Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλως σας βρηκα! Δεν ηξερα οτι υπηρχε το parentscafe αλλιως θα ημουν παρουσα και εγω απο την εγκυμοσυνη μου. Καλλιο αργα παρα ποτε... Και εμεις εχουμε βαπτιση στις 18/9. Ολα τα ξεκινησα στις 23/8 που γυρισαμε απο διακοπες. Φανταζεστε το τρεξιμο? Και το χειροτερο ειναι οτι δεν οδηγω και περιμενω τον αντρα μου να γυρισει απο τη δουλεια για να παμε...παντου. Μεχρι τωρα ολα καλα εκτος απο τα παπουτσια μου που δεν μπορω να βρω αυτο που θελω (αλλαγη σεζον βλεπετε). Θα κανουμε μια απλη βαπτιση με λιγα ατομα. Ευχομαι ολα να πανε καλα και να ξεαγχωθω λιγακι.

Velissa, ποσο γειτονισες ειμαστε? Εμενα στο αγαλμα της μητερας και μετακομισαμε πριν 4 μηνες στην καλογρεζα λογω οτι δε μας χωρουσε το σπιτι πια. Μου λειπει παντως το κεντρο :(

ΥΓ. Σημερα η μπουμπου μου ηπιε μονη της νερο απο το εκπαιδευτικο ποτηρακι και ειμαι πολυ περηφανη. Δυο εβδομαδες τωρα το κραταγε απλα και ρουφαγε αερα. Εεεε! σημερα το σηκωσε, το γυρισε και χωρις να το καταλαβω ηπιε 60 ml νερο. Φυσικα φουσκωσε και δεν εφαγε την κρεμα της.

as1cHxw-O6k1200MDA0NjAxZHwwMDE0ODA5bGRzfHRvIHBpdHNpcG9wYWtpIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλημερα εχω προταση!!!!!εμας γενικοτερα μας αρεσει το τζερτζελο οπου φασαρια και εμεις μεσα!!!! και μπορει να την παω....... http://www.avenuemall.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=262&cnode=10 ειναι μια εκδηλωση στο avenue....... φιλακια πολλα σε ολες και σε ολα τα μπεμπακια!!!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Pitsimama καλωσόρισες στο παρεάκι μας!!!!! με το καλό και όσο λιγότερο άγχος έχεις, τόσο καλύτερα θα πάνε όλα!!!

είναι λίγο πακέτο υτό με το αυτοκίνητο. εδώ εγώ στην επαρχία και το πόσα δρομολόγια έκανα, δεν περιγράφεται....

μπράβο στο κοριτσάκι σου!!!! εγώ τώρα θα αρχίσω να της το ξαναδίνω γιατί δεν της άρεσε καθόλου πριν.

Μαργιούλα μ'αρεσεις που είσαι μέσα σ'όλα!!!

στα υπόλοιπα κορίτσια που έχουν το Σ/Κ βάφτιση. όλα να πάνε καλά!!!!!!

φιλάκια

WeDjp2.png

0hUop3.png

zounitsa να σου ζήσει η "Αγγελικούλα ζάχαρη, Αγγελικούλα μέλι, Αγγελικούλα το νερό που πίνουν οι αγγέλοι"!

Εμείς βαφτίζουμε τον Παναγιώτη μας την Κυριακή. Όποιο μανουλομπεμπάκι θέλει να έρθει, πείτε μου να σας στείλω πμ την πρόσκληση!

Pitsimama όταν έμενες στο άγαλμα της μητέρας ήμασταν πιο κοντινές γειτόνισσες απ'ότι είμαστε τώρα. Εμείς μένουμε κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο (εκεί θα κάνουμε και τη βάπτιση).

Με αφορμή πάντως αυτό που λέει η pitsimama ότι δεν μας ήξερε παλαιότερα, να πω ότι σε όλες μου τις φίλες και γνωστές έγκυες και μανούλες τους λέω να μπουν στο πάρεντς και να βρουν κι άλλες μανούλες που θα έχουν ή ήδη έχουν παιδάκια στην ίδια ηλικία :). Προώθηση κάργα!!!:)

Διαφημίσεις

zounitsa να σου ζήσει η "Αγγελικούλα ζάχαρη, Αγγελικούλα μέλι, Αγγελικούλα το νερό που πίνουν οι αγγέλοι"!

Εμείς βαφτίζουμε τον Παναγιώτη μας την Κυριακή. Όποιο μανουλομπεμπάκι θέλει να έρθει, πείτε μου να σας στείλω πμ την πρόσκληση!

Pitsimama όταν έμενες στο άγαλμα της μητέρας ήμασταν πιο κοντινές γειτόνισσες απ'ότι είμαστε τώρα. Εμείς μένουμε κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο (εκεί θα κάνουμε και τη βάπτιση).

Με αφορμή πάντως αυτό που λέει η pitsimama ότι δεν μας ήξερε παλαιότερα, να πω ότι σε όλες μου τις φίλες και γνωστές έγκυες και μανούλες τους λέω να μπουν στο πάρεντς και να βρουν κι άλλες μανούλες που θα έχουν ή ήδη έχουν παιδάκια στην ίδια ηλικία :). Προώθηση κάργα!!!:)

Βαγιουλα μου γλυκια εγω παντως θα ερθω μετα του συζυγου και μετα της θυγατερας μας!!!! Θα χαρουμε πολυ να σας δουμε ξανα!!!!!! οσο για τα προσκλητηρια ειμαστε υπο σκεψη γιάυτο δεν σου εχω στειλει τιποτα ακομα...... μη με παρεξηγησεις!!!!!! φιλακια πολλα στον γλυκο σου Παναγιωτη!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κουκλιτσες μου γλυκες Καλημερα!!!!!!!!! πηγαμε την Παρασκευη στο γιατρο για το εμβολιο.....8400kg και 74 ποντους, εγω μια φορα δε την κανω καλα, με τις αλλεργιες τα παμε περιφημα..... τις εχουμε ξεπερασει ολες, μονο αυγο θα φαμε μετα τους 10 1/2 μηνες! τι αλλο..... θελει συνεχεια να την προχωραμε...... ποτε θα μεινω απο μεση δεν ξερω!!!! παντως οταν σταματαμε το περπατημα κανω ωρα να ισιωσω...... αααα κατι που μου ειπε ο γιατρος για την στρατα..... μας ειπε οτι δεν ειναι αποδεχτη απο τον παιδιατρικο συλλογο γιατι προκαλουνται πολλα ατυχηματα και χαρη σε αυτη αργουν τα μωρα να περπατησουν γιατι προσπαθουν με λαθος τροπο...... τι να πω!! εμεις την χρησιμοποιουσαμε αλλα με προβληματισε λιγο!!! αυτα τα νεα μας.... απλα εχω αγχωθει λιγο γιατι στην δουλεια του αντρα μου αλλαζουν λιγο τα δεδομενα και δεν θα μπορει να με βοηθαει τοσο με τις προετοιμασιες για το γαμο-βαπτιση!!! φοβαμαι πολυ μην αρχισουν οι βροχες και πρεπει να τρεχω με τη μικρη χωρις αυτοκινητο... ειναι λιγο εφιαλτης!!!! ΑΑΑΑ χθες πηγαμε στην βαπτιση του Παναγιωτη!!!! τι παιδι ειναι αυτος Βαγιουλα μου!!!! ησυχος..... ουτε κιχ δεν εβγαλε..... απιστευτος.. να τον Χαιρεστε κοριτσαρα μου να τον δετε οπως επιθυμετε!!!! εγω τη δικια μου τη φοβαμαι μηπως μεχρι τον Δεκεμβριο φωναζει στον παππα (Ασε με κατω ρε!!!!!) εδω τωρα ετσι και παμε να τη δωσουμε αγκαλια σε καποιον που δε θελει και που τον βλεπει κλαιει....τεσπα και κατι αλλο εχει γινει πολυ αντιδραστικη διεκδικει πραγματα και αν της τα δωσεις κλαιει πολυ ομως!!!!!! εννοειται οτι την προσπαθω.... ελα αγαπη μου απο εδω!! αλλα κολαει σε οτι θελει να παρει...κοιτα τι θα σου δωσει η μαμα,ενω η γιαγια της (τι θες αγαπη μου αυτο δεν παει να ειναι γυαλικο ΠΑΡΤΟ!!!! ποσο με εκνευριζει :mad::mad::mad: συνεχεια τσακωνομαι εχει γινει το αγαπημενο μου σπορ!! εσεις αντιμετωπιζετε κατι τετοιο οσον αφορα την συμπεριφορα του παιδιου.... οχι της γιαγιας γιατι αυτη ειναι για σκοτωμα!!!! τεσπα φιλακια πολλα πολλα σε ολες!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα, καλή σχολική χρονιά και να ζήσει ο Παναγιώτης Βαγιούλα!!!!!

ΜΑργιούλα όσο αφορά τη μέση και εγώ τα ίδια έχω και είχα πρόβλημα από πριν. να δω τι θα γίνει τώρα που θα χαλάσει ο καιρός και με υγρασία και βροχή.... άσε. όσο γιατη στράτα εγώ το ήξερα και το έχουμε συζητήσει πάλι εδώ μέσα. εγώ την έχω και τις έχω βγάλει τις ρόδες ώστε απλά να κάθεται αλλά να μην περπατάει. και όσο αφορά τα πράγματα, και εμάς το κάνει, όταν κολλάει με κάτι τέλος. πρέπει να σχοληθεί με αυτό. και αν της το πάρεις κλαίει. θα περάσει. να φανταστείς στη βάφτιση με έναν spiderman τη βγάλαμε που είναι του ανηψιού μου και είναι το αγαπημένο της!!!!!! ναι ναι μη γελάτε...!!!!!

φιλάκια σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Τον βαπτίσαμε λοιπόν εχθές τον Παναγιωτάκη μας! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Πολυ χάρηκα που ήρθατε εχθές με τα μπεμπάκια σας φιλεναδούλες μου! Όντως φοβόμουν μήπως κλαίει και ταλαιπωρηθεί αλλά ήταν πολύ ησυχούλης. Μόνο ήθελε να πιάνει τα κεντίδια στα ρούχα του παπά και το ευαγγέλιο. Ο γλυκούλης μου!:D:D:D:D:D:D (Αλλά εδώ που τα λέμε και ο παπάς μια χαρά ήταν, αφού έλεγε στις νονές να συντομεύουν με τα λάδια για να μην αρχίσει να κλαίει το μωρό!)

Μια χαρά η μπεμπούλα σου Μαρία, και στο ύψος και στο βάρος της. Είδες που δεν χρειαζόταν τελικά να ανησυχείς! Όσο για αυτό που λες με τα πράγματα που διεκδικεί εμείς δεν το έχουμε αντιμετωπίσει αυτό (ακόμα), αλλά νομίζω ότι η απόσπαση της προσοχής είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Πάντως η δικιά σου πρέπει να έχει πολύ πείσμα μέσα της! Είναι τσαμπουκάς βρε παιδί μου!

Φιλάκια σε όοοολες!

Μargioula διαβάζοντας στο babycenter τις δραστηριότητες που αντιστοιχούν στην ηλικία του Παν, πέτυχα ένα παιχνίδι που μπορείς να κάνεις με την μπέμπα και βασίζεται ακριβώς σε αυτό που λες, ότι δηλαδή θέλει όταν πιάνει κατι να μην το αφήνει από τα χέρια της. Για δες εδώ http://www.babycenter.com/0_lets-play-rattle-and-roll-tug-a-lug_1498494.bc

Διαφημίσεις

Φιλεναδίτσες που είστε????

άντε να μάθουμε νέα από βαφτίσεις.... πρέπει η γραμματέας της ομάδας να φτιάξει καινούρια λίστα με τα ονόματα των παιδιών μας αυτή τη φορά!!

σας περιμένω για online κουτσομπολιά και "καφέ"... χαχχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!! :P:p:p:p

Καλώς όρισες pitsipomama!!! Ελπίζω να σε δούμε απο κοντά σε κάποια συνάντηση μας!!!!

Λοιπόννννννννννννν εχουμε κ εμέις επίσημα πλέον ονοματάκι... ΛΕΩΝΙΔΑΣ!!! Βαπτίστηκε το μονάκριβο αγοράκι μου την Κυριακή στις 18 Σεπτεμβρίου στις 12.00!!! Δεν θα σας πω ψέμματα...το παιδί μου πλάνταξε στο κλάμα...αμφιβάλλω αν τον εχω ξαναδεί ποτέ έτσι που όσο το καλοσκέφτομαι απαντώ με σιγουριά ΠΟΤΕ!!! Εντάξει βέβαια αυτό ειναι και το πιο συνηθισμένο εδώ που τα λέμε αλλά να ξέρετε τώρα...μια στεναχώρια να βλέπεις το παιδί σου να πλαντάζει την έχεις!! τελοσπάντων αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ειναι καλοφώτιστος και γερός σε όλη του την ζωή!! Κράτησα κ αυτό με τις 3 μέρες να σας πω την αλήθεια.. Οι υπόλοιπες το κρατήσατε? Δηλαδή να μην κάνει μπάνιο το μωρό 3 μέρες για να μην φύγει ο μύρος? Δεν ήταν και τόσο τρομερό τελικά πάντως..τον έπλενα τοπικά και το πρώτο νεράκι το έριξα σε μια γλάστρα, κανονικά μπανάκι το κεφάλι του τον έκανα την 3η μέρα.

Κατά τα άλλα όλα ήταν όμορφα όπως με διαβεβαίωσαν συγγενέις και φίλοι που ήταν εκεί!! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις φιλενάδες μου Βάγια και Μαρία που με τίμησαν με την παρουσία τους!! Σας αγαπώ πολύ και τις δύο :P:p:p:p

Ευχομαι να είστε όλες καλά και μην χάνεστε ΟΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελικούλα μου να σου ζήσει και πάλι...... και εγώ το κράτησα αυτό με τις 3 μέρες κανονικό μπάνιο και τα μερά στην εκκλησία σε κάτι λουλουδια. επίσης 3 φορες μα κοινωνήσει το παιδί, η τελευταία θα είναι αυτή την κυριακή. οπου κορίτσια μου ενώ όλα ζορίζονται και ψιλογκρινιάζουν, η δικιά μου με το που βλέπει κουτάλι ανοίγει ένα στόμα νααα.... πολύ γέλιο!!!

4/10 'εχουμε ραντεβου στη Νίκαια, μετά ψώνια jumbo για το πάρτυ μας. αν μπορείτε να κανονίσετε για κανενα καφεδάκι όποιες μπορούν.....

φιλάκια!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

αααα όσο αφορά το κλάμα εμένα η Αγγελικούλα μου (όπως σας είπα) δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου. αλλά στη βάφτιση μιας φίλης μου επειδή το παιδί της κυριολεκτικά είχε σπαράξει, βγήκα από την εκκλησία (εγώ) κλαίγοντας!!!!! δδεν άντεχα να το βλέπω άλλο έτσι!!! ήταν και πριν από τη δικιά μας βάφτιση και έλεγα αμαν τι με περιμένει.... πάει το μακιγιάζ!!!! αλλά οκ!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσακια μου γλυκα στα γρηγορα..... καταρχας ειμαστε πολυυυυυυυυυ καλααααααααααα!!!! τρωμε ολο το φαγητο εξου και τα σχεδον 9 κιλα μας!!! τρεχουμε συνεχεια για προσκλητηρια, μπομπονιερες, λαμπαδες κ.λ.π. τελικα τα προσκλητηρια θα τα φτιαξω μονη μου.... μου αρεσε πολυ το αποτελεσμα και το αποφασισα!!! Αγγελικουλα μου γλυκια και εγω σάγαπω πολυ... και ο Παναγιωτης εχει τις καλυτερες εντυπωσεις για εσας αληθεια... σας εχει συμπαθησει πολυυυυυυυυ!!!!!!!!

και απο εδω...... να σου ζησει ο Αγγελος σου.... να ειναι παντα τοσο ευτυχισμενος, χαμογελαστος, υγιης, καλοτυχος και εσυ με τον Αντρουλη σου να τον καμαρωνετε!!!!! στη βαπτιση σας ολα ηταν ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!! και εσυ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!!!! οσο για το κλαμα και εγω εχω ενα θεμα...... δεν το αντεχω ρα γμτ.... αλλα παει περασε γλυκια μου!!!!!!!!!! κοριτσαρες φιλακια σε ολες!!!!!!!:D

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...