Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Dsunny μου το μωράκι σου θα έχει μεγαλώσει πολύυυυυ!!! Αλλά καταλαβαίνω την αγωνία σου κ εγώ εχω μεγάλη αγωνία για την Πέμπτη που είναι το επόμενο ραντεβού με τον γιατρό μας γιατί σήμερα ξαναείδα καφέ...πολύ με παιδέυουν αυτές οι αποκολλήσεις κορίτσια...και είμαι και σπίτι ξαπλωμένη όλη μέρα φαντάσου να κυκλοφορούσα κιόλας.. ¨ομως ο μπέμπης για εναν ανεξήγητο λόγο ξέρω πως είναι καλά κ μεγαλώνει!

ΑΑαα και καλό χειμώνα :tongue:

ερωτηση: το ''μπεμπης'' το λες ετσι; η το ειδατε τοσο νωρις;

εμεις ακομη δεν ειδαμε και ο αντρας μου θα σκασει μεχρι να δει οτι εχει γιο.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ερωτηση: το ''μπεμπης'' το λες ετσι; η το ειδατε τοσο νωρις;

εμεις ακομη δεν ειδαμε και ο αντρας μου θα σκασει μεχρι να δει οτι εχει γιο.

Καλημέρα Λιτσάκι! Το μπέμπης το λέω γιατί το είδαμε στην αυχενική το προηγούμενο Σαββάτο! Και μάλιστα στην αρχή μας είπε ο υπερυχογραφιστής κατά 90% αγοράκι και μετά έκανε μια στροφή και το είδαμε πεντακάθαρα..οπότε μας λέει...καταλαβαίνεται οτι πλεον δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία :tongue:

Ευχομαι να το δείτε και εσείς σύντομα να ηρεμήσει και ο αντρας σου! Έχεις καμία διαίσθηση?

Όσο για την αποκόλληση η αλήθεια ειναι οτι ψυχολογικά με κάνει ράκος κάθε φορά που βλέπω καφέ την στιγμή που είμαι ξαπλωμένη ήδη...αλλά το παλεύω και κάνω υπομονή τι να κάνω?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα Λιτσάκι! Το μπέμπης το λέω γιατί το είδαμε στην αυχενική το προηγούμενο Σαββάτο! Και μάλιστα στην αρχή μας είπε ο υπερυχογραφιστής κατά 90% αγοράκι και μετά έκανε μια στροφή και το είδαμε πεντακάθαρα..οπότε μας λέει...καταλαβαίνεται οτι πλεον δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία :tongue:

Ευχομαι να το δείτε και εσείς σύντομα να ηρεμήσει και ο αντρας σου! Έχεις καμία διαίσθηση?

Όσο για την αποκόλληση η αλήθεια ειναι οτι ψυχολογικά με κάνει ράκος κάθε φορά που βλέπω καφέ την στιγμή που είμαι ξαπλωμένη ήδη...αλλά το παλεύω και κάνω υπομονή τι να κάνω?

εμας δεν μας ειπε τιποτα στην αυχενικη γιατι λεει κατα 70% μπορει να κανει λαθος. η διαισθηση μου μου λεει για κοριτσι αλλα μακαρι να ειναι αγορι και να γινει το χατηρι του γιατι το θελει πολυ. θα δουμε στις 28 του μηνα ελπιζω.

φανταζομαι την αγωνια σου με την αποκολληση. παιρνεις και χαπια; πονας καθολου;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

εμας δεν μας ειπε τιποτα στην αυχενικη γιατι λεει κατα 70% μπορει να κανει λαθος. η διαισθηση μου μου λεει για κοριτσι αλλα μακαρι να ειναι αγορι και να γινει το χατηρι του γιατι το θελει πολυ. θα δουμε στις 28 του μηνα ελπιζω.

φανταζομαι την αγωνια σου με την αποκολληση. παιρνεις και χαπια; πονας καθολου;

Φυσικά μπορεί να κάνει λάθος αν δεν δεί ξεκάθαρα κάτι...εμάς τελείως συμπτωματικά φάνηκε!! ΧΑαΧαΧα Σου λέω μεχρι κ εμεις που δεν ξέρουμε πολλά πολλά το έιδαμε. Να είναι γερά τα παιδάκια μας και καθόλου δεν με νοιάζει αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Αν με ρωτήσεις πάντα είχα αδυναμία στα κοριτσάκια αλλά απο την ώρα που έμαθα οτι είναι αγοράκι εχω τρελλαθεί! Γερά να είναι όλα τα μωράκια μας και τίποτα άλλο δεν εχει σημασία!

Δεν μπορείς να φανταστείς τι παθαινω κάθε φορά που βλέπω καφέ... τρελαίνομαι..αλλά πρέπει να το παλέψω δεν θέλω να με παίρνει απο κάτω... Ξάπλα στο κρεββάτι και υπομονή..! Ευτυχώς δεν πονάω και χάπια πέρνω ουλτροτζεστάν 6 την ημέρα και μαγνήσιο 3!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Φυσικά μπορεί να κάνει λάθος αν δεν δεί ξεκάθαρα κάτι...εμάς τελείως συμπτωματικά φάνηκε!! ΧΑαΧαΧα Σου λέω μεχρι κ εμεις που δεν ξέρουμε πολλά πολλά το έιδαμε. Να είναι γερά τα παιδάκια μας και καθόλου δεν με νοιάζει αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Αν με ρωτήσεις πάντα είχα αδυναμία στα κοριτσάκια αλλά απο την ώρα που έμαθα οτι είναι αγοράκι εχω τρελλαθεί! Γερά να είναι όλα τα μωράκια μας και τίποτα άλλο δεν εχει σημασία!

Δεν μπορείς να φανταστείς τι παθαινω κάθε φορά που βλέπω καφέ... τρελαίνομαι..αλλά πρέπει να το παλέψω δεν θέλω να με παίρνει απο κάτω... Ξάπλα στο κρεββάτι και υπομονή..! Ευτυχώς δεν πονάω και χάπια πέρνω ουλτροτζεστάν 6 την ημέρα και μαγνήσιο 3!

ενοειτε να ειναι γερα. και μενα δεν με νοιαζει τι θα ειναι απλα θελω να γινει το χατηρι του αντρα μου.

σε πιστευω και εγω το ιδιο θα παθαινα αν εβλεπα κατι τετοιο. να σκεφτεις και εγω καθε φορα που παω τουαλετα κοιταω το χαρτι με το μικροσκοπιο μην τυχον δω τιποτα. φοβαμαι παρα πολυ παρολο που δεν εχω ενοχλησεις μονο κατι πονακια στην κοιλια. σου ειπαν ποσο καιρο θα μεινεις ξαπλα;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!:P

Την παρασκευή έκανα και γω αυχενική (2,1 mm) και όπως μου είπε ο γιατρός είναι πολύ καλή!! Το μωράκι είναι μια χαρά και μεγαλώνει ταχύτατα! Έφτασε τα 7,8 εκατοστά (υπερηχογραφικά βγαίνει 6 μέρες μεγαλύτερο:mrgreen:). Περιμένω το PAPP A την Τρίτη και ελπίζω να είναι κι αυτό μια χαρά! Το φύλο δεν το είδαμε.. Το ζουζούνι μου είχε σταυρωμένα τα ποδαράκια του και δε μας αποκαλύπτονταν!!:mrgreen: Μετά από μερικά χτυπηματάκια μετακινήθηκε αλλά μπήκε μπροστά ο λώρος και πάλι τζίφος. Είχαμε και το μπαμπά μας να αγωνιά μήπως και το ενοχλήσουμε από τα ταρακουνήματα οπότε εγκαταλείψαμε την προσπάθεια:rolleyes:. Υπομονή άλλες 3 εβδομάδες και ελπίζω να το μάθουμε!!:rolleyes:

Τα υπόλοιπα νέα μου είναι ότι περιμένουμε τα αποτελέσματα από την κυστική ίνωση που έκανε ο άντρας μου μιας και γω βρέθηκα φορέας της νόσου, ενώ σε δύο μήνες θα κάνω οπωσδήποτε άμνιο καθώς πρέπει να σιγουρευτούμε ότι τα θετικά αντισώματα του μεγαλοκυταρροϊού (CMV) που έχω από την πρώτη εγκυμοσύνη τον περασμένο Ιούλιο, αφορούν παλιά λοίμωξη και δεν έχουν καμία επίπτωση στο μωρό..

IchNp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! :)

Μελάκι μου πολύ ενδιαφέρον το βιντεάκι που έβαλες παραπάνω..την απόφαση μου την πήρα..δημόσια τράπεζα! Χίλια ευχαριστώ!

Πατουσίτσα μου συγχαρητήρια κοριτσάκι για τα πολύ καλά αποτελέσματα του μωρού σου!!! Αυτά είναι υπέροχα νέα! Να είσαι αισιόδοξη και όλα καλά θα πάνε σίγουρα! Όσο για το φύλο γερά να είναι τα παιδάκια μας και δεν εχει σημασία τι είναι την επόμενη φορά λογικά θα δείτε!

Εγώ φλερτάρω έντονα με την ιδέα να κλείσω ραντεβού με τον γιατρό μου σήμερα ή την Τετάρτη αντί για Πέμπτη ετσι για να ηρεμήσω τελείως! θα σας ενημερώσω φυσικά! Φιλάκια πολλάαααααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημέρα κοριτσάκια!!! :D

χαίρομαι που σιγα σιγά μαθαίνουμε όλες ευχάριστα νέα για τα σποράκια μας!!

Αντε και στις υπόλοιπες που μένουν!! :D

Πήρα τη γιατρό μου τηλ και μου είπε ότι τα αποτελέσματα του papp a test είναι καλά, αλλά θα την πάρω το απόγευμα για περισσότερα γιατί είχε δουλειά...

Την αμνιο όμως μάλλον δεν τη γλιτώνω...

honey μου το βιντεακι δεν μπόρεσα να το δω ακόμα..και είναι ένα θέμα που με ενδιαφέρει πολυ! :roll:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Γειαααα.

Εδώ και γω, τρέχω πίσω από το σπόρο που ανακάλυψε τη μαγεία του μπουσουλήματος και έχει την εντύπωση ότι έγινε πλέον ανεξάρτητος άνθρωπος!:D Απαιτεί δε να φάει και να πιει μόνη της. Και τα θέλει όλα ΤΩΡΑ 70 πόντους άνθρωπος! Δε σας περιγράφω, σε κανα χρόνο από τώρα θα τα ζείτε και σεις!!

Και γω Παρασκευή πήγα γιατρό, χαλαρά ξαναπήγαινα και τώρα βέβαια....

Το βιντεάκι για τα βλαστοκύτταρα είναι το ντοκιμαντέρ του "Εξάντα" που έκανε αίσθηση. Πιστεύω για καθαρή ενημέρωση και μόνο αξίζει να το δείτε. Ακούγονται και οι 2 πλευρές και έχει πολύ ενδιαφέρον.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

γεια και απο μενα.

και εγω θα'θελα να παω στο γιατρο σημερα να δω το σπορακι μου. εχω αλλες 3 εβδομαδες μεχρι να ξαναπαω και δεν περνανε.

honey το βιντεακι πολυ καλο. και εγω σκεφτομουν αν το αποφασισω να τα δωρισω σε δημοσια τραπεζα γιατι για τις ιδιωτικες δεν ακουσα καλα πραγματα.

angelikig πως εισαι; τα καφε σταματησαν;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

γεια και απο μενα.

και εγω θα'θελα να παω στο γιατρο σημερα να δω το σπορακι μου. εχω αλλες 3 εβδομαδες μεχρι να ξαναπαω και δεν περνανε.

honey το βιντεακι πολυ καλο. και εγω σκεφτομουν αν το αποφασισω να τα δωρισω σε δημοσια τραπεζα γιατι για τις ιδιωτικες δεν ακουσα καλα πραγματα.

angelikig πως εισαι; τα καφε σταματησαν;

Γεια σου Λιτσάκι μου! Αχ σε καταλαβαίνω ..αυτές οι αγωνίες μας όλη την ώρα..!!

Τα καφέ μειώθηκαν αλλά ακόμα τα βλέπω γι'αυτό μ εχει πιάσει και θέλω να πάω στον γιατρό νωρίτερα..θα πάρω τηλ στις 2,30 που θα ανοίξει το ιατρείο και θα δουμε! Ευχήσου μου καλή τύχη..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γεια σου Λιτσάκι μου! Αχ σε καταλαβαίνω ..αυτές οι αγωνίες μας όλη την ώρα..!!

Τα καφέ μειώθηκαν αλλά ακόμα τα βλέπω γι'αυτό μ εχει πιάσει και θέλω να πάω στον γιατρό νωρίτερα..θα πάρω τηλ στις 2,30 που θα ανοίξει το ιατρείο και θα δουμε! Ευχήσου μου καλή τύχη..

Αγγελικούλα μου όλα μια χαρά θα πάνε! :D

5NEXp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τελικά το ραντεβού κλείστηκε για σήμερα στις 8,30! Τα καφέ σχεδόν σταμάτησαν κ εγώ εχω αγωνία να δώ τον μπεμπούλη μου και να είναι όλα καλά!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...