Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γυρίζουμε μανούλες σιγά σιγά ε;;;Τι κανετε;;

Εμείς καλά,ετοιμαζόμαστε για τη βάφτιση όπως όλες σας απ'ότι βλέπω!!!

Honey θρεφταράκι η μικρή ε?? Ελπίζω τα δυσάρεστα που σας έτυχαν να μην έχουν να κάνουν με υγεία, γιατί όσο και να ακούγεται κλισέ,όλα τ΄άλλα φτιάχνουν..Αλλά όλοι το καταλαβαίνουμε αφού ξεπεράσουμε το σοκ...

Η δικιά μου είναι σχεδόν 8 κιλά,και 70 πόντους.Με το φαγητό έχουμε θέμα μεγάλο,με το ζόρι και το φρούτο και το μεσημεριανό,που λέει ο λόγος ζόρι δηλαδή,γιατί την αφήνω να φάει όσο θέλει.3 κουταλιές θέλει;; 3 κουταλιές. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Προτιμάει να θηλάζει γενικώς, αλλά δεν έχουμε ηρεμήσει καθόλου και με τα δόντια.

Εχουμε βγάλει 4 πάνω και 4 κάτω μέχρι στιγμής, και πάλι βάζει χέρια μετά μανιας στο στόμα που σημαίνει ότι έρχεται κι άλλο.Βιάστηκε πολύ η άτιμη..

Κατα τ'άλλα μόλις άρχισε να μπουσουλάει,και σηκώνεται αν στηριχτεί κάπου. Καλά περπατήματα σε σας που είναι έτοιμα!!!

Προσπάθησα να της δώσω ξένο γάλα κανα δυο φορές γιατί έλεγα να σταματήσω σιγά σιγά με το θηλασμό,άλλά δεν το πίνει με τίποτα.Δοκίμασα Almiron 2 και Fresilac,αλλά είχα την ίδια αντίδραση και στα 2:με το που έπεφτε η πρώτη σταγόνα,κλαίει και σπρώχνει το μπουκάλι. Καμμια άλλη μήπως με παρόμοια εμπειρία που να τα κατάφερε;;;

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί ζουνίτσα! Θέλω πολύ αλλά 2 παιδάκια, και δεν ξέρω αν με παίρνε χρονικά (είμαι 40). Πάντως περίοδο δεν έχω δει ακόμα και ένα τεστ που έκανα τη περασμένη εβδομάδα ήταν αρνητικό.

Ακου λέει αν σε παιρνει!!!Αφού το θέλεις φυσικά και σε παίρνει!!

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Και ρε κορίτσια σχετικά με την περίοδο: εμένα μου ήρθε τον Ιούλιο,σχεδόν κανονικά,όπως προ εγκυμοσύνης.Μετά από καμμια 15ρια μέρες είχα καφέ στο εσώρουχο-ροζ στο χαρτί(γίνομαι γραφική το ξέρω) για καμμιά 10ρια μέρες ,κι από τότε τίποτα!! Τι σκατά γίνεται δεν ξέρω. Αν τελειώσουμε με την βάφτιση θα πάω καμμιά βόλτα στο γυναικολόγο μου,πρέπει να κάνω και τεστ Παπ έτσι κι αλλιώς (υποτίθεται θα πήγαινα τον Ιούνιο,αλλά όσο ήθελα να πηγαίνω 3 την ώρα όταν ήμουν έγκυος,τόσο δεν θέλω να πατήσω τώρα χαχα!!!)

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Εεεεεεεεεεεεεεεεεει!!!!!! κοριτσακια μου βλεπω γυρισατε και ορεξατες!!!!!

Μελακι μας ευχομαι απο εδω και περα οοοοοοοοολα καλα!!!!!

Αγγελικουλα γρηγορα μαζεψου, αντε να σας δουμε κιολας!!!!!!!!!!!!!!:D

Ζουνιτσα περαστικα σας....... και με το καλο η Αγγελικουλα σου κοριτσακι μου!!!!!!!!

Γαρουφακι με το καλο κοριτσακια μου και δευτερο και γιατι οχι και τριτο μιας και υπαρχει η κληρονομικοτητα!!!!

και εμενα η δικη μου 8 κιλα ειναι

babyofmine μαλλον η κορη σου δεν σε αφηνει να σου ερθει περιοδος λογο οτι φροντιζει να σου κραταει την προλακτινη σε ιδιαιτερα υψηλα επιπεδα..... αν δεν ερθει τουλαχιστον 2 φορες συνεχομενα και δεν κρατησει πανω απο 24 ωρες δεν θεωρειτε περιοδος......

Εγω χθες εκλεισα το νυφικο....... και γενικοτερα τρεχω παρα πολυ!!!!!!!! ειναι αυτο........

nyfiko2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Μαργιούλα φοβερό!!!!!!! καλορίζικο και η ώρα η καλή!!!!!

Babyofmineκαι εμλενα μου έκανε τέτοια κόλπα όταν αλλάξαμε από pre-nan σε nan1. γάλα της ίδιας εταιρείας και δεν το έπινε με τίποτα. είχαμε πολύ κλαμα. της έδωσα το guigoz. δεν το ξέρουν πολλοί αλλά είναι της Nestle αλλά του εξωτερικού. έχει άμυλο μέσα και γλυκίζει. δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. και μετά από κανα τετράμηνο της άλλαξα γάλα και τώρα πίνει και το s-26 και το nan2. τι να πεις???!!!

κορίτσια η πρόσκληση για τα βαφτίσια μας είναι ανοιχτή και όποια θέλει έρχεται!!!

καλό σας βράδυ ή καλημέρα γιατί θα το δείτε το πρωί!!!

και ναι γίναμε 10 μηνών!!!! πως περνάει ο καιρός.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Επιτέλους έχω πάλι internet. Βασικά για το υπόλοιπο των διακοπών είμαστε Ραφήνα (που μας βλέπω να τη βγάζουμε μέχρι Οκτώβρη). Πήρα και εγώ το int. on the go της cosmote και έτσι έχω και εδώ internet (ψιλοσέρνεται όμως).

Τα δικά μας νέα: ο Δομένικος ονομάζεται και πλέον επίσημα αφού προχθές κάναμε ονοματοδοσία. Βαφτίσια στις 9 Σεπτ., όμως πολύ οικογενειακά (οικονομία – δύσκολοι καιροί). Είναι 8300 με 71 πόντους. Αποφάσισα (λέμε τώρα…) να μη προσπαθώ να κάνω συγκρίσεις όπως έκανα τις προάλες όπου το μωράκι μιας γνωστής μου είναι 5 μηνών 8500 και 70 πόντους…. (και θηλάζει κιόλας). Κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του. Αρκεί που είναι ευχαριστημένος και χαρούμενος.

Στο φαί ζοριζόμαστε: το πρωινό φρούτο με το ζόρι 100ml (μόνο τούμπες δεν κάνω…). Το μεσημεριανό (λάχανο-κρεατόσουπα) το τρώμε όλο (170ml). Το βραδινό το φτύνουμε …. Βασικά δεν μπορώ να του δώσω και γιαούρτι ή γαλακτοκομικά (αλλεργικός σε γαλακτοκομικά, κοτόπουλο, αυγό σύμφωνα κα

με τα patch tests). Δοκίμασα τη sinlac που μου σύστησε η Μαργιούλα: τη 1η φορά την έφαγε όλη. Τη 2η, κάπου στη μέση έκανε lock (=κλείδωσε το στόμα). Τη 3η την έφαγε όλη. Μετά δεν τη ξανάφαγε (την έφαγα εγώ :) )

Οπότε λέω ότι έχω το μεσημέρι να του δίνω και το βράδυ. Ελπίζω να μη βαρεθεί…

Κορίτσια τα παιδάκια σας κάθονται μόνα τους να παίξουν όταν θέλετε να μαγειρέψετε ή να κάνετε καμιά δουλειά? Τι απασχολήσεις τους κάνετε/δίνετε?

Φιλιά πολλά!!!

Γεια σου Κατερινακι μου με τον γιο σου τον γοη!!!! Με το καλο να τον βαπτισεις εννοείται ότι πλέον έχουν σφίξει τα ζωναρια για όλους καλα κάνετε κ γίνετε οικογενειακή η βάπτιση. Όσο για τις συγκρίσεις είναι όντως ανούσιες και κάποιες φορές ψυχοφθορες σε ολα τα επίπεδα..το κάθε παιδι είναι μοναδικό στον κόσμο το ίδιο και η ανάπτυξη του μην αγχωνεσε καθόλου! Κι εμένα δεν τρώει ιδιαίτερα αλλα πιστεύω με αυτα που περιεγραψες παραπάνω ότι σου ετοιμάζει δοντακι το καλο μου...

Ο μπεμπης μου κάθετε μόνος του ωρεςςςς στο πάρκο την καταβρισκει του έχω μέσα παιχνιδακια διαφόρων ειδών αν και τώρα τελευταία επειδή έμαθε να σηκωνετε μόνος του και να πηγαίνει γύρω γύρω δεν ασχολειτε το ίδιο με τα παιχνίδια. Γενικά όμως είναι παιδι που παίζει πολυ και απασχολειτε μόνος του.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελικούλα και Γαρουφάκι καλημέρες!!!!!!

Αγγελικούλα θα είστε συνονόματες.....!!!!! Αγγελικούλα ζάχαρη Αγγελικούλα μέλι...!!!! χαχαχαχαχα

Γαρουφάκι να μην συγκρίνεις ποτέ 2 παιδιά, ακόμα και τα δίδυμα είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. όσο αφορά το φαγητό θα την βρείτε τη σειρά σας. με υπομινή και δοκιμές.

εμείς όπως σας είπα έσκσε το δοντάκι και είμαστε μες στη γκρίνια, κλαμτάκια και όλο αγκαλίτσες. από φαγητό γάλα με το ζόρι (100μλ) και τίποτε άλλο. και κοιμάτε αρκετά συχνά. είναι σε συνδυασμό με την ίωση οπότε την έχει τσακίσει την κακοιμοιρούλα μου!!! Αγγελικούλα η κόρη μου είναι τόσο ευαισθήτη πλέον, που αρπάζει τις ιώσεις από μακριά. άστα, να δω τι θα κάνουμε το χειμώνα. πάντως εδώ στην Τρίπολη η βροχίτιδα δίνει και παίρνει, μέχρι και νοσοκομείο πήγε ένα παιδάκι κάτω του έτους μου είπε η παιδίατρος. άστα:smil

Επίσης εύχομαι σε όσες θέλουν, και του χρόνου τέτοια εποχή να μιλάμε πάλι για

κοιλίτσες και τα παιδάκια μας!!!! χαχαχαχαχα ακούς Αγγελικούλα???!!!!

φιλάκια

Συνονωματες με την φραουλιτσα μου!!!! Αχουυυ θα τρελαθω!!!

Με γεια το δοντακι σας μπουμπού μου!!!! Ασε σε νιώθω εμένα οτΑν βγάζει

δοντακι με ψηνει 1 μήνα πριν...περαστικά στο μίνι μου φιλακια δωστης!!

Χαχαχαχαχαχ καλε γιατί χτυπάει για μένα η καμπάνα οεο;;;; Μακιαααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί ζουνίτσα! Θέλω πολύ αλλά 2 παιδάκια, και δεν ξέρω αν με παίρνε χρονικά (είμαι 40). Πάντως περίοδο δεν έχω δει ακόμα και ένα τεστ που έκανα τη περασμένη εβδομάδα ήταν αρνητικό.

Εγω πάντως εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να μην σου έρθειιιιιιιιιιι!!!!!!!!::)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γυρίζουμε μανούλες σιγά σιγά ε;;;Τι κανετε;;

Εμείς καλά,ετοιμαζόμαστε για τη βάφτιση όπως όλες σας απ'ότι βλέπω!!!

Honey θρεφταράκι η μικρή ε?? Ελπίζω τα δυσάρεστα που σας έτυχαν να μην έχουν να κάνουν με υγεία, γιατί όσο και να ακούγεται κλισέ,όλα τ΄άλλα φτιάχνουν..Αλλά όλοι το καταλαβαίνουμε αφού ξεπεράσουμε το σοκ...

Η δικιά μου είναι σχεδόν 8 κιλά,και 70 πόντους.Με το φαγητό έχουμε θέμα μεγάλο,με το ζόρι και το φρούτο και το μεσημεριανό,που λέει ο λόγος ζόρι δηλαδή,γιατί την αφήνω να φάει όσο θέλει.3 κουταλιές θέλει;; 3 κουταλιές. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Προτιμάει να θηλάζει γενικώς, αλλά δεν έχουμε ηρεμήσει καθόλου και με τα δόντια.

Εχουμε βγάλει 4 πάνω και 4 κάτω μέχρι στιγμής, και πάλι βάζει χέρια μετά μανιας στο στόμα που σημαίνει ότι έρχεται κι άλλο.Βιάστηκε πολύ η άτιμη..

Κατα τ'άλλα μόλις άρχισε να μπουσουλάει,και σηκώνεται αν στηριχτεί κάπου. Καλά περπατήματα σε σας που είναι έτοιμα!!!

Προσπάθησα να της δώσω ξένο γάλα κανα δυο φορές γιατί έλεγα να σταματήσω σιγά σιγά με το θηλασμό,άλλά δεν το πίνει με τίποτα.Δοκίμασα Almiron 2 και Fresilac,αλλά είχα την ίδια αντίδραση και στα 2:με το που έπεφτε η πρώτη σταγόνα,κλαίει και σπρώχνει το μπουκάλι. Καμμια άλλη μήπως με παρόμοια

εμπειρία που να τα κατάφερε;;;

Και ρε κορίτσια σχετικά με την περίοδο: εμένα μου ήρθε τον Ιούλιο,σχεδόν κανονικά,όπως προ εγκυμοσύνης.Μετά από καμμια

15ρια μέρες είχα καφέ στο εσώρουχο-ροζ στο χαρτί(γίνομαι γραφική το ξέρω) για καμμιά 10ρια μέρες ,κι από τότε τίποτα!! Τι σκατά γίνεται δεν ξέρω. Αν τελειώσουμε με την βάφτιση θα πάω καμμιά βόλτα στο γυναικολόγο μου,πρέπει να κάνω και τεστ Παπ έτσι κι αλλιώς (υποτίθεται θα πήγαινα τον Ιούνιο,αλλά όσο ήθελα να πηγαίνω 3 την ώρα όταν ήμουν έγκυος,τόσο δεν θέλω να πατήσω τώρα χαχα!!!)

Καλώς το κορίτσι σε χασαμεεεε !! Λοιπόν αυτο που θυμάμαι σαν εντονο χαρακτηριστικό της μικρής σου είναι το πόσο γρήγορα έβγαλε δοντακια απίστευτο όμως!!! Να σου ζησειιιιι !!!!!

Άντε και καλα περπατηματα προς τα εκει το παει το πράγμα μου φαίνεται!!!

Όσο για το άλλο... Ειδωμεν και εύχομαι πρέπει να ομολογήσω!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εεεεεεεεεεεεεεεεεει!!!!!! κοριτσακια μου βλεπω γυρισατε και ορεξατες!!!!!

Μελακι μας ευχομαι απο εδω και περα οοοοοοοοολα καλα!!!!!

Αγγελικουλα γρηγορα μαζεψου, αντε να σας δουμε κιολας!!!!!!!!!!!!!!:D

Ζουνιτσα περαστικα σας....... και με το καλο η Αγγελικουλα σου κοριτσακι μου!!!!!!!!

Γαρουφακι με το καλο κοριτσακια μου και δευτερο και γιατι οχι και τριτο μιας και υπαρχει η κληρονομικοτητα!!!!

και εμενα η δικη μου 8 κιλα ειναι

babyofmine μαλλον η κορη σου δεν σε αφηνει να σου ερθει περιοδος λογο οτι φροντιζει να σου κραταει την προλακτινη σε ιδιαιτερα υψηλα επιπεδα..... αν δεν ερθει τουλαχιστον 2 φορες συνεχομενα και δεν κρατησει πανω απο 24 ωρες δεν θεωρειτε περιοδος......

Εγω χθες εκλεισα το νυφικο....... και γενικοτερα τρεχω παρα πολυ!!!!!!!! ειναι αυτο........

Μαρακι μου το νυφικό σου είναι απλά θεικοοοοοοο τελειοοοοο !!!! Άντε η ώρα η καλη να είναι!!! Έννοια σου και θα βρεθούμε στανταρντ με το που γυρίσουμε φιλα μου την Βουγιουκλάκη μου!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Μαργιούλα φοβερό!!!!!!! καλορίζικο και η ώρα η καλή!!!!!

Babyofmineκαι εμλενα μου έκανε τέτοια κόλπα όταν αλλάξαμε από pre-nan σε nan1. γάλα της ίδιας εταιρείας και δεν το έπινε με τίποτα. είχαμε πολύ κλαμα. της έδωσα το guigoz. δεν το ξέρουν πολλοί αλλά είναι της Nestle αλλά του εξωτερικού. έχει άμυλο μέσα και γλυκίζει. δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. και μετά από κανα τετράμηνο της άλλαξα γάλα και τώρα πίνει και το s-26 και το nan2. τι να πεις???!!!

κορίτσια η πρόσκληση για τα βαφτίσια μας είναι ανοιχτή και όποια θέλει έρχεται!!!

καλό σας βράδυ ή καλημέρα γιατί θα το δείτε το πρωί!!!

και ναι γίναμε 10 μηνών!!!! πως περνάει ο καιρός.....

Ευχαριστούμε πολυ πολυ για την πρόσκληση κοριτσάκι μακάρι να τα μπορούσα να ερχομουν ειλικρινά !!!!

Να τα εκατοστησει ο θησαυρός σου Αννουλα μου σε νιώθω απόλυτα...όλο κοιτάζω φωτογραφίες του παιδιού μου νεογέννητο και με πιάνει μια συγκίνηση άλλο πράγμα...ποτε ήταν μια μπουκιτσα και τώρα είναι αντρακι σωστό έχει φύγει η μωρουδιλα!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα μανουλιτσες και μπεμπακια!!! Πακεταρουμε απο το πρωι πυρετωδώς αύριο το πρωι επιστρέφουμε στο σπιτάκι μας...και του χρόνου να είμαστε καλα να ξαναερθουμε στο νησάκι!!!

Εύχομαι καλο φθινόπωρο με υγεία και χαρα σε όλες μας!!!!

Να χαιρόμαστε κάθε στιγμη, κάθε λεπτό, κάθε εποχή που έρχεται και φεύγει αγκαλιά με τα παιδάκια μας!!!!

Σας στέλνουμε πολλα φιλακια εγω και ο Λεωνιδακος μου :D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γεια σας κορίτσια.

Καλή εβδομάδα, μπαίνει και ο Σεπτέμβρης σιγά σιγά....

Καλοφόρετο το νυφικό Margioula, να το χαρείς πολύ!

Εγώ εδώ μέσα σε στοίβες ρούχων, ξεκαθαρίζω της μικρής και της μεγάλης, γράφω ελλείψεις να ξέρω τι χρειάζομαι....

Ακολουθεί κάτι αντίστοιχο σε παιχνίδια.

Χαμός γίνεται, η μεγάλη τώρα πια παίζει με κουζινικά, σπιτάκια, ανθρωπάκια, παζλ, ζωγραφικές, πλαστελίνες.....όλα τζιζζζζζζ για τη μικρή....να δω τι θα κάνω! Τώρα που αρχίζει να ξεπετιέται και η μικρή προβλέπω χαμό.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μαρακι με το καλο η ωρα η καλη!τελιο το νυφικο!

καλο χειμωνα σε ολες ευχομαι!

εμεις Αθηνα ειμαστε ηρθαμε ν απρουμε την κορη κ θα φυγουμε ο ανηρ θα παραμεινει βεβαια εχει μαθηματα σωστικων πριν φυγει με το καραβι...

γεια σας και απο εμας

επιστρεψαμε και εμεις στη βαση μας στις 23 αυγουστου μετα απο 20 μερες διακοπες στις οποιες περασαμε ,παραδοξως, παρα πολυ ωραια. Δεδομενου δηλαδη των συνθηκων και των δυσκολιων με δυο μωρα ηταν παρα πολυ ωραια! Για ξεκουραση βεβαια ουτε λογος αλλα αρκει να βλεπω τις φατσουλες τους χαροθμενες και τι στον κοσμο!!!!!!!!

Το σαββατο βαπτισαμε και το Χαρουλη και ηταν ολα παρα πολυ ομορφα.Βεβαια(οπως και στο Μαριουλη) πολυ κλαμα και κακο μεχρι του σημειου που ο Χαρουλης εκανε και εναν ξεγυρισμενο εμετο μεσα στην εκκλησια!

Κατα τα αλλα ο μεγαλος απιστευτος ταλιμπαν δεν στεκεται ουτε λεπτο και το στομα του παει ροδανι.Συννενοουμεσταε πλεον πολυ ευκολα και πραγματικα η ομιλια του ειναι το κατι αλλο.Οταν τον ακους να μιλαει ειναι σαν να εχεις απεναντι σου 4 χρονων παιδι.Ρωταει απανταει κλινει χρονους και χρησιμοποιει τον καταλληλο.Θα τον φαω.Το μονο ειναι οτι εχτες που πηγα πρωτη μερα δουλεια εριξε παρα πολυ κλαμα και καθοταν για δυο ωρες στην πορτα και με ζηταγε!Που θα παει θα συνηθισει παλι!

Ο μικρουλης μ,ας μια γλυκα.Βεβαια εξακολουθει να μην τρωει φρουτο και πρπει να δω τι θα κανω με αυτο αλλα ολα τα αλλα τα τρωει με πολυ λαχταρα. Εχουμε απο καιρο τα δυο κατω δονται και ερχοναται επιθετικα και τα δυο πανω.Λεει ανετα μαμα και μπαμπα και κατι αλλα δικα του ασυναρτητα!Ειναι πολυ χαρουμενο και γελαστο παιδακι. Αυριο εχουμε παιδιατρο και εμβολιο και για τους δυο. Τρελο δραμα παλι.......

Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να χαιτεστε τα μπεμπακια σας.

Margioula πολυ ωραια το νυφικο.Να το χαρεις και να περασεις πολυ ωραια εκεινη την ημερα!

Honey σε ειχα στο μυαλο μου και μου ειχε κανει εντυπωση οτι ειχες εξαφανιστει.Ευχομαι ολα να ειναι περαστικα και να εχεις μονο χαρες απο εδω και περα.

Mariaefi ποτε φευγει ο αντρας σου?

Σας χαιρετω προς το παρον

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...