Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα κι απο μενα. μπηκα και εγω στο καφε να τα λεμε για να περασει ο καιρος. ειμαι στη 13w+6d. οσο για τα κιλα πηρα και εγω 4,5 κιλα παρολο που κανω και διατροφη, η διαιτολογος μου μου λεει πως να συνεχισω ετσι δεν παω καλα, αλλα τι να κανω που πειναω; με τα φρουτα δεν τα παω καλα αν και τρωω καθε μερα 1-2. εμετους δεν ειχα αλλα ειχα αναγουλες και εχω ακομη.

την προηγουμενη εβδομαδα καναμε και την αυχενικη 1.14 ο γιατρος ειπε πολυ καλα και μου εφυγε και αυτο το βαρος. 2-3 μερες ομως τωρα νοιωθω κατι σουβλιτσες χαμηλα στην κοιλια αριστερα και ανησυχω λιγο. να ειναι οι συσπασεις τις μητρας που μεγαλωνει; η τιποτα αλλο;

συγνωμη αν σας κουρασα απλα ηθελα να γνωριστουμε λιγο.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια. Συγγνωμη που εχω εξαφανιστει αλλα τρεχω με τη δουλεια, τον μικρο, και ταυτοχρονα ετοιμαζω και τη βαπτιση του Μαριουλη για το τελος του μηνα.

Εσεις ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα σπορακια να μεγαλωνουν.....

Angelikig συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα του παπ-α. Αντε ελπιζω να χαλαρωσες λιγο. Η β-επιπεδου ειναι πραγματικα πολυ super εξεταση..

Honey κουκλα η Ζωιτσα να σου ζησει. Γενναμε μαζι στο Λητω. Καλα θα ειναι. Ποιος ειναι ο γιατρος σου? Παντως εγω περυσι εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη απο το νοσοκομειο.

Nikel συγχαρητηρια για την αυχενικη σου κουκλα μου....

mariaefi αδιαφορησε για τον ηλιθιο τον εργοδοτη σου...

litsazao καλωσηρθες και καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης.....

Εγω παω για αυχενικη την αλλη Παρασκευη.

Αυτα για τωρα.

Φιλια σε ολες

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

flosummer τον Παπαϊωάννου έχω στο Λητώ, και γω πάαααρα πολύ ευχαριστημένη από εκεί πέρσι, πολύ καλά, ήταν πολύ ωραίες μέρες!

Μακάρι να συγχρονιστούμε όταν με το καλό έρθει η ώρα......

Παρασκευή αυχενική ε? Εγώ Τρίτη. Παραλίγο!

Ετοιμάζεις και βάφτιση ε? Ε δεν είναι τίποτα, εμείς ξεμπερδέψαμε από αυτό τσακ μπαμ, μία ώρα υπόθεση και το μυαλό στραμένο στο μωρό. Δεν αξιζει το κόπο να ασχοληθείς και πολύ. Χαλαράααααα.

litsazao καλώς ήρθες, με το καλό, πρώτο μωρό?? αυτά τα πονάκια-τραβήγματα-σουβλιές-βάρος χαμηλά-μουδιάσματα-συσπασούλες κλπ θα τα έχουμε λίγο πολύ συνέχειαααααααααα. Δεν είναι τίποτα μωρέ αυτά τα μικρά, είναι βέβαια σίγουρα ενοχλητικά, και ενίοτε αγχωτικά.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα κορίτσια κ σποράκια καλά είστε;

Ακούσατε για τις μειώσεις τιμών στο Ιασώ; Άντε να γίνει και στα υπόλοιπα μαιευτήρια να χαρούμε κ εμείς λίγο. Μάθατε για κάποιο άλλο;

Και τώρα τα δικά μας νέα είδα σήμερα τα μωράκια μας, συγκινήθηκα τρελά, πήραν σχήμα επιτέλους και μας έκαναν και νάζιαααααα. Το μικρούλι πολύ ήσυχο, γύρισε 2 φορές κυρίως κοιμόταν , το μεγάλο πάνω κάτω όλη την ώρα, τρελάθηκααααα

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

γεια σας κοιλιτσες!!

διαβασα λιγο τα νεα σας.χαιρομαι που ειστε καλα!!

εγω παλι ζοριζομαι μεχρι τα ξημερωματα χτες εμετοι συνεχεια..εχω και πονους...διαθεση στο πατωμα...την Παρασκευη θα παω γιατρο.

Έλα βρε Μαράκι μου και είχαμε ανησυχήσει!!!! Περαστικούλια σου έυχομαι να νιώθεις λίγο καλύτερα τώρα! Με τα καφέ τι έγινε σταμάτησαν? Πότε θα πας να δεις το μπεμπεκάκι σου? Χάρηκα πολύ που σε ξαναείδα :P

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε; Συγγνώμη που χάθηκα, αλλά μην ανησυχείτε όλα οκ είναι.... Απλά με το που γυρνάω από τη δουλειά πέφτω για ύπνο ξυπνάω ίσα να δω λιγάκι το βράδυ τον αντρούλη μου και ξανακοιμάμαι!!!! :roll::oops:

Αφού εισαι καλά κορίτσι μου δεν πειράζει που δεν προλαβαίνεις απλά σε είχα στον νού μου! Πότε θα κάνεις αυχενική?:)

Καλημερα κοριτσακια!!!

Πηγα χθες στον διαβητολογο μου και μου εβαλε χερι που πηρα κιλα! Απο χθες ξεκινησα να τρωω μονο φρουτα το βραδυ και 1 ωρα περπατημα το βραδυ. Για να δουμε θα τα καταφερω?

Με αυτη την παλιοανακατοσουρα ηθελα κατι να μασουλαω μπας και μου περασει....

Άστα βρε Κρίστυ τώρα με πέτυχες διάνα... Αυτό ειναι ενα θέμα που με πονάει πολύ καθώς όταν ξεκίνησε η εγκυμοσύνη ήμουν πάνω 8 κιλά απο τα φυσιολογικά μου + 5 που έχω πάρει ήδη...καταλαβαίνεις..η ψυχολογία μου σ αυτό το θέμα ειναι απίστευτα πεσμένη! Και πιστεψε με δεν τρώω καθόλου μα καθόλου αηδιες και γλυκά μόνο φαγητό και μάλιστα πολύ υγιεινό. Την σαλατα μου, το ψαράκι ή το το κρεας μου , τα φρουτάκια, το γάλα , το γιαούρτι.. Λέτε να κάνω καμία εξέταση για θυροειδή?

Honey μου εσύ όταν τρως σε πιανουν οι αναγουλες; Εμένα το αντίθετο, όταν δεν τρωω...

Έτσι ακριβώς είμαι κ εγώ Νικελάκι μου αν δεν φάω γίνεται χαμός απο αναγούλες...ευτυχώς εχω προσέξει οτι την τελευταία εβδομάδα αυτό βελτιώθηκε πολύ!

Συγχαρητήρια για τα σούπερ αποτελέσματα κούκλα μου!!!! Τέλεια νέα!! Με το καλό να έρθει στον κόσμο το κοριτσάκι σου! :) Θα έχει αρκετές πριγκίπησσες η παρέα μας! Ως τώρα η μόνη με αγοράκι είμαι? Θα έχουμε πολλές νύφες χιχιιχιχιχι

κοριτσια καλημερα κι απο μενα. μπηκα και εγω στο καφε να τα λεμε για να περασει ο καιρος. ειμαι στη 13w+6d. οσο για τα κιλα πηρα και εγω 4,5 κιλα παρολο που κανω και διατροφη, η διαιτολογος μου μου λεει πως να συνεχισω ετσι δεν παω καλα, αλλα τι να κανω που πειναω; με τα φρουτα δεν τα παω καλα αν και τρωω καθε μερα 1-2. εμετους δεν ειχα αλλα ειχα αναγουλες και εχω ακομη.

την προηγουμενη εβδομαδα καναμε και την αυχενικη 1.14 ο γιατρος ειπε πολυ καλα και μου εφυγε και αυτο το βαρος. 2-3 μερες ομως τωρα νοιωθω κατι σουβλιτσες χαμηλα στην κοιλια αριστερα και ανησυχω λιγο. να ειναι οι συσπασεις τις μητρας που μεγαλωνει; η τιποτα αλλο;

συγνωμη αν σας κουρασα απλα ηθελα να γνωριστουμε λιγο.

Καλως όρισες στην παρεούλα μας!!! :) Αν θέλεις πες μας πότε είναι η ΠΗΤ σου και σε ποιο νοσοκομείο θα γεννήσεις με το καλό για να σε βάλουμε στην λίστα μας!

[quote=flosummer;412985 Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω μέσα! Με το καλό η αυχενική την άλλη εβδομάδα και η βάπτιση του μικρού σου!!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλως όρισες στην παρεούλα μας!!! :) Αν θέλεις πες μας πότε είναι η ΠΗΤ σου και σε ποιο νοσοκομείο θα γεννήσεις με το καλό για να σε βάλουμε στην λίστα μας!

καλημερα κοριτσια. πως ειστε σημερα. εγω καλυτερα απο χθες που το απογευμα πονουσε πολυ η κοιλια μου αλλα ισως να ειχα πολλα αερια και πιεστηκε πολυ, γενικα εχω πονακια καθε μερα.

ΠΗΤ ειναι 3 Δεκεμβριου σημερα ειμαι ακριβως 14η εβδομαδα. εγω δεν μενω Αθηνα ειμαι επαρχια - Γρεβενα και δεν ξερω ακομη που θα γεννησω γιατι ενω εχουμε απο τα καλυτερα νοσοκομεια δεν εχουμε γιατρους αυτο τον καιρο ελπιζω μεχρι τοτε να γινει κατι αλλιως βλεπω να ξενιτευομαι Γιαννενα Θεσσαλονικη δεν ξερω.

ερωτηση: σε σας φαινεται το στικερακι της υπογραφης μου γιατι εγω δεν το βλεπω ενω τα δικα σας τα βλεπω.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

litsazao καλώς ήρθες στην παρέα μας!

εδώ θα είμαστε, να τα λέμε και να μοιραζομαστε τις ιδιες ανησυχίες! Οσο για τα κιλά, θα τα χάσουμε μετά μωρέ, στο χέρι τους είναι;; :D

Μπράβο βρε Νικελάκι μου έτσι αισιοδοξία θέλω! Μετά καλά να είμαστε να πάμε και γυμνάστήριο κ δίαιτα θα κάνουμε κ θα ξαναγίνουμε κορμάρες!! Τώρα προέχουν τα μπεμπάκια μας! Και μην ξανακούσω καμία να κάνει κύρηγμα για τα κιλά ελεος!!! Ελευθερία ολεεεε!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Να και η ανανεωμένη λίστα μας!

Litsazao ΠΗΤ 3/12

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12 ΜΗΤΕΡΑ

Patousitsas ΠΗΤ 11/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑnikel ΠΗΤ 16/12 ΕΛΕΝΑ

baila ΠΗΤ 23/12

dsunny ΠΗΤ 25/12

flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

honey ΠΗΤ κάπου 27/12 ΛΗΤΩ

melenia21 ΠΗΤ 31/12 ΜΗΤΕΡΑ

mariaefi ΠΗΤ ???Μολις μαθω θα σας πω! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ευχαριστω που με βαλατε στη λιστα σας. δεν ξερετε ποσο χαιρομαι που μπορω να σας λεω τις σκεψεις μου γιατι σιγουρα με καταλαβαινετε καλυτερα απο τον καθενα στη συγκεκριμενη φαση. ενταξει τα λεω και με τη μαμα μου και την αδελφη μου που αν και μικροτερη εχει και 2 παιδακια αλλα ωρες ωρες με κοιτανε λες και τους μιλαει εξωγηινος. προσπαθουνε βεβαια να με καθησυχασουν αλλα με σας ειναι αλλιως. οσο για τα κιλα δεν σκαω και πολυ παντα ειχα παραπανω. πριν μαθω για την εγκυμοσυνη ειχα χασει 9 κιλα μεσα σε 6 μηνες και χαρηκα πολυ αλλα τωρα αρχισα να τα ξανα παιρνω ομως δεν καταπιεζομαι τρωω.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπέλες.

Πήγα γιατρό σήμερα, όπως είπαμε δεν θα άντεχα ως τις 15, όλα καλά, δόξα το Θεό, ο σπόρος έγινε ολόκληρο φασόλι 4 εκατοστά και κάτι ψιλά, κουνιόταν το μαναράκι μου. Ο γιατρός δεν είδε κάτι σχετικά με πλακούντα και αποκόλληση, μου είπε να συνεχίσω συντηρητικά ως την αυχενική στις 15, και εκεί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οπότε υπομονή λίγο ακόμα και βλέπουμε.

Ωραία ήταβ στο Λητώ...μου άρεσε η ατμόσφαιρα, κόσμος, ανακοινώσεις μωρών, κοιλιές να περιφέρονται, τι καλά.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Γεια σας κοπέλες.

Πήγα γιατρό σήμερα, όπως είπαμε δεν θα άντεχα ως τις 15, όλα καλά, δόξα το Θεό, ο σπόρος έγινε ολόκληρο φασόλι 4 εκατοστά και κάτι ψιλά, κουνιόταν το μαναράκι μου. Ο γιατρός δεν είδε κάτι σχετικά με πλακούντα και αποκόλληση, μου είπε να συνεχίσω συντηρητικά ως την αυχενική στις 15, και εκεί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οπότε υπομονή λίγο ακόμα και βλέπουμε.

Ωραία ήταβ στο Λητώ...μου άρεσε η ατμόσφαιρα, κόσμος, ανακοινώσεις μωρών, κοιλιές να περιφέρονται, τι καλά.

Χιχιχιχι δεν άντεξες Μελάκι μου ε? Έκανες πολύ καλά και είδες το παιδάκι σου και ηρέμησες! Είδες πόσοοοο μεγάλωσε το παιδί? Σούπερρρρρρ :P

Ωραία τα νέα σου για την αποκόλληση αλλά εντωμεταξύ χαλαρά έτσι? Μην αρχίσουμε τις ορθοπεταλίες ΧΑχΑΧαΑΑ (τα λέει η νύφη για να τα ακούσει η πεθερά)

Αχ κ εγώ όποτε πηγαίνω στο Μητέρα μου φτιάχνει το κέφι βρε παιδί μου αφού σκέφτομαι να κανονίζω καφεδάκια με τις φίλες μου εκεί? (πάει αυτό ήταν το έχασα...)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλησπέρα κορίτσια...

αχ με τα χίλια ζόρια κρατιέμαι να μην ταβλιαστώ! Μόλις ήρθα από τη δουλειά κι είπα να δω τι κάνετε...

Angelikig την Πέμπτη είναι η αυχενική.. αλλά μέχρι την Πέμπτη θα έχω σκάσει... ανησυχώ πολύ για το νινι έχω τόσες μέρες να δω ότι είναι καλά... Ουυυυυυυφ!

dev358pfs__.png

Καλησπέρα κορίτσια...

αχ με τα χίλια ζόρια κρατιέμαι να μην ταβλιαστώ! Μόλις ήρθα από τη δουλειά κι είπα να δω τι κάνετε...

Angelikig την Πέμπτη είναι η αυχενική.. αλλά μέχρι την Πέμπτη θα έχω σκάσει... ανησυχώ πολύ για το νινι έχω τόσες μέρες να δω ότι είναι καλά... Ουυυυυυυφ!

Dsunny μου το μωράκι σου θα έχει μεγαλώσει πολύυυυυ!!! Αλλά καταλαβαίνω την αγωνία σου κ εγώ εχω μεγάλη αγωνία για την Πέμπτη που είναι το επόμενο ραντεβού με τον γιατρό μας γιατί σήμερα ξαναείδα καφέ...πολύ με παιδέυουν αυτές οι αποκολλήσεις κορίτσια...και είμαι και σπίτι ξαπλωμένη όλη μέρα φαντάσου να κυκλοφορούσα κιόλας.. ¨ομως ο μπέμπης για εναν ανεξήγητο λόγο ξέρω πως είναι καλά κ μεγαλώνει!

ΑΑαα και καλό χειμώνα :tongue:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα κοριτσια και ''΄καλο χειμωνα'' και απο εδω. βρεχει ασταματητα απο το πρωι. δεν ηθελα να το κουνησω απο το σπιτι αλλα πρεπει να ανοιξω και το μαγαζι.

dsunny σε καταλαβαινω απολυτα που ανυπομονεις για την αυχενικη. και εγω 2 μερες πριν το ραντεβου ημουν πολυ ανυπομονη δεν ηθελα να μιλαω σε κανεναν, φοβομουν πολυ για το τι θα δειξει η εξεταση ουτε απο το σπιτι δεν ηθελα να βγω. μεχρι που ηρθε η ωρα και πηγα το ειδα καναμε την εξεταση και ηταν ολα καλα και μου ειχε φυγει και ο φοβος και ολα.

Angelikid χαλαρωσε και ξεκουρασου δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα ειναι μια καλη ευκαιρια να ξεκουραστεις.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...