Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια!

τι κανετε? κολυμπατε??

εμεις καλα ειμαστε ο μπεμπης ζουζουνευει φωναζει κ μπαμπα αλλα δοντακια τσου κανενα αν κ πρησμενα ουλα κατω.

η κορη μου διακοπαρει ακομη εμεις γυρισαμε αλλα παμε καθημερινα για μπανακι κ ισως κανουμε ακομη μια εξορμηση.

ο αντρας μου αποφασισε να ταξιδεψει με τα καραβια σαν μηχανικος που εχει σπουδασει γιατι για δουλεια εδω στην στερια ουτε λογος.

καλησπερα κοριτσακια και μπεμπακια

ελπιζω να ειστε ολοες καλα. μαλλον ειστε σε διακοπες οι περισσοτερες.

Εμεις φευγουμε την Κυριακη επιτελουςςςςςςςςςςς.Τα εχουμε παιξει πλεον εδω στην αθηνα!

Τα αγορακια μου καλα αλλα με τρελαινουν!!!!

Ο μαριουλης οπως τα εχω πει σκετος ταλιμπαν και οσο παει ζωηρευει και περισσοτερο.

Ο χαρουλης μεγαλωνει παρα πολυ γρηγορα εχει δυο δοντακια τα κατω, φωναζει επιτακτικα μαμα και μπαμπα οταν θελει κατι.Ομως γενικα με δυσκολευει στο φαι και δεν τρωει καθολου μα καθολου φρουτο.Καμια ιδεα τι να κανω?ειμαι να σκασω γιατι τα φρουτα ειναι πολυ σημαντικα.

Mariaefi σου ευχομαι οτι ειναι καλυτερο για την οικογενεια σου και να μην στεναχωριεσαι πολυ!

Honey ολα καλα?

Σας φιλω

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Καλημέρα!

Είμαστε επιτέλους στην Πύλο και κάνουμε τα μπανάκια μας. Το μωρό μας είναι στα καλύτερά του εδώ στις εξοχές. Έχει δυο δόντια κάτω και πάει για το τρίτο και στηρίζεται πλέον στις παλάμες και στα γόνατα, οπότε κινούμαστε αρκετά :D. Zounitsa και koyrkoybeli σας έχω στείλει με pm το κινητό μου για να βρεθούμε, οπότε περιμένω τηλ.

Mariaefi δύσκολη απόφαση πήρατε, αλλά και τι να κάνεις αν πρόκειται για το καλό της οικογένειας. Εύχομαι να σας πανε όλα καλά.

flosummer στη θέση σου θα δοκίμαζα κάθε μέρα διαφορετικό φρούτο και μετά διαφορετικούς συνδυασμούς για να δω τι του αρέσει. Τι άλλο να κάνεις;

κορίτσιαααα!!

τι κανετε;; πως πάνε τα μπανάκια;; Λοιπόν εμείς δε λέμε μαμα μπαμπά όπως εσείς μόνο ένα ΑΑΑΑΑΑΑ άμα του τραγουδάμε και ''κάνει '' οτι τραγουδάει και αυτός;) εχει πολλη πλάκα όταν κάθεται στις παλαμες και στα γόνατα, παλαντζάρει και αφου πάρει ώθηση κάνει εκτόξευση με το ενα χερι ωσάν άλλος superman ......και σωριάζεται !!!

Εγώ δυστυχώς αδιαθέτησα μετα απο τοοοοσους μήνες και προσωρινα κόψαμε τα μπανάκια ακουσα και οτι τα νερα ήταν λιγο κρύα και το φοβηθήκαμε!!

velissa ειμαι λιγάκι άσχετη :τι είναι το pm;; πως να σας στειλω το δικό μου τηλ;;

α! οσον αφορα στο φρούτο. flosummer τι του αρέσουν πιο πολύ τα γλυκά η τα ξινα;; πχ ο δικός μου δεν μπορεί με τπτ τα ξινα. αγοράζω πολλα φρουτα και τα αφήνω σχεδόν να μαυρίσουν για να τα φάει με όρεξη!!!

.....και κάτι που θέλω να μοιραστω μαζί σας!!!

Πάντα είχα στο μυαλό μου οτι με τη γέννηση ενος παιδιού οι γονείς θα πρέπει να συμβουλέυονται πέρα απο έναν παιδιατρο και εναν παιδοψυχολόγο για να τους εξηγεί δυο πράγματα για αυτόν τον αγνωστο που έρχεται ξαφνικά!!

Χθές λοιπόν πήρα τον αντρα μου (και όλες του τις αμφιβολίες) και πήγαμε.

Στο θέμα του ύπνου που αν θυμάμαι για ένα διαστημα μας είχε απασχολησει μου είπε οτι το μωρο μέχρι 2 ετων μπορει να ξυπνάει και να του λείπει η μαμα του και να τη ζητάει. Εμείς επουδενί δεν πρέπει να το αφήσουμε να κλαιει!! Πρέπει να τρέξουμε να το πάρουμε αγκαλιά να μην ανοιξουμε φως και να το ηρεμήσουμε. Αν γίνεται μας είπε είναι προτιμώτερο να κατεβάσουμε το καγκελάκι της κούνιας και να ξαπλώσουμε δίπλα του ούτως ώστε να μη φυγει απο το κρεβάτι του αλλα και εμεις να μην το κουβαλάμε!!(ο δικός μου πια είναι 10 κιλά)Μέχρι και ο ύπνος στο κρεβάτι πρέπει να απενοχοποιηθεί!! μετά τα 3 χρόνια που το παιδί αποκτά φοβίες πρέπει να μας απασχολεί οταν έρχεται στο κρεβάτι. Είναι επίσης καλό να έχει ενα πρόγραμμα όχι αυστηρο που να μην αναγνωρίζει τις αναγκες του αλλα κατι σαν ρουτινα. αυτο το κάνει να νιώθει και ασφαλες αλλα παραλληλα ελευθερο.Οσες έχουμε αγόρια μου είπε να τα πέρνουμε όσο περισσότερη αγκαλιά και να τους δίνουμε φιλιά γιατι όταν περπατησουν τεινουν να ανεξαρτητοποιούνται περισσότερο απο τα κορίτσια και θα τα ''κυνηγάμε'' για μια αγκαλίτσα. Τώρα που θα ξεκινήσουν το περπάτημα πρέπει εκ των προτέρων να εχουμε απομακρύνει καθε τι επικίνδυνο να έχουμε προστατευσει τις γωνίες και να οπλιστουμε με υπομονή γιατι απαγορεύεται να λέμε ΜΗ!!! ΠΡΟΣΕΧΕ!! ΜΗ ΠΑΣ ΕΚΕΙ!! γιατι αυτό δεν βοηθά το πα;ιδί να είναι ανεξάρτητο και με αυτοπεποίθηση!!καλό είναι να του λέμε συνεχώς μπράβο, να το κοιτάμε στα μάτια και να του δείχνουμε οτι πιστευουμε σ'αυτο!!

Α!και ένα αρνητικό!! Είναι λάθος που στα μαιευτήρι α μας παίρνουν μακρια το μωρο τις πρώτες κιολας μερες της ζωής του και αυτό έχει αντίκτυπο στον ύπνο του. Υποστήριξε οτι το σωστο αλλα και δύσκολο είναι η μαμα να φροντίζει το μικρο της και να το έχει μονιμος αγκαλια και να το θηλάζει...

Αυτά ελπίζω να μη σας κούρασα!!Απλώς ήθελα να τα μοιραστώμαζίσας. Μανούλες είμαστε όλες και ανησυχούμε!!Ωχ η ψυχολόγος ειπέ οτι βασικό είναι να μην ανησυχούμε και να μην αγχωνόμαστε!!! καλο κουραγιοοοο;);)

aigAp2.png

Διαφημίσεις

κουκουβρελι μου εγω αυτο κανω κατεβαζω το καγκελο κ ξαπλωνω μαζι του το βραδυ κ θηλαζω ξαπλωμενη κ μολις κοιμηθει φευγω θα ξυπνησει σιγουρα το βραδυ κ παω αγκαλιζω φιλαω ηρεμω κ ξανακοιματε αλλες φορες δεν τα καταφερνω τον αφηνω λιγο να κλαψει αλλα αν δω οτι συνεχιζει εε δεν μπορω να τον ακουω να κλαει!

οσο για τα φρουτακια βαλε μεσα μια κουταλια κρεμα βανιλια μηοως του αρεσουν πιο γλυκα φλοσαμμερ.

οσο για την αποφαση το ξερω το ειναι δυσκολη αλλα και πριν που δουλευε 12 ωρω 6 ημερο κ επαιρνε 1000 ευρω? ποσο τον βλεπαμε?

την κουταλια βανιλια που λες mariaefi την βαζω σκονη η την αλεθω με νερο και μετα τη ριχνω?

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

κορίτσιαααα!!

velissa ειμαι λιγάκι άσχετη :τι είναι το pm;; πως να σας στειλω το δικό μου τηλ;;

Αν πας πάνω δεξιά θα δεις που γράφει "Προσωπικά μηνύματα" και πατήσεις εκεί πάνω θα δεις που σου έχω στείλει ένα personal message (pm δηλαδή) με το τηλ μου και μπορείς πάνω εκεί να μου απαντήσεις.

Α είδα ότι το βρήκες αλλά μου έστειλες quote το δικό μου μήνυμα. Για ξαναδες το.

Πολύ ωραίες και οι πληροφορίες σου. Αλλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι αν δεν του λες ΟΧΙ, ΜΗ κλπ πως θα το αποτρέψεις πχ από το να πιάσει το μπολάκι με την κρέμα και να το λουστεί; Αυτό που κάνω εγώ είναι να του λέω ολόκληρη ιστορία πχ "Μην πιάνεις το μπολάκι, γιατί θα το λουστείς, και μετά θα πρέπει να κάνουμε μπάνιο και θα πεινάς και θα πρέπει να φτιάξουμε νέα κρέμα και μπλα μπλα μπλα μπλα". Ε με αυτόν τον τρόπο με κοιτάει που του μιλάω και αποσπάται η προσοχή του. Ελπίζω να κάνω καλά

Διαφημίσεις

Λοιπόν οσον αφορά τα ψυχολογικά!!

Η ψυχολόγος μου είπε οτι τα μικρά δεν μπορούν ακόμη να θυμούνται όλα αυτά που δεν πρέπει για αυτό θα πρε΄πει να λέμε και να ξαναλέμε τι πρέπει να κάνουν και να τους δείχνουμε τον τρόπο. Μου είπε για παράδειγμα οτι ένα παιδί ανοίγει ένα ντουλάπι που του έχουν πει πως δεν θα έπρεπε και παρατηρεί επιδεικτικά την αντίδραση της μαμας του. Η μαμα νομίζει οτι τη χλευάζει η οτι τη δοκιμάζει για να δει τα όριά της. Στην ουσία όμως ο εγκέφαλος του μικρού δεν είναι αρκετά ωριμός ωστε να μπορει να επαναλάβει στον εαυτό του την απαγόρευση της μαμας.το παιδί φανερώνει οτι αρχίζει να καταλαβαίνει, καθυστερώντας για λίγο την κίνηση κοιτάζοντας τη μαμα η οποία λανθασμένα ερμηνεύει σαν πρόκληση!!Το μικρό το κάνει όμως για να του επαναλαβει η μαμα τι πρέπει να κάνει. Παρατηρει ανοιγω ντουλάπι φωνάζει .. Προσπαθεί να κατανοήσει πως λειτουργει ο κόσμος.Στον τρίτο χρόνο το παιδί είναι ικανό να επαναλάβει τους κανόνες στον εαυτό του αλλα όχι σιωπηλά!!! Πχ λέει μόνο του Δεν πρέπει να ανοίγω το συρτάρι του μπαμπά ενω ταυτόχρονα θα το ανοίγει..Σ'αυτη τη φάση προσπαθεί να εσωτερικεύσει την απαγόρευση.

Τέλος μου είπε να μην του λέω ''Μην πετας τα παιχνίδια" αλλα "ελα να μαθουμε πως μαζεύουμε τα παιχνιδια."

Για τα πολύ σοβαρα όμως θα πρεπει να εχουμε φροντίσει εμεις εκ των προτέρων να το προστατευσουμε. Μπριζες γωνίες και οτιδηποτε άλλο σοβαρο ατύχημα μπορουμε να προβλέψουμε....:) και να μην του λέμε μη βαζεις το χερι στις μπριζες. Αν πάλι είναι ένα πολύ ζωηρό παιδι δεν θα πρέπει να το κρατάμε στο διαμέρισμα γιατι το φυσικό ειναι να σκαρφαλώνει παντου και να κάνει ζημιές. Αυτο το παιδι θα πρεπει να το πηγαινουμε σε δραστηριότητες για να εκτονώνεται και να είναι ηρεμο μετα...

Αυτα ελπίζω να μη σας κουρασα...

aigAp2.png

Καλημερα κουκλες να μαι και εγω!!!

Μαρακι ολα καλα θα πανε ισως και να τον βλεπετε περισσοτερο τον αντρουλη σου πια!!!!

koykoybreli υπεροχα ολα αυτα που μας λες.......πολυ καλα κανεις και συμβουλευεσε ειδικο, μαλλον ολοι θα επρεπε να το κανουμε γιατι ξερετε ποτε τελειωνει η διαπεδαγωγηση του παιδιου..... οταν ανοιξει η πορτα του δημοτικου, εχουμε λιγο χρονο τελικα!!!!

Βελισακι μου γλυκο........ φιλακια πολλα στον γλυκο Παναγιωτη σου...... θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε.... καλα να περνατε!!!! εμεις εχουμε μεγαλωσει τρελα πια....εχει φτασει 8 κιλα, θελει να περπαταει συνεχεια και το παει σφαιρα..... με εχει ξεθεωσει, συνεχιζει να θηλαζει οσο αυτη θελει, τρωμε με επιτυχια κοτοπουλο και μοσχαρι που ημουν 7 μηνες στη διαιτα, χτυπαει παλαμακια σε οτι ηχο ακουει..... χορευταρου θα μας βγει, κανει κουπεπε, κανει κολα το!!!! τρελα ειναι αυτη η ηλικια!!!!! φιλακια σε ολες και σε ολα τα ζουζουνια

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κοριτσια μου γεννησε κ η αδελφη μου τον γιο της!

εγινα θεια!!!

ο μπεμπης μας μεγαλωνει μεγαλωνει 8 μηνων πια..αχ σε 1 μηνα παω για δουλεια πως θα τον αποχωριστω????!!!!

Πολυ καλημέρα σας κούκλες!!! Τι κάνετε πως τα περνάτε; Φαντάζομαι σούπερ τώρα στις διακοπές! Εμείς ακόμα στις Σπετσες κάνουμε μπανακια,βολταρουμε κοινώς ξεσαλωνουμε!!! Ο μικρός έχει ξεπεταχτει τρελλα εδώ που ήρθαμε...θέλεις η εξοχή; Το κλίμα; Τι να πω πάντως κρατιέται απο το πάρκο του και στεκετε όρθιος κανονικοτατα απειρη ώρα χωρίς να πέσει, αφού αναρωτιέμαι μα δεν κουραζετε; Η μπαταρία ποτέ τελειώνει; Τι πίνει και δεν μου δίνει και μένα;;;; Χαχαχαχχαχαχα

Πηγαίνουμε κάθε απόγευμα βόλτα στο Ποσειδωνειο τον πιάνω απο τα χεράκια και τσουπ τσουπ κάνει βηματακια έχει πολυ γέλιο!!!

Κατα τα αλλα έχουμε 2 δοντακια και μαλλον ετοιμαζόμαστε για 3ο γιατί χθες είχε απίστευτη γκρίνια που σε νορμαλ φάσεις δεν την έχει, επίσης δεν θέλει να τρώει μόνο το γάλα το πίνει ευχάριστα. Απο κιλά είμαστε 8.400 είναι καλα κορίτσια; Γενικά μαλλωνουμε λίγο με το φαγητό... Τίποτα δεν τρώμε εύκολα.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...