Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλινες και μπεμπακια!!! Χάθηκα έχετε δίκιο απαράδεκτη είμαι... Να καλωσορίσω ιδιαιτέρως τις καινούργιες μανουλες και εύχομαι απο δω και πέρα να είμαστε μια Παρεουλα ενωμένη όπως τότε που είχαμε τα σπορακια μας στην κοιλιτσα και που ξέρετε μπορεί να ζήσουμε κ πάλι ανεπανάληπτες στιγμές!!!!

Σχετικά με την λίστα θα κάνω μια προσπάθεια να την βρω και θα επανέλθω αύριο!! :)

Τα νέα μας είναι καλα αν και με κοψωχολιασε ο Λεωνιδακος αυτές τις μέρες... Τρεχαμε στο Ιάσω για καρδιογραφημα,triplex καρωτιδας κτλ...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια !

Ενα μεγαλο καλως ορισατε και στις νεες της παρεας!

Αγγελικη, οντως τι εγινε?? περαστικα honey και flosummer.τι βλακεια ο βρωμοκαιρος με τις ιωσεις..:|

Χαθηκαμε και εμεις λιγο μιας και το προηγουμενο σαββατοκυριακο ειχαμε γαμοβαφτισια... Ιωνας it is!!(14-12-10....Βαλτε και εμας!!!)

Kαλα, το τι εγινε στη βαφτιση δεν περιγραφεται!

Ο παππας ηταν απαραδεκτος και μας μιλουσε εξ'αρχης με μεγαλη αναιδεια χωρις ιδιαιτερο λόγο.Στην αρχη δε δώσαμε σημασια.Οσο προχωρουσε όμως το μυστηριο μιλούσε ασχημα στη νονα και δεν ηθελε με τπτ να καταλαβει το ονομα.Τι Ιων λεγαμε,τι Ιωνας αυτος σταυροκοπιοταν και μας ελεγε Ιωαννης? Ιασωνας? Μεχρι που ενω βαφτιζε το μικρο τον κοπανησε στην κολυμπηθρα με το κεφαλι αποκαλώντας τον Ιασωνα!!!! Φυσικα σαν Μανα! πηγα να του το παρω απ'τα χερια και να φυγω αλλα παρενεβησαν οι δικοι μου και ισα ισα που τελειωσε το μυστηριο!! Να σας πω και το κορυφαιο? Ο βρωμο-παπας πηρε και 100 Ε απτον μπαμπα μου (κρυφα γιατι εγω ωρυομουν)και αλλα 100 απο τον αντρα μου που ντραπηκε!!!:evil::evil: Αφησε που τον εγραψε στα χαρτια Ιωαννη και με υφος μου ειπε:Διορθωσε το αν μπορεις τωρα!!Ευτυχως ειχα κολλητη φιλη στο Ληξιαρχειο και το κανονισε αλλιως θα τον βγαζαμε Γιαννακη απο θελημα ....παπα!!! JESUS.....

Anyway,τα λεω και ξανασυγχυζομαι.Κατα τ'αλλα αρρωστησαμε και εμεις με μυξες, λιγο πυρετο και απιστευτη γκρινια!

ΑΑ!!Ειπε μπαμπα!Επιτελους!!

Οσο για καποια που με ειχε ρωτησει πως μαθαινει και βρισκει τα μερη του σωματος ,του κανουμε παντα τα εξης: Αρχιζει και πιανει πχ τα μαλλια του.Αμεσως του λεμε :ΑΑΑΑ τι ομορφα που ειναι τα μαλλια σου!!! Τα πιανουμε και λεμε μαλλια.αυτα ειναι τα μαλλια σ.Τελος τον ρωταμε :που ειναι τα μαλλια σ και μολις παει προς τα εκει λεμε ενα τεραστιο μπραβο!!Σ'εμας τουλαχιστον μεχρι τωρα λειτουργησε. Εχει πολυ πλακα που ξερει για τη γλωσσα του και οταν τον ρωταμε τη βγαζει ολη εξω και την ξυνει με το δαχτυλακι του LOL

Ωχ παλι πολλα εγραψα!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!

aigAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Χρειάζομαι τα φώτα σας...

Οπως έχω καταλάβει οι περισσότερες έχετε βαφτίσει τα ζουζουνάκια σας. Εμείς όχι ακόμα...Εξαρχής είχαμε αποφασίσει να γίνει η βάφτιση την άνοιξη του 2012.

Εχω φανταστεί πολλές φορές αυτή την στιγμή. Εχω σερφάρει ατέλειωτες ώρες σε ιστοσελίδες με υλικά για μπομπονιέρες και προσκλητήρια, για να παίρνω ιδέες.Κάποια στιγμή μου καρφώθηκε και η ιδέα να τα φτιάξω μόνη μου. Οχι γιατί θα μου χρειαστούν πολλά και είναι μια λύση οικονομική, αλλά γιατί έχω τον χρόνο και τρελή διάθεση γι΄αυτό.

Το θέμα είναι ότι οι τελευταίοι μήνες με τις οικονομικές εξελίξεις μου έχουν ρίξει τελείως την ψυχολογία και αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα πράγματα μέχρι την άνοιξη και αν θα είμαστε σε θέση να κάνουμε την βάφτιση όπως θέλουμε.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχουμε έτσι κι αλλιώς σκοπό να καλέσουμε πολύ κόσμο, μιας και είμαστε της άποψης "λίγοι και καλοί", πράγμα που συνέβη και στον γάμο μας.

Θέλουμε να καλέσουμε λίγους συγγενείς, τους πιο στενούς όχι βάσει βαθμού συγγένειας, αλλά σχέσεων και φίλους. Αναζητώ μια λύση που να είναι οικονομική σε ό,τι αφορά μια μικρή δεξίωση μετά. Δεν θέλω να δώσω απλά μια μπομπονιέρα κι ένα γλυκάκι και...αντίο σας!Δεν θέλω να τσιγκουνευτώ για το παιδάκι μου. Σκέφτομαι όμως ότι αν ξοδέψουμε ένα Α σεβαστό ποσό, μετά μπορεί να μας λείψει, μιας και δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Λυπάμαι πολύ που μας έχουν βάλει οι διοικούντες σε τέτοιες σκέψεις.Ξέρω ότι πολλοί δεν έχουν να γεμίσουν το τσουκάλι τους κι εγώ σκέφτομαι βαφτίσεις! Εχω πρόβλημα πολυτελείας! Αλλά δεν θέλω να αδικήσω αυτή τη στιγμή για το μωράκι μου...

Εχετε να μου προτείνετε κάτι;

καλημέρα σε όλες! ευχαριστούμε για το καλοσώρισμα!

Koykoybreli έχω φρίξει με τον παπά που σας έτυχε...μου είχε τύχει κι εμένα ένας τέτοιος όταν έγινα νονά αλλά τον δικό σας δεν τον φτάνει...

διάβαζα την ιστορία σας και γέλαγα από τα νέυρα μου...

επίσης το καλοκαίρι είχα πάει σε βάφτιση του γλύστρισε του παπά το μωρό από τα χέρια και χτύπησε στην κολυμπήθρα το κεφαλάκι του.

το καημένο ήταν απαρηγόρητο από το κλάμα και σε όλες τις φωτογραφίες

είναι με το σημάδι στο κούτελο....ενώ μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε ακουστεί το καημένο...

να σας ζήσει ο Ιωνάκος σας !!!(μου αρέσει και το όνομα του πολύ).

περιστεράκι μη νιώθεις τύψεις που εν καιρώ κρίσης σκέφτεσαι την οργάνωση της βάφτισης. Αυτό έλειπε κιόλας...να γίνουμε μίζεροι λόγω κρίσης...ίσα ίσα που όλος ο κόσμος κάτι τέτοια περιμένει για να ξεχαστεί

κι εμένα αυτό μου έλεγαν στη βάφτιση όλοι οι καλεσμένοι.

ευτυχώς που γίνεται και καμιά βάφτιση ή κανένας γάμος και συναντιόμαστε, χορεύουμε και γλεντάμε λίγο...

αφού δεν πολυβγαίνει ο κόσμος τώρα πια...και όλοι είναι χαμένοι στα

οικονόμικά τους προβλήματα...

να την κάνετε την βάφτιση και να το γιορτάσετε γιατί για κάτι τέτοια ζούμε...(αυτή είναι η άποψη μου)

εμείς την κάναμε στο χωριό και μας ήρθε πιο οικονομικά από εδώ...

μόνο τον στολισμό έκανα εγώ γιατί με το μωρό δεν είχα χρόνο για

να ετοιμάσω τίποτα άλλο....τα πήρα όλα έτοιμα

οπότε δεν έχω να σου δώσω οικονομικές συμβουλές βάφτισης

μια συμβουλή είναι να μην τα αφήσεις όλα τελευταία στιγμή γιατί

δεν προλαβαίνεις (έτσι την πάτησα εγώ)

αλλά όλοι μου οι γνωστοί έχουν κάνει τραπέζι βάφτισης σε ταβέρνα και είναι πιο οικονομικά...όσο θα τους έβγαινε σπίτι περίπου από ότι μου είπαν

εγώ ήδη άρχισα να σκέφτομαι την οργάνωση του 1ου πάρτυ γενεθλίων

του...θα κάνουμε το "πιπίλα παρτυ"

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Γενέθλια!!!!

Ειρηνη 23 Νοεμβρίου

Λεωνίδας 29/Νοεμβρίου

Κωνσταντίνος 4/Δεκεμβρίου

Δανάη 11/Δεκεμβρίου

Ίωνας 14/Δεκεμβρίου

Προσεχώς Γεωργία 21/ Δεκεμβρίου

Παναγιώτης 23/ Δεκεμβριου

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Γεια σου chrimai!Σε ευχαριστώ που απάντησες στο θέμα μου!Μα μέσα στο μυαλό μου είσαι; Κι εγώ είμαι της άποψης πως για κάτι τέτοια ζούμε και πρέπει να τα γιορτάζουμε.

Το κακό είναι στην περίπτωσή μας ότι μένουμε σε επαρχία, όπου μας ξέρει κόσμος, που κουβεντιάζει πολύ κτλ κτλ

Τι εννοώ με αυτό;

Οτι θα μπορούσα να κάνω την βάφτιση με τα άτομα που θέλω και να γλεντήσουμε κι όλα καλά και μετά να πώ: "Βαφτίσαμε και το μωράκι μας και το κάναμε μεταξύ μας"

Εδώ κουτουλάει ο ένας πάνω στον άλλο καθημερινά. Σκέφτομαι τις παρεξηγήσεις, αν καλέσω κάποιους φίλους και κάποιους λιγότερο στενούς τους αφήσω απέξω.

Θα μαθευτεί ποιος ήταν, πού, πώς και τα σχετικά.

Με προβληματίζει κι αυτό πολύ.

Δεν θέλω να καλέσω κάποιους μόνο στο μυστήριο και όχι στο τραπέζι. Δεν είναι γάμος, που καλείς περισσότερο κόσμο και κάποιους μόνο στην εκκλησία.

Επίσης δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές στο θέμα της εστίασης. Δηλαδή ενώ υπάρχουν μαγαζιά, έχουν ψηλά την ταρίφα τους και σε ποιότητα υστερούν. Κι εγώ σε καμιά περίπτωση δεν θέλω τις γυφτιές εκείνη τη μέρα. Στο Ιντερνετ έχω δει ότι υπάρχουν καλές επιλογές στην Αθήνα, ακόμα και με 20-25ευρώ το άτομο. Εδώ αν θες ποιότητα στοιχίζει ο κούκος αηδόνι. Κι όταν λέω ποιότητα εννοώ να φας σε τραπεζομάντηλο κι όχι σε πλαστικό, να πιεις κρασί της προκοπής χύμα μεν αλλά όχι κανένα ξιδιά, να φας κρέας που δεν είναι όλο κόκκαλα και ξύγκια κτλ κτλ Αχ, έχω πελαγώσει...

Ο άντρας μου έχει μια καλή ιδέα, αλλά φοβάμαι ότι θα στοιχίσει ακόμα περισσότερο! Να κλείσουμε το μαγαζί σαν χώρο και να πάμε όλα τα υλικά εμείς.

Εγώ λέω να κάνουμε catering έξω από την εκκλησία με finger food, αλλά διαφωνεί και μου λέει"Να μην ψήσουμε κανένα αρνί, να κάτσουμε να φάμε και να πιούμε σαν άνθρωποι;"Κι έχει δίκιο

καληπσερα σε ολες κοριτσακια και μπεμπακια

margioula περαστικα και αγυριστα να ειναι. Μπραβο σου που τελειωσες με τισ μπομπονιερες σας. παινουν τα χερακια σου απο οτι φαινεται!Με το καλο να τις μοιρασετε τωρα.....

κλεο ευτυχως που τη σκαπουλαρες ετσι γρηγορα και ευχομαι να μην κολησαν τα κοριτσακια σου!

chrimai καλωσορισες και εσυ και να σου ζησει και σενα το αγορακι σου!

Αγγελικη τι εγινε?Ολα καλα τωρα?

Περιστερακι αν σε παιρνει οικονομικα να κανεις οτι αισθανεσαι.

Εγω στο Μαριο εκανα catering εξω απο την εκκλησια με κανονικοτατο φαγητο και ηταν παρα πολυ οικονομικο. Στο Χαρουλη τωρα, παρα την κριση και εμεις, και για τους ιδιους λογους που περιγραφεις πηγαμε σε μαγαζι και περασαμε παρα πολυ ωραια. Η αληθεια ειναι οτι οντως εδω στην Αθηνα εχουμε πολλες επιλογες. Αληθεια εσυ που μενεις? Καταλαβαινω το προβλημα που υπαρχει με το κουτσομπολιο στην επαρχια αλλα εγω στη θεση σου θα καλουσα αυτους που ηθελα και μονο! Το ιδιο εκανα και στις δυο βαπτισεις μου και στον γαμο μου.....

koykoybreli να χαιρεστε το πολυ ομορφο ονοματακι σας! Οσο για τον παπα τι να σου πω.......Για αυτο δεν τα παω καλα και με αυτους και με τις εκκλησιες! Εγω και στις δυο βαπτισεις ειχα πιασει τους παπαδες και τους παρακαλεσα να μην βουτηξουν τελειως το παιδι και να ειναι προσεχτικοι! Δεν με νοιαζει αν πειραχτηκαν αλλα η αληθεια ειναι οτι και οι δυο ηταν πολυ καλοι. Βεβαια και οι δυο γιοι μου σπαραξαν στο κλαμα αλλα για αυτο ομολογουμενως δεν εφταιγαν οι παπαδες! Αλλα και αυτο με το ονομα ειναι απιστευτο!!!!!!!!Τι να πω......

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Γενέθλια!!!!

Ειρηνη 23 Νοεμβρίου

Λεωνίδας 29/Νοεμβρίου

Κωνσταντίνος 4/Δεκεμβρίου

Δανάη 11/Δεκεμβρίου

Ίωνας 14/Δεκεμβρίου

Χάρης 17/Δεκεμβρίου

Προσεχώς Γεωργία 21/ Δεκεμβρίου

Παναγιώτης 23/ Δεκεμβριου

Τωρα σε οτι αφορα τα δικα μας η λαρυγγιτιδα του Μαριουλη μαλλον παει καλυτερα αν και ακομα ξυπναμε με εντονο βηχα μεσα στη νυχτα και κλαιμε!

Ο χαρουλης ομως απο χτες ξεκινησε και αυτος εντονο γηχα με φλεματα που προφανως δεν μπορει να βγαλει και εχει ακομα πυρετο(5ο 24ωρο). Οποτε η παιδιατρος μου ζητησε να τους ξαναπαω σημερα ειδικα τον μικρο και ειδωμεν......

Εχω μια ανησυχια ομολογω αλλα ενταξει πιστευω να αποφυγουμε πιο σοβαρες καταστασεις!

Αυτα

Σας φιλω για τωρα

Πύργο μένω...Βρε κορίτσια, μη νομίσετε ότι είναι εντελώς γκάου οι μαγαζάτορες εδώ. Απλά είναι περιορισμένες οι επιλογές, πιθανόν να συνεννοούνται για την ταρίφα. Και σου λέει πού θα πάς; Σε μένα θα καταλήξεις!Εχω πάει σε βάφτιση σε καλύτερες εποχές, με 20 ευρώ το άτομο, καλό το φαγητό, αλλά φάγαμε σε χάρτινο τραπεζομάντηλο. Τη φίλη μου πήγε να την βρει εγκεφαλικό, γιατί δεν το περίμενε!Δεν της το είχαν διευκρινήσει και θεωρούσε αυτονόητο ότι θα φάμε με τραπεζομάντηλο κανονικό.

Να πιάσουμε τον παπά και να του κάνουμε εξήγηση το έχουμε σκεφτεί κι εμείς...

Τωρα σε οτι αφορα τα δικα μας η λαρυγγιτιδα του Μαριουλη μαλλον παει καλυτερα αν και ακομα ξυπναμε με εντονο βηχα μεσα στη νυχτα και κλαιμε!

Ο χαρουλης ομως απο χτες ξεκινησε και αυτος εντονο γηχα με φλεματα που προφανως δεν μπορει να βγαλει και εχει ακομα πυρετο(5ο 24ωρο). Οποτε η παιδιατρος μου ζητησε να τους ξαναπαω σημερα ειδικα τον μικρο και ειδωμεν......

Εχω μια ανησυχια ομολογω αλλα ενταξει πιστευω να αποφυγουμε πιο σοβαρες καταστασεις!

Αυτα

Σας φιλω για τωρα

Περαστικά στα αγοράκια σου.

Ο δικός μου δεν έχει αρρωστήσει ποτέ και τρέμω πώς θα το αντιμετωπίσω, όταν τύχει.

Θαυμάζω τις μανούλες γι' αυτό, γιατί το θεωρώ ακατόρθωτο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...