Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια !

Ενα μεγαλο καλως ορισατε και στις νεες της παρεας!

Αγγελικη, οντως τι εγινε?? περαστικα honey και flosummer.τι βλακεια ο βρωμοκαιρος με τις ιωσεις..:|

Χαθηκαμε και εμεις λιγο μιας και το προηγουμενο σαββατοκυριακο ειχαμε γαμοβαφτισια... Ιωνας it is!!(14-12-10....Βαλτε και εμας!!!)

Kαλα, το τι εγινε στη βαφτιση δεν περιγραφεται!

Ο παππας ηταν απαραδεκτος και μας μιλουσε εξ'αρχης με μεγαλη αναιδεια χωρις ιδιαιτερο λόγο.Στην αρχη δε δώσαμε σημασια.Οσο προχωρουσε όμως το μυστηριο μιλούσε ασχημα στη νονα και δεν ηθελε με τπτ να καταλαβει το ονομα.Τι Ιων λεγαμε,τι Ιωνας αυτος σταυροκοπιοταν και μας ελεγε Ιωαννης? Ιασωνας? Μεχρι που ενω βαφτιζε το μικρο τον κοπανησε στην κολυμπηθρα με το κεφαλι αποκαλώντας τον Ιασωνα!!!! Φυσικα σαν Μανα! πηγα να του το παρω απ'τα χερια και να φυγω αλλα παρενεβησαν οι δικοι μου και ισα ισα που τελειωσε το μυστηριο!! Να σας πω και το κορυφαιο? Ο βρωμο-παπας πηρ

100 Ε απτον μπαμπα μου (κρυφα γιατι εγω ωρυομουν)και αλλα 100 απο τον αντρα μου που ντραπηκε!!!:evil::evil: Αφησε που τον εγραψε στα χαρτια Ιωαννη και με υφος μου ειπε:Διορθωσε το αν μπορεις σωματος ,του κανουμε παντα τα εξης: Αρχιζει και πιανει πχ τα μαλλια του.Αμεσως του λεμε :ΑΑΑΑ τι ομορφα που ειναι τα μαλλια σου!!! Τα πιανουμε και λεμε μαλλια.αυτα ειναι τα μαλλια σ.Τελος τον ρωταμε :που ειναι τα μαλλια σ και μολις παει προς τα εκει λεμε ενα τεραστιο μπραβο!!Σ'εμας τουλαχιστον

Φιλακια πολλα σε ολες!!

Κουρκου δεν υπάρχει αυτο που ζήσατε ειλικρινά...μαλλον θα τον είχα αρπάξει απο τα ράσα δεν παιζει αλλιώς τι να πω....

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο μαλλιοτράβηγμα άλλο τίποτα

Είναι το πρώτο σπόρ που ξεκίνησε

Έχει μια απίστευτη τεχνική

αρκεί να ακουμπήσει το χέρι στα μαλλία και αμέσως οι τρίχες ξεριζώνονται

απορώ πως το κάνει...

αφού με ξεμαλλιασε για τα καλά τόσους μήνες πήγα και τα έκοψα κοντά

και ησύχασα!

τώρα δεν τραβάει πλεον μαλλιά μάλλον το ξεπέρασε ή δεν βρίσκει να πιάσει

αλλα θέλει να τα πιάνει για να νανουρίζεται και να χαλαρώνει

....

δηλαδή από τότε που αρχίσαμε να κόβουμε το θηλασμό ξεκίνησε μια νέα συνήθεια....όταν νυστάζει πιάνει με το χεράκι του τα μαλλιά του

και πολλές φορές τον παίρνει ο ύπνος με το χέρι στα μαλλία

αν δεν πιάνει τα δικά του και είμαι ξαπλωμένη δίπλα του ή τον έχω αγκαλιά πιάνει τα δικά μου...δεν τα τραβάει απλά τα κρατάει στη χούφτα του....ή τα χαΐδεύει

ελπίζω να του φύγει και να μην του μείνει αυτή η συνήθεια

είχε πολύ μαλλί και του το έκοψα

εκείνη τη περιόδο κόψαμε και το θηλασμό

στην αρχή νόμιζα ότι ψάχνει τα μαλλιά του

αλλά έχει περάσει ένας μήνας κι ακόμα το κάνει

και επείδη αναφέρατε και δάγκωματα

κι εμάς μας δαγκώνει και αν τον αφήσεις μπορεί να σου κόψει και κρέας

δαγκώνει με μανία και ευχαρίστηση

εγώ τον λέω μικρό βρυκόλακα

αλλα κι αυτό το σπόρ έχει αρχίσει να το ξεπερνά

7 μηνών είχε 4 δόντια πάνω και 3 κάτω (το ένα από τα κάτω είναι

διπλο δηλαδή πιάνει για 2 δόντια)

το έχει εξασκήσει πολύ το δάγκώμα

αγγελική κι εμένα μινιόν είναι 9300

κορμάρες τα αγόρια μας

εσένα είναι και ψηλός όμως

κι όσο γι αυτό με το μελάνιασμα έχω φίλη που ξέρω από το δημοτικό

και μόλις αρχίσει να κρυώνει μελανιάζει και τα χείλη της γίνονται μπλέ

είναι το δέρμα της κατά τα άλλα δεν έχει τίποτα

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Ωχ Αγγελική....λογικά αγχώθηκες....αλίμονο, τι θα κανες θα λεγες ντάξειιιιι μωρέ κααααλά θα ναι?? Ε δε νομίζω! Ολοι θα χα με πάει κ θα χαμε έρθει....

Οσο για την αλλαγή πλεύσης μου....ήταν δύσκολη απόφαση για μένα (που θα ληφθεί οριστικά το Δεκέμβρη που λήγει το 6μηνο)

την αγαπούσα τη δουλειά μου, θα μου λείψει η δουλειά, το περιβάλλον, οι συνάδελφοι

αλλά....δε γίνεται....τα βάζω στη ζυγαριά κ δε βγαίνουν αλλιώς

Απραγη να κάτσω μόνο(!!!είμαι τρελή το ξέρω!!!!) με παιδιά κ σπίτι δε μπορώ, οπότε είπα να κάνω το χόμπυ μου δουλειά και ό,τι γίνει

Και επειδή δε μαρέσουν οι προχειράτζες, τρέχω κ δε φτάνω τώρα, έχω βγάλει ρόδες που λένε, αλλά.....ετοιμάζω πράγματα....θα δείτε οσονουπω....το facebook, σιγά.....και οι πέτρες κάνουν μια σελιδα....

Από δόντια εμείς 2! Παλευουμε για 3ο!

Αλλά είμαστε τσουπωτες, 10500, πόντους δε ξέρω, καιρό πριν ήταν 75, τώρα δε καθόταν το σκατό.

Φοράνε σχεδόν τα ίδια ρούχα τα κορίτσια μου καλέ, η Ζωή είναι 12 κιλά και 84-85 πόντους το πολύ!

Τι διαφορετικά παιδιά εχω....

Σε όλα τους....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αγγελικουλα αυτο που μετραει ειναι οτι ειναι καλα το παιδακι σου τιποτα αλλο. Οπως ειπε και η κλεο ολες το ιδιο θα καναμε!

Περιστερακι και εγω αδιοριστη μαθηματικος ειμαι. Και εγω συνταξη απο τον ΑΣΕΠ θα παρω δεν το συζηταω. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι τη δουλεια μου τη λατρευω. Δεν θα μπορουσα να κανω καμια αλλη δουλεια. Αληθεια το πιστευω. Ουτε και εχω καμια τρελη λαχταρα να μπω στο δημοσιο. Απλα θελω να εχω δουλεια. Απο οταν εκανα το πρωτο μου παιδακι μειωσα τις ωρες και με το δευτερο ακομα περισσοτερο. Αλλα τωρα εχω κατληξει λογω κρισης να εχω λιγες ωρες και ειμαι πολυ στεναχωρημενη! και οχι μονο για τα λεφτα αληθεια. Για την χαρα που μου δινει η δουλεια για το οτι βγαινω λιγο απο το σπιτι και γυρναω στη συνεχεαι στα παιδακια μου με αλλον αερα. Για τη χαρα που παιρνω οταν χτυπαει το τηελφωνο μου και ειναι παλιοι μαθητες μου που εχουν τελειωσει πριν απο 4 -5 χρονια και ακομα με θυμουνται και για αλλα πολλααααααααα.Κλαψ

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Γυρισαμε και απο την παιδιατρο. Καλυτερα πηγαινουν και οι δυο .Συνεχιζουμε μονο με μασκουλες μεχρι την αλλη εβδομαδα και ελπιζω να πανε ολα καλα....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Αγγελικουλα αυτο που μετραει ειναι οτι ειναι καλα το παιδακι σου τιποτα αλλο. Οπως ειπε και η κλεο ολες το ιδιο θα καναμε!

Περιστερακι και εγω αδιοριστη μαθηματικος ειμαι. Και εγω συνταξη απο τον ΑΣΕΠ θα παρω δεν το συζηταω. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι τη δουλεια μου τη λατρευω. Δεν θα μπορουσα να κανω καμια αλλη δουλεια. Αληθεια το πιστευω. Ουτε και εχω καμια τρελη λαχταρα να μπω στο δημοσιο. Απλα θελω να εχω δουλεια. Απο οταν εκανα το πρωτο μου παιδακι μειωσα τις ωρες και με το δευτερο ακομα περισσοτερο. Αλλα τωρα εχω κατληξει λογω κρισης να εχω λιγες ωρες και ειμαι πολυ στεναχωρημενη! και οχι μονο για τα λεφτα αληθεια. Για την χαρα που μου δινει η δουλεια για το οτι βγαινω λιγο απο το σπιτι και γυρναω στη συνεχεαι στα παιδακια μου με αλλον αερα. Για τη χαρα που παιρνω οταν χτυπαει το τηελφωνο μου και ειναι παλιοι μαθητες μου που εχουν τελειωσει πριν απο 4 -5 χρονια και ακομα με θυμουνται και για αλλα πολλααααααααα.Κλαψ

Ακριβώς το ίδιο!

Φιλόλογος είμαι και αγαπώ κι εγώ τρελά την δουλειά μου.Αλλά το σύμπαν έχει άλλα σχέδια...

Τουλάχιστον έχουμε τη χαρά να μεγαλώνουμε τα παιδάκια μας...

Αλλά αυτή η γκαντεμιά με την δουλειά με κάνει να εγκαταλείπω την ιδέα για δεύτερο μωράκι.

Χώρια που τρέμω στην ιδέα μήπως μια μέρα δεν μπορέσω να προσφέρω κάτι στο μωρό μου...

αααααα λογοδοιάροια όταν λείπω?????!!!!!!!! εεεεε???

Αγγελικούλα όλα καλά, ευτυχώς, και ποτέ πάλι να μην ξανατύχει.

Flo περαστικούλια σας, εμείς την μάσκα την έχουμε κάνει αξεσουάρ προσώπου, όλη την ώρα με μια μάσκα και ένα αερολίν γυρνάμε....

εμείς δόντια 2 και πάμε εντός του μήνα για το 3ο φαντάζομαι γιατί τρωγόμαστε. κιλά περίπου 8 και ύψος 73 αν θυμάμαι καλά...

και εμείς στη λίστα παρακαλώ....:-)

Αγγελική 27/10

είναι αργά και νύσταξα θα μπώ αυριο πρωί, ελατε καμία γιατί θα είμαι στο μαγαζί μόνη και θα με βαρέσει παραλογιά από την πολλή πελατεία που θα έχω.... χαχαχαχαχα

καληνύχτα!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλε μονο οταν κανω να μπω δυο μερες ξεστραβονομαι να διαβαζω!!!!!!!!! Αγγελικουλα μου τι περασες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευτυχως κοριτσακι μου ολα καλα!!!!!!!!! σιδερενιος του δωσεις δυο γλυκα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

honey εκανες την καλυτερη δουλεια και την κανεις εξαιρετικα..... φτου σου κοπελα μου....... θελω να σε ρωτησω περιπου τις τιμες που κυμαινονται και ποσο χρονο χρειαζεσαι ωστε να φτιαξεις ενα thavmataki ΥΠΕΡΟΧΟ ονομα!!!!!!!!!!!!!!!

αααααα να σας πω τα νεα μου απο τα επερχομενα γαμοβαπτισια....... το σοι του αντρα μου που δεν εχει βαλει ουτε μισο ευρω για το γεγονος θελει να καλεσουμε τον νονο της νονας του, τον πεθερο της πεθερας του.............. θα με τρελάνουνε και δεν θα ξερω τι θα λεω!!!!!!!!με τον παππα συγχιστηκα........... και πολυ καλα εκανες και το δηλωσες Ιωνα πανεμορφο ονομα............ που ειχε αντιρρηση δεν καταλαβα!!!!!!!!!!!!!!ας πουμε κατι ευχαριστο.....chrimai και η δικη μου τραβαεεεεεεεεεεεεεεεεεει μαλλια το λεω και ποναω..... δαγκωνει, βγαζει τα γυαλια του μπαμπα της μιλαμε οτι ειναι πολυ ζοηρη ρε κοριτσια...... λεει και λεξεις μπαμπου που σημαινει(μπραβο), γεια, μπαμπα, μαμα, παππου, γκιγκια( γιαγια),Τενια το ονομα γιας φιλης μου ααααα νεο(νερο), τατα(κακα), κεμα (κρεμα) εγω νομιζω οτι πλεον μιλαει............ η τουλαχιστον το προσπαθει τοσο που ακουγετε σαν να μιλαει!!!!

flosummer περαστικα!!!!!!!!!! εσυ εχεις και τα δυο μαζι και η αναρρωση δεν ειναι ευκολη ..... μεχρι να τελειωσει το ενα εχει ξανακολησει το αλλο!!!!!!!!!! αααααα και κατι αλλο αυτη την εβδομαδα μαλλον θα παρω το νυφικο το οποιο το κρατανε στο Ελ. Βενιζελος οι τελονιακοι με την απεργια του απο την προηγουμενη Παρασκευη.... θελουμε και εκτελονισμο και δεν το ηξερα......μιλαμε για ταριφα με τους δασμους και τους φορους 300 ευρω τα 100 η αμοιβη του τελωνιακου..... ευτυχως που δεν το ακριβοπληρωσα γιατι τωρα θα εκλαιγα....... υποτειθετε οτι το πηρα απο το εξωτερικο για πιο οικονομικα......... φιλακια φιλεναδες σας αφηνω!!!!!!!!!!!!!;)

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Πω πω πω χαμός!!!!!

Καλωσήρθατε νέες μανούλες(και με παιδάκια με πολλά δόντια σαν τη δικιά μου!!!!), περαστικά σε όλες τις αρρωστούλες, Κλεοπάτρα χρόνια πολλά καθυστερημένα ,Αγγελική άλλο κακό να μη σας βρει Παναγία μου, koykoybreli απίστευτο κι όμως αληθινό ε;;;;Δεν γίνονται αυτά!!!!Τι να πω...

Βρε κορίτσια μεγάλη πρόοδο τα παιδάκια σας!!!Μπράβο!!!Εμείς τα νορμάλ, μαμά-μπαμπά-γιαγιά, χορευουμε και "τραγουδάμε" (ααααεεεεααααα), σηκώνεται και περπατάει στηριζόμενη,σκαρφαλώνει και χοροπηδάει και γκρεμοτσακίζεται...τρελλαίνεται να σκαλίζει τσάντες και είναι μεγάλη πονήρω!!!

Τραβάει μαλλιά-γυαλιά,αλλά όχι τόσο όσο ΔΑΓΚΩΝΕΙ!!!!Εχω καθημερινά σημάδια παντού,μ'εχει κάνει να κλαίω μια φορά απαρηγόρητη,γιατί με έχει ρημάξει στο δάγκωμα!Κυρίως εμένα δαγκώνει,ευτυχώς δηλαδή,αν αρχίσει να δαγκώνει και παιδάκια δεν θα ξέρω που να κρυφτώ από τη ντροπή μου(Α!τώρα που είπα ντροπή,βάζει το δάχτυλο στη μύτη ρε κορίτσια,αίσχος:oops:!και δεν ξέρω γιατί !Να έβγαζε και τίποτα να γλιτώναμε και τον ορό κάθε μέρα,πάει στο καλό!!)και δεν καταλαβαίνω αν το κάνει από απόγνωση,γιατί εχει καιρό που μας τρώνε πίσω δόντια και φουσκώσαν οι κυνόδοντες,αλλά τίποτα στον ορίζοντα..

Γενικώς είναι πολύ ατίθασο νιάτο,μέχρι και για να κόψουμε τα νύχια μάχη γίνεται!!Και Μάρθα Βούρτση επίσης,αλλά ευτυχώς τα ξεπερνάει γρήγορα!

Αυτάάά....Α,κι έχω αρχίσει να απελπίζομαι εκ νέου με τον ύπνο...Δεν πεινάει,το έχω σιγουρέψει,αφού θηλάζει ελάχιστα,μετά πιπιλίζει για λίγο και ξανακοιμάται..Υπομονή λέω μέχρι να κάνουμε κανένα διάλειμμα από τα δόντια ή να σταματήσουμε το θηλασμό..Αλλά και πάλι ποιος λέει ότι δεν θα ξυπνάει;;;;;:?

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Διαφημίσεις

αααααα και κατι αλλο αυτη την εβδομαδα μαλλον θα παρω το νυφικο το οποιο το κρατανε στο Ελ. Βενιζελος οι τελονιακοι με την απεργια του απο την προηγουμενη Παρασκευη.... /QUOTE]

Margioula καλώς να το δεχτείς!!!!

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Γενέθλια!!!!

Ειρηνη 23 Νοεμβρίου

Λεωνίδας 29/Νοεμβρίου

Βασιλεία 4 Δεκεμβρίου

Κωνσταντίνος 4/Δεκεμβρίου

Δανάη 11/Δεκεμβρίου

Ίωνας 14/Δεκεμβρίου

Χάρης 17/Δεκεμβρίου

Προσεχώς Γεωργία 21/ Δεκεμβρίου

Φώτης 21/Δεκέμβρη

Παναγιώτης 23/ Δεκεμβριου

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Καλημερούδια!!!! καλέ βάλτε μας και εμάς.... 27/10 Αγγελική. προσπάθησα αλλά μου λέει οτι είναι πολ'υ μικρό το μηνυμα να προσθέσω 6 χαρακτήρες.!!!!! όταν λέω εγώ οτι είμαι άσχετη...!@#$%^&*

Μαργιούλα με το καλό!!! στην Ελλάδα του σήμερα δεν μπορείς να προγραμματίσεις τπτ πια με αυτά που γίνονται.... ασε!!!! υπομονή όμως όλα θα τελειώσουν.

εμένα κοριτσια μου η τσούγδω μου, δεν μιλάει ούτε λέξη, τα τα τα τα τα τα, μπα μπα μπα (δεν ξέρω αν εννοεί μπαμπά) και όλο δείχνει με το δαχτυλο ότι θέλει. και εδώ και 3 νύχτες το παιδί μου πεινάει..... πίνει γάλα 150-180 όσο έπινε συνήθως δλδ, και μετά από 3-4 ώρες κλάμα!!!!! μόνο αν της φτιάχνω γάλα (το οποίο το κατασπαράζει) ησυχάζει. και λέω η έρμη μάνα, δεν ξύπναγε μηνών και θα αρχίσουμε τώρα???!!!! (με έχει καλομάθει βλέπετε). θα δείξει η πορεία, μπορεί να είναι παροδικό λόγω της γαστρεντερίτιδας που περασε και δεν έτρωγε καλά και τώρα προσπαθεί να αναπληρώσει. μαλλιά δεν τραβάει ακριβώς, της αρέσει να τα πιάνει. πετάει τα πάντα κάτω, τα πάντα όμως... σηκώνεται στην κούνια και στο πάρκο και γυρνάει γύρω-γύρω περπατώντας, αν της κρατάς τα χέρια τρέχει, και δειλά αφήνει το ένα χέρι και προχωράει. μάθαμε τα παλαμάκια (επιτέλους), το "ποιος τα φταίει", χαιρετάμε, κάνουμε μαααα με το χέρι, κάνουμε έλα. εχτές την τράβαγα με το κινητό μου που ξερένετε στα γέλια. δεν ξέρω πως να το ανεβάσω... θα έρθει ο κομπιουτεράς άντρας μου και θα το προσπαθήσω.

Περιστεράκι έισαι από πύργο αν διαβασα καλά. εκεί μένεις??? εγώ από Τρίπολη.

Chirmai καλως όρισες και από εμένα....

κορίτσια 30/10 θα κάνουμε πάρτυ για τα γενέθλιά μας μαμά και κόρη!!! όποια τραβάει η όρεξή της για βόλτα, έιστε ευπροσδεκτες. κυριακή πρωί θα έιναι 11,00 σε ένα παιδότοπο που το κλείσαμε για εμάς. και εννοείται χωρίς δώρο γιατί έχω μπουχτίσει από τα βαφτίσια και δεν χωράνε άλλα στο δωμάτιο της και στα συρτάρια της.

αυτά....

WeDjp2.png

0hUop3.png

παναγία μου το νυφικό στο αεροδρόμιο, θα χα πάθει εγκεφαλικό

σήμερα νομίζω είμαστε όλοι υγιείς, αρρωσταίνει ένας (η ζωή συνήθως απτο σταθμό), κολλάει η δανάη, μετά εγώ μετά ο μπαμπάς, κ μετά δώστου πάλι.

Τεσπά.....αντισώματα!

ξεράθηκαν τα μικρά μετά από ένα εξαντλητικό πρωινό, όλο βόλτα κ κακό, κ γω χαλαρώνωωωωω μετά από ένα εκατομμύριο δουλειές.

ζουνίτσα τι μαγαζί εχετε?

Μαργιούλα σαρέσει το thavmataki σαν όνομα ε? χαίρομαι γιατί είχα πολλές αμφιβολίες....βασικά όχι εγώ....όλοι οι άλλο....μου λεγαν δεν έχει σχέση με το αντικείμενο, αλλά εμένα μου χει καρφωθεί 2 χρόνια τώρα που το σκέφτομαι.....τα θαυματάκια μου λέω τα κορίτσια μου, απτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος τη Ζωή την έλεγα το θαυματάκι μου....οπότε αυτό ήταν κ το πρώτο κ τελευταίο όνομα που σκέφτηκα....εξάλλου όλα για αυτές τα κάνω....για ποιόν άλλο??

Γενέθλια!!!!

Αγγελική 27 Οκτωβρίου

Ειρηνη 23 Νοεμβρίου

Λεωνίδας 29 Νοεμβρίου

Βασιλεία 4 Δεκεμβρίου

Κωνσταντίνος 4 Δεκεμβρίου

Δανάη 11 Δεκεμβρίου

Ίωνας 14 Δεκεμβρίου

Χάρης 17 Δεκεμβρίου

Προσεχώς Γεωργία 21 Δεκεμβρίου

Φώτης 21 Δεκέμβρη

Παναγιώτης 23 Δεκεμβριου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...