαι που βαλατε μπρος για τα δευτερα, εγω δεν το σκεφτομαι ακομη, να στρωσει πρωτα ημικρη με τον υπνο (να κοιμηθουμε 2-3 μηνες να χορτασουμε υπνο για κυκλοφορω σαν ζομπο και μετα βλεπουμε)

Απο παραμονες Χριστουγεννων η μικρη με 39 πυρετο και βηχα ευτυχως σημερα ειναι καλυτερα αλλα... κολλησα εγω!!! Ειμαι τεζα με 38 πυρετο και η μικρη ειναι στην μαμα μου!!!

χριστινα μου δεν βαλαμε μπρος πραγματικα...εγω σε δεν μπορω να το πιστεψω!!! και μεις ειμαστε ακομα χαλια με τον υπνο...ο αντρας μου εχει μετακομισει στο παιδικο και γω με τον μικρο κοιμομαστε αγκαλια παρακαλω στο διπλο...χαλια δεν μπορω να σου περιγραψω...

ευχομαι περαστικα σας γρηγορα...ολος ο κοσμος ειναι αρρωστος δυστηχως..

Πήγαμε στον γιατρό κ έχουμε λαρυγγίτιδα κ στο τσακ το προλάβαμε για ωτίτιδα...Προς το παρόν του κάνουμε αναπνοές κ αν δουμε ότι το βράδυ χειροτερεύει ξανά στο νοσοκομείο για εισαγωγή αυτή τη φορά...Κ μάλλον με κόλλησαν κ εμένα κ να δω εδώ μέσα πως θα τα βγάλουμε πέρα.Υπομονή κ κουράγιο σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια.

Velissa πρέπει να είναι πολύ νόστιμη η τούρτα σας!!!!Είπα να προσπαθήσω κ εγώ να κάνω αλλά μία ο χρόνος που με πίεζε μία που δεν ήθελα να καταστρέψω τα πρώτα γενέθλια του γιου μου κ τελικά το άφησα.Του χρόνου θα το προσπαθήσω όμως :D

chrimai και MarilenaAth συγχαρητήρια!!!!Όλα να πάνε καλά κ να έχετε καλή λευτεριά!!!Επιτέλους έχουμε κ ευχάριστα νέα :D

και μεις μπηκαμε μια νυχτα στο νοσοκομειο πριν ενα μηνα για οτιτιδα...και οταν βγηκαμε μετα απο δυο μερες ειμουνα τεζα!!!

ευχομαι περαστικα σας!!! και σε ευχαριστουμε για τις ευχες..

Μαρακι και Μαριλενααααααααα!!!!!!!!!! Καλε τι βομβα ηταν αυτηηηη;;;;;;;; Απο την ωρα που το διαβασα γελαω σαν χαζηηηηηηηηηηηηηη (δεν θελω σχολια :P)

Μαριλενα μου χαρηκα πολυ που διαβασα και παλι νεα σου..και τι νεα ετσι;;; Τα καλυτερα!!!! Μην ανησυχεις για τιποτα ολα γινονται για καποιο λογο οποτε τωρα ειναι η καλυτερη φαση να φερεις σον κοσμο το αδελφακι του Δημητρακη σου οσο για την δουλεια καλυτερα να μεγαλωσεις λιγακι εσυ τα ζουζουνια σου καθε εμποδιο για καλο αυτο ειναι το μοτο μου!!!!

Για πειτε βρε κοριτσια ποσο εβδομαδων ειστε; Ποτε θα πατε στον γιατρο; Κανενα συμπτωμα; Η ειναι νωρις; Παρεπιπτοντως πως τα καταφερατε και συντονιστηκατε ετσι οεο;;;;; Μακια πολλα στις ομορφες κοιλιτσες σας!!!! :)

να σαι καλα αγγελικη μου!!! ευχομαι και σε σενα οτι επιθυμεις!!!

και γω προσπαθω να σκεφτομαι πως καθε εμποδιο ειναι για καλο!!!

οσον αφορα τα συμπτωματα, εχω τα ιδια οπως και την πρωτη φορα..

πονους περιοδου, και γενικα πονους σε ολη τη κοιλια...ακομα και τωρα που σας γραφω νιωθω τσιμπιματακια χαμηλα...

επισης εχω συχνοουρια και το σημαντικοτερο που ειχα και στον δημητρη ειναι το προαισθημα!!!

αυτο το προαισθημα ειναι καταπληκτικο!!! δεν ξερω πως γινεται καθε φορα..

καλησπερα καλησπερα

καλε τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα σημερα?

Chrimai και Marilenaath ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τις εγκυμοσυνες σας!!!να ειστε καλα να μην σκεφτεστε τιποτα αρνητικο και το καλοκαιρακι θα διπλασιαστει η ευτυχια σας!

Chrimai μια χαρα η χοριακη σου σουπερ!Μην αγχωνεσαι λιγο προσοχη θελει το ζαχαρο....

Marilenaath μην χανεσαι ρε.Ολες τα ιδια ζορια περναμε εδω με δουλεια και παιδια!!!

Μπραβο ρε κοριτσια πολυ χαρηκα.....

Κλεο εδω ειμαι σε νιωθω.Καλα εγω καποια στιγμη θα το κανω το τριτο δεν το συζηταω.....Τι εγινε ρε εσυ με το αυτι σου?Δεν κανετε κανενα ευχελαιο λεω εγω?

Οσο για το αλλο που λες τρομαζω στη σκεψη του τι μπορει να ειναι ετσι οπως το περιγραφεις.Κουραγιο μαναααααα κοιτα τα αγγελουδια σου!

562915nmxi5uwa35.gif

Πωπωπω καλέ τι ωραία νέα είναι αυτά, επί 2! Πωπω, μπράβο χίλια μπράβο κορίτσια, με το καλό να γίνετε κ σεις Αυγουστομανούλες!:lol::lol:

Αισιοδοξία να έχετε, καλά κουράγια, και όλα θα πάνε καλά, και το καλοκαιράκι ετοιμαστείτε για μεγαλεία!

Την άποψή μου δε θα τη πω! Είπαμε, εγώ γεννησα τη Δανάη με τη Ζωή 16 μηνών. Τα λέει όλα νομίζω!

Τι καλά, κιάλλα μωράκια! Μικρά μωράκια! Τρέλα!

σε ευχαριστω μελακι!!! θυμαμαι τα δικα σου πως δεν τα θυμαμαι..:tongue:

αλλα θα προσπαθησω να μην τα σκεφτομαι απο τωρα...

Μαριλενάκι τι ευχάριστα νέα!!!!!!!!! μπράβο!!!! σήκω το κεφάλι ψηλά και χαμογέλα!!!! λεφτά πολλά ποτέ δεν θα έχει κανείς μας, αυτή την ευτυχία όμως μπορείς να την χαρείς για όλη σου τη ζωή!!! όπως μεγάλωσαν παιδιά κ παιδιά θα μεγαλώσουν κ τα δικά μας. σκέψου οτι υπάρχουν κ φτωχότεροι άνθρωποι από εμάς που έχουν περισσότερα παιδιά και χαμογελούν!!!!! αν εσύ είσαι καλά όλα θα τρέξουν μια χαρά!!!! μην το ξεχνάς, όλα από την ψυχολογία την δικιά μας ξεκινούν!!!!!!!!

σε ευχαριστω πολυ αννα μου!!! ευχομαι και σε σενα οτι επιθυμεις!!! φιλια πολλα να εισαι καλα!!!

cfcIp3.png

καλησπέρα,

μαριλενάκι δεν παίζει ρόλο με πόσο ξεκινάς αλλά ο ρυθμός αύξησης

εγώ στο πρώτο είχα 6 μέρες καθυστέρηση και βγήκε 488 και με

άγχωσαν από το μικροβιολόγικο ότι έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη

με τόσες μέρες καθυστέρησης κτλ....και μου είπαν να πάω Δευτέρα

να την ξανακάνω....(την έκανα Παρασκευή τη πρώτη χοριακή)

πέρασα ένα ΣΚ μες την αγωνία με τρελλούς πόνους περιόδου και ως

πρωτάρα να μην ξέρω τι συμβαίνει και πάω την Δευτέρα και ήταν 2100

άντε γειά τους είπα κι έφυγα...

είχε γίνει αργά η σύλληψη και το ήξερα αλλά με είχαν πανικοβάλλει τόσο

που το είχα ξεχάσει.....

κάνε σε 2 μέρες να κάνεις ήρεμη Πρωτοχρονιά...γιατί να σε φάει η αγωνία

επίσης μπήκα στο καφέ Αυγούστου 2012 μπές κι εσύ να τα λέμε εκεί

είναι κι άλλες μανούλες πρωτάρες αγχωμένες με χαμηλές χοριακές:D

καλησπερα κοπελα μου!! ευχομαι να εχεις δικαιο και ολα να πανε καλα..

και γω πιστευω οτι εγινε αργα η συλληψη, για να μην σου πω οτι εγινε 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο...

ερχομαι στον αυγουστο!!! :tongue:

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλημέρα!

Αχ τι καλά που έχουμε εγκυούλες στο καφέ :P Με το καλό, με το καλό!

Εχθές ήμουν τέζα, με κομάρες και πονοκέφαλο. Πρέπει να κοιμήθηκα και 18 ώρες συνολικά. Ευτυχώς ο Παναγιώτης δεν κόλλησε τίποτα και σήμερα είμαι καλύτερα. Ήρθε και στο κρεβάτι εχθές και με έκανε καλό καλό το χρυσουλάκι μου....

Να ρωτήσω όσες έχετε αλλάξει καθισματάκι αυτοκινήτου και έχει πάρει της επόμενης κατηγορίας, έχει πάρει καμιά να κοιτάει προς τα πίσω (rear facing); Γενικά για πείτε εντυπώσεις.

Marilena κάτι δεν πάει καλά με το ticker σου. Για δες το.

Φιλιάααααααααααααααα

ΚΑΛΗΜΕΡΟΎΔΙΑ!!!!!! τι κάνετε??? περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα... παιδάκι κ μανουλίτσες!!!!

εγκυούλες με βάλατε στη φάση της ζήλιας!!! θέλω κ εγώ!!!! η κουμπάρα μου δυστυχώς αδιαθέτησε... οπότε επειδή πρέπει να τριτώσει το καλό, άντε να ακούσουμε κι άλλη κοπελίτσα από εδώ να είναι εγκυούλα!!!!

Μαριλενάκι το οτι ξεκινάει από χαμηλά η χοριακή δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο. αρκεί να διπλασιάζεται κ να μεγαλώνει. οπότε μην ανησυχείς καθόλου.

πήγαμε εχτές σε μια εκδήλωση του ΟΤΕ (δουλεύει η αδερφή μου κ ο γαμπρός μου) για τα πιτσιρίκια με ΑγιοΒασίλη και μας έδωσε το δώρο μας!! (του το πήγα εγώ εννοείται) μια χαρά... κ φωτό κ αγκαλιές. σούπερ. τον βλέπει στα στολίδια κ της αρέσει και όταν βλέπουμε από κοντά ΑγιοΒασίλη τρελένεται... ωραία περάσαμε.

αυτά. φιλάκια προς το παρόν.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Χρονια πολλά σε όλα τα μπεμπάκια, ευχαριστω για τις ευχες σας όσο ελειπα και ευχομαι με τη σειρα μου τα καλύτερα..

Καλααα, εχω χασει τρελα επεισόδια.... !!Χαιρομαι πολύ για τις νεες εγκυούλες, με το καλο!!! Τι ομορφα που θα νιωθετε ε? αχ!και μόνο που θυμαμαι την κοιλίτσα μου βγαινει ενα γλυκο χαμόγελο!!Αντε με το καλο να αρχισουν να κλωτσανε κιολας!!!!;)

Οσο για μας ο μικρος μας εσπασε το ρουτερ και μια λογω των γιορτων μια λογω της βαρεμαρας που μας διακατεχει εχω να μπω πολύ καιρο!!

Αλλα να 'μαι πάλι...

Χμ, ο μικρος εφτασε αισιως 82 πόντους και 11κιλα.. περπαταει φουλ και όποτε το θυμαται λεει κανενα μαμα,μπαμπα,γκολ(αγορια:rolleyes:)

Τελεια που σας ξαναβρισκω!!

Φιλια σε όλες!!!

aigAp2.png

Γεια σας γεια σας, και γω εδώ!

Χάθηκα γιατί είμαι έγκυος! Χα χα πλάκα κάνω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!:lol:

Προσπαθώ να τη δω αισιόδοξα τη κατάσταση γιατί αλλιώς δε τη παλεύω!

Επεσε λίγη δουλειά, ευτυχώς, προσπαθούμε και να κρατηθούμε υγιείς για παραμονή πρωτοχρονιάς που είναι να έρθει ο μπεμπης βαφτισιμιός μου εδώ για "ρεβεγιόν" και σκέφτομαι τι μπορώ να μαγειρέψω για 4 άτομα χωρίς προετοιμασία! Που χρόνος για πολλά πολλά!

Βασιλόπιτα αγοραστή φετος, είδα μια κ τη λιγουρευτηκα απτο Βενέτη με σοκολάτα γάλακτος....!

Καθισματάκι Βελίσσα εμείς εχουμε κλασικό και για τα δυο κορίτσια Chicco Key Isofix, τελικά δε πήραμε rear facing, για τον -μάλλον χαζό λόγο- της γκρίνιας των παιδιών με το ανάποδα πλέον.....

Φλο θέλω κ γω σινεμά κ ποτό, αχ, τι λες τώρα, μετά τις γιορτές θα το δρομολογήσω, κ μεις το γάμο ούτε που τον θυμόμαστε, το "φτιάξιμο" όμως πολύ! Εμ 12 πάμε για 13 χρόνια....ξεχνιέται....παιδάκι καλέ ήμουν, απαπαπαπα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κοριτσια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Εχω παρα πολυ καιρο να μπω και χαιρομαι που ειστε ολες καλα. Πιο πολυ ομως χαρηκα για τις καινουργιες εγκυουλες μας!!! Τι ωραια νεα ειναι αυτα.. με το καλο κοριτσια!

Κι εγω θα το σκεφτομουν το τριτο αν τα οικονομικα ηταν καλα και αν δεν ειχα κανει 2 καισαρικες... δεν αντεχω τριτη καισαρικη με τιποτα ομως!!

Εμεις ειμαστε καλα, η μεγαλη σταθμο (με μυξουλες παντα..) και ο μικρος περπαταει πια και μεγαλωνει. Μονο που ειναι πολυ αδυνατος γιατι εχω πια πολυ λιγο γαλα και εκεινος αρνειται να πιασει μπιμπερο και να πιει ξενο γαλα. Με αποτελεσμα να ειναι μονο 8,5 κιλα (!!!!!). Δεν ξερω τι να κανω για να τον κανω να πιει λιγο ξενο γαλα γιατι κατα τ'αλλα τρωει μια χαρα. Αν εχετε καμμια ιδεα πειτε μου βρε κοριτσια..

Ευχομαι να περασετε ολες καλες γιορτες με τους αγαπημενους σας ανθρωπους και πανω απ'ολα με τα παιδακια σας. Να εχουμε ολες μια καλη, τυχερη και δημιουργικη χρονια!!!!

f1OTp2.png

pNHkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...