Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βεβαια με τι λεφτα δεν ξερω γιατι και σε εμας η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη. Δεν ξερω νιωθω πολυ απογοητευμενη και εγω για τι εφαγα το πακετο δυο εγκυμοσυνες στη δουλεια μεχρι τελευταια μερα και αμεσως μετα επιστροφη στον 1 μηνα για να μεινω τωρα χωρις δουλεια. Βασικα απο τα 2 φροντιστηρια που δουλευα το ενα δεν μου εδωσε καθολου ωρες(αυτο ηταν το ευχαριστω που ουσιαστικα γεννησα μεσα στο φροντιστηριο) και το αλλο πολυ πολυ λιγες απο λαθος προγραμματισμο λεει!!!!!!!

Και απο ιδιαιτερα τιποτα. Ειναι η πρωτη χρονια μετα απο 15 χρονια δουλεις που δεν εχω τιποτα. Και δεν θυμαμαι ποια κοπελα μου ειχε πει για σπιτια στα νοτεια προαστεια με φιλιπινεζες και υπηρετριες αλλα εγω ποτε δεν ειχα τατοιο κυκλο. Παντα εμπαινα σε πιο απλα και φυσιολογικα σπιτια σαν τα δικα μας που οι γονεις τα πονανε τα λεφτα και αναγνωριζουν και το δικο σου αγωνα ως εκαπιδευτικου και θα πουνε και μια καλη κουβεντα! Τι να πω σκετη απογοητευση αισθανομαι φετος και εχουμε και 2 μωρα ρε γαμωτο. Πως θα την βγαλουμε δεν ξερω!

Εγώ το έχω πει: Γυρίσαμε στο 0 ,εκεί που ήταν οι γονείς μας πριν τις "χρυσές" δεκαετίες 80-90 (σκ@τ@ χρυσές φυσικά απ'ότι απεδείχθη,μόνο στη Μιχαλού δεν χρωστούσαμε).Μόνο να μην πεινάσουν τα παιδάκια μας. Υπομονή θα κάνουμε,έχουμε σάμπως κι άλλη επιλογή??

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, έχω μια διαφορετική αίσθηση του γούστου, προασπαθώ να καλύπτω όλα τα γούστα βεβαίως.

"φορτωμένες-με-ότι-βρήκα-από-τα-πανηγύρια-το-κότσαρα-στην-τούρτα "

ακόμα γελάω με αυτό

Flo το σάιτ είναι υπό κατασκευή, θα το βγάλω όταν γίνω και επισήμως νόμιμη με τεβε κλπ, είμαι στις διαδικασίες τώρα, παίρνουν αρκετό χρόνο, είμαι σε καλό δρόμο, μέχρι τότε πάω συντηρητικά, μεταξύ φίλων μόνο!

Και γω τώρα το μαθαίνω το φέισμπουκ....δράμα!

Μπορώ να φτιάξω σε 3-4 μέρες ό,τι θες αναλόγως και με το ποσό που διαθέτεις, και τι κ πως το θες, το στυλ, τα χρώματα, τα υλικά, άστο πάνω μου....παράδοση όπου θες επίσης.....dont worry....

Σε λίγο που θα έχω έτοιμο το eshop μου θα ναι πιο κατανοητά, τώρα όμως εμένα μου αρέσει καλύτερα γιατί δημιουργώ κάτι ξεχωριστό για τον καθένα! Δε κάνω τυποποιημένα!

Στείλτε μου μόνο τα ονόματά σας γιατί δε σας ξέρω καλέ! Ιδέα δεν εχω! Βλέπω κάποιες με μωρά αλλά.....??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Γεια σας κοριτσια! Ψιλοχαθηκα και εγω...

Η μικρη εχει εξελιχθει σε αγριμι. Δεν καθεται πουθενα. Ουτε πανα δε μπορω να της αλλαξω. Γυριζει σαν σβουρα. Προχθες εντοπισε το διακοπτη του φωτος πανω απο την κουνια. Πιανει την παντα, στηριζεται και μετα στο ξυλο της κουνιας. Επειδη δεν το φτανει ομως χαλαει τον κοσμο. Με λιγα λογια για να αλλαξουμε μια πανα χρειαζομαστε κανα τεταρτο. Δραμα! Αρχισε να μπουσουλαει σιγα σιγα και λεω σιγα σιγα γιατι εγω φοβαμαι να την αφησω στο πλακακι. Εστρωσα ενα παπλωμα αλλα οπως ηταν στα τεσσερα δινει μπαμ μια με το κεφαλι κατω που επαθα δεκα εγκεφαλικα.

Οπως καταλαβατε ειμαι κομματια γιατι δεν καθεται πουθενα ησυχα. Υπομονη.

as1cHxw-O6k1200MDA0NjAxZHwwMDE0ODA5bGRzfHRvIHBpdHNpcG9wYWtpIGVpbmFp.gif

Καλημερα κουκλες!!!!!!!!!!! πωπω κοσμος!!!!!!!!!!!!!!! τι εγινε εδω????????? καλως τα μας!!!!!!!!!!!

Κλεοπατρα μου τα ιδια περναμε και εμεις!!!!!!!!!!!!!!!! και κανω ενα γαμο-βαπτιση τελειως χειροποιητο οσο δεν παει αλλο ολα εγω και η κουμπαρα μου θα τα φτιαξουμε........... απο λαμπαδες, στολισμο,προσκλητηρια, μπομπονιερες ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!! ευτυχως και εκεινη εχει πολυ διαθεση.....και πραγματικα αν εχεις ωρεξη.....γινονται ολα πολυ οικονομικοτερα!!!!!!!!!!!!! γιάυτο εχω χαθει τελειως........... τελος παντων..... κοριτσια οσες εχετε προβλημα με το φαγητο δοκιμαστε να δινετε λιγο απο το δικο σας.... ωστε να εντοπισετε τι του αρεσει εμενα ετσι μου εχει πει ο παιδιατρος μας.......... εμενα τρελαινεται για χορτα, παντζαρια!!!!!!!

Κλεοπατρα μου ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!! πολυ δημιουργικη!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!;)

φιλακια σε ολες παω να παρω τις μπομπονιερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλησπερα και απο μενα

yellow bee καλωσηρθες και να χαιρεσαι τα παιδακια σου. Για το φαγητο της μικρης που λες νομιζω οτι θελει υπομονη και επιμονη. Και εγω ειχα θεματακια με το χαρουλη μολις ξεκινησαμε τα στερεα και ειναι τωρα κανενας μηνας που τα τρωι ολα.Δηλαδη φρουτοκρεμα κρεατοχορτοσουπα και γιαουρτι. Βεβαια κατι αλλο δεν εχω δωσει ακομα. Απλα μια φορα την εβδομαδα που κανω φακες η γιουβετσι βαζω μια κουταλια μεσα στην κρεατοχορτοσουπα. και καθε μερα βαζω και ενα κομματακι φετα. Αυτα. Καλο κουραγιο καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να μην τρωει ενα μωρο.........Μηπως να αλλαζες και το γαλα.Μπορει να βρεις καποιο που να της αρεσει περισσοτερο.

Καλημέρα!

Το φαγητό είναι πλεον βραχνάς..γάλα αλλάξαμε αλλά ούτε αυτό της άρεσε.. Το μοναδικό που ψιλοέπιασε είναι ότι της βάζω μέσα στο γάλα μια κοφτή κουταλιά το "κοιμάμαι μεγαλώνω" με δημητριακά.. Και πίνει λίιιιιιγο παραπάνω.

Διαφημίσεις

Καλως ήρθες!!!

Αν είναι όλα καλά στην υγεία της,γιατί ανησυχείς για το βάρος;Αααχ μας έχουν επιβάλλει τα κατοχικά σύνδρομα οι μανάδες μας κι αγχωνόμαστε όλες... Εμένα είναι 8.500 ,πολύ πιο ελαφριά από άλλα παιδάκια της ηλικίας μας (και μικρότερης μη σου πω).Στην αρχή στεναχωριόμουνα κι εγώ,τώρα το καταπολεμάω.Κι εγώ μια ζωή φτερό στον άνεμο ήμουν έτσι κι αλλιώς(αντίθετα με τον άντρα μου που τα έχει τα γλυκάδια του,ειδικά μετά την εγκυμοσύνη ,χαχα!!)

Κι η δικιά μου είναι δύσκολη με το φαγητό.Μαρτύριο είναι εκείνη η ώρα!! Οι πρώτες κουταλιές μπαίνουν με μεγάλη ευκολία,που κάθε φορά την πατάω και λέω "σήμερα είναι η μέρα που θα αδειάσει όλο το πιάτο",κι εκεί κατά τη μεση αρχίζει τη γκρίνια και το κλείνει το μαγαζάκι. Το μόνο καλό στη δική μας περίπτωση είναι ότι θηλάζει κι έτσι το γαλατάκι της το πίνει και με το παραπάνω. ΑΛΛΑ: φρούτα με το ζόρι(εκτός όταν έτρωγε βερύκοκα-ροδάκινα το καλοκαίρι), γιαούρτι ΟΥΤΕ που να το φτύσει,δεν έχει φάει ουτε κουταλιά.

Τυρί εγώ δέν έδωσα ακόμα,πότε το βάλατε όλες;; Τώρα στον 10ο;; Μήπως επειδή δεν πήγαμε λόγω της ιωσης για τα προγραμματισμένα στον παιδίατρο,και μας το βάλει στη συνέχεια..

Πως παλευεται το ταϊσμα των διδ'υμων;;;Μια ο ένας ,μια ο άλλος;;

Σκέψου ότι η δικιά μου είναι λιγότερο και από 7500!!! Στην πλάτη της αν πιάσεις δεν πιάνεις κρέας αλλά κόκαλα...:cry::cry:

Καλά είναι στην υγεία της απλά έρχεται χειμώνας κ φοβάμαι τις αρρώστιες μη μου χάσει κ άλλο..

Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, έχω μια διαφορετική αίσθηση του γούστου, προασπαθώ να καλύπτω όλα τα γούστα βεβαίως.

"φορτωμένες-με-ότι-βρήκα-από-τα-πανηγύρια-το-κότσαρα-στην-τούρτα "

ακόμα γελάω με αυτό

Flo το σάιτ είναι υπό κατασκευή, θα το βγάλω όταν γίνω και επισήμως νόμιμη με τεβε κλπ, είμαι στις διαδικασίες τώρα, παίρνουν αρκετό χρόνο, είμαι σε καλό δρόμο, μέχρι τότε πάω συντηρητικά, μεταξύ φίλων μόνο!

Και γω τώρα το μαθαίνω το φέισμπουκ....δράμα!

Μπορώ να φτιάξω σε 3-4 μέρες ό,τι θες αναλόγως και με το ποσό που διαθέτεις, και τι κ πως το θες, το στυλ, τα χρώματα, τα υλικά, άστο πάνω μου....παράδοση όπου θες επίσης.....dont worry....

Σε λίγο που θα έχω έτοιμο το eshop μου θα ναι πιο κατανοητά, τώρα όμως εμένα μου αρέσει καλύτερα γιατί δημιουργώ κάτι ξεχωριστό για τον καθένα! Δε κάνω τυποποιημένα!

Στείλτε μου μόνο τα ονόματά σας γιατί δε σας ξέρω καλέ! Ιδέα δεν εχω! Βλέπω κάποιες με μωρά αλλά.....??

Συγχαρητήρια για τις τούρτες τις είδα κ εγώ!!! Κάνε μια σελίδα εκτός από το προφίλ, είναι καλύτερα έτσι, δες τη δικιά μου και πάρε παράδειγμα.

Α θέλεις κάνε μου αίτημα φιλίας στο Τhe yellow Bee προφίλ να σε βοηθλησω σε ότι θέλεις!

Όσο για τις διαδικασίες και εγώ θα τις ξεκινήσω με το τεβε κάνω κάτι ερωτήσεις προς το παρόν και μετά βουρ κ εγώ για eshop!

Καλή αρχή κ ότι θέλεις είπαμε πες μου!

Γεια σας κοριτσια! Ψιλοχαθηκα και εγω...

Η μικρη εχει εξελιχθει σε αγριμι. Δεν καθεται πουθενα. Ουτε πανα δε μπορω να της αλλαξω. Γυριζει σαν σβουρα. Προχθες εντοπισε το διακοπτη του φωτος πανω απο την κουνια. Πιανει την παντα, στηριζεται και μετα στο ξυλο της κουνιας. Επειδη δεν το φτανει ομως χαλαει τον κοσμο. Με λιγα λογια για να αλλαξουμε μια πανα χρειαζομαστε κανα τεταρτο. Δραμα! Αρχισε να μπουσουλαει σιγα σιγα και λεω σιγα σιγα γιατι εγω φοβαμαι να την αφησω στο πλακακι. Εστρωσα ενα παπλωμα αλλα οπως ηταν στα τεσσερα δινει μπαμ μια με το κεφαλι κατω που επαθα δεκα εγκεφαλικα.

Οπως καταλαβατε ειμαι κομματια γιατι δεν καθεται πουθενα ησυχα. Υπομονη.

Για την δική μου κόρη μιλάς χαχα

Πως γίνεται να έχω μια ταυτόχρονη εγκυμοσύνη με τα 2 μωρά εννοώ και το ένα να γίνεται έτσι κινητικό και το άλλο ήσυχη δύναμη;

Εμένα η κόρη μου έπεσε επίσης χτες και έπαθα εγκεφαλικό...έχουμε καναπέ γωνία τον οποίο και σπάσαμε στα 2 για να είναι πιο βολικός και πέρασε ανάμεσα και έκανε βουτιά κυριολεκτικά στα πλακάκια...το μοναδικό σημείο του σπιτιού χωρίς χαλί.

Κοκκίνησε το μέτωπό της αλλά δεν έβγαλε κιχ , κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση!!!

Καλημερα κουκλες!!!!!!!!!!! πωπω κοσμος!!!!!!!!!!!!!!! τι εγινε εδω????????? καλως τα μας!!!!!!!!!!!

Κλεοπατρα μου τα ιδια περναμε και εμεις!!!!!!!!!!!!!!!! και κανω ενα γαμο-βαπτιση τελειως χειροποιητο οσο δεν παει αλλο ολα εγω και η κουμπαρα μου θα τα φτιαξουμε........... απο λαμπαδες, στολισμο,προσκλητηρια, μπομπονιερες ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!! ευτυχως και εκεινη εχει πολυ διαθεση.....και πραγματικα αν εχεις ωρεξη.....γινονται ολα πολυ οικονομικοτερα!!!!!!!!!!!!! γιάυτο εχω χαθει τελειως........... τελος παντων..... κοριτσια οσες εχετε προβλημα με το φαγητο δοκιμαστε να δινετε λιγο απο το δικο σας.... ωστε να εντοπισετε τι του αρεσει εμενα ετσι μου εχει πει ο παιδιατρος μας.......... εμενα τρελαινεται για χορτα, παντζαρια!!!!!!!

Κλεοπατρα μου ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!! πολυ δημιουργικη!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!;)

φιλακια σε ολες παω να παρω τις μπομπονιερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Margioula με το καλό!!!

Και να σας πω και τα νεα μας , τώρα που απάντησα νομίζω σε όλες...

Πήγαμε σε μαμαδοσυνάντηση χτες και περάσαμε τέλεια!!! Υπάρχει ένα γκρουπ στο facebook Ελληνίδες μαμάδες και το διοργάνωσε η κοπέλα που το έχει!

Πρώτη μας φορά σε παιδότοπο και τα μωρά τρελάθηκαν από τη χαρά τους, έβλεπαν άλλα μωρά και έπαθαν αμοκ!!! Μπουσούλαγαν, έπαιζαν ,γέλαγαν και όταν πια γυρίσαμε έπεσαν ξερά για ύπνο!

Ο παιδότοπος στα Κωνσταντινουπολίτικα στη Θεσ/νικη τέλειος και πολύ καθαρός.

Διαφημίσεις

Yellow bee καλώς όρισες! Καταρχήν να χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Τι ωραία που συναντηθήκατε με άλλα μαμαδομπεμπάκια! Εμείς εδώ μια φορά έχουμε καταφέρει να συναντηθούμε. Άντε κινητοποιηθείτε! Ωραίες οι κορδελίτσες σου! Πολύ γλυκούλικες...

Honey δεν μπορώ να δω τη σελίδα σου στο fb. Προφανώς επειδή δεν έχω account εκεί. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να την ξεκλειδώσεις για να μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι, εφόσον αφορά σε κάτι επαγγελματικό. Άντε και καλή αρχή!

Margioula τρέχεις με τις ετοιμασίες. Άντε καλή δύναμη! Ήρθε το νυφικό σου; Πως είναι από κοντά; Πάντως αν θελήσεις βοήθεια με τις ετοιμασίες πες μου.

Τα δικά μας νέα είναι ότι αν και ξεκίνησα δουλειά ευτυχώς ο Παναγιώτης μια χαρά περνάει με τους παππούδες του. Και όταν επιστρέφω κάνουμε χαρούλες ο ένας στον άλλο. :):):)

Φιλιάααααααααααααα

Κοριτσια μου καλησπερα σε ολες!!!

Ειχα παρα πολυ καιρο να μπω στο forum και να διαβασω τα νεα σας. Χαιρομαι που ολα τα μπεμπακια μας ειναι καλα και μεγαλωνουν απ'οσα καταφερα να διαβασω..

Κι εμεις μεγαλωνουμε σιγα-σιγα... Βαπτιστηκαμε κι εμεις στις 3/9 και δεν κλαψαμε πολυ ευτυχως. Η μεγαλη μου αρχισε παιδικο και εχει αρρωστησει ηδη 2 φορες με αποτελεσμα να κολλαει το μωρο :(

Ο μικρος μου επειδη εχει την ευαισθησια στο αναπνευστικο (λογω βρογχιολιτιδας που περασαμε οταν ηταν μολις 2 μηνων για οποιες θυμουνται) παντα μου κανει βρογχικα και χρειαζεται δυστυχως μασκα. Στεναχωριεμαι πολυ αλλα απο την αλλη η κορη μου ειναι σχεδον 3 και περναει καλα στον παιδικο, κοινωνικοποιειται κανουν ωραιες δραστηριοτητες και δεν θελω να την σταματησω.

Honey διαβασα οτι ξεκινησατε κι εσεις... εσενα δεν κολλαει η μεγαλη την μικρουλα?? Επισης εγω γιατι δεν μπορω να δω τα diaper cakes??? Δεν μου δειχνει τιποτα το link οταν μπαινω.

Κι εμενα ο μικρος αρχισε να ξυπναει εδω και λιγο καιρο ενω κοιμοταν συνεχομενα αλλα επειδη πειναει... Εχει μειωθει η παραγωγη μου μετα την εισαγωγη στερεων τροφων και μαλλον δεν του φτανει μεχρι το πρωι, οποτε θηλαζουμε και μεταμεσονυχτια ξανα. Σκεφτομαι να αρχισω να δινω και λιγο ξενο αλλα μονο που βλεπει μπιμπερο κλαιει. Δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα και ως ποτε θα θηλαζουμε..

Αυτα εν συντομια.. Φιλια σε ολες σας

P.S. Κι εγω γκρινιαζα πολυ για τα λεφτα και την γενικοτερη κατασταση τον τελευταιο καιρο μεχρι που καποια πολυ δυσκολα περιστατικα υγειας χτυπησαν την πορτα σε κοντινα μου προσωπα. Γι'αυτο νομιζω οτι αξιζει να κατσουμε να σκεφτουμε, να εκτιμησουμε και να ειμαστε ευγνωμονες στο Θεο ή σε οποιον Θεό πιστευει η καθεμια απο εμας για τα πραγματα που εχουμε. Τις οικογενειες μας και τα παιδακια μας... ολα τ'αλλα θα τα βρουμε. Το ξερω οτι ειναι τετριμμενο αλλα αν ειμαστε υγιεις ολα τ'αλλα πραγματικα γινονται...

f1OTp2.png

pNHkp2.png

Καλημέρα, κάτι έγινε σήμερα και το μικρό κοιμάται ακόμα.....την έπιασε το κρύο....Εβαλα τη μεγάλη στο σχολικό και τώρα αράζω, αδιανόητο!! Για λίγο βέβαια!

cleo's mummy εννοείται κολλάει η μικρή, όταν ξεκινήσαμε πέρσι τον Μάιο το παιδικό, αρρώστησαν 4-5 φορές ως το τέλος Ιουλίου. Δυο τρεις ιώσεις με μύξα-βήχα, μια φορά πυρετό, μια γαστρεντερίτιδα. Ευτυχώς όλα έφυγαν χωρίς περαιτέρω, ούτε αντιβιώσεις κλπ, τη σκαπουλάραμε με ομοιοπαθητικά και ντεπονάκι....η γαστρεντερίτιδα ήταν η υπέρτατη ταλαιπωρία για όλους όμως! Εντάξει, αναμενόμενο, ευτυχώς τα περνάνε σχετικά ήπια, η μύξα είναι βάσανο....αλλά είναι στανταράκι στο παιδικό. Φέτος, από 22/8 που ξεκίνησε έχει αρρωστήσει μια φορά, με το αιφνίδιο εξάνθημα. Η μικρή όμως παραδόξως δε κόλλησε.

Δεν είναι λινκ αυτό που έχω, πρέπει να μπεις στο facebook και να με βρεις ως thavmataki!

χμ...να δω αν μπορώ να το κάνω λινκ....

Yellow Bee, τι όμορφα πράγματα είναι αυτά?? Κάνεις και ντελίβερι Αθήνα?

Το μοντέλο είναι η κόρη σου??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε?

εγω εχω περασει ενα πρωινο φρικη!!!!!!!!!!!!

Ο μαριος να κλαιει και να χτυπιεται στα πατωματα ολο το πρωι και να μην θελει τιποτα ουτε να παιξουμε ουτε να ζωγραφισουμε ουτε να φαει τιποτα. Εγω απορω με τον εαυτο μου σημερα ημουνα τερας ψυχραιμιας! Ουτε φωνη ουτε τιποτα απλα αδιαφορια και απο διπλα του με αγαπη. Να δω που θα με βγαλει αυτο. Και οχι τιποτα αλλο αλλα να ακολουθει και ο μικρος απο πισω με γκαριδες και τσιριδες. Δεν την παλευω αλλο. Καλα κανατε cleos mommy και ξεκινησατε την μικρη απιδικο. Και εμεις λογω του μικρου το εχουμε καθυστερησει αλλα δεν μας βλεπω να αντεχουμε για πολυ.......

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

κλεοπατρα μπραβο που στρωσατε στον υπνο. Σου αξιζει μετα απο τοσο ξενυχτι που περασες!!!!!!!!

Για τα ονοματα που ρωτησες Φλωρα με λενε. Στο λεω γιατι δεν θα με δεις να σουλατσαρω στο facebook ειμαι ασχετη σου λεω!Μονι για να δω τις τουρτιτσες σου μπηκα.....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...