Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα και απο εμας

ελπιζω να ειστε καλα ολες και τα μπεμπακια σας.

Εμεις δυσκολο σ/κ περασαμε και προβλεπεται και δυσκολη εβδομαδα........

Παρασκευη απογευμα ξυπναει ο Μαριακος με 38.4 οποτε ξεκινησαμε με ντεπον. Και ενω ο πυρετος του μεγαλου καλα κρατει σημερα το απογευμα ξυπναει και ο μικρος με 38,7 και παμε να του δωσουμε ντεπον και δυο φορες το εκανε εμετο!Οποτε τον ξεκινησαμε υπιθετα ντεπον και να δουμε που θα μας βγαλει.......

Και μεσα σε ολα αυτα με το κολοκρυο αναψαμε και καλοριφερ απο τοσο νωρις και να δω πως θα βγαλουμε τον χειμωνα απο τωρα με τοσα εξοδα.

Σκατα.....

Μαρακι κουραγιο!!!!!!!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Φλο, και μεις με το κουτάλι ταχουμε φάει αυτά, εντάξει δεν ειναι τίποτα, αν δε κάνει επιπλοκές τύπου ωτίτιδες λαρυγγίτιδες βρογχίτιδες θα περάσει με λιγάκι αντιπυρετικό και οκ!

Περαστικά.

Φαντάζομαι γκρίνια που θα παίζει....απαπαπα.....το χειρότερό μου.

Εγώ θα μιλήσω με διαχειρίστρια σήμερα να ανάψουν τα καλοριφέρ, έχουμε ψοφήσει....ξύλα για τζάκι να πάρουμε πρέπει γιατί καλοριφέρ δε το βλέπω....αν πέρσι δίναμε 500 στα κοινόχρηστα, φέτος?

Ζουνίτσαααααα σου άρεσε η τουρτίτσα???

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

κορίτσια καλημέρα!!!!! κρύο κρύο κρύο..... και χιόνια στα βουνα!!!!!! και δεν έχω στρώσει ακόμα και δεν έχουνα ναάψει το καλοριφέρ ακόμα και δεν έχω αλλάξει την ντουλάπα του άντρα μου ακόμα...... ουφ κουράστηκα!!!!! χαχαχαχχαχα

εμείς περνάμε γαστραντερίτιδες όλοι!!!! όταν λέω όλοι εννοώ όλη η τρίπολη!!! η δικιά μου οικογένεια, τα πεθερικά μου, εμείς (σημερα εγώ, η Αγγελική την πέρασε) χαμός σας λέω!!! συναγερμός σε όλα τα σχολεία. αι σιχτίρι πια!!!! κατά τα υπόλοιπα καλά.

Μελάκι σούπερ η τούρτα!!!!! πάρα πολύ καλή!!!! σουπερένια!!!!!!!!! κορίτσια θα προσπαθήσω να την ανεβάσω αλλιώς θα την δείτε στο fb στη σελίδα της Κλεοπάτρας. φοβερή και ιδέα και πραγματάκια προς χρήση όλα και καλή τιμή!!!!!!!! ευχαριστώ!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

οχι οχι μη την ανεβάσεις βρεεεεε αφού σου πα αδικείται πολύ στη φωτό αυτή μωρέ με το φωτισμό αυτό, θα τη βάλω εγώ στο φέισ!

Χάνονται τα χρώματα πολύ.

χαίρομαι που σου άρεσε!

Μπρρρρρρ κρύο....άσχετο....

Γαστρεντερίτιδα είναι το χειρότερο γμτ από πλευράς ταλαιπωρίας, χάλια....ειδικά αν έχετε κ εμετούς....απαπαπα, περαστικά....

κοριτσάκι μου μια χαρά είναι!!! οκ ανεβάσετό εσύ. η μικρή έκανε μια μέρα όλο ρουκέτες, τώρα μόνο γουλιές. εγώ όλο ανακατωσούρες και ένα μπλιάχ στο στομάχι..... 7 βαθμούς στην Τρίπολη στις 11:30 το πρωί. και χιόνια γύρω γύρω.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

καλησπεραααααααα

καλωσηρθες περιστερακι και να χαιρεσαι το αγορακι σου!

zounitsa περαστικα και σε εσας.Υπομονη!!!

Κλεο οταν λες τα εχετε περασει εννοεις να σου αρρωσταινει και η Δαναη? Γιατι εγω απο την παρασκευη που αρρωστησε ο Μαριος καλα ημουνα αλλα με τον μικρο τρελαθηκα ρε γαμωτο. Ειναι πολυ μικρουλης για τετοια αλλα και τοσο καλο μωρο παραλληλα. Θα τον φαω!

Μας εχει βαρεσει και η κλεισουρα και δεν την παλευω μιλαμε. Εννοειται απειρη γκρινια και οπου μας βγαλει.......

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Φλο μάλλον δε θυμάσαι καλά.....η Δανάη πρωτοαρρώστησε 2 μηνών, μύξες-μπούκωμα-πυρετός.....και όλο το περασμένο χειμώνα-άνοιξη πρέπει να αρρώστησε κάπου 4 φορές αν θυμάμαι....

Ο,τι έφερνε μετά η Ζωή απτο σταθμό και τις φίλες της το τσίμπαγε αμέσως

Και πολλές φορές η Ζωή δε πάθαινε τίποτα, η Δανάη όμως πάντα κόλλαγε.

Μια φορά μόνο τη γλίτωσε.

Τώρα πάλι με μόνιμες μύξες είναι, ασορτί με τη Ζωή.

Και πριν λίγο καιρό μου κανε 1 μέρα λίγο πυρετο.

Ελα καλέ, σιγά, ο πυρετός τι είναι, τίποτα, θα περάσει. Εχω δει εγώ 39.9.....μια χαρά!

Προσωπικά τη γαστρεντερίτιδα τρέμω! Απαπαπα! Μακριά! Ταλαιπωρία!

Περιστέρι καλώς ήρθες, πες καλέ τιποτα παραπάνω!

Κορίτσια καλημέρα!!!! Κλεο όπως τα λες, μακριά από την γαστρεντερίτιδα..... υποφέρω από χτες το βράδυ, χωρ΄ς εμετούς, μια αηδία στο στομάχι και πόνο.... αυριο φαντάζομαι θα είμαι καλύτερα!!!

περιστέρι καλως ήρθες..... πες μας κι άλλα...

ποια θα αναλάβει να φτιάξει λίστα με τα όνόματα των παιδιών μας??? εγώ όχι γιατί θα τα κάνω μαντάρα... χαχαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας κορίτσια!

Θα σας πω για το μωράκι μου...Αφού έχουν τα μικρά μας πάνω κάτω την ίδια ηλικία θα έχουν και τα ίδια προβλήματα, αλλά και τις ίδιες χάρες!

Το περιστεράκι μου(αυτό είναι ένα από τα πολλά χαϊδευτικά που τον φωνάζω)είναι σχεδόν 10 μηνών. Σε πρόσφατη μέτρηση στον παιδίατρο ζύγιζε 9950 γρ. και είχε ύψος 78,5 εκατοστά.

Είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένο παιδάκι, αν και γεννήθηκε κοντά στο μέσο όρο, 3κιλά και 52 εκατ.

Εχει αρχίσει να λέει τα πρώτα του λογάκια εδώ και καιρό, συλλαβές δηλαδή μπα-μπα-μπα, μα-μα-μα, ντα-ντα-ντα, μαμ, ντε-ντε, ντα-ντα και κάτι άλλα εντελώς... κινέζικα και έχουμε ξετρελαθεί μαζί του.

Κάνει και βηματάκια όταν τον κρατάμε. Γενικά από πότε που έμαθε την...ορθοστασία, είμαστε όλοι στο ένα πόδι!

Με τον ύπνο έχουμε θέμα κάποιες φορές...Πού θα πάει, θα στρώσει!Αχ και με τα δοντάκια υποφέρουμε.

Υπάρχει παιδάκι που έχει γεννηθεί την ίδια ημέρα;21/12;

Θα τα πούμε σύντομα!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια σκάω από την στενοχώρια μου! Μα να διαβάζω σε όλη την εγκυμοσύνη το parents και να μην έχω πάρει χαμπάρι τα cafe!

Εχασα την ωραία παρεούλα σας τόσο καιρό! Διάβασα κάποια μηνύματα σε τυχαίες ημερομηνίες και συγκινήθηκα πολύ! Θυμήθηκα τα δικά μου...Εγκυμοσύνη,τοκετός,ξενύχτια,θηλασμός,κλείσιμο...

Κρίμα, κρίμα ,κρίμα...Ενα κλικ να είχα κάνει θα σας είχα βρει νωρίτερα!Αλλά ελπίζω να τα λέμε από τώρα και στο εξής...

Περιστεράκι μου ποτέ δεν είναι αργά..... άλλωστε θα ξεκινήσουμε να μιλάμε και για 2η εγκυμοσύνη κάποιες και ας είναι άσχετες με τον τίτλο του cafe. το παρεάκι εδώ είναι και θα μείνει...... ωραία περνούσαμε πάντως τότε... λύναμε η μία στην άλλη τις απορίες, καθυσηχάζαμε η μια την άλλη, μοιραστήκαμε εμπειρίες (δυνατές σαν την δικιά μου) αλλά και "ήσυχες" σαν τις υπόλοιπες κοπέλες, ωραία ήταν και όλα αυτά ένα χρόνο πριν...!!!!! βρε πως πέρασε ο καιρός!!!!! εμείς σε 8 μέρες χρονίζουμε!!!!!!!!!

Αγγελικούλα που είσαι?????

WeDjp2.png

0hUop3.png

Η γαστρεντερίτιδα μας χτύπησε τη πόρτα....δε μελέταγα να μου κάτσει το λοττο καλύτερα...τα παιδιά δείχνουν να τη πήραν πολύ χαλαρά, εγώ όμως έχω λιώσει, εμετό κ τουαλέτα όλη μέρα....δεν έχω σηκωθεί απτο

κρεβάτι....τώρα σα να συνέρχομαι, αλλά να σταθώ στα πόδια μου αδύνατο....

2ες εγκυμοσύνες ε? Μπράβο καλά θα κάνετε, και πολύ αργήσατε, χαχα, πιστέψτε με είναι καλά....πολύ καλά....τα ζόρια υπαρχουν αλλά τα καλά είναι τόσο πολλά....

Τα βιβλία του Γιωσαφάτ τα έχω όλα μα όλα, γενικά μαρέσει, αν κ είναι πολύ ψυχαναλυτικός, αλλά καλά τα λέει....πολύ καλά...στην εκπομπή "στα άκρα" τον έχει συχνά. Βάζω τον άντρα μου κ μορφώνεται.

Της άρεσε της κοπέλας η τούρτα ζουνίτσα??

Απαπα φεύγω δε μπορώ άλλο καθιστή, κ τα μικρά τσιρίζουν μέσα, ο κακομοίρης ο άντρας μου τα χει παίξει....αλλά....τι να κάνουμε....κ γω κάθε μερα τα τραβαω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...