Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μήπως κάνεις λάθος κωδικό αντιγραφή? το BBcode νομίζω είναι για κάνε προεπισκόπηση πρώτα να δεις! μετά αποθήκευση

ΕΦΡΙΞΑ με την βάφτιση και τον (*&&(&&)*_) παπά!

Δε φημίζομαι για τις καλές μου σχέσεις με τα σχετικά.....δε θα πω τίποτα....είναι και ευαίσθητο το θέμα.....τέλοσπάντων....κρατιέμαι και δεν το ανοίγω....άσε!

Για τα περι βάφτισης περιστεράκι.....επίσης δεν έχω κάτι να πω.....η δική μου άποψη απέχει μακράν από τα σχετικά, και γω έκανα αναγκαστικά -για να μη γινει κανάς χαμός άνευ λόγου- κανονικές βαφτίσεις και στα 2 μου κορίτσια, τόσο απλά όμως που πιο απλά δε γινόταν....τα βασικά και υποχρεωτικά με "ψάξιμο" 2 ημερών και τέλος....για τραπέζια ούτε λόγος.....έχουμε άλλες προτεραιότητες

το μόνο που έκανα εφόσον έπρεπε να πάρω προσκλητήρια κ μπομπο ήταν να τα πάρω από το Χαμόγελο του Παιδιού που τόσο έχει ανάγκη (και είναι κ οικονομικά κ όμορφα), και τουλάχιστον αυτά τα -κατά την άποψή μου πάντα- πεταμένα λεφτά, πήγαν σε καλό σκοπό. Το ίδιο και με τα δώρα, δε δεχτήκαμε δώρα, είχαμε σε όλους καρτελάκι που ζητούσαμε αντί για δώρο να γίνει δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού, και μαζεύτηκε ένα καλό ποσό κ τις 2 χρονιές.

Αυτά!

Φλο ευτυχώς τα κορίτσια είναι καλά, αν κ αύριο είναι καλά θε πω ότι τη σκαπούλαραν.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γενέθλια!!!!

Ειρηνη 23 Νοεμβρίου

Λεωνίδας 29/Νοεμβρίου

Κωνσταντίνος 4/Δεκεμβρίου

Δανάη 11/Δεκεμβρίου

Ίωνας 14/Δεκεμβρίου

Χάρης 17/Δεκεμβρίου

Προσεχώς Γεωργία 21/ Δεκεμβρίου

Φώτης 21/Δεκέμβρη

Παναγιώτης 23/ Δεκεμβριου

Κι εμείς δεν είμαστε πολύ των εθιμοτυπικών...Το βλέπω σαν μια όμορφη γιορτή

Πολύ ωραία μου ακούγονται όσα έκανες για την βάφτιση των παιδιών σου.

Εμένα το πρόβλημά μου εστιάζεται κυρίως στο μετά την βάφτιση...

Τελοσπάντων, κάποια λύση θα βρεθεί.

Ισως τα πράγματα είναι τόσο χάλια μέχρι τότε με τα της εθνικής μας οικονομίας, που θα το μιζεριάσουμε από μόνοι μας το θεματάκι στο τέλος.

Προτιμώ μεταξύ μας και λιτά, παρά να ξοδέψουμε χρήματα και μετά να μην έχουμε ούτε να φάμε, που λέει ο λόγος. Γιατί τα βλέπω πολύ απαισιόδοξα τα πράγματα.

Και για μένα η δουλειά μου όπως έχει εξελιχθεί είναι μια πονεμένη ιστορία, από τις χιλιάδες αντίστοιχες που κυκλοφορούν...

Κοίτα αν υπάρχουν λεφτά στην άκρη που δε θα λείψουν από κάπου αλλού μετά, οκ, κάνε αυτό που τραβάει η ψυχή σου

Προσωπικά ακόμα κ αν μου περίσσευαν δε θα τα δινα για κάτι τέτοιο, εξάλλου this is not my idea of fun που λένε

αλλά στη παρούσα φάση που μεθαύριο μπορεί τα ευρώ μας ναναι χαρτοπετσέτες, ξέρω γω μωρέ, έτσι όπως έχουμε γίνει.

οσο για δουλειές....άσε....κ γω τώρα αφήνω αναγκαστικά τη δουλειά μου γιατί δε με παίρνει με το μισθό να βάλω κ τα 2 παιδιά παιδικό! Δε φτάνουν! Και όταν δεν υπάρχει "δωρεάν"(που κ αυτό σχετικό είναι πάλι κατά τη γνώμη μου) βοήθεια (γιαγιά κλπ), οι αποφάσεις παίρνονται πιο εύκολα!!!

Οπότε.....βουρ για κάτι άλλο κ ο Θεός βοηθός! Τουλάχιστον να γουστάρω!:D

Το κακό στην όλη ιστορία είναι ότι δεν υπάρχουν και δουλειές..

Είμαι αδιόριστη καθηγήτρια, στο τέλος θα πάρω σύνταξη από ΑΣΕΠ για τις φορές που έχω πάρει μέρος στον διαγωνισμό.

Εχω δύο χρόνια να πάω ωρομίσθια, τα ιδιαίτερα λιγόστεψαν και όσα γίνονται δεν πληρώνονται...

Πας απλά και κάνεις μάθημα, για να μην πας για ψυχοθεραπεία...

Δεν θα με πείραζε να κάνω άλλη δουλειά.Το είχα κάνει άλλωστε παλιοτερα. Δεν υπάρχει όμως κάτι στον ορίζοντα.

Διαφημίσεις

χαχα ισως καλύτερα να πας για ψυχοθεραπεία, κάτι καλό θα πάρεις απο κει!

ξέρω έχω δικούς μου ανθρώπους καθηγητές, διορισμένους κ αδιόριστους, δράμα είναι το ξέρω.

Και γω είναι η 2η φορα στη ζωή μου που αλλάζω τελείως ρότα.

τη πρώτη αποδείχθηκε πολύ καλό βήμα.

για να δούμε και τώρα!

Ηρέμησα λίγο με τις δουλειές και σας γράφω τα νέα μας!!! Πριν απο 2 μέρες ο μικρουλης μου μελανιασε παντού στα καλα καθουμενα...πήρα τηλ τον γιατρό κ αφου με ρώτησε πως τον έχω ντυμένο κ αν έχω καλοριφέρ ( ήταν η μέρα που έκανε πολυ κρύο) μου είπε ότι πιθανόν να του ανεβεί πυρετός μιας κ ο μικρός συναχωθηκε απο μας που περάσαμε ίωση.. Την επόμενη μέρα τα ίδια..τον ξαναπηρα τηλ κνμου είπε να τον πάω να τον δει... Σ

Εκει λοιπόν μας είπε να παμε επειγόντως σε καρδιολόγο.. Ετσι κάναμε και παρόλο που ταλαιπωρηθηκαμε με όλες αυτές τις εξετάσεις δόξα τον Θεό πήγαν ολα καλα..φανταζεστε βέβαια τι πέρασα... Τελικα μου είπαν ότι επειδή έχει πολυ λευκό και διαφανο δερματακι φαίνεται κ το παραμικρό το οποίο όμως ξεγελαει..με λίγα λόγια πιθανόν να κρυωνε λίγο κ γι αυτο μελανιασε..

Κατα τα αλλα έχει ξεπεταχτει απίστευτα το μωρακι μου...πλέον κάνει βηματακια μόνο του αλλα ακόμα δεν έχει εμπιστοσύνη να περπατησει κανονικά. Κάποιες φορές που ξεχνιέται κανει 2 η 3 και μετα πάλι πιανετε απο κάπου οτΑν ερθει η ώρα του θα το κάνει!! Λέει μαμα, μπαμπά, γκιαγκια = γιαγιά , τατα, στέλνει φιλακια και λιωνωωωωωωωω χαχαχαχαχ !!! Απο ανάπτυξη μαλλον είμαστε μινιον αφου είναι 8.800 και 78,5 αλήθεια υπάρχει κανένα αντιστοιχο μωρακι στην παρέα μας;

Υπόσχομαι να μην ξαναχαθω έτσι!!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κλεο συγχαρητήρια για την νέα σου κατεύθυνση πραγματικα δεν συγκρίνεται η χαρα του να μεγαλώνεις εσυ τα παιδάκια σου!!! Στο λέω εγω που παραιτήθηκα για να μεγαλωσω τον μικρό μου!!! Δεν έχω πλέον τρελλα λουσα με τσαντες και ρούχα επώνυμα όμως είμαι τρισευτυχισμενη που κάθε μέρα βλέπω τον Λεωνίδα ευτυχισμένο δίπλα μου...έχει μια απόλυτη σιγουριά κ ευτυχία ξέρει ότι είμαι καινθα είμαι εκει!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Πω πω, λαχτάρα που πήρες κοπέλα μου!Γερό να είναι το παιδάκι σου!

Ο δικός μου είναι 78,5 εκατ. αλλά 9950 γρ.

Σήμερα συμπληρώνει τους 10 μήνες

Αστα περιστερακι μου νομίζω έβγαλα άσπρες τρίχες στα μαλλιά μου... Χαλαλι του ας είναι αυτός καλα κ εμένα δεν με νοιάζει!!! Άσχετο...σας ξεμαλλιαζουν εσάς τα νινακια σας;;; Εμένα απο αγάπη με αρπαει κ όποιον πάρει ο χάρος...τρίχα δεν μου έχει αφήσει χαχαχχααχχααχ

Εντάξει μας περνάτε ένα κιλακι και σας περνάμε περίπου ένα μήνα!!! Δεν πειράζει τι να κάνουμε θέλει να κρατάει σιλουέτα χαχαχαχχαχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Αστα περιστερακι μου νομίζω έβγαλα άσπρες τρίχες στα μαλλιά μου... Χαλαλι του ας είναι αυτός καλα κ εμένα δεν με νοιάζει!!! Άσχετο...σας ξεμαλλιαζουν εσάς τα νινακια σας;;; Εμένα απο αγάπη με αρπαει κ όποιον πάρει ο χάρος...τρίχα δεν μου έχει αφήσει χαχαχχααχχααχ

Εντάξει μας περνάτε ένα κιλακι και σας περνάμε περίπου ένα μήνα!!! Δεν πειράζει τι να κάνουμε θέλει να κρατάει σιλουέτα χαχαχαχχαχα

Μας έχει μαδήσει!

Μόνο ο παππούς του στενοχωριέται που δεν ζει τέτοια χαρά λόγω καράφλας!Χαχα

Επίσης με απίστευτη ταχύτητα αρπάζει τα γυαλιά μυωπίας και τα πετάει μακριά. Αναγκάζομαι να φοράω τους φακούς επαφής ή να βγάζω το γυαλί για προφύλαξη.

Αφού κυκλοφορώ σαν τον γκαβούλιακα καμιά φορά και μετά το συνηθίζω!

Πού ξέρεις...Με αυτό το παιδί, μπορεί να βρω και το φως μου!:evil:

Μας έχει μαδήσει!

Μόνο ο παππούς του στενοχωριέται που δεν ζει τέτοια χαρά λόγω καράφλας!Χαχα

Επίσης με απίστευτη ταχύτητα αρπάζει τα γυαλιά μυωπίας και τα πετάει μακριά. Αναγκάζομαι να φοράω τους φακούς επαφής ή να βγάζω το γυαλί για προφύλαξη.

Αφού κυκλοφορώ σαν τον γκαβούλιακα καμιά φορά και μετά το συνηθίζω!

Πού ξέρεις...Με αυτό το παιδί, μπορεί να βρω και το φως μου!:evil:

Χαχαχαχαχαχ ελιωσααααααααααα με την περιγραφή σου κοριτσάκι :D

Ααα αυτο δε με τα γυαλιά το κάνει κ μένα..έχουμε να πληρώσουμε κόσμο ουυυυυυυ όχι κ λίγο...και το θέμα είναι πως;;; Μου φαίνεται θα πουλήσουμε τ κορμί μας και αλίμονο δεν θα πιάνει κ τπτ μετα την γέννα χαχαχχαχαχαχ αχ

Μωρε και το φως σου θα βρεις κ αλλα πολλα θα κανεις..αχ αγάπη είναι αυτη όχι αστεία.... Ευτυχώς που μου λες κ ΕΣΥ αυτα γιατί σκεφτόμουν ότι μεθαύριο θα γνωρίσει κανένα κοριτσάκι και θα της τραβάει τα μαλλιά σαν τον νεαντερνταλ χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχααχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Τωρα σε οτι αφορα τα δικα μας η λαρυγγιτιδα του Μαριουλη μαλλον παει καλυτερα αν και ακομα ξυπναμε με εντονο βηχα μεσα στη νυχτα και κλαιμε!

Ο χαρουλης ομως απο χτες ξεκινησε και αυτος εντονο γηχα με φλεματα που προφανως δεν μπορει να βγαλει και εχει ακομα πυρετο(5ο 24ωρο). Οποτε η παιδιατρος μου ζητησε να τους ξαναπαω σημερα ειδικα τον μικρο και ειδωμεν......

Εχω μια ανησυχια ομολογω αλλα ενταξει πιστευω να αποφυγουμε πιο σοβαρες καταστασεις!

Αυτα

Σας φιλω για τωρα

Περαστικά στον Μαριουλη αχου το μωρε ταλαιπωρία....και ο Χαρουλης εύχομαι να μην είναι τίποτα κοριτσάκι...σε καταλαβαίνω όσο...εδω εγω ένα έχω και με τις αρρώστιες τρεμω φαντασου ΕΣΥ με δυο....

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...