Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Δεν ξέρω,ίσως τον πάρω να κλείσω για νωρίτερα..

Ίσως να ήταν λίγο νωρίς για να δείτε καθαρά τον λεκιθικό, συνήθως τον βλέπουν αφού ο αμνιακός σάκος έχει διάμετρο 30χιλιοστά (αν σε βοηθάει αυτό) και συνήθως αυτό είναι κάπου μεταξύ 5ης και 6ης εβδομάδας. Στο 5+1 ίσως να ήταν πολύ μικρούλης ακόμα και γι αυτό να μην τον είδατε. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τόσες μέρες κάνε το ραντεβού σου πιο νωρίς για να νιώσεις εσύ οκ. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και τις οικογένειες τους.

από που να ξεκινήσω...

να πω ότι είναι τέλειες οι τούρτες σας swanocean, και velissa

και εμείς το νούμερο ένα είχαμε αλλά με άλλη διακόσμηση

να πώ πάλι περάστικα ούφ κουράστηκα να το γράφω

ελπίζω να είναι η τελευταία φορά πραγματικά...

κι εμείς είχαμε τώρα 10 μέρες μυξούλες και δοντάκια αλλά ευτυχώς

τα ξεπεράσαμε γρήγορα

ένα βράδυ έπεσε ξενύχτι από μπούκωμα και άλλο ένα από δόντια

τέλεια η κουζίνα honey...κι εγώ μικρή είχα τρέλα με τα κουζινικά

κι ο δικός μου αν και αγόρι τρελαίνεται να παίζει με τις κατσαρόλες

και τις κουτάλες...

για όσες δεν έκαναν τα ιδανικά Χριστούγεννα

έχω να πω ότι πάντα μετά από κάτι άσχημο έρχεται κάτι καλό

οπότε αναμένετε...

εμείς περάσαμε οικογενειακά ήρθαν σπίτι οι παπουδογιαγιάδες και τα

αδέρφια μας...έφτιαξα γαλοπούλα γεμιστή πρώτη φορά και παραδόξως πέτυχε...

τι να πώ...η τύχη του πρωτάρη...δεν έμεινε ούτε κόκαλο...

και τώρα τα πιο σημαντικά νέα...

αύριο πάω για χοριακή...έχω μια μικρή καθυστέρηση αλλά λόγω

ονομαστικής εορτής του συζύγου έκανα ένα τεστάκι ξημερώματα

Χριστουγέννων και βγήκε πολύ αχνό θετικό (2 μέρες καθυστέρηση)

οπότε με άφησε με την αμφιβολία

ο σύζυγος όμως το βρήκε το πιο όμορφο δώρο

και το έχει σίγουρο

ήταν η πρώτη μας προσπάθεια για 2ο μωράκι

(όπως είχα ξαναγράψει περιμέναμε να χρονίσει)

λέτε να το πιάσαμε?

θα σας ενημερώσω αύριο τα αποτελέσματα

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και τώρα τα πιο σημαντικά νέα...

αύριο πάω για χοριακή...έχω μια μικρή καθυστέρηση αλλά λόγω

ονομαστικής εορτής του συζύγου έκανα ένα τεστάκι ξημερώματα

Χριστουγέννων και βγήκε πολύ αχνό θετικό (2 μέρες καθυστέρηση)

οπότε με άφησε με την αμφιβολία

ο σύζυγος όμως το βρήκε το πιο όμορφο δώρο

και το έχει σίγουρο

ήταν η πρώτη μας προσπάθεια για 2ο μωράκι

(όπως είχα ξαναγράψει περιμέναμε να χρονίσει)

λέτε να το πιάσαμε?

θα σας ενημερώσω αύριο τα αποτελέσματα

Αυτό είναι το πιο όμορφο νέο που έμαθα τις τελευταίες ημέρες!!!

Μακάρι να είναι όλα καλά-που θα είναι,δηλαδή-και μέσα στο 2012 να έρθει και το δεύτερο ζουζούνι

Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι

Τυχερή!!

(Ο δικός μου να τα βλέπει αυτά που δεν θέλει δεύτερο με τίποτα)

Τι να πω ρε παιδιά, και μη χειρότερα, χάλια μας πάει, μόλις μπήκα από το ιατρικό κέντρο εδώ παραδίπλα με ένα κατιτίς που έπαθα στα αφτιά μου κ κουφάθηκα μιλάμε τελείως, τα χασα, τα χρειάστηκα να πω την αλήθεια, τέλος καλό όλα καλά.....αλλά χρειαζόταν αυτό τώρα? Ελεος δηλαδή....Ευτυχώς ήταν εδώ η πεθερά μου κ η θεία απτο μεσημέρι κ έκατσε με τα παιδιά, αλλιώς θα τα τρέχαμε κ αυτά, όλοι μαζί.

crimai, με το καλό ένα αυγουστομωρό σου εύχομαι!

Είναι υπέροχα τα αυγουστομωράκια! Σου μιλάει μια πρωτομαμά αυγούστου 2009!

Με το καλό μια τεράστια χοριακή, το αχνό τεστάκι καμιά απορία να μη σου αφήνει, είναι θετικό όπως κ να το κάνεις, αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά.

Με το καλό το πρώτο "2ο" μωράκι αυτού του καφέ.

Μπράβο chrimai μας έφτιαξες τη διάθεση, στο καφέ του αυγούστου όλες πια έκλεισαν κ με το 2ο, οι δυο πρόσφατες είναι φρεσκοέγκυες, μαζί θα είστε πρώτα ο Θεός!

Αλλες θαραλλέες πάνε κ για το 3ο απο κει.....

Αχ.....να χαμε πολλά χρήματα.....θα ήθελα και γω 3ο....αχ......που σαι Φλο εσύ καταλαβαίνεις!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Chrimai με το καλό, με το καλό! Μόλις εχθές έμαθα και για την εγκυμοσύνη μιας φίλης μου! Τι τέλεια!

Περαστικά και σε όσους δεν είναι καλά. Margioula που είσαιαιαιαι; Αναρρώσατε;

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια για την τούρτα μας. Το μέσα το έφτιαξα εγώ (τούρτα νουτέλα) και από πάνω την διακοσμήσαμε μαζί με τον άντρα μου!

Κοριτσια μου....

τι κανετε? χρονια πολλα σε όλες σας!!! ευχομαι ο νεος χρονος που θα ερθει να φερει σε ολες σας και στις οικογενειες σας υγεια πανω απο ολα και ευτυχια!!!

ελπιζω να μην με ξεχασατε οσο καιρο δεν εμπαινα...σας ζητω συγνωμη αλλα πραγματικα δεν ειχα πολλες σχεσεις με τον υπολογιστη...

θελω να πω σε ολα τα ζουζουνια σας χρονια πολλα να τα χιλιασουν!!!!

ο μικρος μου δημητρακης (δεν εχουμε κανει ακομα την βαφτιση) ειναι ακριβως 13 μηνων και μιας μερας!!! :) ειναι ενα πολυ ζωηρο αγορακι και πολυ απαιτητικο!!! θελει συνεχως καποιον να ειναι απο πανω του...ειναι πολυ νευρικος (δυστηχως) και τσατιλας!!! ειναι ομως και τρυφερο το καμαρι μου και δυστηχως "μαμακιας"...

εγω στην δουλεια δεν ξαναγυρισα γιατι το γραφειο δεν εχει καθολου δουλεια δυστηχως...(τεχνικο γραφειο)...ομως επειδη ειχα περασει σε μια δευτερη σχολη στο τει ηρακλειου, επεστρεψα μηπως παρω παρω το δευτερο πτυχιο και ξαναεγινα φοιτητρια!!!

επανερχομαι σε λιγο...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια επανηλθα...

ξυπνησε ο μικρος και πηγα να τον παρω...

θελω να σας πω κατι...ο λογος που μπαινω σημερα να γραψω κρυβει και

κατι ακομα...

εισαστε οι πρωτες που μαθατε για την πρωτη μου εγκυμοσυνη και ηθελα να εισαστε

οι πρωτες που μαθαινετε και για την δευτερη!!!

πριν μια ωρα εκανα τεστ και μου βγηκε θετικο!!! ειχα 7 μερες καθυστερηση και

ειπα να το κανω σημερα...

ειμαι πολυ μπερδεμενη δεν σας το κρυβω...δεν ξερω αν ειμαι ετοιμη ακομα για ενα

δευτερο παιδακι..ολα ειναι δυσκολα. η οκονομικη κατασταση, ο μικρος, τα πραγματα με το γραφειο (περιμεναμε να παει μαιος για να μου κανουν απολυση), το τει που ξεκινησα παλι.....

ειμαι πολυ μπερδεμενη δεν ξερω τι μου γινεται!!!

κοριτσια εμψυχωστε με το χρειαζομαι!!!

λεω το απογευμα η αυριο το πρωι να παω για χοριακη να το σιγουρεψω...

τελευταια περιοδο ειχα στις 20/11/11 και νομιζω οτι εμεινα εγκυος στις 11/12...πολυ προσφατα δηλαδη.. μου φαινεται απιστευτο, νομιζω οτι δεν μιλω για μενα αλλα για καποια αλλη κοπελα!!!....

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

κορίτσια μου Χρόνια πολλά!!!! με υγεία και δουλειά (όπως λέω σε όλους φέτος)!!!!!

Βελισάκι και swanocean να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!!! χιλιόχροαν γεμάτα υγεία και χαμόγελα!!!!! πολύ καλές οι τούρτες σας!!!!

πωπω εμένα μου φαίνεται οτι έχει περάσει πολύς καιρός από τα γενέθλιά μας....

Μαράκι ευχάριστα νέα να έχεις να μας πεις!!!! μέσα από την καρδιά μου!!! ζήλεψες την κουμπάρα σου εε?? πλάκα κάνω, με το καλό η χοριακή σου να είναι τεράστια!!! άντε κ στα δικά μας οι ενδιαφερόμενες...

εμείς καλά περάσαμε τελείως οικογενειακά και πολύ σπίτι.... βαρέθηκα να κάθομαι σπίτι, πολύ κρύο έριξε μια ιδέα χιόνι ανήμερα τα Χριστούγεννα το βράδυ αλλά τπτ μετά. μόνο πάγο και πολύ κρύο. γενικώς μια αναστάτωση επικρατούσε σε όλους, κάπως ήμασταν όλοι. ήρθαν οι νονοί της Αγγελικής (μένουν Αθήνα) και έμαθα οτι απέλυσαν την κουμπάρα μου από την δουλειά, ο κουμπάρος μου δουλεύει σε φροντηστήριο όταν έχει ώρες (όχι μόνιμα), μιας φίλης μας το μικρό του έπιασε η πόρτα τον αντίχειρα κ υπήρχε κίνδυνος ακρωτηριασμού γιατί του το θρυμάτισε αλλά ευτυχώς το σώσανε γιατί ήταν μικρό σε ηλικία οπότε το κόκκαλο ξανακόλησε. έτσι γενικώς μια αναστάτωση. αλλά τελικά όλα καλά!! από διάθεση φέτος δεν έχω κ την καλύτερη. θα δείξει....

Κλεό ότι κ να είναι μάθετε να ζείτε με αυτό αλλά με χαμόγελο!! η αφίσα όλα τα λεφτά.

δεν θυμάμαι τι άλλο έχω να σας πω. φιλάκια σε όλο το παρεάκι και πάντα ευτυχίες, χαμόγελα και υγεία!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μαριλενάκι τι ευχάριστα νέα!!!!!!!!! μπράβο!!!! σήκω το κεφάλι ψηλά και χαμογέλα!!!! λεφτά πολλά ποτέ δεν θα έχει κανείς μας, αυτή την ευτυχία όμως μπορείς να την χαρείς για όλη σου τη ζωή!!! όπως μεγάλωσαν παιδιά κ παιδιά θα μεγαλώσουν κ τα δικά μας. σκέψου οτι υπάρχουν κ φτωχότεροι άνθρωποι από εμάς που έχουν περισσότερα παιδιά και χαμογελούν!!!!! αν εσύ είσαι καλά όλα θα τρέξουν μια χαρά!!!! μην το ξεχνάς, όλα από την ψυχολογία την δικιά μας ξεκινούν!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

άντε περιμένω νέα εγκυμοσύνης κ από την κουμπάρα μου, μακάρι να είναι η τρίτη που θα μάθω!!!!!! πρώτα το Μαράκι, μετά το Μαριλενάκι και μετά η κουμπάρα μου......

WeDjp2.png

0hUop3.png

μόλις με πήρε ο μικροβιολόγος 435 χοριακή μια χαρά

και στον Κωνσταντίνο 488 είχα με 6 μέρες καθυστέρηση...

Μαριλένα συγχαρητήρια και σε σένα

φοβερό συγχρονισμό είχαμε

δεν το πιστεύω ότι εγώ γράφω για εγκυμοσύνη δική μου

έχω πάθει σοκ!!!

εγώ τερ είχα στις 26/11 και η σύλληψη πρέπει να έγινε στις 10/12

μαζί είμαστε λοιπόν

ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μιλάμε κι από το καφέ

Αυγούστου 2012:grin:

το μόνο που με ανησυχεί τώρα είναι ο διαβήτης κύησης

που είχα κάνει στην 1η εγκυμοσύνη...

έκανα και ζάχαρο νηστείας μαζί με τη χοριακή και ήταν 93

σχετικά ψηλό για έγγυο...

δεν ξεκινάω καλά αλλά θα το παλέψω!!!

μακάρι όλα να πάνε καλά και για τις 2 μας

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

καλά έχω τρελαθεί τώρα

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

562915nmxi5uwa35.gif

Πωπωπω καλέ τι ωραία νέα είναι αυτά, επί 2! Πωπω, μπράβο χίλια μπράβο κορίτσια, με το καλό να γίνετε κ σεις Αυγουστομανούλες!:lol::lol:

Αισιοδοξία να έχετε, καλά κουράγια, και όλα θα πάνε καλά, και το καλοκαιράκι ετοιμαστείτε για μεγαλεία!

Την άποψή μου δε θα τη πω! Είπαμε, εγώ γεννησα τη Δανάη με τη Ζωή 16 μηνών. Τα λέει όλα νομίζω!

Τι καλά, κιάλλα μωράκια! Μικρά μωράκια! Τρέλα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μπράβο Μαράκι!!!!!!! συγχαρητήρια!!!! σου εύχομαι μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!! αχχ πολύ συγκινήθηκα.... όσο αφορά το διαβήτη, αν προσέξεις από την αρχή θα το κοντρολάρεις. όλα καλά θα είναι κ θα το δεις!!!!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλησπερα καλησπερα

καλε τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα σημερα?

Chrimai και Marilenaath ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τις εγκυμοσυνες σας!!!να ειστε καλα να μην σκεφτεστε τιποτα αρνητικο και το καλοκαιρακι θα διπλασιαστει η ευτυχια σας!

Chrimai μια χαρα η χοριακη σου σουπερ!Μην αγχωνεσαι λιγο προσοχη θελει το ζαχαρο....

Marilenaath μην χανεσαι ρε.Ολες τα ιδια ζορια περναμε εδω με δουλεια και παιδια!!!

Μπραβο ρε κοριτσια πολυ χαρηκα.....

Κλεο εδω ειμαι σε νιωθω.Καλα εγω καποια στιγμη θα το κανω το τριτο δεν το συζηταω.....Τι εγινε ρε εσυ με το αυτι σου?Δεν κανετε κανενα ευχελαιο λεω εγω?

Οσο για το αλλο που λες τρομαζω στη σκεψη του τι μπορει να ειναι ετσι οπως το περιγραφεις.Κουραγιο μαναααααα κοιτα τα αγγελουδια σου!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Εμεις τελικα σημερα πηγαμε στην παιδιατρο και ειναι και οι δυο ευτυχως καλα!Μας εδωσε ενα αποσυμφοριτικο για να παλεψουμε τις μυξες αλλα κατα τα αλλα ειναι "καθαροι".Αυτα....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Δεν ξερω τι να πρωτοευχηθω!!!!!!! Ειχα να μπω κατι απειρες μερες στο καφε και ετσι χρωσταω πολλες πολλες ευχες για τα μωρακια που ειχαν γενεθλια αυτες τις μερες!!! Να τα χαιρονται ολεεεςςςς οι μανουλιτσες τους και να τα δουν να μεγαλωνοΥν μεσα στην ευτυχια και φυσικα υγεια!!! :)

Χρονια πολλα και για τις αγιες μερες!!! Εμεις περασαμε ομορφα και οικογενειακα δοξα το θεο χωρις πολλες φαμφαρες αλλα ομορφα!! Περαστικα φλο και honey στα λουλουδακια σας και σε σας φυσικα ευχομαι ο νεος χρονος να σας βρει ολους καλα!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...