Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κορίτσιααα!!

τι κάνετε? χαθήκαμε και εμεις λογω μιας μικρης ιωσούλας και των προετοιμασιων για τα βαφτισια. Βεβαια μια τρυπα στο νερο κάναμε γιατι εκει που τα ειχαμε κανονισει όλα η νονα του μπέμπη ουσα φοιτητρια με όλα αυτα που γινονται πανεπιστημιακα εχει αλλαξει τις ημερομηνιες της εξεταστικης της και τωρα πρεπει όλα να μετατεθουν πιο πίσω...

Ο μελλοντικός Ιωνας λοιπόν μεγαλώνει πολύ ειναι ηδη 10.300, 78 εκ με 4 δοντάκια 2πανω 2 κατω!! Σηκώνεται όρθιος μόνος του και χαιρομαι που καθε πρωι θα τον βρώ να με κοιτάζει ορθιος στην κούνια του. Ε΅χει απίστευτη τρέλα με το φως και τωρα ανακάλυψε οτι αν κουναει το καλώδιο του φωτιστικου που εχουμε κουνιεται και το φως!!!! το μονο μου αγχος είναι που δεν μιλάει πολύ. Για μαμα μπαμπα ουτε λόγος κατι γκα, ντε, ααα,οοο,μππ. κανει αλλα οχι φλυαρίες:confused: ελπίζω να μην εχει τπτ..

εγω μετα απο 4 χρονια αποχης ξαναρχισα βολλει και εχω καθε μερα 2ωρη προπονηση... Ταχω παιξει κανονικα, δεν μπορω να κατσω να περπατησω αλλα μ'αρεσει πολύ που βγαινω και κανω κατι για μενα αποκλειστικα.

Και εγω με την περιοδο περιεργα τα βλέπω.. μου ηρθε πριν ενα μηνα κανονικα για πρωτη φορα και ενω την περιμενα πριν 6 μερες τπτ. χθες εκανα και ενα τεστ για καλο και για κακο και για καλο μου βγηκε αρνητικο!! Ουτε εγω θελω να ξαναπαω στο γιατρο... τους βαρεθηκα 9 μηνες συνεχεια. επαθα overdose!!

Αυτα μεχρι τωρα. Αντε να μαζευτουμε και να τα λεμε!!!

φιλια πολλά !!;)

aigAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααχ γεια σας.... Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο!!! Φέτος (νομίζω και περσι) περίμενα πως και πως να τελειώσει το καλοκαίρι..Μάλλον θα το μετανοιώσω σύντομα βέβαια,αλλά...

Εμείς βαπτιστήκαμε!!! Με το καλό και οι υπόλοιποι!!!Τι κούραση πάντως... Πολύ άγχος,η μικρή πλάνταξε στο κλάμα από την αρχή μέχρι το τέλος,αλλά το ξεπέρασε ευκολα ευτυχ'ως!!

Margioula φοβερό το νυφικό!!Η ώρα η καλή!!!

το μονο μου αγχος είναι που δεν μιλάει πολύ. Για μαμα μπαμπα ουτε λόγος κατι γκα, ντε, ααα,οοο,μππ. κανει αλλα οχι φλυαρίες:confused: ελπίζω να μην εχει τπτ..

Koykoybreli μην αγχωνεσαι,κι εμενα πρόσφατα τα είπε,αλλά τα είπε και τα εννοούσε. Μεχρι πριν κι η δικιά μου κάτι μόνο σαν εβραϊκά έλεγε,μετά άρχισε τα μπμμπμπ και ξαφνικά είπε τη μια μέρα μπαμπά & την επόμενη μαμα...

Την περίοδο τι την καλομελέτησα;;;Με θυμήθηκε και πάλι σήμερα!!Δεν έλεγα τίποτα για κανένα λαχείο;;;

Ουουουφ,δροσισε!!!!

Καλημέρα!!

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Κοριτσαρες εχω την μικρη αγκαλια και την ταιζω και ειπα να μπω να μαθω νεα σας............. καλα ποσο τελειο ειναι αυτο που ζουμε!!!!!!!!!! νιωθω υπεροχα που ειμαι Μαμα!!!!!!!! θυμαμαι περσυ τετοια εποχη λεγαμε ολες να περασει το φθινωπορο, να ερθει ο χειμωνας να παρουμε στην αγκαλια μας τα μπεμπακια μας!!!!!!!!!! τι τελεια που ειναι να εχουμε το μπεπακια μας αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!! εχω τρελαθει μεχρι και για δευτερο σκεφτομαι..... εσεις τι λετε?????? πρεπει να ντηθω νυφουλα ομως πρωτα.......παρολο που ειμαστε 2 χρονια παντρεμενοι.......το φανταζεστε να μη μου κανει?οτι θελω λεω, φιλακια κουκλες!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλα,margioula πριν διαβάσω τι έγραφες είχα πάει στην πρώτη σελίδα του καφε να δω πως ξεκίνησαν όλα και έκανα μια μίνι αναδρομή στο πρόσφατο παρελθον των μπεμπάκων μας!! Pap-a, β επιπέδου, πρωτη κλωτσια... γεννα..Μου φαίνεται απίστευτο οτι πέρσι τέτοιον καιρο είχα στην κοιλια μου ενα μικρούλι και ουτε που το φανταζόμουν οτι τωρα θα ειναι ολόκληρο παιδάκι!! Αχ! Μερικές φορες μου λείπει η αίσθηση της κίνησης του μεσα στην κοιλια..

Συμφωνω πως είναι υπέροχο που κραταμε τα μπεμπάκια μας αλλα μήπως είναι λίγο νωρις να μιλάμε για δευτερο???? Λεω εγω τωρα... :shock::shock:

aigAp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Επιστρέψαμε κι εμείς, αλλά ακόμα καλά καλά δεν έχουμε μαζευτεί, έχουμε και τη βάπτιση στις 11 του μήνα και τρέχουμε!

Στις διακοπές περάσαμε πολύ όμορφα, γνωρίσαμε και την υπέροχη κουκουμπρελοοικογένεια (φιλάκια πολλά στον Ίωνα!), κάναμε τα μπανάκια μας και ο μικρός μας Παναγιώτης μέσα σε ένα μήνα αναπτύχθηκε ακόμα περισσότερο! Ήταν θες το χαλαρό κλίμα, θες η εξοχή, θες ότι πάντα υπήρχε πολύς κόσμος γύρω του και έπαιζε συνέχεια, το πουλάκι μου νοιώθω ότι έχει μεγαλώσει πολύ. Κι όσο για τη συζήτηση γύρω από τις κοιλίτσες, κι εγώ νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για δεύτερο γύρο:).

Γειτόνισσα pitsimama (κι εμείς Ν. Ιωνία μένουμε), αν δεις εδώ http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=753536&postcount=4302 δεν έχουμε κάποια άλλη μαμά που να γεννήσατε την ίδια μέρα, καλως ήρθες όμως στην παρέα μας!

Margioula τα είπαμε και τηλεφωνικά για το τέλειο νυφικό σου, περιμένω να μου στείλεις mail, δεν έχω λάβει κάτι ακόμα.

Αγγελική να υποθέσω ότι δεν έχετε μαζευτεί ακόμα ούτε εσείς, την ίδια μέρα επιστρέψαμε άλλωστε. Κουράγιο συνάδερφε!

Honey πολύ μεγάλο project έχεις ξεκινήσει με το συμμάζεμα (καλή τύχη!)

Με το καλό οι βαπτίσεις σας, και να μας ζήσουν τα γλυκά μας μπεμπάκια!

Καλησπέρα

Και μένα τακτικότατα με πιάνουν αναπολήσεις.....καλή ώρα τώρα που επιτέλους κατάφερα να αφιερώσω λίγη ώρα να διαλέξω φωτό για το άλμπουμ της βάφτισης της Δνάης μου.

Γιατί να είναι νωρίς για δεύτερο?

Ακριβως 8.5-9 μηνών ήταν η Ζωή όταν επιβεβαίωσα την εγκυμοσύνη της Δανάης.

Στα πρώτα της γενέθλια ήμουν 20 εβδομάδων.

Ηταν πολύ δύσκολα, αλλά εντέλει η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει.

Τα καμαρώνω κάθε μέρα μαζί, να αγαπάνε το ένα το άλλο και να μεγαλώνουν μαζί.

Αν υπάρχει σχετικά καλά -το κατά δύναμην πια...- οικονομική κατάσταση, αν υπάρχει καλή σχέση και συνεννόηση και αλληλοβοήθεια ανάμεσα στους συζύγους, και αν υπάρχει και λίγη βοήθεια απτους γύρω, καλώς να έρθει ακόμα ένα μωράκι σε όποια επιθυμεί.

Καλό βράδυ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα

Και μένα τακτικότατα με πιάνουν αναπολήσεις.....καλή ώρα τώρα που επιτέλους κατάφερα να αφιερώσω λίγη ώρα να διαλέξω φωτό για το άλμπουμ της βάφτισης της Δνάης μου.

Γιατί να είναι νωρίς για δεύτερο?

Ακριβως 8.5-9 μηνών ήταν η Ζωή όταν επιβεβαίωσα την εγκυμοσύνη της Δανάης.

Στα πρώτα της γενέθλια ήμουν 20 εβδομάδων.

Ηταν πολύ δύσκολα, αλλά εντέλει η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει.

Τα καμαρώνω κάθε μέρα μαζί, να αγαπάνε το ένα το άλλο και να μεγαλώνουν μαζί.

Αν υπάρχει σχετικά καλά -το κατά δύναμην πια...- οικονομική κατάσταση, αν υπάρχει καλή σχέση και συνεννόηση και αλληλοβοήθεια ανάμεσα στους συζύγους, και αν υπάρχει και λίγη βοήθεια απτους γύρω, καλώς να έρθει ακόμα ένα μωράκι σε όποια επιθυμεί.

Καλό βράδυ!

Μιλαει η πειρα!!! εγω παλι με τα αδερφια μου που εχουμε μεγαλη διαφορα ηλικιας.... πραγματικα ποτε δεν παιξαμε μαζι.......δεν ξερω αν το εχει ζησει καποια απο εσας..... εχουμε 5 και 7 χρονια διαφορα....τελος παντως ας γινει ο γαμος και μετα με βλεπω στις μανουλες του Οκτωβριου 2012 φιλακια κουκλες!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κορίτσια μου καλησπέρα!!!! τι κάνετε??? να ζήσουν τα μωράκια που βαφτίστηκαν και με το καλό αυτά που θα βαφτιστούν!!!!

Και το όνομα αυτής Αγγελική!!!! κορίτσια μου δεν το πιστευω..... όχι πια μπέμπα...Αγγελική!!!! βαφτιστήκαμε σήμερα, ήμασταν κυρίες, λίγο έκλαψε στην κολημπύθρα και μετά μέχρι να την πάρω. κατά τα υπόλοιπα κυρία!!! εγώ έριξα το κλάμα της ζωής μόλις ακούστηκε το όνομα (λίγο) και μετά όταν μου παρέδωσε η νονά το παιδί....τι να σας πω.. γελούσα κια έκλαιγα μαζί!!!! αλλά κατα τα υπόλοιπα περάσαμε φανταστικά, φάγαμε, χορέψαμε, γλεντήσαμε... το καταχαρήκαμε!!!! ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ!!!!!! όλα τα λεφτά για το παιδί μου!!!!!!! (είναι η συγκίνηση της ημέρας)

οι λεπτομέρεις αύριο γιατί νυστάζω!!! φιλάκια πάρα πολλά σε όλες και όλα τα μωράκια!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου καλησπέρα!!!! τι κάνετε??? να ζήσουν τα μωράκια που βαφτίστηκαν και με το καλό αυτά που θα βαφτιστούν!!!!

Και το όνομα αυτής Αγγελική!!!! κορίτσια μου δεν το πιστευω..... όχι πια μπέμπα...Αγγελική!!!! βαφτιστήκαμε σήμερα, ήμασταν κυρίες, λίγο έκλαψε στην κολημπύθρα και μετά μέχρι να την πάρω. κατά τα υπόλοιπα κυρία!!! εγώ έριξα το κλάμα της ζωής μόλις ακούστηκε το όνομα (λίγο) και μετά όταν μου παρέδωσε η νονά το παιδί....τι να σας πω.. γελούσα κια έκλαιγα μαζί!!!! αλλά κατα τα υπόλοιπα περάσαμε φανταστικά, φάγαμε, χορέψαμε, γλεντήσαμε... το καταχαρήκαμε!!!! ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ!!!!!! όλα τα λεφτά για το παιδί μου!!!!!!! (είναι η συγκίνηση της ημέρας)

οι λεπτομέρεις αύριο γιατί νυστάζω!!! φιλάκια πάρα πολλά σε όλες και όλα τα μωράκια!!!

:D Να σου ζησει κοπελαρα μου!!!!!!! να ειναι παντα γερη, ευτυχισμενη, καλοτυχη και χαμογελαστη!!!!! παντα τετοια!!!!!!!!!!:D

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλησπέρα,

να ζήσει η μικρή Αγγελική, που μας είχε κοψοχολιάσει πέρσι η ατιμούλα, να τη χαίρεστε!

Εμείς εδώ καλούτσικα, λέμε τώρα, άρρωστη η Ζωή, καλή αρχή με τις αρρώστιες του παιδικού, τι να κάνουμε, μύξες κ πυρετό, αναμένω και τη Δανάη βεβαίως να ακολουθήσει....θα δούμε :(

Δεν έχουμε νέα...ζοριζόμαστε...από όλες τις πλευρές!

Καλό βράδυ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Zounitsa καλοφωτιστη!!!Μπράβο το κορίτσι,όχι σαν τη δικιά μου που έκανε λες και ήταν εξορκισμός!!!!

Κορίτσια,χαρά στο κουράγιο σας όσες σκέφτεστε ήδη για δεύτερο, Honey τα πέρασες και σου ξαναβγάζω το καπέλο ( και τι τέλεια η φωτογραφία με τις κουκλίτσες σου!!Φτου σας!!!),αλλά εγώ νιώθω dead με το ένα και μόνο..Είναι λίγο ζόρικη,κι ακόμα θέλω να ελπίζω ότι φταίνε τα δόντια της και δεν είναι του χαρακτήρος της!!! Παρόλα αυτά μου λείπει η περίοδος της εγκυμοσύνης(και τότε γκρίνιαζα βέβαια:tongue:)και μάλιστα πολλές φορές βλέπω στον ύπνο μου ότι είμαι πάλι έγκυος και μέχρι που νιώθω και την αίσθηση της κλωτσιάς( θεϊκή αίσθηση όμως ε??)

Pitsimama καλωσήρθες!!!

hMt4p2.png

CvxKp3.png

κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!! να είστε όλοι καλά και να χαιρόμαστε όλοι τα παιδάκια της παρέας μας!!!!!

είμαι τελείως πτώμα.... και αδιαθέτησα σήμερα οπότε καταλαβαίνετε πως ήμουν εχτές. πολλά κομμάτια!!! ήταν φανταστικά, πέρασα παρα πολύ ωραία με τον αντρούλη μου (ο οποίος έχει αλλάξει τελείως με την Αγγελικούλα, θυμάστε τι τράβηξα στην αρχή) και με το παιδάκι μας. και όλοι μου είπαν οτι πέρασαν ωραία. με κλόουν και με φουσκωτό παιχνίδι τα πιτσιρίκια "λύσαξαν" κυριολεκτικά και δεν μας ενόχλησαν καθόλου. φανταστικά!!!!!

το επόμενο event είναι τα γενέθλιά μας σε 1,5 μήνα περίπου. πέρασε σχεδόμ χρόνος με την βιαστική τη κορούλα που μπορεί να μας κοψοχώλιασε τότε, δεν κάθεται ούτε δευτυρόλεπτο πουθενά τώρα!!!!! ας είναι.....

φιλάκια!!! δέχομαι ερ'ωτησεις για να σας δώσω συμβουλές..... χαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...