Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ταράμ ταράμ!!!

Ηρθε ο γκουρού.

Ξέχασα να σας πω, τη πιο απαραίτητη αγορά.

Επενδύστε σε ένα ζευγάρι καλές ωτοασπίδες.

Οχι για τις αρχές, για μετά, που ανακαλύπτουν τη φωνή τους.

Με έχει ζαλίσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι όλη μέρα κάνει λαρρυγγισμούς στο τέρμα η ένταση τατααααααααααααααααα νεεεεεεεεεεεεεε γκοοοοοοοοοοοοοο γκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ελεοςςςςςςςς.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ταράμ ταράμ!!!

Ηρθε ο γκουρού.

Με έχει ζαλίσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι όλη μέρα κάνει λαρρυγγισμούς στο τέρμα η ένταση τατααααααααααααααααα νεεεεεεεεεεεεεε γκοοοοοοοοοοοοοο γκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ελεοςςςςςςςς.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Θα πάρω σίγουρα!!!!

5NEXp2.png

καλημερα κοριτσια πως ειστε σημερα;

Αγγελικη πολυ καλα τα νεα σου, καλα εκανες και πηρες κι αλλη αδεια, απο την ξεκουραση δεν επαθε κανεις τιποτα.

baila καλα αποτελεσματα στην αυχενικη σας.

honey τις ωτοασπιδες θα τις παρω και εγω νομιζω, τοσα χρονια μονοι μας στο σπιτι εχω συνηθισει σε πληρη ησυχια. να σκεφτεις ουτε τηλεοραση δεν βαζω δυνατα.

κοριτσια εσεις φουσκωσατε καθολου; εγω εχω αρχισει πολυ νωρις νομιζω.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Αγγελικη πολυ καλα τα νεα σου, καλα εκανες και πηρες κι αλλη αδεια, απο την ξεκουραση δεν επαθε κανεις τιποτα.

baila καλα αποτελεσματα στην αυχενικη σας.

honey τις ωτοασπιδες θα τις παρω και εγω νομιζω, τοσα χρονια μονοι μας στο σπιτι εχω συνηθισει σε πληρη ησυχια. να σκεφτεις ουτε τηλεοραση δεν βαζω δυνατα.

κοριτσια εσεις φουσκωσατε καθολου; εγω εχω αρχισει πολυ νωρις νομιζω.

καλημέρα κοριτσακι! :D

Κι εγώ έχω αρχισει να φουσκωνω, απο νωρις!

Βέβαια, σαν πρησμένη φαίνομαι πιο πολύ θα έλεγα...:roll:

5NEXp2.png

Εγω απτην αφαγία και τον εμετό θα λεγα πως δεν έχω τίποτα.

Καμιά φορά είμαι σα να χω πιει καναδυο μπύρες. Μάλλον από τα όργανα που έχον αρχίσει να ανεβαίνουν επίπεδο. Η μήτρα είναι ακόμα πολύ χαμηλά.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

εγω αρχισα να φουσκωνω απο τη 10η με 11η εβδομαδα και ολη μου λενε οτι θα κανω μεγαλη κοιλια. το θεμα ειναι οτι εγω δεν καταλαβαινω αν ειναι της εγκυμοσυνης ή τα 4,5 κοιλα που εβαλα. θα γινω σαν μπαλιτσα με ποδαρακια.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Γεια σας κορίτσια!! Ωραίο το eshop :) Εχει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα και σε πολύ καλύτερες τιμές από ότι σε ελληνικά...

Baila κι εγώ αύριο θα πάω για αυχενική!! Κι εγώ έχω πολύ αγωνία έχω να το δω το νινι πάνω από 20 μέρες!!!

Angeliki ξεκουράσου όσο μπορείς!!!!

Κοιλίτσα που να φαίνεται εγκυμοσύνης ούτε εγώ έχω... σαν να φαγα κι εγώ πολύ φαίνομαι... Είχα και από πριν τα πιασιματακια μου... οπότε ...

dev358pfs__.png

Α και να ρωτήσω όσες κάνατε ήδη αυχενική... ο υπέρηχος είναι κοιλιακός έτσι; πρέπει να έχω πιεί νερά πιο πριν;;; Πρέπει να μην έχω φάει;; (στην σαλπιγγογραφία μου είχαν πει να μην έχω φάει - πιεί για 5 ώρες πριν)

Πόση ώρα κράτησε σε σας η εξέταση;;;

dev358pfs__.png

Α και να ρωτήσω όσες κάνατε ήδη αυχενική... ο υπέρηχος είναι κοιλιακός έτσι; πρέπει να έχω πιεί νερά πιο πριν;;; Πρέπει να μην έχω φάει;; (στην σαλπιγγογραφία μου είχαν πει να μην έχω φάει - πιεί για 5 ώρες πριν)

Πόση ώρα κράτησε σε σας η εξέταση;;;

Με το καλό η αυχενική σου!! :D

Κοιλιακός είναι ο υπέρηχος, και δε χρειάζεται να είσαι νηστική, μπορεις να φας κανονικα και να πας!

Εμένα είχε έρθει και ο αντρούλης μου και μείναμε μέσα 20 λεπτά περίπου! :D

5NEXp2.png

Ταράμ ταράμ!!!

Ηρθε ο γκουρού.

ΧαχααΧΑχΑ Σωστήηηηηηηη!! Μα εγώ φταίω που σε λέω γκουρού? :tongue:

κοριτσια εσεις φουσκωσατε καθολου; εγω εχω αρχισει πολυ νωρις νομιζω. Ε κάπως έτσι το σκέφτηκα κέγώ λέω καλύτερα 15 μέρες παραπάνω παρά λιγότερο! Η κοιλιά μου πλέον φαίνεται! Ειδικά αν το μπλουζάκι δεν είναι πολύ φαρδύ είναι ξεκάθαρο τουλάχιστον ετσι λένε! QUOTE]

εγω αρχισα να φουσκωνω απο τη 10η με 11η εβδομαδα και ολη μου λενε οτι θα κανω μεγαλη κοιλια. το θεμα ειναι οτι εγω δεν καταλαβαινω αν ειναι της εγκυμοσυνης ή τα 4,5 κοιλα που εβαλα. θα γινω σαν μπαλιτσα με ποδαρακια. Αχ Λιτσάκι μην στεναχωριέσαι δυστηχώς η πιο χοντρή εδώ μεσα θα είμαι εγώ... 6,5 κιλά καλά είναι? Να τ'αφήσω? :confused:

Baila κι εγώ αύριο θα πάω για αυχενική!! Κι εγώ έχω πολύ αγωνία έχω να το δω το νινι πάνω από 20 μέρες!!!

Angeliki ξεκουράσου όσο μπορείς!!!!

Κοιλίτσα που να φαίνεται εγκυμοσύνης ούτε εγώ έχω... σαν να φαγα κι εγώ πολύ φαίνομαι... Είχα και από πριν τα πιασιματακια μου... οπότε ...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!! Αχ τι καλά θα δεις το νινάκι σου! Να μας πεις τα νέα έτσι? Ξεκουράζομαι δεν κάνω κ τπτ αλλο..εχω κουραστεί απο την ξεκούραση :tongue:

Σήμερα μπήκα επισήμως στο 2ο τρίμηνο!!! Γίουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :D:D:D:D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! Το μεσημερακι θα παω να δω το μπεμπεκι στο υπερηχο. Ο γιατρος ηθελε να παω ενα μηνα μετα την αυχενικη αλλα δεν υπαρχει περιπτωση. Εχουν περασει 15 μερες και εκλεισα ραντεβου σε ενα διαγνωστικο εδω κοντα να κανω εναν υπερηχο!

Σιγα να μην περιμενα 1 μηνα....

Βρε κοριτσια νοιωθω κατι σαν τραβηγματακι σε διαφορετικα σημεια στην κοιλια. Τι μπορει να ειναι?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλημερα κοριτσια! Το μεσημερακι θα παω να δω το μπεμπεκι στο υπερηχο. Ο γιατρος ηθελε να παω ενα μηνα μετα την αυχενικη αλλα δεν υπαρχει περιπτωση. Εχουν περασει 15 μερες και εκλεισα ραντεβου σε ενα διαγνωστικο εδω κοντα να κανω εναν υπερηχο!

Σιγα να μην περιμενα 1 μηνα....

Βρε κοριτσια νοιωθω κατι σαν τραβηγματακι σε διαφορετικα σημεια στην κοιλια. Τι μπορει να ειναι?

Καλημέρα κορίτσι!! Που εξαφανίστηκες καλέ? Χαίρομαι που είσαι καλά :)

Πραγματικά δεν ειναι ευκολο πράγμα να περιμένεις 1 μήνα!!! Καλά έκανες και θα πας για να εισαι ήρεμη 1000% άντε θα δεις την ζουζουνίτσα σου!

Τα τσιμπηματάκια επειδή τα έχω κ εγώ και μερικές φορές οταν κάνω μια απότομη κίνηση μου είπε ο γιατρός μου οτι ειναι φυσιολογικά να μην ανησυχείς! Από τις διατάσεις τις μήτρας είναι! Σαν κράμπες το νιώθεις έτσι? Αλλά μετά απο ελάχιστα δευτερόλεπτα σ'αφήνει σωστά?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αχ καλημέρα κοριτσάκια!!! Σήμερα έχω ραντεβού για την αυχενική και έχω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αγωνία!!! Τόσο που μπήκα από τη δουλειά δεν άντεξα!!!!!

Σε λίγες ώρες θα το δω επιτέλους!!!

dev358pfs__.png

η δικη μου η κοιλια παραφαινεται! Οταν φοραω δε και βαμπιρ φορεματα σηκωνονται στο μετρο για να κατσω... χιχιχι

Μετα την αυχενικη διαφανεια πεταχτηκε αποτομα!

Εμένα είναι καμιά εβδομάδα που φαίνεται αρκετά! Πετάει δεν κρύβεται πάντως! χιχιχιχχι Φαντάσου χτες ειχα πάει στο ΙΚΑ για να πληρωθώ και ενώ γινόταν ενας χαμός μια γυναίκα πετάχτηκε κ είπε το κορίτσι είναι έγκυος αφήστε την να περάσει! :roll: Να'ναι καλά εκεί που είναι τώρα η γυναίκα τελείωσα σε 5 λεπτά :-D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...