Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλημέρα!!!!! τι κάνετε??? καλά διαβάζω, οπότε προχωράω παρακάτω. καταρχίν καλως το κορίτσια το καινούριο και από εμένα. Μελάκι μπράβο και να ξέρεις θα μιλήσουμε να παραγγείλω ένα. κάνετε αποστολή σε Αθήνα???

τα νέα μας εμάς μια χαρά. πήγαμε νικαια και ήταν όλα μια χαρά και μιλήσαμε και για την διατροφή της (με άλλη γιατρό από την προηγούμενη φορά) και μου είπε οτι είναι μια χαρά και το βάρος της και το φαγητό της πάρα πολύ καλό. τρώει πολλά. επίσης μου είπε οτι δεν χρειάζεται να της βάλω κάτι παραπάνω γιατί έχουν εντολές από την ευρωπαική ένωση να ενημερώνουν τους γονείς οτι είμαστε η 2η χώρα σε παχυσαρκα παιδιά και με συμπτώματα σακχαρώδη διαβήτη σε πολύ μεγάλο ποσοστό.!!!!!!!

κατά τα υπόλοιπα όλα καλά. χάθηκα γιατί μετακόμιζε η αδερφή μου και βοηθούσα.

θα ξαναμπώ αργότερα γιατί έχω δουλίτσα τώρα. φιλάκια!!!!!

η Αγγελική που είναι?????? χάθηκε εντελώς!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

πολύ μου αρέσει που σας βλέπω στις φωτό! μου φαίνεται παράξενο.....τι γλυκά μωράκια καλέ όλα....:D

Οσο για τα φαγητά....έχουμε κατάλοιπο το κατοχικό σύνδρομο....θα γίνω γραφική αν πω να διαβάσετε το 2ο βιβλίο του Παπαβέντση για τη διατροφή....

Ζουνίτσα παντού κάνουμε αποστολές, Αθήνα δωρεάν κατόπιν συννενόησης, σήμερα μια τουρτίτσα μου πήγε με κτελ Κεφαλλονιά! Μια χαρά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Τι κάνετε κοριτσάκια;;;;;

Αααααχ,μ'εχει πεθάνει το αφιλότιμο!!!Δεν κάθεται στιγμή στα αυγά της!! Σήμερα άρχισε να ψιλοτρώει μετά από 12 μέρες που το είχε σχεδόν γυρίσει στον αποκλειστικό θηλασμό.Σταματήσαμε και το σιρόπι,μεγαααααλο δράμα κι αυτό...Εσάς ρε κορίτσια-όσες έχει χρειαστεί να δώσετε- πλαντάζανε όπως η δικιά μου ή το πίνανε χωρίς πρόβλημα;;Από τη μια το σιρόπι,από την άλλη ο φυσιολογικός ορός...ΟΥΦ!!!Και που είμαι ακόμα ε;;Κάτι για γαστρεντερίτιδες διαβασα...Γίνεται να πάρουν όλα τα αντισώματα χωρίς να αρρωσταίνουν παρακαλώ πολύ;;;;

Yellow Bee πολύ ωραίες και οι δικές σου δημιουργίες!!! Από Θεσσαλονίκη είσαι κι εσύ;;;Ήξερα κι εγώ για τη συνάντηση,αλλά από τη μια η αρρώστια της μικρής, από την άλλη τόσες πολλές άγνωστες μαμάδες,δεν μπορούσα. Και μένω πολύ κοντά στον συγκεκριμένο παιδότοπο...Δεν έχω πάει ποτέ,αλλά μου έχουν πει ότι είναι πολύ ωραίος.Είμαι μέλος στη σελίδα Ελληνίδες Μαμαδες,αλλά πολύ καβγάς και ξεκατίνιασμα ρε συ...Δεν σου κάνει όρεξη να μιλήσεις..

Margioula πλησιάζει ο καιρός;;;

Κλεοπάτρα πολύ όμορφη οικογένεια είσαστε!!Κούκλες οι κόρες!!!Πήρα τα βιβλία του Παπαβέντση!!Ξεκινησα το πρώτο,αλλά με τη σβούρα την κόρη μου να δω πότε θα αξιωθώ να το προχωρήσω...:eek::eek:

Zounitsa όλα καλά ε;;;Μπράβοοοο!!!Το πιο δυνατό κορίτσι έχεις εσυ!!!!

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια.

Και γω θα ξαναδιαβασω τα βιβλία αμεσα, να κάνω refresh, διότι μου κάνει τερτίπια η μεγάλη, terrible twos είναι αυτά, θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Η μικρή Δανάη πρέπει να βασανίζεται με δοντάκια. Βογγάει, κλαίει. Αύριο έχουμε παιδίατρο για έλεγχο, να δούμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε και την ενίσχυση ανοσοποιητικού, το έχουμε καθυστερήσει πολύ φέτος, ανεπίτρεπτο....

Είμαι χαρούμενη, βρήκα πολύ ωραία και ιδιαίτερα κομμάτια για τις τούρτες μου, θα μπουν στα δείγματα για το σάιτ μου....μπορώ να πω πως ανυπομονώ αν και έχω τόσα να κάνω, και θελω χρόνο που δεν ε΄χω, και γνώση που δεν εχω αλλά προσπαθώ να αποκτήσω....

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

honey εισαστε κουκλια και οι 4 αλλα η Ζωη μου πηρε το μυαλο!!!!

Την προηγουμενη αρρωστησα και ακομη δεν εχω συνελθει απο την ταλαιπωρια που τραβαω! Πριν λιγες μερες κολλησα και το μωρο. Ευτυχως ομως εκανε μονο μια φορα και απο τοτε εχει μονο μυξουλες (πολεμος γινεται με τον ορο στην μυτη!!!), η γιατρος μας ειπε οτι το περασε ελαφρια λογω του θηλασμου. Στην συνεχεια κολλησαμε και τον μπαμπα (χιχιχι)

Δεν προλαβαινω να κανω τιποτα... Εσεις προλαβαινετε??? Ημικρη ειναι οδοστρωτηρας, ολη μερα την κυνηγαω!!! Κοιμαται μονο 2 μισαωρα την ημερα και ολο το βραδυ τρωει ανα 2-3 ωρες! Τα νευρα μου εχουν γινει κροσια!!!

Σας αφηνω παω να βγαλω τα φρυδια μου (εαν δεν ξυπνησει η κορη μου) γιατι κοντευω να γινω σαν το καραμανλη!!!

ΥΓ ξεκινησα διαιτα! Εχω ηδη χασει 4 κιλα (κοντευω τα κιλα που ειχα πριν την εγκυμοσυνη και μου μενουν αλλα 10).

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

γεια σας φιλεναδες

εχω χαθει αλλα καποιες απο εσας τουλαχιστον ξερετε τους λογους.

εφυγε ο καλος μου κ υ ψυχολογια μου στα πατωματα...

ο μικρος μου μια χαρα θηλαζει ακομη εχουμε κ 2 δοντακια κα τρωμε τα παντα λεμε!

78 εκ κ 10 .500 απο βαρος καλα παει τα χερια μου το ξερουν...

η μεγαλη πια β δημοτικου κ τρεξιματα κ εξωσχολικα..

μου λειπει πολυ ο αντρας μου..

στην δουλεια γυρισα αν κ απληρωτη αλλα τουλαχιστον δεν παω σπαστο μονο πρωι.

η ζωη μας ολη αλλαξε...

μαρακι καλησπερα

ειλικρινα σε σκεφτομουνα αυτες τις μερες γιατι θυμαμαι που ειχες πει οτι απο Σεπτεμβριο θα φυγει ο αντρας σου.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ δεν μπορω να φανταστω καν ποσο δυσκολο θα ειναι για σενα αλλα σου ευχομαι να περασει πολυ γρηγορα ο καιρος που θα τον εχεις παλι στην αγκαλια σου! Μεχρι τοτε σφιξε τα παιδακια σου και παρε δυναμη........

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

κριστυ περαστικα σας και εγω θελω την διαιτα. Οσο για τον υπνο κουραγιο και σε σενα που θα παει θα στρωσει η μπουμπου!

Διαφημίσεις

honey τι κανεις για ενισχυση ανοσοποιητικου των παιδιων?

Ειμαι σιγουρη οτι οι τουρτιτσες σου θα σκισουν. Ανυπομονουμε για το σαιτ!

οσο για εμας ειχαμε μια καλη μερα σημερα με τα παιδια. Χωρις λεφτα βεβαια αλλα σχετικα ησυχη!

καληνυχτα

Καλημέρα σας!

Χαμένη είμαι το ξέρω αλλά σας διαβάζω πάντα και δεν έχω χάσει τίποτις!

Το καλοκαίρι μας δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε καθότι οι γονείς του άντρα μου το έκαψαν το μυαλό τελικά,τελικά όμως!Δεν έχουμε πλέον 3 παιδάκια αλλά 5!Βάλαμε γυναίκα να τους κάνει δουλειές και διάφορα γιατί δεν την παλεύουμε.Κακό πράγμα να γίνεται ο άνθρωπος έτσι!

Αυτό που ήθελα να κάνω πιο πολύ είναι να ευχηθώ σε όλα τα παιδάκια που βαφτίστηκαν να σας ζήσουν και να είναι πάντα γερά και δυνατά στη ζωή τους από κάθε άποψη!

Και στη Μαργιούλα με το καλό να πάνε όλα καλά και να είναι τόσο ονειρεμένα!Κόντρα στην μιζέρια της κρίσης φυσικά όλο με γέλιο και χαρά!

Εμείς εδώ είμαστε γενικά καλά αν εξαιρέσεις ότι η κόρη μου έπεσε από το κρεβάτι μας ενώ κοιμόταν και έσπασε το χέρι της!Ήταν όμως περίσια καλή και υπομονετική με την κατάσταση της και τώρα είμαστε στην πλήρη ανάρωση χωρίς κανένα θέμα!Και στο διάστημα αυτό πήγαινε και στο αγαπημένο της σχολείο όπου οι δασκάλες την δέχονταν γιατί είναι λέει πολύ καλό και υπάκουο κορίτσι!Ο εκβιασμός που μπορείς να της κάνεις για οτιδήποτε είναι να την απειλήσεις ότι δεν θα πάει σχολείο!

Και φυσικά αυτή και ο μεγάλος της αδερφός (αν τον αφήνει η γυναίκα του σπιτιού η μικρή)είναι οι διασκεδαστές και οι εκπαιδευτές του μικρού Γιώργου!Με αυτό το παιδί δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα!Τον μαθαίνουν τα πάντα τα μεγάλα!Η μικρή τον βάζει απέναντι της και του τραγουδάει βάζοντας τον να κάνει και κινήσεις!Ο μεγάλος τον μαθαίνει να κάνει πολλά πράγματα αλλά και του δείχνει πιο είναι το καλό και το κακό!Τον κοιμίζει και καμιά φορά αφού ο μικρούλης όταν κοιτάει ήρεμος στα μάτια τον μεγάλο του αδερφό χάνεται από τη χαρά του!

Γενικά κολλήσαμε στα 2 δοντάκια αλλά αυτ'ες τις μέρες έρχονται κι άλλα.Όχι πολύ φαγητό αλλά ικανοποιητικές μετρήσεις.9.600 κιλά και 78 εκατοστά.

Κατά τα άλλα όλα σκ@τ@ (συγγνώμη κι όλας)όπως για όλους αλλά πραγματικά δεν το βάζουμε κάτω γιατί η απόφαση είναι να είμαστε όσο μπορούμε χαρούμενοι γιατί ούτε τα παιδιά μας θα ξαναείναι μικρά και ευχάριστα ούτε κι εμείς θα ξαναγίνουμε σε αυτήν την ηλικία!

Ένα μόνο με χαλάει τρομερά στην όλη φάση και αυτό δεν είναι κάτι που έχει σχέση με τα οικονομικά είναι οτι μας έχουν αποτελειώσει την αξιοπρέπεια μας σαν άνθρωποι και σαν Έλληνες!

Ελπίζω να γράφω συχνότερα μου αρέσει η παρέα σας εδώ και η αλήθεια είναι πως ενώ διάβαζα πάντα ντρεπόμουν να γράψω γιατί είχα καιρό να το κάνω!Περισσότερο όμως μου στοίχισε που μου χάλασαν όλα τα καλοκαιρινά σχέδια!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

mariaefi κουράγιο, πολύ δύσκολα, δοκιμασία αυτό που περνάς, αλλά....κουράγιο και υπομονή....τι άλλο να πω πραγματικά....

τα παιδάκια σου μια χαρά όμως ε, τα μικρά μας είναια σορτί σε ύψος κ κιλά, χμ, σε κιλά μπορει να σας περνάμε, είμαστε θρεφτάρια, σήμερα θα πάμε γιατρό να δω!

Κρίστυ....κ γω οδοστρωτήρα τη λέω τη μικρή, στη κυριολεξία, και τη Ζωή σμπαραλιάζει στο πέρασμά της! Χαχαχα! Κουκλίτσα η Ζωή μου, ναι ναι!:DΠρολαβαίνουμε? Ποιός προλαβαίνει?? Χαχαχα, καλό!! Ούτε να φάω θυμάμαι κ προλαβαίνω, εχω ρέψει! Ποια δίαιτα, τι να τη κάνω! Δράμα!

Flosummer, το χωρίς λεφτά κοίτα να το συνηθίζεις....εγώ είμαι σε καλό δρόμο....άσε....και τη παιδιάτρο σήμερα το σκέφτομαι....φαντάσου....αλλά πρέπει, έπρεπε καιρό τωρα!

Για το ανοσοποιητικό κάνουμε ομοιοπαθητική αγωγή, συνήθως 30 ημερών, ενίσχυση γενική του οργανισμού, γιαυτό πάω σήμερα, το χουμε καθυστερήσει, σήμερα θα κάνουμε εξαρχής τη κουβέντα-ανάλυση(ξέρεις όοοοοολα αυτά που ρωτάνε οι ομοιοπαθητικοί) και για τις δυο, καθότι τα παιδιά μεγαλώνουν κ ολοένα αλλάζουν και προστιθενται νέα χαρακτηριστικά, προβλέπω να καθόμαστε καμιά ώρα, ωχχχχ. Θα πάρω μαζί ένα καινούργιο παιχνίδι για να μιλήσω με την ησυχία μου!

ΛΕΝΑΝΕΚ....καλως τη.....όλα καλά....και μη χειρότερα να λες, και να λέμε όλοι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...