Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αααα εγώ δεν ξέρω να τα φτιάχνω αυτά.

zounitsa - Άννα - Αγγελική (κόρη)

εχεις fb???

Τι ειν' τούτο;Μήπως εννοείς facebook;

Αν εννοείς αυτό, δεν έχω

Σε αυτά είμαι λίγο πίσω...:oops:

ΛΕΝΑΝΕΚ περαστικά και καλή ηρεμία εύχομαι τωρα, έχεις δίκιο η γαστρεντερίτιδα δεν είναι τπτ σε σχέση με τα νοσοκομεία....

εμείς εδω κακή διάθεση....κηδεύεται ο άνθρωπος σήμερα.....δε ξέρω τι να πω κ τι να κάνω.

αν βρω χρόνο κάποια στιγμή μπορώ να φτιάξω τη λίστα με τα nicks, εν καιρώ, τώρα....κλασικά τρέχω....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Τι ειν' τούτο;Μήπως εννοείς facebook;

Αν εννοείς αυτό, δεν έχω

Σε αυτά είμαι λίγο πίσω...:oops:

ναι αυτό εννοούσα.... δεν πειράζει!! δεν χάνεις κ τπτ... χαχαχαχα

Κλεοπάτρα σ'αυτή τη φάση δεν μπορείς να πεις τπτ!!! να σας πω τι είχε γίνει πριν λίγο καιρό εδω. ένα παιδί 37 χρονών και παλιός κομπιουτεράς που είχε μαγαζί δίπλα από εκει που έχουμε εμείς τώρα, και όπως καταλαβαίνετε λόγω επαρχίας είμαστε γνωστοί, με την γυναίκα του χρόνια φίλες (όχι με πολλά-πολλά αλλά τα λέγαμε που κ που), τον πιάσανε από την δίωξη οικονομικού εγκλήματος γιατί είχε μπλέξει σε απάτες με πιστωτικές κάρτες. ήταν κύκλωμα (ακούγεται οτι ήταν το κεφάλι ο γαμπρός του μεγάλο λαμόγιο). βγήκε με εγγύηση ωσπου να γίνει η δίκη και τον βρήκαν κρεμασμένο στο σπίτι του γαμπρού του μετά από 2 μέρες. η γυναίκα του στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης (τελικά απέβαλε) και ένα παιδί 4 χρονών. τι να της πεις αυτής της κοπέλας που εκτός οτι έχασε τον άντρα της, θα είχε και τη ρετσινιά με τον απατεώνα σύζυγο. αφήστε δεν παλεύονται αυτές οι καταστάσεις..... αλί σ'αυτούς που μένουν πίσω!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλησπερα κοριτσια

εμεις μια απο τα ιδια εδω. Ο μαριος σε τρελα κεφια!!!!!!Το αποδιδω πλεον στη ζηλια που αισθανεται για τι μικρο και κανει οτι μπορει για να μου αποσπασει την προσοχη.Υπομονη και θα δειξει. Δεν αποκλειεται παντως αν χειροτερεψει η κατασταση να συμβουλευτω καποιον ειδικο.

Λενανεκ περαστικα και αγυριστα κοριτσακι μου. Να ειναι το πιο σοβαρο που θα σας συμβει ποτε ευχομαι.

Κλεο τι να πουμε για αυτες τις καταστασεις. Πολυ χαλια ρε παιδι μου δεν υπαρχουν λογια.

Ζου-ζου πανε καλα οι ετοιμασιες?Ολα θα ειναι τελεια φανταζομαι για την φραουλενια σου.

Αυτα

Καλο βραδυ σε ολες

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Φλο κάνε αυτό που σου λέω, η κολλητή μου παιδοψυχολόγος σου λέω είναι....

προσπάθησε 1 ώρα κάθε 2-3-4 μέρες, οποτε μπορείς, να κρατά κάποιος το μικρό, και εσύ με τον μεγάλο σου γιο να κάνετε κάτι οι 2 σας.

πχ σήμερα πήρε τη δανάη ο νονός της κ ο μπαμπάς της κ πήγαν σούπερμάρκετ κ βόλτα 2 ώρες

και γω έμεινα σπίτι με τη ζωή

διαβάσαμε βιβλία, ζωγραφίσαμε, φάγαμε, κάναμε παζλ, κυλιστήκαμε στο πάτωμα, είσαμε baby einstein

το σάββατο πήγαμε οι 2 μας μισή ώρα στις κουνιες, τόσο απλά. Οι δυο μας όμως! οχι όλοι μαζί!

ένα απόγευμα μπορεί να πάμε οι δυο μας να πάρουμε γάλα πχ απτο μινι μάρκετ, 10 λεπτά.

Προσωπικός χρόνος εσύ και αυτός χρειάζεται. να απολαμβάνετε ο ενας τον άλλο.

το παιδί λειτουργεί σα να του χω δώσει ζάναξ μετά....είναι τόσο χαρούμενη, τόσο συνεργάσιμη, άλλο παιδί.....

όταν περνάει καιρός κ το αμελώ αυτό, το πληρώνω με πολύ άσχημη συμπεριφορά....κ υποφέρουμε κ εμείς κ αυτή....

κλεο εχεις δικιο και θα το προσπαθησω. Μεχρι τωρα ο αποκλειστικος χρονος που εχει ο Μαριος μαζι μου ειναι το βραδυ. Γιατι φροντιζω να κοιμιζω πιο νωρις το Χαρη και να καθομαι γυρω στα 40 λεπτα μαζι του καθε βραδυ και να παιζουμε. Μαλλον δεν του φτανει. Κατα τα αλλα εχω προσπαθησει μεχρι τωρα(λαθος μου ισως) να κανουμε τα παντα μαζι (οι 3 μας εννοω) για να συνηθιζουν και να ενισχυσω την μεταξυ τους σχεση. Και να μην αισθανεται κανεις παραμελημενος. Anyway θα δειξει. Εσυ στελνεις και σταθμο τη Ζωιτσα. Ισως πρπει να ξεκινησουμε και εμεις.

Σε ευχαριστω κλεοοοοοοοο. Με νιωθεις!!!

Καλημέρα μανούλες και γλυκά μωράκια!Γιορτάζει καμιά;

Τι κάνουν τα ζουζούνια σας; Εμείς κάτι ημέρες τώρα τραβάμε τα πάνδεινα με την οδοντοφυία του μικρού. Γκρινιάζει, δαγκώνει,τραβάει μαλλιά, χτυπάει, δεν τρώει κανονικά, κάνει άστατο ύπνο...Και έχει και μια ευκολία στα κακάκια του.Εχω ακούσει ότι αυτό το προκαλούν τα δοντάκια.Αλλά σε εμάς που είμαστε στο αντίθετο άκρο, καλό μας είναι αυτό και ευχάριστο.

Φιλάκια

Καλημέρα, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα!

Και μεις ετοιμαζόμαστε για 3ο δόντι, αλλά σε σχέση με αυτά που χα τραβήξει στη μεγάλη αυτη η γκρίνια της μικρής μου φαίνεται πτάισμα....

Φλο πολύ καλά κάνεις για την κοινή ώρα και οι 3, αλλά πρέπει που κ που να σε έχει αποκλειστικότητα ο μεγάλος. Και ο μικρός φυσικά εν καιρώ.

Ο σταθμός καλό κάνει δε λέω, σε πολλά, αλλά πυροδοτεί αντιδράσεις δε το συζητώ. Προτείνω να ηρεμήσετε πρώτα λίγο, να μπείτε σε μια ρουτίνα να περνατε λίγο χρόνο μαζί, χωρίς τη παρουσία των άλλων, να νιώσει κ πάλι σιγουριά, κ μετά ξεκινάτε προσαρμογή στο σταθμό. Και έχε κατά νου να μην του βάλετε τώρα καμιά ταμπέλα "ο δύσκολος, ο φωνακλάς" κλπ, γιατί θα το κρατησει κ θα το πιστέψει τώρα. Γενικα οταν παθαινει τιςς υστερίες του μην τον χαρακτηρίζετε κάπως.

Οτι σε νιώθω....σε νοιώθω.....δε το συζητώ!

καλησπερα σε ολες

μεγαλη γιορτη σημερα. Χρονια πολλα και καλα σε αυτους που γιορταζουν!

περιστερακι θυμησε μου ποσα δοντακια εχετε? Καποια παιδια παντως ζοριζονται πολυ με τα δοντια. Ειναι πολυ πονος για αυτα μωρε. Για αυτο λενε οτι καλυτερα οσο μικροτερα τα βγαζουν!Υπομονη......

Κλεο ναι για παιδικο οχι ακομα. Τωρα που ειναι και σε αυτο το ντελιριο σιγουρα χειροτερα θα κανει τα πραγματα. Απο τον καινουργιο χρονο ισως....

Παντως σημερα το πρωι τον πηρα και πηγαμε μαζι εξω για δουλειες για καμμια ωρα και πολυ το χαρηκε. Βεβαια οταν γυρισαμε ηταν καπως καλυτερα αλλα οχι και καμια τρελη διαφορα. Θα δειξει. Παντως ο μικρουλης μας μας περιμενε στην πορτα και οταν μας ειδε εκανε τρελες χαρες. Μιλαμε ο μικρος λιωνει για τον μεγαλο. Οατν ειναι Ο μαριος στο δωματιο δεν υπαρχει τιποτα αλλο. Αυτα....

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλη την παρέα.

περιστεράκι τα μωρά μας βγάζουν τα δόντια με τον ίδιο ρυθμό μου φαίνεται...από τον 7ο μήνα και μετά δεν ξανάδαμε δόντι...μέχρι τότε

είχε βγάλει 7 τα 4 πάνω μέσα σε 10 μέρες - όλα μαζί....

υγεία πάνω από όλα να έχουμε με όλα αυτά που ακούμε

κι εμείς πάμε βόλτες το Σαββατοκύριακο αλλά έχουμε ένα πρόβλημα

δεν του αρέσει καθόλου να τον δένω στο καθισματάκι αυτοκινήτου.....

ουρλιάζει και κλαίει και αν πάρω το αμάξι μόνη μου μετά από 10 λεπτά

δεν μπορώ να οδηγήσω άλλο. οπότε πάμε πάντα όλοι μαζί και οδηγεί ο

μπαμπας. εγώ κάθομαι πίσω αλλά και πάλι γκρινιάζει θέλει να βγεί από

το κάθισμα

αυτό το σκ του γύρισα το κάθισμα να κοιτάει μπροστά και ηταν πιο ήρεμος

για να δούμε

καινούρια χουγια είναι αυτά....πιο μικρός καθόταν

δεν έχω δεύτερο παιδάκι ακόμα για να δώσω συμβουλές περί ζήλειας

αλλά αυτό που έχω ακούσει κι εγώ από την κουμπάρα που αντιμετώπισε

το ίδιο πρόβλημα είναι άκριβως οι συμβουλές της honey.

zounitsa το τριήμερο θα είμαστε στα μέρη σου. θα μας φιλοξενήσει η κουμπάρα μου που έχει κι αυτή ένα κοριτσάκι 14 μηνών.

περάστικα στους αρρωστούληδες...εμένα ακόμα δεν μου έχει κάνει πυρετό

το μωράκι μου...δόξα το Θεώ

σκέφτομαι από την αρχή του έτους να τον στείλω παιδικό σταθμό....

για λίγες ώρες στην αρχή και από του χρόνου να ξεκινήσει κανονικά...

δουλεύω και τον κρατάνε οι 2 γιαγιάδες του ενάλλαξ κάθε μέρα αλλά

δυστυχώς γυρίζω αργά...δουλέυω 12-6 και επιστρέφω 7 παρά...

η κάθε μας του έχουν και άλλο πρόγραμμα

και ο μικρός δεν έχει καμία σειρά

έλεγα με τον παιδικό μήπως στρώσει λίγο

ότι είναι καλύτερο γι'αυτόν

ξέρω ότι είναι νωρίς ακόμα αλλά οι γιαγιάδες του είναι μεγάλες σε ηλικία

και κουράζονται...ούτε βόλτα δεν μπορούν να τον πάνε

είναι όλη μέρα κλεισμένος στο σπίτι

και τώρα που νυχτώνει που να τον πηγαίνω βόλτα βραδιάτικα...

ο καημένος κοιμάται κάθε βράδυ 11-12 η ώρα για να με βλέπει περισσότερη ώρα

του λείπω αφάνταστα

κι εμένα ακόμα πιο πολύ

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

honey μου 8 είναι τα δοντάκια μας, 4 πάνω κι άλλα τόσα κάτω, τα αντίστοιχα.Οταν ανοίγει το στοματάκι του νομίζεις ότι είναι μεγαλύτερο παιδί γιατί ξεγελούν τα τόσα δόντια.Και τώρα ετοιμάζει κατιτίς πίσω,αλλά ακόμα δεν έχει βγει.

chrimai ο δικός μας κάθεται μια χαρά στο καθισματάκι του.Μέχρι και τον Αύγουστο καθόμουν κι εγώ στο πίσω κάθισμα για να μην νιώθει μόνος και μήπως χρειαστεί κάτι.Πλέον κάθομαι μπροστά και δεν τον πειράζει καθόλου.

Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι που δεν θέλει να μας αποχωρίζεται.Ειδικά εμένα που με έχει δίπλα του πιο πολλές ώρες.Σε όποιο δωμάτιο κι αν πάω τον κουβαλάω μαζί μου!Κι αυτό δεν προέκυψε τώρα, δεν είναι το λεγόμενο άγχος του αποχωρισμού.Από την αρχή έτσι ήταν.Το μάθαμε κι εμείς αγκαλίτσες και κουβεντούλες από νωρίς και δεν ξεκολλάμε όλη μέρα.Και στον ύπνο γκρίνια έχουμε.Αλλά από τις πρώτες μέρες κοιμάται στην κούνια του, σε δικό του δωμάτιο.

Πάλι καλά...

chrimai να τα πούμε.... που θα είστε??? μέσα στην Τρίπολη θα μένετε??? την κυριακή ελάτε παιδότοπο.

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!!

εμείς πάλι αρχίσαμε βήχα, πάλι φλέμα, πάλι αναγούλες και κάποιες φορές εμετό από την αναγούλα... έλεος πια!!!!! θα δείξει υπομονή για όλες....

WeDjp2.png

0hUop3.png

θα μείνουμε Τεγέα...Κυριακή είναι τα γενέθλια του άντρα μου και ίσως φύγουμε πρώι για να γιορτάσουμε Αθήνα αλλά δεν είναι σίγουρο....σε πιο παιδότοπο εννοείς...θα τον ξέρει η κουμπάρα μου? ένας είναι?

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Καλησπέρα μανουλομπεμπάκια, καλώς μας ήρθατε νέα μέλη και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! (τα είπα όλα μαζεμένα)

Είχα μέρες να μπω και δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα. Περαστικά στον Γιωργάκη σου Λεναλεκ, ελπίζω να είναι καλύτερα ο μικρούλης.

Chrimai (παρεμπιπτόντως τέλειο το avatar σου) κι εμάς τσινάει να κάτσει στο κάθισμα του αυτοκινήτου και στο καρότσι και γενικότερα θέλει να τον πιάνουμε για να περπατάει. Υποθέτω ότι επειδή αποκτούν νέες δυνατότητες στην κίνηση, τους φαίνεται πολύ περιοριστικό να κάτσουν σε τόσο περιορισμένη θέση. Εμείς απλά του λέμε ότι αν δεν κάτσει στο καρεκλάκι του δεν παίρνει μπροστά το αμάξι και άλλα τέτοια τραγελαφικά, ώσπου ξεχνιέται και καταφέρνουμε να τον ασφαλίσουμε.

Ζουνίτσα με το καλό τα γενέθλιάκια σας. Θα είναι όλα φραουλοτέλεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...