Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα

το είδα το βιντεάκι με τα τρεχαλητά του Λεωνίδα και συγκινήθηκα

καλά κουράγια Αγγελική

τώρα θα τον κυνηγάς

περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στους αρρωστούληδες

λενανεκ είναι πολύ καλό που έχουν όρεξη τα παιδιά

χίλιες φορές να τρώνε παρά να τα κυνηγάς για να τα ταΐσεις

ευχαριστώ για τις ευχές

όσο για την κρίση

ευτυχώς έχουμε τα παιδάκια μας και ξεχνιόμαστε λιγάκι

με τα καμώματα τους αλλιώς δε παλεύεται το πράγμα

που πάμε ορέ?

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε;

Αγγελική, να χαίρεσαι το αντράκι σου!!Πολυ συγκινητική αυτή η στιγμή. Κι εγώ ανυπομονώ...

margioula η ώρα η καλή εύχομαι!Θα είσαι νυφούλα σούπερ!!

ΛΕΝΑΛΕΚ καλές μάσες!!Κι ο δικός μου αυτές τις ημέρες τρώει τρελά...

flosummer μεγάλη η ταλαιπώρια σου με τις ιώσεις. Εύχομαι περαστικά

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες και τα ζουζουνάκια

Καλημέρα, ωραίο το βίντεο το είδα, καλά περπατήματα Λεωνίδα.

Καλά κουράγια Αγγελική!

Δηλαδή εγώ να μην έρθω στο metro mall? :rolleyes:

Ολα τα άλλα τριγύρω χάλια....

Η ζωή συνεχίζεται....

πώς θα δείξει..

Καλημέρα!

Ακου ερωτηση καλε....φυσικα και να ερθεις το ρωτας;;;;; :P

Αγγελικη μπραβο στο Λεωνιδακο σου που περπατησε τοσο νωρις. Που ειναι το βιντεο και πως μπορουμε να το δουμε και εμεις οι ασχετς! Αυτες τις μερες δεν εχουμε παει καθολου μετρο μαλλ εννοειται οταν παμε θα χτυπησουμε τηλεφωνο. Στειλε μου πμ το κινητο σου!

Κλεοοοοοοοοο εννοειται να ερθεις!Δεν σε εχω ξεχασει απλα δεν εχουμε παει. Μαλλον σ/κ μας βλεπω τωρα....

Margioula καλοφορετο το νυφικο....

Λενα μπραβο που ειτσε καλυτερα και τρωτε τοσο καλα......

Σ ευχαριστω πολυ φλο μου ευχομαι και στο δικο σου νινι με το καλο ειναι τελειοοοο αλλα φανταζομαι το ξερεις ηδη και εχεις εμπειρια σχετικη!! Το βιντεο το εχω ανεβασει στο φεις γιατι ουτως η αλλως εχω κρατησει μονο εκλεκτους απο φιλους, αν εχεις εννοειται θα σε κανω add γιατι σας θεωρω πολυ κοντα μου κ ας μην σας εχω γνωρισει ολες απο κοντα! Εχουμε μοιραστει πολλα!! Θα σου στειλω πμ

Καλησπέρα

το είδα το βιντεάκι με τα τρεχαλητά του Λεωνίδα και συγκινήθηκα

καλά κουράγια Αγγελική

τώρα θα τον κυνηγάς

περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στους αρρωστούληδες

λενανεκ είναι πολύ καλό που έχουν όρεξη τα παιδιά

χίλιες φορές να τρώνε παρά να τα κυνηγάς για να τα ταΐσεις

ευχαριστώ για τις ευχές

όσο για την κρίση

ευτυχώς έχουμε τα παιδάκια μας και ξεχνιόμαστε λιγάκι

με τα καμώματα τους αλλιώς δε παλεύεται το πράγμα

που πάμε ορέ?

Να σαι καλα βρε Μαρια μου να ξερεις και εσυ με συγκινεις πολυ που χαιρεσαι με την χαρα μου αληθεια σου λεω!! Με το καλο να περπατησει και ο απιστευτος κουκλος σου και τοτε θα χαρω εγω διπλα!!!!! Εννοειται οτι κανω πως δεν βλεπω και συνεχιζω να χαμογελαω για να μην παρει χαμπαρι ο μικρος την πικρα που επικρατει εξω...οσο ζω ελπιζω για το μελλον του παιδιου μου και ολων των παιδιων του κοσμου!!!

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε;

Αγγελική, να χαίρεσαι το αντράκι σου!!Πολυ συγκινητική αυτή η στιγμή. Κι εγώ ανυπομονώ...

margioula η ώρα η καλή εύχομαι!Θα είσαι νυφούλα σούπερ!!

ΛΕΝΑΛΕΚ καλές μάσες!!Κι ο δικός μου αυτές τις ημέρες τρώει τρελά...

flosummer μεγάλη η ταλαιπώρια σου με τις ιώσεις. Εύχομαι περαστικά

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες και τα ζουζουνάκια

Περιστερακι μου απιστευτα συγκινητικη...δεν λες τιποτα...νιωθεις οτι εβγαλες φτερα εσυ οταν βλεπεις το προσωπακι του να λαμπει απο χαρα...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

Αγγελικούλα είδες πως πέρασε ένας χρόνος και τι εξέλιξη έχουν τα ζουζούνια σ'αυτό το διάστημα???!!!! τρομερό!!!!!

όλα τα μωράκια και οι μανούλες καλά??? εμείς είμαστε ακόμα με βήχα και μύξες μια εβδομάδα και θα πάμε γιατρό σήμερα να μας "ακροαστεί"...

κατά τα υπόλοιπα καλά, όσο καλά μπορείς να πεις μ'αυτά που γίνονται στη χώρα μας....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γειά σας κι από εμένα!

Αγγελική περπάτησε ο Λεωνίδας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο καρδούλα μου!

Και για να πούμε και κανένα ευχάριστο, γιατί αν κρίνουμε από την πορεία της χώρας......

Για πείτε ποιά είναι τα αγαπημένα παιχνιδάκια των ζουζουνιών σας;

Του Παναγιώτη του αρέσει πολύ να του φτιάχνουμε έναν πύργο με 10 κυβάκια, να τον γκρεμίζει, να παίρνει τα κυβάκια και να παίζει μαζί τους (nesting blocks δεν ξέρω πως λέγονται στα ελληνικά)

Και του αρέσουν βέβαια και τα παιχνιδάκια που παίζουμε μαζί - πλέον κρύβεται και μας κάνει αυτός ταααα (=κουκου τσα):P

Διαφημίσεις

Εχω φτιάξει 7 τούρτες σήμερα, τα δείγματα που ετοιμάζω για το σάιτ.....πήρε η γιαγιά τη μικρούλα κ είχα ελευθερία για λίγο, απίστευτο! Καλά ήταν....

Ευχάριστο?

Πιο ευχάριστο?

Μία φρίκη ζούμε....δε ξέρω....:-(

Παιχνίδια, η αγαπημένη της ασχολία είναι να παρακολουθεί τη Ζωή, να παίρνει από πίσω τη Ζωή, να βουτάει τα παιχνίδια της Ζωής, να της τρώει το φαί, και γενικά ό,τι εχει να κάνει με τη Ζωή!

Επίσης να αναρριχάται πάνω μας, να μας δαγνώνει κ να μας φιλάει, να αλωνίζει το σπίτι και να μασάει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Από αντικείμενα....ένα μουσικό παιχνίδι με φώτα-ήχους-ανθρωπάκια που χορεύουν, τα κουζινικά της Ζωής τα οποία τρώει-πρωτότυπο-, και λατρευει τη μπάλα! Τη κυνηγάει σε όλο το σπίτι!

Επίσης οι πάνινοι κύβοι Galt, και κάτι μαλακά τουβλάκια.

Γενικά έχουμε και παιχνίδια όχι της ηλικίας της τριγύρω όπως καταλαβαίνετε....αλλά προς το παρόν της αρέσει γενικα να τα.....μασάει! Σα σκύλος!:D

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Γειά σας κι από εμένα!

Αγγελική περπάτησε ο Λεωνίδας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο καρδούλα μου!

Και για να πούμε και κανένα ευχάριστο, γιατί αν κρίνουμε από την πορεία της χώρας......

Για πείτε ποιά είναι τα αγαπημένα παιχνιδάκια των ζουζουνιών σας;

Του Παναγιώτη του αρέσει πολύ να του φτιάχνουμε έναν πύργο με 10 κυβάκια, να τον γκρεμίζει, να παίρνει τα κυβάκια και να παίζει μαζί τους (nesting blocks δεν ξέρω πως λέγονται στα ελληνικά)

Και του αρέσουν βέβαια και τα παιχνιδάκια που παίζουμε μαζί - πλέον κρύβεται και μας κάνει αυτός ταααα (=κουκου τσα):P

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε;Γενικά χάλια...:confused::confused:

Ειδικότερα όμως προτείνω να βλέπουμε τα προσωπάκια των παιδιών και να παίρνουμε κουράγιο και χαρά από την γλύκα τους!

Θα μου πείτε, ότι για όλες μας η αγωνία για το μέλλον έχει να κάνει με αυτά τα αγγελούδια που φέραμε στον κόσμο...

Ας έχουμε τουλάχιστον ψυχραιμία για την δική τους ηρεμία και μόνο, γιατί το άγχος μας και η κακη μας διάθεση τους μεταφέρεται και είναι κρίμα...

Το δικό μου ζουζούνι αγαπά τρελά κάτι κύβους της fisher price που σε κάθε τους πλευρά έχει κατιτίς το δελεαστικό...

Επίσης του αρέσουν πολύ τα τραγούδια.Αν δεν του βάζω παιδικά τραγουδάκια στο cd, του τραγουδάω αυτοπροσώπως..Τι τραβάει το καημενούλι:lol::lol::lol:

Του αρέσει να περιεργάζεται διάφορες συσκευασίες, από κουτάκια μέχρι μπουκάλια νερού.Εννοείται ότι το επιβλέπω

Τρελαίνεται να βλέπει εικονίτσες σε βιβλία

Γενικά επικοινωνούμε περισσότερο με διάφορους τρόπους...Εχει γίνει πολύ τρυφερούλης και αυτό με τρελαίνει.

Θα έλεγα ότι ζούμε μαζί ένα μεγάλο μεγάλο έρωτα...

Αχαχαχααααα!

Πολύ γέλασα βρε Περιστέρι!

Ακόμα γελάω!

Φαντάσου, η τρελή να ψήνω τούρτες όλη μερα και να κάθομαι μετά να τις τρώω! Δεν είναι κακό βέβαια σα σκέψη!:D

Καλά τούρτες από πάνες, diapercakes, ρίξε ενα βλέφαρο στο facebook να καταλάβεις! Είναι στην υπογραφή μου!

Ετοιμάζω eshop

Αχαχαχααααα!

Ακόμα γελάω!

Φαντάσου, η τρελή να ψήνω τούρτες όλη μερα και να κάθομαι μετά να τις τρώω! Δεν είναι κακό βέβαια σα σκέψη!:D

Καλά τούρτες από πάνες, diapercakes, ρίξε ενα βλέφαρο στο facebook να καταλάβεις! Είναι στην υπογραφή μου!

Ετοιμάζω eshop

Ααααα

Εγώ που δεν έχω φμπ μπορώ να τις δω;

Καλή επιτυχία!!!

Προβάλλεται πολύ αυτή η τάση το τελευταίο διάστημα!Είναι χαριτωμένο και χρήσιμο, πολύ σούπερ!

Διαφημίσεις

Αχαχαχααααα!

Ακόμα γελάω!

Ετοιμάζω eshop

Πολύ ωραία τα cakes σου honey!Σου έστειλα αίτημα ;)

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

καλησπερα

ελπιζω να ειστε ολες καλ και τα μπεμπακια σας το ιδιο!

περιστερακι και εγω ασχετη απο fb ειμαι. Της Αγγελικης το βιντεο δεν μπορω να το δω!

Κλεο ειναι ετοιμο το σαιτ η οχι ακομα?Αυτο το μηνα προς το τελος θελω και εγω μια τουρτιτσα.

Velissa και εμας ο Χαρης μια απο τα ιδια οπως της κλεο. Τον ενδιαφερει μονο ο Μαριος και τα παιχνιδια του!!!Ολα τα παιχνιδαι του δινεις αυτος θελει το ενα και μοναδικο με το οποιο θα ασχολειται ο Μαριος εκεινη τη στιγμη. Και φυσικα γινεται μαχηηηηηηη.

Εγω σημερα με πολυ χαλια διαθεση. Λιγο οι αρρωστιες μας λιγο οι ζηλιες και οι γκρινιες μας(αλλο παιδι εχει γινει ο Μαριουλης μου...στεναχωριεμαι) και πολυ η κατασταση της χωρας! μα παρα πολυ ομως! Σκατααααααα

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

καλησπερα

ελπιζω να ειστε ολες καλ και τα μπεμπακια σας το ιδιο!

περιστερακι και εγω ασχετη απο fb ειμαι. Της Αγγελικης το βιντεο δεν μπορω να το δω!

Κλεο ειναι ετοιμο το σαιτ η οχι ακομα?Αυτο το μηνα προς το τελος θελω και εγω μια τουρτιτσα.

Velissa και εμας ο Χαρης μια απο τα ιδια οπως της κλεο. Τον ενδιαφερει μονο ο Μαριος και τα παιχνιδια του!!!Ολα τα παιχνιδαι του δινεις αυτος θελει το ενα και μοναδικο με το οποιο θα ασχολειται ο Μαριος εκεινη τη στιγμη. Και φυσικα γινεται μαχηηηηηηη.

Εγω σημερα με πολυ χαλια διαθεση. Λιγο οι αρρωστιες μας λιγο οι ζηλιες και οι γκρινιες μας(αλλο παιδι εχει γινει ο Μαριουλης μου...στεναχωριεμαι) και πολυ η κατασταση της χωρας! μα παρα πολυ ομως! Σκατααααααα

Έχω πάψει να ασχολούμαι...έτσι κ αλλιώς ούτε αυτοί καταλαβαίνουν τι λένε γιατί να καταλάβω εγώ? χαχαχαχαχα :lol:

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Έχω πάψει να ασχολούμαι...έτσι κ αλλιώς ούτε αυτοί καταλαβαίνουν τι λένε γιατί να καταλάβω εγώ? χαχαχαχαχα :lol:

εγώ ασχολούμαι διότι φοβάμαι μη μου ρθει ξαφνικό μια μέρα να μην εχω να φάω....ή μούτρα να κυκλοφορήσω....κατα κει πάμε....

Ααααα

Εγώ που δεν έχω φμπ μπορώ να τις δω;

Καλή επιτυχία!!!

Προβάλλεται πολύ αυτή η τάση το τελευταίο διάστημα!Είναι χαριτωμένο και χρήσιμο, πολύ σούπερ!

για προσπάθησε εδώ κ πες αν βλέπεις

http://www.facebook.com/#!/thavmataki?sk=photos

ή εδώ

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.111803195595505.17359.100002974761586&type=3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...