Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εσύ απο αυτό το σαιτ το πήρες? Και τα ανταλλακτικά τα πέρνεις απο Ελλάδα? Ταιρίαζουν όμως?

Ολα από το σάιτ, και τα ανταλλακτικά, το χω χτίσει το bimbomarket.

http://www.bimbomarket.it/gb/en/multipack-sangenic-hygiene-plus-refill-P16279.htm

Επίσης από δω έχω πάρει καρότσι, καρέκλα φαγητού, αλλαξιέρα, κάθισμα αυτοκινήτου, παρκοκρέβατο, ριλάξ.....μμμμ και άλλα διάφορα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά με το Avent μη το δένεις....εμάς μας βόλεψε πολύ. Ολα μωρέ τα ίδια είναι πάνω κάτω, και τα chicco και τα nuk μια χαρά είναι. Οτι σου αρέσει! Απλά μπιμπερό μη πάρεις πολλά μπας και δε του κάτσουν καλά, και παρεις άλλα μετά.

Κοίτα το καταχείμωνο με το ψοφόκρυο εγώ της έβαζα μακρυμάνικο από μέσα, κανα πρωινο και κοντομάνικο.

Φορμίτσες για απέξω, ε κάμποσες, 5-6 πρέπει σίγουρα, μπορεί να λερωθούν και 2-3 τη μέρα....

Μπορείς να πάρεις και κολανάκια και μπλουζάκια.

Καλτσάκια ναι, όχι πολλά, δε λερώνονται αυτά ακόμα!:-D

Σκουφάκια, 1-2, εγώ της έβαζα μετά το μπανιο να μη κρυώσει γιατί είχε πολύ μαλλι. Και σκουφάκι αμα βγείτε βόλτα βέβαια.

Ωραία είναι και τα ολόσωμα μπουφάν, βολικά.

Χίλια ευχαριστώ Μελάκι μου για τις συμβουλές σου :)

Μάλιστα τα εκανα copy paste σε ενα word για να τα εχω οταν θα παω για ψωνια με το καλο!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Χίλια ευχαριστώ Μελάκι μου για τις συμβουλές σου :)

Μάλιστα τα εκανα copy paste σε ενα word για να τα εχω οταν θα παω για ψωνια με το καλο!!

:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

ουφφφφφφφφφφφ :mad:

κι εγώ κάθόμουν και τα εγραφα με το μολύβι σε χαρτακι...:lol::lol:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Bonjour!! :)

Τα νέα μας απο τον γιατρό! Είμαστε πολύ πολύ καλά δόξα το θεό!! Το μικρούλι μου μεγαλώνει πολύ σωστά και ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος! Σχετικά με την αποκόλληση και τον πλακούντα μου είπε συγκεκριμένα..με άριστα το 10 ο πλακούντας πέρνει 10! Κοίταξε και τον τράχηλο και όλα καλά! Μου είπε επίσης οτι κάποια στιγμή θα ξανάδώ καφέ γιατί εχουν μείνει υπολλέιματα και να μην τρομάξω καθόλου οπότε αν τα ξαναδώ κ εγώ θα παραμείνω αναίσθητη! Φανταστείτε την άδεια για το επόμενο 15νθημερο με το ζόρι του την πήρα κατά την γνώμη του απο τις 17 Ιουνίου που τελείωνει η άδεια μου θα μπορούσα να επιστρέψω στην δουλειά αλλά τον παρακάλεσα να μου δώσει αλλη μια άδεια για να ειμαι εγώ σίγουρη 100%.

Εντωμεταξύ όταν του είπα οτι στην αυχενική μας είπαν αγοράκι μου απάντησε ως εξής... Εγώ δεν σου είπα τίποτα!! Του λέω δηλ δεν είναι? Μου ξαναλέει εγώ δεν ξέρω ακομα τπτ! Βρε λες απο αγοράκι να μου βγεί κοριτσάκι? Έχει ξαναγίνει αυτό? (Οχι οτι με ενδιαφέρει αλλά δεν θέλω να του δημιουργήσω ψυχικά τραύματα τώρα τον λέω μπέμπη χαχαχαχαχα)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

κοριτσια καλημερα σε οοοοοοοολες και καλη συνεχεια

εγω αυριο παω για αυχενικη, εχω μια σχετικη αγωνια

κι εμενα σταματησε το αιματακι αλλα εχω αδεια μεχρι τελη Ιουνιου

και γενικα ξεκουραζομαι και κανω μονο ελαφριες δουλειες

m22pp3.png BDzFp3.png

GfR5p3.png

Καλημέρα Baila!! ΄Σου εύχομαι πολύ πολύ καλή επιτυχία αύριο και να το απολάυσεις!!!! Τα μηχανήματα που χρησιμοποιουν για αυχενική διαφάνεια ειναι πολύ πιο ευαίσθητα απο του γιατρού με αποτέλεσμα να βλέπεις τρελλές λεπτομέρειες για το μωράκι σου!! Με το καλό :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Γειαααααααααααα.

Καλώς τη baila, καλέ που χάθηκες, όλα καλά πάντως ε?

Αγγελική μπράβο. Ολα καλά. Αντε μπας και ηρεμήσεις και συ λίγο (για καμιά βδομάδα......:D) Και μένα ο γιατρός μου δεν έλεγε τίποτα και έκανε το κινέζο...στη Βεπιπέδου μου παν και έπεσαν μέσα. Δε θα σου λεγαν μωρέ αν ήταν αμφίβολο.

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕ μη το δένετε με τις "συμβουλές" μου, δεν είμαι και καμιά τρελή έμπειρη! Απλά εμένα με βόλεψαν αυτά που σας λέω πολύ. Στο parents πάντως, στο "Οι πρώτες αγορές" έχει πολλές πληροφορίες. Και γω εκεί ψάχτηκα αρκετά.

Ακου λέει τα σημείωσαν! Χαχαχαχαχα πολύ γέλασα!

Θα σας πω κιάλλα :lol::lol:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Γειαααααααααααα.

Καλώς τη baila, καλέ που χάθηκες, όλα καλά πάντως ε?

Αγγελική μπράβο. Ολα καλά. Αντε μπας και ηρεμήσεις και συ λίγο (για καμιά βδομάδα......:D) Και μένα ο γιατρός μου δεν έλεγε τίποτα και έκανε το κινέζο...στη Βεπιπέδου μου παν και έπεσαν μέσα. Δε θα σου λεγαν μωρέ αν ήταν αμφίβολο.

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕ μη το δένετε με τις "συμβουλές" μου, δεν είμαι και καμιά τρελή έμπειρη! Απλά εμένα με βόλεψαν αυτά που σας λέω πολύ. Στο parents πάντως, στο "Οι πρώτες αγορές" έχει πολλές πληροφορίες. Και γω εκεί ψάχτηκα αρκετά.

Ακου λέει τα σημείωσαν! Χαχαχαχαχα πολύ γέλασα!

Θα σας πω κιάλλα :lol::lol:

ΧαχαχΑΑ μιλάμε έλιωσα πρωί πρωί με το μυνημά σου!!! χααΑχαΧΑχΑ

Εννοείται τα σημειώσαμε κυρία δασκάλα πλάκα μας κάνεις? Εσύ τουλάχιστον μεγαλώνεις ήδη ενα μωράκι οπότε αυτόματα είσαι για μας Γκουρού της Εγκυμοσύνης!!! χΑχΑαΧΑΧΑΑ

Σωστή η παραπάνω παρατήρηση....αντε να ηρεμήσουμε για καμία εβδομάδα ΧΑχαΧΑχΑΧΑ κι εγώ ετσι πιστεύω μας το είπε με σιγουριά ο άλλος τόσο ασχετος να είναι? Το ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ..ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ δεν με νοιαζει τι θα ειναι το μπεμπέκι μου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημέρα baila!!

με το καλό να κανεις την αυχενική σου και να πάθεις πλάκα όπως κι εμείς!! :-D

5NEXp2.png

ΧαχαχΑΑ μιλάμε έλιωσα πρωί πρωί με το μυνημά σου!!! χααΑχαΧΑχΑ

Εννοείται τα σημειώσαμε κυρία δασκάλα πλάκα μας κάνεις? Εσύ τουλάχιστον μεγαλώνεις ήδη ενα μωράκι οπότε αυτόματα είσαι για μας Γκουρού της Εγκυμοσύνης!!! χΑχΑαΧΑΧΑΑ

Σωστή η παραπάνω παρατήρηση....αντε να ηρεμήσουμε για καμία εβδομάδα ΧΑχαΧΑχΑΧΑ κι εγώ ετσι πιστεύω μας το είπε με σιγουριά ο άλλος τόσο ασχετος να είναι? Το ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ..ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ δεν με νοιαζει τι θα ειναι το μπεμπέκι μου!

χαχαχαχ :lol:

Πες τα Αγγελικούλα!!

honey είσαι ο γκουρού μας!!! :D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...