Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααααα από δω και πέρα η ζωή θέλει μόοοοοονο υπομονή!

Τίποτα άλλο!

Που να δεις υπομονή που θέλει όταν βγουν από τη κοιλιά......μεγαλεία!

Λοιπόν ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης άγχους εγκυμοσύνης που έχω ανακαλύψει είναι η ενασχόληση με τα πρακτικά. Του τύπου, τι χρώματα να βάψω το δωμάτιο, τι καρότσι να πάρω, στο βαλιτσάκι να πάρω νυχτικό ή πιτζάμα, να έχω στην αλλαξιέρα μπαμπάκια στρογγυλά ή πλακέ, 8 ή 18 φορμάκια, και άλλα τέτοια.....

Εμένα πάντως πέρσι σε καλό μου βγήκαν, ήμουν πιο ενημερωμένη και από βετεράνες μάνες και δεν πιάστηκα απροετοίμαστη πουθενά! (στα πρακτικά ζητήματα εεεεεεεε).

Επίσης με τέτοια τρελή έρευνα γοράς πρέπει να κοκορευτώ ότι δεν έκανα καμία άχρηστη (τελείως) αγορά.

Οπότε.....ορμήστε στο inernet, περιοδικά κλπ χαζά.....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Α ωραία!

Σήμερα θα ξαναιδωθείτε με το μπέμπη. Μια χαρά!

Εγώ θα περιμένω ως την άλλη Τρίτη....:(

Ναι ναί θα δώ το αντράκι μου!! :):) Θα περάσουν οι μέρες Μελάκι μου που θα πάει..με το αγγελούδι σου φαντάζομαι θα ξεχνιέσαι κάπως έ?

τέλεια!! θα ξαναδείς σήμερα το μπεμπακι σου!!

honey μου κι εγώ την άλλη Τετάρτη εχω ραντεβού...υπομονη, τι να κάνουμε;;:D

Νικελάκι μου νόμιζα ότι είχες ραντεβού αυτή την Πέμπτη..ουφ ουφ θα μας σκάσουν τα καμάρια μας!!

Αααααα από δω και πέρα η ζωή θέλει μόοοοοονο υπομονή!

Τίποτα άλλο!

Αυτό ξαναπέστο κοριτσάκι για να το εμπεδώσουμε καλά καλά!!! Πάντως συμφωνώ μαζί σου οτι να ψάχνεις για διάφορα στο ιντερνετ βοηθάει και περνάει πιο γρήγορα ο καιρός! Φαντάσου έχω ήδη διαλέξει το δωματιάκι του και σχεδόν όλα τα πράγματα που θέλω να πάρω!!! Αυτά που δεν ξέρω καθόλου ειναι τα πρακτικά όπως λές... πχ.. πόσα ζιπουνάκια για 0 να του πάρω, τι θηλές για μπιμπερό..αν θα πρέπει να πάρω απο την αρχή αποστειρωτή κ αλλα τέτοια..αν θες δώσε μου τα φώτα σου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αποστειρωτή και κάποια μπουκάλια με θηλές μηδέν βέβαια θα λεγα να πάρεις οπωσδήποτε από την αρχή, γιατί ποτέ δε ξέρεις πώς θα πάει ο θηλασμός. Μπορεί να μη δώσεις ξαθόλου ξένο γάλα, μπορεί να δώσεις λίγο που κ που, μπορεί και να δώσεις πολύ. Επίσης μπορεί να βγάζεις και με θήλαστρο και να το δίνεις σε μπουκάλι, οπότε ο αποστειρωτής θα πάρει φωτιά!! (όπως έκανα εγώ...). Μπουκάλια πάρε κανα δυο μικρά και 3-4 μεγάλα. Εμάς μας βολέψανε το Philips Avent, αφού απορρίψαμε τα chicco και τα nuk....άβυσσος η ψυχή των μωρών.

Τι άλλο...ζιπουνάκια, μμμ γεννάμε καταχείμωνο οπότε πάρε μακρυμανικα και κοντομανικα, πολλά, αν δε θες να πλένεις κάθε μερα, μια εφτάδα από το καθένα σίγουρα. Τώρα για το νούμερο, θα το δεις και από την ανάπτυξη του μωρού, η δικιά μου ήταν μικροκαμωμένη και τα 0-3 τα φορέσαμε αρκετό καιρό, τα 3-6 της ήταν θεόρατα. Αλλά δε πειράζει ναναι μεγάλα. Πάρε και 3-6 δε πρόκειται να πάνε χαμένα.

Διαφημίσεις

Θέλετε να ακούσετε μια γνώμη;;; Για ζιπουνάκια μην πάρετε καθόλου 0 πάτε κατευθείαν στο 3 μηνών γιατί τα 0 άντε με το ζόρι να τα φορέσετε 20 μέρες...Αν κάποια κάνει και μεγάλο μωρό τότε δεν θα του μπαίνουν καν...0 χρειάζονται πιστεύω σε πολύ μικρά μωρά 2,500 κιλά ας πούμε ή σε πρόωρα(όλες να έχετε τελειόμηνα εύχομαι)...Αγγελικούλα καλά νέα να ακούσεις σήμερα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Θέλετε να ακούσετε μια γνώμη;;; Για ζιπουνάκια μην πάρετε καθόλου 0 πάτε κατευθείαν στο 3 μηνών γιατί τα 0 άντε με το ζόρι να τα φορέσετε 20 μέρες...Αν κάποια κάνει και μεγάλο μωρό τότε δεν θα του μπαίνουν καν...0 χρειάζονται πιστεύω σε πολύ μικρά μωρά 2,500 κιλά ας πούμε ή σε πρόωρα(όλες να έχετε τελειόμηνα εύχομαι)...Αγγελικούλα καλά νέα να ακούσεις σήμερα....

Ετσι ακριβώς....Η δικιά μου πχ αν και γεννήθηκε 40εβδ συμπληρωμένες τη πήρα σπίτι 2500. Και τα μηδέν τα φόραγε σχεδόν 2 μήνες. Τα λιώσαμε. Τα πιο μεγάλα της έπλεαν και ήταν χάλια.

Θα φανεί και στους υπερήχους, αν το μωρό βγαίνει μεγάλο δε χρειάζονται.

Απαραίτητη αγορά που εμάς μας έσωσε, το ριλάξ, όχι τα παλαβά με κούνιες κλπ υπερπαραγωγές ( και τέτοιο πήραμε αλλά μπα.....), ένα απλό σκέτο τελείως ελαφρύ και εύκολο να μετακινηθεί παντού που είχε θέσεις ανάκλισης. Το έπαιρνα παντού όπου πήγαινα, και έξω αλλά και μέσα στο σπίτι από δωμάτιο σε δωμάτιο, και η μικρή καθόταν εκεί μια χαρα.

Αποστειρωτή και κάποια μπουκάλια με θηλές μηδέν βέβαια θα λεγα να πάρεις οπωσδήποτε από την αρχή, γιατί ποτέ δε ξέρεις πώς θα πάει ο θηλασμός. Μπορεί να μη δώσεις ξαθόλου ξένο γάλα, μπορεί να δώσεις λίγο που κ που, μπορεί και να δώσεις πολύ. Επίσης μπορεί να βγάζεις και με θήλαστρο και να το δίνεις σε μπουκάλι, οπότε ο αποστειρωτής θα πάρει φωτιά!! (όπως έκανα εγώ...). Μπουκάλια πάρε κανα δυο μικρά και 3-4 μεγάλα. Εμάς μας βολέψανε το Philips Avent, αφού απορρίψαμε τα chicco και τα nuk....άβυσσος η ψυχή των μωρών.

Τι άλλο...ζιπουνάκια, μμμ γεννάμε καταχείμωνο οπότε πάρε μακρυμανικα και κοντομανικα, πολλά, αν δε θες να πλένεις κάθε μερα, μια εφτάδα από το καθένα σίγουρα. Τώρα για το νούμερο, θα το δεις και από την ανάπτυξη του μωρού, η δικιά μου ήταν μικροκαμωμένη και τα 0-3 τα φορέσαμε αρκετό καιρό, τα 3-6 της ήταν θεόρατα. Αλλά δε πειράζει ναναι μεγάλα. Πάρε και 3-6 δε πρόκειται να πάνε χαμένα.

Είδες για να έχουμε στο καφέ μας την έμπειρη μανούλα? Τυχερέςςς!!! :D

Οκ οπότε αποστειρωτή της avent μαζί με τα μπιμπερό του σωστά?

Ζιπουνάκια γιατί χρειάζονται και μακρυμάνικα και κοντομάνικα? Απο ρουχα π.χ φορμίτσες πόσα να του πάρω περίπου? Φαντάζομαι και καλτσάκια και σκουφάκια λόγω κρύου ε?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

http://www.bimbomarket.it/gb/en/sangenic-hygiene-plus-nappy-wrapper-P16146.htm

Επίσης αυτό ήταν και εξακολουθεί να είναι η καλύτερη και πιο χρήσιμη αγορά μου!

Αυτό το είχα δεί κ μου είχε κλέισει το μάτι για να είμαι ελικρινής.. ;)

Φαίνεται όντως πολύ πρακτικό και δεν έχεις και μυρωδιές έτσι σωστά? Που το πουλάνε όμως? Το έχει και στο Λητώ? Και έχει μόνο 20?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ευχαριστώ πολύ Ξανθούλα μου!!! :D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αυτό το είχα δεί κ μου είχε κλέισει το μάτι για να είμαι ελικρινής.. ;)

Φαίνεται όντως πολύ πρακτικό και δεν έχεις και μυρωδιές έτσι σωστά? Που το πουλάνε όμως? Το έχει και στο Λητώ? Και έχει μόνο 20?

Αυτό είναι φανταστικό, κρατάει και πολύ το κάθε ανταλλακτικό, δε μυρίζει τίποτα.

Εχμ στο Mothercare που το χα δει είχε κανα 50ευρω, και τα ανταλλακτικά πολύ ακριβά. Καλέ πάρτο από το νετ!!

Αυτό είναι φανταστικό, κρατάει και πολύ το κάθε ανταλλακτικό, δε μυρίζει τίποτα.

Εχμ στο Mothercare που το χα δει είχε κανα 50ευρω, και τα ανταλλακτικά πολύ ακριβά. Καλέ πάρτο από το νετ!!

Εσύ απο αυτό το σαιτ το πήρες? Και τα ανταλλακτικά τα πέρνεις απο Ελλάδα? Ταιρίαζουν όμως?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Είδες για να έχουμε στο καφέ μας την έμπειρη μανούλα? Τυχερέςςς!!! :D

Οκ οπότε αποστειρωτή της avent μαζί με τα μπιμπερό του σωστά?

Ζιπουνάκια γιατί χρειάζονται και μακρυμάνικα και κοντομάνικα? Απο ρουχα π.χ φορμίτσες πόσα να του πάρω περίπου? Φαντάζομαι και καλτσάκια και σκουφάκια λόγω κρύου ε?

Καλά με το Avent μη το δένεις....εμάς μας βόλεψε πολύ. Ολα μωρέ τα ίδια είναι πάνω κάτω, και τα chicco και τα nuk μια χαρά είναι. Οτι σου αρέσει! Απλά μπιμπερό μη πάρεις πολλά μπας και δε του κάτσουν καλά, και παρεις άλλα μετά.

Κοίτα το καταχείμωνο με το ψοφόκρυο εγώ της έβαζα μακρυμάνικο από μέσα, κανα πρωινο και κοντομάνικο.

Φορμίτσες για απέξω, ε κάμποσες, 5-6 πρέπει σίγουρα, μπορεί να λερωθούν και 2-3 τη μέρα....

Μπορείς να πάρεις και κολανάκια και μπλουζάκια.

Καλτσάκια ναι, όχι πολλά, δε λερώνονται αυτά ακόμα!:-D

Σκουφάκια, 1-2, εγώ της έβαζα μετά το μπανιο να μη κρυώσει γιατί είχε πολύ μαλλι. Και σκουφάκι αμα βγείτε βόλτα βέβαια.

Ωραία είναι και τα ολόσωμα μπουφάν, βολικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...