Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν έχουμε μιλήσει.... ξέρεις πως είναι νέα μαμά, χαμένη στο σπίτι....!!!!! ρε μελάκι τι ναπω???? περαστικά!!!!!! εγώ μετά από 2 μέρες αηδίας είμαι μια χαρά. οπότε υπομονή και αύριο!!!!! φιλάκια!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σε ολες

περιστερακι οπως ειπε και η zounitsa δεν πειραζει καλλιο αργα παρα ποτε. Εχουμε πολυ μελλον με τα παιδια και πολλα να λεμε...........Τωρα αν πατε και για το δευτερο οι πρωτομανουλες καλα θα κανετε τα εχουμε ξαναπει!!!!!!!!

κλεο περαστικα σου υπομονη και κουραγιο και ευχομαι οι μικρες να το περασουν πολυ πολυ ευκολα. Και χρονια σου πολλα νομιζω οτι πρεπει να γιορταζεις σημερα ε ε? Να εισαι καλα οτι επιθυμεις να χαιρεσαι τα κοριτσια σου και καλες δουλειεσ σου ευχομαι...

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Τωρα οσον αφορα τα δικα μας πηγαμε εχτες παιδιατρο για τα παιδια γιατι η κατασταση δεν βελτιωνοταν. Ιωση αμυγδαλιτιδας και οι δου μονο που στο μαριουλη το γυρισε και σε λαρυγγιτιδα και ειμαστε πολυ δυσκολα. Τον παινουν κρισεις βηχα μεσα στη νυχτα και τον βγαζουμε και εξω στο κρυο εκεινη την ωρα. Γενικα την παλευουμε και με υγραντηρα για να αποφυγουμε κλασικα soldesanil. Ειδωμεν.....

Ο χαρουλης σημερα τριτο 24ωρο και ηταν απυρετος αφου βεβαια εχτες μασ χτυπαγε ολη την ημερα 39αρια. Τρεμει η ψυχη μου μην μασ βγαλει καμια λαρυγγιτιδα και αυτος......

Ειμαστε γενικα υπ ατμον. Αυτα

Καληνυχτα και ευχομαι σε ολους ενα ησυχο βραδυ

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

flosummer περαστικούλια και στα 2 παιδάκια σου!!!! έχουμε περάσει και εμείς λαρυγγοβροχίτιδα και κόβαμε βόλτες στα μπαλκόνια νυχτιάτικα. υπομονή!!!!! φανταζόμαι τώρα που πάτε προς 4 εικοσιτετραωρο θα ηρεμήσετε όλοι. υπομονή!!!! και είμαστε στην αρχή του χειμώνα (τρόπος τουυ λέγειν μ'αυτά που κάνει) δεν θέλω να σκεφτώ τι μας περιμένει...!!!! καλό σας βράδυ και ευχομαι να είναι ήσυχο για όλους!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα σε όλες!

Καλώς το και το περιστεράκι. Να χαίρεσαι το μωράκι σου!Η γλυκούλα μπεμπούλα της Μαργιούλας είναι γεννημένη την ίδια μέρα με το παιδάκι σου.

Τα δικά μας νέα είναι ότι πλέον κάνουμε και παλαμάκια.Δεν έχουν πολύ πλάκα τα μικρούλια μας;

Φιλάκια

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Να είναι γερά και ευτυχισμένα τα παιδάκια σας!

Zounitsa, απόρησα όταν είπες ότι σε 8 ημέρες κλείνει χρόνο το μωράκι σου και έψαξα στις αντίστοιχες ημερομηνίες.

Τέλος καλό, όλα καλά!Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να θυμάσαι ακόμα και τις δύσκολες ημέρες με χαρά, απλά και μόνο γιατί το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

Ναι όντως είχα τη γιορτή μου χθες, ευχαριστω Φλο, και τη πέρασα θεσπέσια....στη τουαλέτα κ αγκαλιά με τη λεκάνη....δράμα...

σήμερα αναστήθηκα αλλά είμαι ερείπιο...

Και ότι θα λεγα ότι εκτός απτην Αγγελική εξαφανίστηκε κ η Βελίσσα, έκανε μια σύντομη εμφάνιση.

Η Γαρούφ που είναι??? Ουουουου:D

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

χαίρετε...είμαι κι εγώ μανούλα Δεκεμβρίου του 2010, μόλις ανακάλυψα το καφέ σας και είπα να μπώ στη παρέα σας...

Ο μικρός μου γεννήθηκε στις 4/12 3100γρ. και 48εκ. Είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη εκτός από το διαβήτη κύησης που παρουσιάστηκε στον 7ο και με ταλαιπώρησε πολύ, κυρίως ψυχολογικά. Τελος πάντων τον ρύθμισα με διατροφή και άσκηση και κατάφερα να γεννήσω φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο (στο Έλενα) στις 38+4......

είναι πολύ ωραίο να μιλάς με μαμάδες που έχουν μωρά ίδιας ηλικίας γιατί

πάνω κάτω περνούν τις ίδιες χαρές και αγωνίες.

το αγοράκι μου είναι μινιόν σε σχέση με τις δικές σας μετρήσεις

είναι 74εκ και 9300γρ. Θηλάσαμε μέχρι 9 1/2 μηνών. Από τον 5ο μήνα

που πήγα στη δουλειά αντλούσα το γάλατακι του.

τρώει όλο του φαγητό και λέει συνέχεια μαμα μαμα

δεν περπατάει ακόμα αλλά έχει τρείς μήνες που πιάνεται από τα επίπλα

και κάνει βήματα. Προτιμά να μπουσουλάει, για την ακρίβεια τρέχει μπουσουλώντας....τα παιχνίδια του προτιμά να τα πετάει με δύναμη

στο πάτωμα ή να τα βάζει στο στόμα του με μανία (ότι βρεί το τρώει),

έχει 7 δοντια από τον 7ο μήνα και εκτοτε δεν έχει βγάλει άλλο...

είναι δύσκολος στον υπνο, κοιμάται λίγο και ξυπνάει με το παραμικρό

εννοείται ότι κοιμάται μόνο με τη μαμά του...

για να του αλλάξω πάνα και να τον ντύσω τον κυνηγάω...

τον βαφτίσαμε το Σεπτέμβριο και τον φωνάζουμε Κωσταντίνο

αλλά εγώ τον λέω Κωστή...

αυτά τα νέα μας εν συντομία....

καλά να είναι τα παιδάκια μας

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Να σου ζήσει chrimai το αγοράκι σου.

Κι εγώ καινούρια είμαι στην παρέα!

Είχα κι εγώ πολύ καλή εγκυμοσύνη και ένιωθα τόσο όμορφα που αναπολώ αυτό το διάστημα με νοσταλγία.

Ακόμα δεν έχουμε βαφτίσει τον μικρό μας, λέμε για την άνοιξη.Θα τον πούμε Φώτη. Εχει θεριέψει και φοβάμαι ότι θα είναι επεισοδιακή η βάπτιση..

Εχει 8 δοντάκια, 4 πάνω και 4 κάτω και τώρα μάλλον βγάζει τραπεζίτη. Είναι ζωηρούλης!Αυτές τις μέρες ιδίως που ανοίγει συρτάρια και αρπάζει ό,τι βρει μπροστά του.

Του αρέσουν τα παιχνίδια και θέλει συνέχεια να ασχολούμαστε μαζί του. Του τραγουδάω συνέχεια, αν και κακοφωνίξ, και του διαβάζω παραμύθια. Κάποιες φορές μάλιστα καθηλώνεται!

Θα μπορούσα ώρες ατέλειωτες να μιλάω γι' αυτόν...Είναι ο έρωτάς μου!

πωπω! καινούργιες ! ωραία! Καλώσηρθατε κοπέλες.

Βάλτε κανένα τικεράκι και άβαταρ να ομορφύνει το λουκ σας!

Και γω θα μπορούσα να μιλάω για τα παιδιά μου με τις ώρες....αλίμονο!

Λίστα ε?

Χμ....

Η Αγγελική την έκανε κάποτε...

Καλό θα ταν, τώρα που ξεκιναμε κ γενέθλια.

Αντε βρες τη τη λίστα!

Αγγελική για κόπιασε!

Διαφημίσεις

για αβαταρ θα πας στον πίνακα ελεγχου πανω αριστερά στο μενού της σελίδας και θα κάνεις επεξεργασια avatar κ θα ανεβάσεις φωτό απτον υπολογιστή σου ή κάποιο αβατάρ από κάποιο σάιτ πχ

http://www.glitter-graphics.com/

για τα τικεράκια θα κάνεις κλικ πάνω σε κάποιο απτα δικά μας κ θα σε βγάλει στο σάιτ με τικεράκια

εκεί θα διαλέξεις ποιο θες κ θα το φτιάξεις

και στο τέλος θα κάνεις copy paste to BBcode στον πίνακα ελέγχου εκεί που λέει "επεξεργασία υπογραφής"

για αβαταρ θα πας στον πίνακα ελεγχου πανω αριστερά στο μενού της σελίδας και θα κάνεις επεξεργασια avatar κ θα ανεβάσεις φωτό απτον υπολογιστή σου ή κάποιο αβατάρ από κάποιο σάιτ πχ

http://www.glitter-graphics.com/

για τα τικεράκια θα κάνεις κλικ πάνω σε κάποιο απτα δικά μας κ θα σε βγάλει στο σάιτ με τικεράκια

εκεί θα διαλέξεις ποιο θες κ θα το φτιάξεις

και στο τέλος θα κάνεις copy paste to BBcode στον πίνακα ελέγχου εκεί που λέει "επεξεργασία υπογραφής"

Ευχαριστώ!Θα κάνω την προσπάθειά μου

Κοριτσακια μου γλυκα μολις τελειωσα και την τελευταια μπομπονιερα...... λιωσαμε στη δουλεια αλλα αξιζε τον κοπο!!!!!!!!!διαβασα πολυ γρηγορα τα νεα σας.... και εμεις αναρρωνουμε απο ιωση με πολυ πυρετο και πολυυυυυυυυυυ μιξα!!!! ευτυχως εκτος απο πολυυυυυυυυυυυυυυ ορο χρειαστηκε να παρουμε και λιγο ντεπον δεν πηραμε τιποτα αλλο!!!!!!!!!!!

peristeraki και εμεις εχουμε γεννηθει 21 Δεκεμβριου οπως λεει και το Βελισακι μας!!!!!!!!!!! chrmai καλως ηρθατε!!!! zounitsa μου περαστικα σας!!!!!!! 12 μηνων πωπω ποσο μεγαλωσαν τα μωρακια μας!!!!!!!!! ρε κοριτσακια σαν χθες ειναι που τα γεννησαμε!!!!!!!!!!!! φιλακια πολλα σε ολα τα μπεμπακια τι λετε να ξεκινησω τη λιστα με γενεθλια!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...