Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, μαμά δίδυμων μωρών γεννημένα 6 Δεκεμβρίου του 2010!

Άργησα λίγο να σας βρώ αλλά τα κατάφερα!

Και ξεκινάω αμέσως ερωτήσεις.

Τα μωρά σας τι βάρος έχουν;

Εμένα ο μεγάλος (κατα ένα λεπτό) είναι 9500

και η μικρή 7350

Για τον μεγάλο δεν ανησυχώ, είναι φυσιολογικός η μικρή μου όμως είναι φτερό στον άνεμο. Δεν τρώει σχεδόν τίποτα μ ευχαρίστηση, τα φτύνει όλα και γίνεται κάθε μέρα πανικός!

Δεν τους βάζω αλάτι στο φαγητό αλλά ξεκινήσαμε με λίγο τριμμένη φέτα , που ενώ ο γιος μου το τσάκισε στην κυριολεξία το πιάτο, της κόρης της φάνηκε και αυτό αδιάφορο..

Ειλικρινά μ εχει λίγο απογοητεύσει η συμπεριφορά της και δεν ξέρω τι να κάνω.

Ακόμα και το γάλα της το δίνω στον ύπνο της για να το πιει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποιος σε πήρε με τις πέτρες για το "κοιμ'ησου παιδ'ι μου";;Τι είχες πει;;Υπέρ ή κατά:confused:

κατά.....τελείως κατά....για το συγκεκριμένο και για τις μεθόδους τέτοιου τύπου σε μωρά κάτω των 2-3 ετών.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Και μου αρέσει που πριν κάνω παιδί έλεγα ότι "δεν θα αλλάξω τη ζωή μου εντελώς εγώ,θα το κάνω αυτό να προσαρμοστεί στη ζωή μου"

πολύ λάθος προσδοκία.

γι'αυτό την "πατάνε" οι περισσότεροι και πεφτουν απτα σύννεφα.

το ανάποδο συμβαίνει και πρέπει να συμβαίνει.

εμείς πηγαίνουμε σύμφωνα με το μωρό.

αλλιώς έχουμε ένα δυσσαρεστημένο μωρό, και δυσσαρεστημένους γονείς.

αργότερα μια χαρά θα προσαρμοστεί το παιδί στη ζωή της οικογένειας.

Οσο για το δεύτερο.....σε πληροφορώ εγώ προσωπικά φέρθηκα πιο καλά, πιο δοτικά στο δεύτερο, γιατί ξεπέρασα το άγχος του πρώτου, γιατί ενημερώθηκα περισσότερο, γιατί έκλεισα τελείως τα αφτιά σε ό,τι δε με αντιπροσώπευε....σε ό,τι δε με κάλυπτε.

οσο για τον παπαβέντση, θα πήγαινα με χίλια, μακάρι να ήταν εδώ, ένας παιδίατρος συνοδοιπόρος με το γονιό, όχι απλά μπαρουφολογία....

τα βιβλία εξαιρετικά και οικονομικά, παρτα.

μετά απόλα τα επιστημονικο-ψαγμένα που εχω διαβάσει, νομίζω είναι τα καλύτερα για νένους γονείς χωρίς περαιτέρω αναζητήσεις.

το θέμα του θηλασμού τα έχεις πλέον κατακτήσει, δε χρειάζεσαι κανέναν να σου πει τίποτα.

yellow bee

γεια σου,

για κάποιο λόγο το λινκ σου δε με βγάζει στο φέισμπουκ, κοίταξέ το....

για το φαγητό, αν το παιδί είναι υγιές κατά τα άλλα δε θα ανησυχούσα, είανι όντως τρελά σπαστικό να μη τρώει, αλλά όσο καταλαβαίνει ότι με αυτό κερδίζει προσοχή θα το χειροτερεύει. πρόσφερέ της ποικιλία και συχνά γεύματα και άστη να τρώει όσο θέλει. Γάλα πολύ να πίνει καλό είναι.

Εσείς οι γονείς πώς είστε από σωματότυπο και διατροφικές συνήθειες?

Είναι πολύ σημαντικό.

Μη μου πεις είσαι 1.60 και 45 κιλά και αναρωτιέσαι τι γινεται με τη κόρη!

Το αγοράκι λογικό να ναι πιο βαρύ.

Καλημέρα

Τα σημερινά φαγονέα....

Είχαμε φακές με μπόλικα καρότα και αφού τέλειωσε τους έβαλα λίγο τριμμένο ανθότυρο..

Γιώργος - φακές = 1 - 0 το τσακίσαμε το πιάτο σε χρόνο dt

Ζωή - φακές = 0 - 10 δεν έφαγε σχεδόν καθόλου, σε αντίθεση με το καρεκλάκι, τον τοίχο, το πάτωμα και εμένα που με πασάλειψε...

Πραγματικά την έχει πιάσει υστερία...τώρα περιμένω να κοιμηθεί καλά για να της δώσω στον ύπνο της γάλα...γιατί αν κάνω ότι της το δίνω τώρα..το βλέπω να μου ρχεται σε κανένα κεφάλι...:-(:sad:

Διαφημίσεις

yellow bee

γεια σου,

για κάποιο λόγο το λινκ σου δε με βγάζει στο φέισμπουκ, κοίταξέ το....

για το φαγητό, αν το παιδί είναι υγιές κατά τα άλλα δε θα ανησυχούσα, είανι όντως τρελά σπαστικό να μη τρώει, αλλά όσο καταλαβαίνει ότι με αυτό κερδίζει προσοχή θα το χειροτερεύει. πρόσφερέ της ποικιλία και συχνά γεύματα και άστη να τρώει όσο θέλει. Γάλα πολύ να πίνει καλό είναι.

Εσείς οι γονείς πώς είστε από σωματότυπο και διατροφικές συνήθειες?

Είναι πολύ σημαντικό.

Μη μου πεις είσαι 1.60 και 45 κιλά και αναρωτιέσαι τι γινεται με τη κόρη!

Το αγοράκι λογικό να ναι πιο βαρύ.

Το είδα και εγώ για το λινκ δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό..αν κάνετε copy paste θα δείτε τη σελίδα πάντως ή αν κάνετε αναζήτηση στο fb The Yellow Bee

H μικρή μου μ έχει κουράσει πάρα πολύ, πραγματικά δεν ξέρω τι να την κάνω...

καλησπερα και απο μενα

yellow bee καλωσηρθες και να χαιρεσαι τα παιδακια σου. Για το φαγητο της μικρης που λες νομιζω οτι θελει υπομονη και επιμονη. Και εγω ειχα θεματακια με το χαρουλη μολις ξεκινησαμε τα στερεα και ειναι τωρα κανενας μηνας που τα τρωι ολα.Δηλαδη φρουτοκρεμα κρεατοχορτοσουπα και γιαουρτι. Βεβαια κατι αλλο δεν εχω δωσει ακομα. Απλα μια φορα την εβδομαδα που κανω φακες η γιουβετσι βαζω μια κουταλια μεσα στην κρεατοχορτοσουπα. και καθε μερα βαζω και ενα κομματακι φετα. Αυτα. Καλο κουραγιο καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να μην τρωει ενα μωρο.........Μηπως να αλλαζες και το γαλα.Μπορει να βρεις καποιο που να της αρεσει περισσοτερο.

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

honey πολυ ωραια η ιδεα σου με τις τουρτες. Εγω μπορει να χρειαστω μια στο τελος Νοεμμβριου. Στειλε κανενα πμ με σχεδια και τιμες για να ενημερωθω. Επισης κατι αλλο που ηθελα να σε ρωτηζω μιας και πας τη ζωιτσα παιδικο εχεις κανει το εμβολιο της υπατητηδας?Εμεις ειχαμε αποφασισει να παμε και τους δυο μαζι του χρονου το Σεπτεμβριο για να αποφυγουμε ιωσεις και αρρωστειες αλλα πλεον δεν την παλευω στο σπιτι και με τα δυο. Εμεις απλα οχι περναμε τα terrible two αλλα πολυ παραπανω.Η αληθεια ειναι οτι καποιες φορες η υπομονη μου εξαντλειται!!!!!Ειναι πολυ πιο ζωηρα τα αγορακια ρε παιδι μου. Ο μαριος μου εχει αλλαξει τα φωτα. Πραγματικα δεν μπορω να τον κανω καλα. Και ετσι σκεφτομαστε απο Γεναρη που θα ειναι ο μεγαλος 2,5 και ο μικρος 1 μηπως στειλουμε τον μεγαλο.

Βεβαια με τι λεφτα δεν ξερω γιατι και σε εμας η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη. Δεν ξερω νιωθω πολυ απογοητευμενη και εγω για τι εφαγα το πακετο δυο εγκυμοσυνες στη δουλεια μεχρι τελευταια μερα και αμεσως μετα επιστροφη στον 1 μηνα για να μεινω τωρα χωρις δουλεια. Βασικα απο τα 2 φροντιστηρια που δουλευα το ενα δεν μου εδωσε καθολου ωρες(αυτο ηταν το ευχαριστω που ουσιαστικα γεννησα μεσα στο φροντιστηριο) και το αλλο πολυ πολυ λιγες απο λαθος προγραμματισμο λεει!!!!!!!

Και απο ιδιαιτερα τιποτα. Ειναι η πρωτη χρονια μετα απο 15 χρονια δουλεις που δεν εχω τιποτα. Και δεν θυμαμαι ποια κοπελα μου ειχε πει για σπιτια στα νοτεια προαστεια με φιλιπινεζες και υπηρετριες αλλα εγω ποτε δεν ειχα τατοιο κυκλο. Παντα εμπαινα σε πιο απλα και φυσιολογικα σπιτια σαν τα δικα μας που οι γονεις τα πονανε τα λεφτα και αναγνωριζουν και το δικο σου αγωνα ως εκαπιδευτικου και θα πουνε και μια καλη κουβεντα! Τι να πω σκετη απογοητευση αισθανομαι φετος και εχουμε και 2 μωρα ρε γαμωτο. Πως θα την βγαλουμε δεν ξερω!

Η υπογραφή μου τα λέει όλα.....χεχεχε.

Flosummer, εγώ είμαι υπέρ ευχαριστημένη από τον παιδικό, δε χρειάστηκε ουδεμία προσαρμογή, δεν έκλαψε ποτέ, τρελαίνεται, γυρνάει περιχαρής, ναι έχει αρρωστήσει, αλλά αυτό δε το γλιτώνεις, απλά το καθυστερείς....δοκιμάστε και βλέπετε....εγώ έχω πολύ καλή εμπειρία so far.

Ηπατίτιδα θα κάνουμε σε λίγο καιρό....δεν αγχωνομαι και τόσο με αυτά τα θέματα....νομίζω σε 1-2 μηνες το χω κλείσει....

για τα terrible two....σταθερότητα....και πάλι....σταθερότητα, και βαθιές αναπνοές....και πολύ προσωπική ψυχανάλυση!!

για τα οικονομικά....άστο....περαστικά....

Διαφημίσεις

Μεγαλη η χαρη σου Κλεοπατρα(ετσι δεν σε λενε?). Δεν εχω ιδεα απο facabook και ανοιξα τωρα εναν απλο λογαριασμο για να μπορεσω να δω την δουλεια σου. Το λογοτυπο απλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ και οι τουρτες παρα πολυ ωραιες. Ελπιζω να εχεις και ιστοσελιδα γιατι με το ιντερνετ τα παω καλυτερα. Ποσο καιρο πριν χρειαζεσαι την παραγγελια? Ζαχαρωνω την hello kitty γιατι η κουμπαρα μου περιμενει κοριτσακι. Θα μιλη σουμε κιολας τηλεφωνικα για να μου πεις λεπτομερεις. Σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!!!!!!!

κατά.....τελείως κατά....για το συγκεκριμένο και για τις μεθόδους τέτοιου τύπου σε μωρά κάτω των 2-3 ετών.

Συμφωνούμε λοιπόν!!:DΤο πήρα και το δθάβασα μόνο και μόνο για να σιγουρευτώ ότι είμαι κατά.Και είμαι.

hMt4p2.png

CvxKp3.png

πολύ λάθος προσδοκία.

γι'αυτό την "πατάνε" οι περισσότεροι και πεφτουν απτα σύννεφα.

το ανάποδο συμβαίνει και πρέπει να συμβαίνει.

εμείς πηγαίνουμε σύμφωνα με το μωρό.

αλλιώς έχουμε ένα δυσσαρεστημένο μωρό, και δυσσαρεστημένους γονείς.

αργότερα μια χαρά θα προσαρμοστεί το παιδί στη ζωή της οικογένειας.

Οσο για το δεύτερο.....σε πληροφορώ εγώ προσωπικά φέρθηκα πιο καλά, πιο δοτικά στο δεύτερο, γιατί ξεπέρασα το άγχος του πρώτου, γιατί ενημερώθηκα περισσότερο, γιατί έκλεισα τελείως τα αφτιά σε ό,τι δε με αντιπροσώπευε....σε ό,τι δε με κάλυπτε.

οσο για τον παπαβέντση, θα πήγαινα με χίλια, μακάρι να ήταν εδώ, ένας παιδίατρος συνοδοιπόρος με το γονιό, όχι απλά μπαρουφολογία....

τα βιβλία εξαιρετικά και οικονομικά, παρτα.

μετά απόλα τα επιστημονικο-ψαγμένα που εχω διαβάσει, νομίζω είναι τα καλύτερα για νένους γονείς χωρίς περαιτέρω αναζητήσεις.

το θέμα του θηλασμού τα έχεις πλέον κατακτήσει, δε χρειάζεσαι κανέναν να σου πει τίποτα.

Καλά,αυτό το κατάλαβα κατευθείαν,όπως επίσης και το "έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια λες"!!Η Σίλεια είναι παιδάκι με έντονο χαρακτήρα από την ώρα που γεννήθηκε,και αν δεν προσαρμοζόμουν εγώ με τα δικά της θέλω,θα ήμασταν και οι δυο μας πραγματικά σε κατάσταση τραγική..!!

Τώρα για το δεύτερο,ελπίζω να μου δίνει τα περιθώρια το πρώτο για να ασχοληθώ!!Αν έχουμε ζήλιες και τα τοιαυτα;;Εσεις δεν έχετε τέτοιο θέμα ε;;Είναι αγαπημένα τα κοριτσάκια σου όπως φαίνεται και στη φωτογραφία αλλωστε!!!

Θα πάρω τα βιβλία του Παπαβέντση.Με το θηλασμό δεν έχω θέμα,απλά αυτοί οι γιατροί που είναι τόσο καλά ενημερωμένοι για το θηλασμό έχουν πολύ κόσμο στα ιατρεία τους.Ο δικός μας ο παιδίατρος είναι χρυσό παιδί, καλός γιατρός,αλλά... 1+1 κάνουν 2,τίποτα περισσότερο, ούτε σε σχέση με τη διατροφή,ούτε με τη συμπεριφορά,τίποτα.Δεν μπορείς να τα έχεις όλα βέβαια..

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, μαμά δίδυμων μωρών γεννημένα 6 Δεκεμβρίου του 2010!

Άργησα λίγο να σας βρώ αλλά τα κατάφερα!

Και ξεκινάω αμέσως ερωτήσεις.

Τα μωρά σας τι βάρος έχουν;

Εμένα ο μεγάλος (κατα ένα λεπτό) είναι 9500

και η μικρή 7350

Για τον μεγάλο δεν ανησυχώ, είναι φυσιολογικός η μικρή μου όμως είναι φτερό στον άνεμο. Δεν τρώει σχεδόν τίποτα μ ευχαρίστηση, τα φτύνει όλα και γίνεται κάθε μέρα πανικός!

Δεν τους βάζω αλάτι στο φαγητό αλλά ξεκινήσαμε με λίγο τριμμένη φέτα , που ενώ ο γιος μου το τσάκισε στην κυριολεξία το πιάτο, της κόρης της φάνηκε και αυτό αδιάφορο..

Ειλικρινά μ εχει λίγο απογοητεύσει η συμπεριφορά της και δεν ξέρω τι να κάνω.

Ακόμα και το γάλα της το δίνω στον ύπνο της για να το πιει..

Καλως ήρθες!!!

Αν είναι όλα καλά στην υγεία της,γιατί ανησυχείς για το βάρος;Αααχ μας έχουν επιβάλλει τα κατοχικά σύνδρομα οι μανάδες μας κι αγχωνόμαστε όλες... Εμένα είναι 8.500 ,πολύ πιο ελαφριά από άλλα παιδάκια της ηλικίας μας (και μικρότερης μη σου πω).Στην αρχή στεναχωριόμουνα κι εγώ,τώρα το καταπολεμάω.Κι εγώ μια ζωή φτερό στον άνεμο ήμουν έτσι κι αλλιώς(αντίθετα με τον άντρα μου που τα έχει τα γλυκάδια του,ειδικά μετά την εγκυμοσύνη ,χαχα!!)

Κι η δικιά μου είναι δύσκολη με το φαγητό.Μαρτύριο είναι εκείνη η ώρα!! Οι πρώτες κουταλιές μπαίνουν με μεγάλη ευκολία,που κάθε φορά την πατάω και λέω "σήμερα είναι η μέρα που θα αδειάσει όλο το πιάτο",κι εκεί κατά τη μεση αρχίζει τη γκρίνια και το κλείνει το μαγαζάκι. Το μόνο καλό στη δική μας περίπτωση είναι ότι θηλάζει κι έτσι το γαλατάκι της το πίνει και με το παραπάνω. ΑΛΛΑ: φρούτα με το ζόρι(εκτός όταν έτρωγε βερύκοκα-ροδάκινα το καλοκαίρι), γιαούρτι ΟΥΤΕ που να το φτύσει,δεν έχει φάει ουτε κουταλιά.

Τυρί εγώ δέν έδωσα ακόμα,πότε το βάλατε όλες;; Τώρα στον 10ο;; Μήπως επειδή δεν πήγαμε λόγω της ιωσης για τα προγραμματισμένα στον παιδίατρο,και μας το βάλει στη συνέχεια..

Πως παλευεται το ταϊσμα των διδ'υμων;;;Μια ο ένας ,μια ο άλλος;;

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Η υπογραφή μου τα λέει όλα.....χεχεχε.

Καλά,δεν έχω λόγια!!!Απίστευτα όμορφες!!! Και καμία σχέση με αυτές τις φορτωμένες-με-ότι-βρήκα-από-τα-πανηγύρια-το-κότσαρα-στην-τούρτα diaper cakes!!!Μπράβο Honey!!! Πιάνει το χεράκι σου ε;;; Μπράβ0-μπράβο, χίλια μπράβο!!Θα σε κάνω add λοιπόν,κι ελπίζω να σε χρειαστώ συντόμως!!

Καλή αρχή!!

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...