Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!!σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!!!! να χαιρόμαστε όλες μας τα παιδάκια της παρέας μας!!!!! οι πιο παλιές θυμάστε τα περσι που με ψάχνατε??!!!! και εγώ ξεκουραζόμουν στην εντατική!!!!! αααχχχ περασμένα ξεχασμένα...!!! και ευτυχώς όλα καλά!!!! γι'αυτό τα πάντα αντιμετωπίζονται με ένα χαμόγελο!!!!!

Λενάκι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!!!

όσο αφορά ιώσεις εμείς είμαστε συνεχώς με μια ίωση.... εχτές ξεκίνησε καινούρια!!

πάω να διαβάσω τα του φαγητού που γράφετε πιο πάνω!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το μεγαλο μου κορίτσι σήμερα είχε τη πρώτη του γιορτή στο σχολείο.

Πολύ πλάκα! τιποτα δεν έκανε! Τα χε παίξει!

Μωρέ....εγώ τη βλέπω μεγάλη πια, αλλά μέσα στα υπόλοιπα παιδάκια του σχολείου φαινόταν μωράκι!! Το κορίτσι μου!

Ευτυχώς ο βήχας κόπηκε μαχαίρι, όλη νύχτα χτες έβηχε, σήμερα πρωί την στη γιατρό, πήρε το ομοιοπαθητικό της, τέλος. Αυτό ήταν.

Μετά πήγα κ τρεχτά μια diapercake στο Μητέρα, επιτυχία είχε (και πάλι χεχεχε περηφανεύομαι)

Για φαγητά, εγώ χαλαράααα και δεν έχω ρωτήσει ΠΟΤΕ όμως το παιδίατρο, αν κ η δικιά μας παιδίατρος είναι ομοιοπαθητικός κ πιο ψαγμένη απτους άλλους, αλλά και πάλι, δε ρωτάω, ψάχνομαι σε πηγές που εγώ θεωρώ έγκυρες....και ακολουθώ κ το παιδί.

Η Δανάη (οπως κ η αδερφή της) τρώει τα πάντα εκτός από ψάρι κ αβγό. Και μέλι φυσικά όχι. Ούτε αλάτι-ζάχαρη.

Ετοιμες κρέμες δεν έχει φάει ποτέ. και ούτε πρόκειται.

Φρούτα και λαχανικά τα πάντα. Πίνει κ χυμό πορτοκάλι με μεγάλη χαρά. Κρεάς κ κοτόπουλο κανονικά.

Ζυμαρικά, δημητριακά, ψωμί, φακές, τυρί, όλα.

Γιαούρτι Ολυμπος βιολογικό. Επίσης τρελαίνεται για τραχανά.

Κ αν είμαι έξω κ δεν έχω κάτι μαζί μπορεί κ παιδικό.

Απτο δικό μας φαγητό της δίνω καμιά φορά όταν είναι οκ, έχει φάει απτα δικά μας μπριάμ, γιουβέτσι, μακαρόνια κιμά, φασολάκια, μπάμιες, αρακά, κοτόπουλο πατάτες, γεμιστά, δε θυμάμαι τι άλλο, διάφορα! Εννοείται μαγειρεμένα όπως είπε η chrimai!

Μη αλεσμένα τρώει από τον Ιούλιο ψωμί κ κράκερ και κανα λιωμένο με το πιρούνι δικό μας φαγητό. Της δίνω εκεί στο χέρι κ μασουλάει. Γίνεται τελείως χάλια κ το απολαμβάνει! Ετσι πρέπει! Να πασαλείβονται κ να ζουν την εμπειρία στο 100%

Γάλα πίνει πολύ, τη μέρα μπορεί κ 600-700 μλ.

Είναι καλόφαγο κορίτσι!

Από κακά, χαμός, πολλά! Δεν έχω παράπονο!

Γάλα το πρωί, κατά τις 10 φρούτα, κατά τις 1 φαγητό, κατά τις 3 γάλα, το απόγευμα φαγητό ή τραχανά ή γιαούρτι κ βράδυ γάλα. Και ενδιάμεσα μπορεί λίγο ψωμάκι να μασουλήσει, λίγο κράκερ.

Νομίζω λιγότερο από 500 μλ τη μέρα είναι λίγο για το στάδιό τους πάντως.

Και να πω στη Φλο ότι δεν είναι οκ να βάζεις τυρί με το κρέας, εμποδίζεται πολύ η απορρόφηση σιδήρου. Δε συνδυάζουμε ποτέ ασβέστιο με σίδηρο.

Απόσταση στη κατανάλωση το ένα από το άλλο.

Δεν σας το ελεγαν κ στην εγκυμοσύνη καλέ??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κι εγώ του έδινα ένα μικρό γεύμα γάλα μετά το μεσημεριανό και πριν το απογευματινο μέχρι τον 8ο (μητρικό αντλημένο δικό μου γιατί ήμουν στη δουλειά) αλλά μου είπε η γιατρός να του το κόψω στον 9ο...

μέχρι το τέλος του 9ου ξύπναγε και μια φορά τη νύχτα και έπινε 200μλ

κατάλοιπα θηλασμού που τον σταμάτησα 9μησι μηνών.

μόλις μπήκε στο 10ο το σταμάτησε το νυχτερινό ξύπνημα μόνος του...

όταν είχε το στήθος όμως ξύπναγε 2-3 φορές...

πλέον πίνει το γάλα του 9:30 το βράδυ και κατά τις 8 το πρωί

είπα στη παιδίατρο ότι πίνει 2 φορές τη μέρα γάλα πρώι βράδυ

210 νερό + 7 κουταλιές σκόνη = 240 μλ και μου είπε είναι οκ

το λιγότερο 400μλ πρέπει να πίνει στην ηλικία του

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

αχ honey πότε θα ζήσω κι εγώ τη πρώτη γιορτή του μικρού μου

στο σχολείο

μέχρι τώρα δεν έχει και πολλές επαφές με άλλα παιδάκια....

του αρέσουν όμως...

αλλά προτιμά να τα παρατηρεί παρά να παίζει μαζί τους.....

μου φαίνεται ότι του κάνει εντύπωση ότι κινούνται πολύ σε σχέση με τους μεγάλους

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

αχ honey πότε θα ζήσω κι εγώ τη πρώτη γιορτή του μικρού μου

στο σχολείο

μέχρι τώρα δεν έχει και πολλές επαφές με άλλα παιδάκια....

του αρέσουν όμως...

αλλά προτιμά να τα παρατηρεί παρά να παίζει μαζί τους.....

μου φαίνεται ότι του κάνει εντύπωση ότι κινούνται πολύ σε σχέση με τους μεγάλους

Μικρούλια είναι,μετά τα 2-3 αρχίζουν κ κοινωνικοποιούνται κ αναζητούν άλλα παιδάκια για παιχνίδι.Προς το παρόν την βρίσκουν να χαζεύουν τα άλλα πως παίζουν.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν κορίτσια μου, πάλι χάθηκα!!! γιορτάσαμε τα επίσημα γενέθλια της Αγγελικής μόνο με τα ξαδέρφια της στο σπίτι μας. Ο ΧΑΜΟΣ!!!!! που να κάναμε και το πάρτυ στο σπιτι.... 6 παιδιά ηλικίας 8-6-6-6-4-3. της τρελής το πανηγύρι... αλλά τουλάχιστον περάσσμε καλα.... και αυριο το μεγάλο πάρτυ με 2 τουρτες... έχω αγχωθεί λιγάκι χωρίς λόγο βέβαια. ούτε στη βάφτιση έτσι.

κατά τα υπόλοιπα τα ίδια με τις μύξες μας, το βηχα μας.... από φαγητό εμείς έχουμε :

7-7:30 γάλα περίπου 180.

11:00 (γιατί ξυπνάμε μεγάλες ώρες) φρούτο (μήλο-αχλάδι-πορτοκάλι χυμό-μπανανα-ροδάκινο-λίγο πεπονι, όλα μισά εκτός από το αχλάδι)

14:00-14:30 φαγητό μοσχάρι ή κοτόπουλο με πατατα-κολοκυθι-καροτάκι-χορταρικά-ντομάτα-φασολάκι-λίγο λαδι-λίγο λεμόνι στο τέλος

18:30-19:00 κρέμα ή γιαουρτάκι όλυμπος βιολογικό παιδικό.

22:00 μπάνιο και γάλα περίπου 210 (μπορεί και λιγότερο)

αυτά. η παιδίατρος μας και η παιδίατρος στη νίκαια μου είπαν οτι είναι μια χαρα. εμείς δεν ήμασταν ποτέ του πολύ γαλατος, αλλά δεν τις ενοχλεί.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα γλυκές μανούλες και τρομερά μωράκια!!Εύχομαι να περάσετε μια υπέροχη Κυριακή

Σήμερα είναι το πάρτυ της zounitsas κόρης και μάνας!Χρόνια πολλά μαμά zounitsa για τα γενεθλιάκια σου και καλά να περάσετε!Να είσαι καλά και να καμαρώνεις το όμορφο κοριτσάκι σου!!

Εχεις κάνει ποτέ βρε ξανά γενέθλια σε παιδότοπο;Αυτά είναι!!!

Φιλάκια σε όλες....

Διαφημίσεις

κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!!!! περιστεράκι όχι, είναι πρώτη φορά και μη σου πω οτι πέρασα ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΑ!!!!!!!!! κορίτσια ήταν όλα υπέροχα!!!!! με 2 τούρτες, πολλά πιτσιρίκια (18 ), πολλές φωνές, σούπερ!!!!!!! το καταευχαριστήθηκα!!!!!! θα ανεβάσω φωτο στο φεισμπουκ. θα ανεβάσω και εδώ κάποιες αν μπορέσω... χαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας κοριτσια!

Πωπω, εχασα το μπουσουλα απο τα πολλα μηνυματα!

Εμεις προχωραμε κανονικα. Στηριζομαστε απο παντου αλλα βηματακια δεν κανουμε ακομα. Την κραταω απο τα χερακια αλλα το μονο που κανει ειναι να κοιταει τα παπουτσακια της. Εκοψε το μαμα και με φωναζει με το ονομα μου (περιπου).

Μια χαρα ειναι τα μωρακια σας απο κιλα. Μαλλον εμεις ειμαστε η μινιον της παρεας. Πριν απο δεκαπεντε μερες ημασταν 7600 και 73 εκ. Ο γιατρος δεν ανησυχει γιατι ηδη τριπλασιασε το βαρος της (γεννηθηκε 2400) και πηρε ηδη 26 εκ (γεννηθηκε 48 εκ.). Θα μπορουσε να ειναι παραπανω αλλα περασαν 2 εβδομαδες που ετρωγε μονο γαλα και γιαουρτι. Τωρα πια μπηκαμε σε εναν πιο κανονικο ρυθμο προγραμματος φαγητου.

Βαφτιστηκαμε και εμεις!!

Να σημειωθει παρακαλω στα πρακτικα :)

pitsimama - Ελενα - 16 Δεκεμβριου

Θα αρχισω να μπαινω πιο συχνα για να μπορω να σας διαβαζω ολες.

Φιλακια πολλα

as1cHxw-O6k1200MDA0NjAxZHwwMDE0ODA5bGRzfHRvIHBpdHNpcG9wYWtpIGVpbmFp.gif

zounitsa Αγγελική 27 Οκτωβρίου

christy28 Ειρήνη 23 Νοεμβρίου

MarilenaAth 26/11/2010

Angelikig Λεωνίδας 29 Νοεμβρίου

Patousitsas 1/12/2010

Babyofmine Βασιλεία 4 Δεκεμβρίου

Chrimai Κωνσταντίνος 4 Δεκεμβρίου

Bebua 5/12/2010

Garouf Δομίνικος 5 Δεκεμβρίου

Nikel 6/12/2010

Mariaefi

Honey Δανάη 11 Δεκεμβρίου και Ζωή 7 Αυγούστου

Cleoʼs mommy 5/12/2010

Koykoybreli Ίωνας 14 Δεκεμβρίου

ΛΕΝΑΝΕΚ Γιώργος 14 Δεκεμβρίου

Flosummer Χάρης 17 Δεκεμβρίου και Μάριος 22 Μαίου

Μargioula Προσεχώς Γεωργία 21 Δεκεμβρίου

Peristeraki Φώτης 21 Δεκεμβρίου

Velissa Παναγιώτης 23 Δεκεμβρίου

Swanocean Φίλιππος 23 Δεκεμβρίου

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...