Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγγελική με το καλό και στις 40 εβδομάδες!!

Δεν αργεί, μη νομίζεις!

Christy, και γω θέλωωωω, που θα πας να ρθω??

Αύριο θα πάω Βιοιατρική για τις εξετάσεις που μου χει γράψει, μήπως να ριχνα και έναν υπέρηχο??

Κοιλιά εγώ πίτα....μηδέν....και δε λένε δεύτερη και απανωτή εγκυμοσύνη φουσκώνεις αμέσως? Χμμμμ.

Τα πονάκια είναι πιθανότατα η μήτρα που μεγαλώνει, τραβάει διάφορα εκεί μεσα, εμένα με ενοχλούν και τα έντερα καμιά φορά που μετακινούνται.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ καλημέρα κοριτσάκια!!! Σήμερα έχω ραντεβού για την αυχενική και έχω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αγωνία!!! Τόσο που μπήκα από τη δουλειά δεν άντεξα!!!!!

Σε λίγες ώρες θα το δω επιτέλους!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!! Αλλά είναι μεγάλη χαρά η αυχενική!!! :):):) Θα περάσουν οι ώρες και θα μπεις να μας πεις την εμπειρία σου!! Ανυπομονώ κ εγώ το πιστεύεις???????????????

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελική με το καλό και στις 40 εβδομάδες!!

Δεν αργεί, μη νομίζεις!

Αύριο θα πάω Βιοιατρική για τις εξετάσεις που μου χει γράψει, μήπως να ριχνα και έναν υπέρηχο??

Κοιλιά εγώ πίτα....μηδέν....και δε λένε δεύτερη και απανωτή εγκυμοσύνη φουσκώνεις αμέσως? Χμμμμ.

Τα πονάκια είναι πιθανότατα η μήτρα που μεγαλώνει, τραβάει διάφορα εκεί μεσα, εμένα με ενοχλούν και τα έντερα καμιά φορά που μετακινούνται.

ΧΑχαΧΑ ευχαριστώ ζουζούνα μου κ σε όλα τα κορίτσια εδώ μέσα με το καλό!! :)

χμ...ψηνόμαστε βλέπω για υπέρηχο έ? Δεν μου λέτε κάτι έχετε σκεφτεί ποτέ να πάρετε αυτόν τον υπέρηχο για το σπίτι? Είναι κακό για το μωρό λέτε? Βρε λές?:rolleyes:

Συμφωνώ..κ εμένα με τραβάει ώρες ώρες και τα έντερα μου τα ακούω διαρκώς κάτι γίνεται εκει μέσα...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ΧΑ!

Εννοείται τον έχω πάρει κοπελιά τον υπέρηχο για το σπίτι!!

Από πέρσι!

Στο εξωτερικό χρησιμοποιείται κατά κόρον.

Για να πω την αλήθεια δε ρώτησα το γιατρό μου, αλλά στη πλάκα μου χε πει σε κάποια φάση, "ετσι άγχος που χεις πάρε έναν υπέρηχο για στο σπίτι να ησυχάσεις"

Το χρησιμοποίησα πέρσι καμιά 5-6 φορές σύνολο, όταν έφτανα στο αμήν! Μέχρι να αρχίσει να κουνιέται το μικρό, μετά δε χρειάζεται.

ΑΠό 12η εβδομάδα και μετά λέει.

Ακόμα το χω στη ντουλάπα.......

ΧΑ!

Από πέρσι!

Για να πω την αλήθεια δε ρώτησα το γιατρό μου, αλλά στη πλάκα μου χε πει σε κάποια φάση, "ετσι άγχος που χεις πάρε έναν υπέρηχο για στο σπίτι να ησυχάσεις"

Το χρησιμοποίησα πέρσι καμιά 5-6 φορές σύνολο, όταν έφτανα στο αμήν! Μέχρι να αρχίσει να κουνιέται το μικρό, μετά δε χρειάζεται.

Ααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!! Μήν μου λες τέτοια κοπελιά και ψήνομαι!!!!!!!!!!!! Και τώρα δεν τον εχεις χρησιμοποιήσει δηλ? Καλά δεν υπάρχεις...Τι τέρας ψυχραίμιας είσαι εσύ!! Απίστευτη! χΧΑΧΑΑ :P

Πάει...θα τον πάρω μου φαίνεται να ησυχάσω μια κ καλή! Είναι εύκολο στην χρήση?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Ααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!! Μήν μου λες τέτοια κοπελιά και ψήνομαι!!!!!!!!!!!! Και τώρα δεν τον εχεις χρησιμοποιήσει δηλ? Καλά δεν υπάρχεις...Τι τέρας ψυχραίμιας είσαι εσύ!! Απίστευτη! χΧΑΧΑΑ :P

Πάει...θα τον πάρω μου φαίνεται να ησυχάσω μια κ καλή! Είναι εύκολο στην χρήση?

Πιθανότατα τώρα δε θα ακούσω τίποτα, είναι μάλλον νωρίς, και θα φρικάρω ακόμα περισσότερο, γι'αυτό κρατιέμαι.

Ναι ρε, τζελ λίγο βάζεις και κάνεις 1-2 γύρες μεχρι να πετύχεις το σημείο με τη κεφαλή, και ακούς τουκ τουκ τουκ τουκ. Τζάμι! Πέρσι το είχα ηχογραφήσει και το έχω ενθύμιο!

150 ευρά το πήρα από ένα μαγαζί....μμμμ, μακριά, δε πολυθυμάμαι, μπορώ να σου πω αν θες, αλλά μωρε δεν αξίζει, δε θα το χρησιμοποιείς και κάθε μέρα, και όπου ναναι θα αρχίσει τα κουνήματα το μωρό.

Ναι κι εγώ αυτό σκέφτομαι πως πρώτα ο Θεός σε λίγο θα αρχίσω να το νοιώθω, και φοβάμαι και λίγο μήπως είναι βλαβερό για το μωράκι.... Αλλιώς θα το χα πάρει ήδη... Στη δουλειά δεν το χω πει ακόμα πως είμαι έγκυος (έτσι κι αλλιώς σε ένα μήνα λήγει η σύμβασή μου οπότε δεν υπάρχει και λόγος) και σήμερα δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα...

dev358pfs__.png

Καλά, πιο βλαβερό από τους κανονικούς υπερήχους δεν είναι....

Εκπέμπει σε πολύ χαμηλότερη συχνότητα.

Το χω ψάξει!

Αλλά πραγματικά δε χρειάζεται....είναι και ακριβό για 5 φορές χρήσης.

Καλημέρα κορίτσι!! Που εξαφανίστηκες καλέ? Χαίρομαι που είσαι καλά :)

Πραγματικά δεν ειναι ευκολο πράγμα να περιμένεις 1 μήνα!!! Καλά έκανες και θα πας για να εισαι ήρεμη 1000% άντε θα δεις την ζουζουνίτσα σου!

Τα τσιμπηματάκια επειδή τα έχω κ εγώ και μερικές φορές οταν κάνω μια απότομη κίνηση μου είπε ο γιατρός μου οτι ειναι φυσιολογικά να μην ανησυχείς! Από τις διατάσεις τις μήτρας είναι! Σαν κράμπες το νιώθεις έτσι? Αλλά μετά απο ελάχιστα δευτερόλεπτα σ'αφήνει σωστά?

ΠΑρουσιαζα την διπλωματικη μου και ειχα πολυ διαβασμα! Τωρα ειμαι πιο χαλαρη!

Ακριβως οπως το περιγραφεις, σαν κραμπα ειδικα οταν κανω κανενα τεντωμα ή σκιψιμο. Στιγμιαιο ειναι και σε διαφορετικα σημεια της κοιλιας. Ειπα κι εγω θα ειναι το μωρο!!! :confused:

Εμένα είναι καμιά εβδομάδα που φαίνεται αρκετά! Πετάει δεν κρύβεται πάντως! χιχιχιχχι Φαντάσου χτες ειχα πάει στο ΙΚΑ για να πληρωθώ και ενώ γινόταν ενας χαμός μια γυναίκα πετάχτηκε κ είπε το κορίτσι είναι έγκυος αφήστε την να περάσει! :roll: Να'ναι καλά εκεί που είναι τώρα η γυναίκα τελείωσα σε 5 λεπτά :-D

Ας το εκμεταλευτουμε τωρα που μπορουμε... Ολοκληρο μωρο κουβαλαμε, το δικο μου ειναι 100 γραμμαρια περιπου...ολοκληρο παιδι.....:tongue:

Πηγα σε ενα της γειτονιας μου, δυστυχως ομως δεν ειχε καλο μηχανημα και περα οτι ειναι καλο το μωρο και χτυπαει η καρδια δεν μου ειπε τιποτα αλλο, ουτε καν το μηκος του! Καλυτερα να πας στην Βιοιατρικη εχουν καλυτερα μηχανηματα. Απλα στην Βιοιατρικη στοιχιζει 5ο ευρω.

Ποσο καιρο εχεις να δεις το μπεμπε?

ΧΑ!

Από πέρσι!

Καλα εχεις τετοια πραγμα σπιτι και θες να πας για υπερηχο?????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να ερχομαι για καφε για να το ακουω κι εγω???

Ειχα παει παλι για υπερηχο οταν ημουν στην βδομαδα σου και μου εκαναν κοιλιακο. Κανονικα φαινονταν ολα και ακουγοταν και η καρδουλα. Απο το να δινεις τσαμπα λεφτα κανε αποσβεση του μηχανηματος.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Τα νεα απο τον υπερηχο ειναι τα εξης:

Ευτυχως ολα καλα!!! Δοξα το Θεο!

Την ξυπνησαμε παλι την κυρια και τεντωνοταν...Μετα μας γυρισε παλι την πλατη!

Ποτε θα αρχισω να το συνειδητοπιω? Ακομη κουμπομενη ειμαι?

Κοριτσάκια κάναμε κι εμείς την αυχενική μας!!!

Και μάλλον είναι αγοράκι είπε ο γιατρός!! :-)

Η αυχενική 1.3mm, ρινικό οστό ορατό και μήκος εμβρύου 52,4mm. Επίσης δύο χεράκια και δύο ποδαράκια :D Ε και δύο χαζογονείς να κοιτάνε σα χάνοι :)

dev358pfs__.png

Κοριτσάκια κάναμε κι εμείς την αυχενική μας!!!

Και μάλλον είναι αγοράκι είπε ο γιατρός!! :-)

Η αυχενική 1.3mm, ρινικό οστό ορατό και μήκος εμβρύου 52,4mm. Επίσης δύο χεράκια και δύο ποδαράκια :D Ε και δύο χαζογονείς να κοιτάνε σα χάνοι :)

Μπραβο κοριτσακι!!! Τελεια τα νεα σου!

Δευτερο αγορακι στην παρεα, η κορη μου θα εχει να διαλεγει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...