Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια μου!!!!!! βλεπω ετοιμαζεστε για διακοπουλες... με το καλο!!!!

λοιπον εγω πηρα το τεστ παπ και ειναι καθαρο..... οποτε ειπαμε με τον γιατρο μας Ζουνιτσα μου οτι ελεγχομαι καθε 6 μηνες εως 1 χρονο και βλεπουμε και μου ειπε να μην ανησυχω.... αυτα με τα δικα μου... οσο για τη μικρη ειναι πολυ καλα αυριο ή μεθαυριο θα παμε για το εμβολιο... εγινε 7100 kgr και εχει μεγαλωσει παρα πολυ να τη!!! φιλακια σε ολες

p1020864l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Margioula πανέμορφη είναι η μικρούλα σου! (και copy paste η μαμά της)

Χάρηκα για τις εξετάσεις σου, δεν είναι τίποτα το εξαμηνιαίο τσεκάρισμα, μάλλον περισσότερο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Τι είναι αυτό το πράγμα με την κρύα θάλασσα. Κι εμείς στο Διμηνιό που πηγαίνουμε για μπάνιο κάνουμε δέκα ώρες να μπούμε μέσα. Εχθές μας έφερε και ο μπαμπάς μας σωσίβιο αλλά αφενός είχε κύμα οπότε δεν τον βουτήξαμε τον μικρούλη μας, αφετέρου διαπίστωσα ότι το σωσίβιο είναι ελλατωματικό γιατί μετά από κανένα τέταρτο ξεφούσκωνε:(. Παμε για αλλαγή

Μαργιούλα είναι κουκλάκι ζωγραφιστό η μικρή....!!!!!! όσο για το 6μηνιαίο τεστ, δεν είναι τίποτα, το έχω περάσει και εγώ. εγώ είχα περάσει μια ψιλοπεριπετειούλα πριν χρόνια. αλλά όλα καλά και έκανα και εγώ τεστ παπ κάθε 6 μήνες για 2 χρόνια. μετά όλα καλά!!!! στο λέει για δική σου ασφάλεια.

Βελισάκι είναι μεγάλο θέμα οι κρύες θάλασσες. εδώ δεν μπαίνω εγώ φαντάσου το μωρό που έχει ψηθεί και μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσουμε.... άσε!!!!

εμεις διακοπούλες 13-28 αυγούστου και καπάκι (4/9) η βάφτιση. εννοείταο οτι όποια είναι ελευθερη εκείνη την κυριακή και θέλει εκδρομούλα, να έρθει...!!!!!!!

φιλάκια!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας!

Εμείς γυρίσαμε από το Ναύπλιο όπου βαφτίσαμε το Γιωργάκη μας και επιτέλους το παιδάκι μου έχει επίσημα το όνομα του μπαμπά μου!

Συγκίνηση κλάματα από τη νονά μας...τα χαρτομάντηλα πήγαιναν και ερχόντουσαν....χορός...εκπλήξεις και σούπερ ερωτική εξομολόγηση από τον σύζυγο μέσω μικροφώνου!Αφού μπερδεύτηκα.Βαφτίζω ή γιορτάζω καμιά επέτειο?Όλα σούπερ και πολύ απελευθερωμένα μιας και πάλι τέτοιες χαρές στους γάμους των παιδιών μας!

Ο Γιωργάκης μου έχει επίσημα δυο δόντια κάτω,έκανε πολλά μπάνια στη θάλασσα.Θαλασσοσπόρος κι αυτός!Τρώει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και είναι στη φάση του "αμετανόητα ερωτευμένου με τη μαμά"(άλλο που δε θέλει η μαμά!)

Μαργιούλα μπράβο για τα αποτελέσματα!

Ζουνίτσα πως πήγε ο έλεγχος εδώ στην Αθήνα?

Πολλά φιλιά σε όλες,καλές διακοπές και μετο καλό να βαφτίσετε τα μωρά σας!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Κουκλες μου καλημερα!!!! Λενα μου να τον χαιρερσαι τον Γιωργακη σου, ωραια πραγματα!! να ειστε παντα καλα να περνατε τοσο ομορφες στιγμες!!!!!!!!

Ζουνιτσα μου και εγω πιστευω ολα καλα θα πανε!!!!

Βελισσακι μου η μικρη ειναι κουκλιτσα...... εγω παλι δεν πιανω μια μπροστα της ασε!!!!! παντος ακομα εμεις δεν εχουμε βουτηξει μαλλον θα παμε την Κυριακη..... αν ναι θα σας πω εντυπωσεις!!!!!!!!!!!! μακια σε ολες.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα!!!!

Λενάκι να χαίρεσαι τον Γιωργάκη σου και να τον δεις όπως επιθυμείς!!!!! Αχ άντε ανυπομονώ κ εγώ να έρθει η ώρα της βάπτισης αν και με βλέπω να γίνομαι χάλια με το μακιγιάζ...πολύ κλάμααααααααα!!!!

Αν κατάλαβα καλά ο άντρας σου ειναι ναυτικός Λένα? Εμείς ειμαστε οικογένεια ναυτικών!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια κ τα μπεμπάκια τι κάνουν? Χαθήκαμεεεεεεεεεεεεεεεε

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γεια σας!!! Εδω Θανασης Βεγγος!!!!! Ολη μερα τρεχω και το βραδυ ξενυχταω!!!! Βγαζουμε και τα πανω δοντακια και εχουμε μεγαλο ζορι!!!!

Κατα τα αλλα κανουμε μπανακι καθε ΠΣΚ, μεσα στην σαμπρελα της, την καταβρισκει!

Μετα το κουπεπε απο χθες το μπουμπουκι μου κανει παλαμακια και στελνει φιλια!!! Λιωνω...........

Τρεχω με τις ετοιμασιες τις βαφτισεις... 28 αυγουστου και δεν εχω προλαβει να φτιαξω ουτε τα προσκλητηρια ακομη!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

κορίτσια μουυυυυυυυυ!!!!!!! τι κάνετε????!!!!!

Λενάκι να χα'ιρεσαι όλη την οικογένεια και μα είστε πάντα καλά όπως την ημέρα της βάφτισης!!!!!

ο έλεγχος μια χαρά πήγε, πάρα πολύ καλή στις αντιδράσεις της. έχουν μια ένσταση για τα κιλά της. σύμφωνα με την προηγο'υμενη μέτρηση θα έπρεπε να έχει περισσότερο βάρος. διαφωνήσαμε λίγο χωρίς να τους δίνω πολύ σημασία. εφόσον το παιδί τρέι και έχει ανοδική πορεία στο βάρος, χ!@#$%^&κα...... και εγώ και ο άντρας μου σαμιαμίδια ήμασταν μικρά. αφού του άντρα μου ήθελαν να του κάνουν αεροβάφτισμα γιατί επειδή δεν έτρωγε, θα πέθαινε.....!!!!! μλκς......

παίρνει 400γρμ το μήνα αλλά παίρνει πολύ ύψος, οπότε δεν με απασχολεί.....

από μπανάκια καλά τα πάμε..... Καλαμάτα πάμε και περνάμε φανταστικά, χωρίς κλάματα, με πολλά φουσκωτά.... πολλά γέλια!!!!

σας φιλώ όλες θα τα ξαναπούμε αγαπούλες μου!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας κορίτσια!

Καλέ αγγελική πως έβγαλες συμπέρασμα ότι έχω άντρα Ναυτικό? Καλό άντρα έχω που πήρε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά και πήγε διακοπές στο χωριό της μανούλας του η οποία σημειοτέον δεν βοηθάει σε τίποτα και τα έχει τα μπουμπούκια μας πάντα στην τρίχα ο καλός μου.Δεν έχω κάτι με τους ναυτικούς αλλά εγώ άντρα ναυτικό δεν θα έκανα.Α παπα να μου λείπει συνέχεια.

Ζουνίτσα μπράβο σας μωρέ!Ρε τι κόλυμα αυτό με το βάρος!Όλα τους τα συμπεράσματα μόνο έτσι τα βγάζουν?Με το κιλό γραμμάριο παρακάτω!Κι εμένα στο Αττικό όταν μου είπαν γιατί το γεννηθέν παιδί μου 4.300 παρακαλώ την 5η μέρα έχασε 50 γραμμ'άρια το πήρα με ευθύνη μου την 6η μ'έρα και έφυγα!

Λοιπόν μέσα στην Καλαμάτα θα χαρίσω την ατελείωτη και πληθωρική κορμάρα μου σε κοινή θέα από την 1η Αυγούστου σε διάφορα σημεία της παραλίας.Πιο πριν και για λίγες εμφανίσεις θα πάω και στην παραλία στο Ντιβάρι!

λες να σε δώ? Θέλεις να ανταλλάξουμε τηλέφωνα?

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Λενάκι καλημέρα!!!!!! ναι τραβάνε μαγάλο ζόρι με τα "πρέπει" των κιλών. φαντάσου οτι η μικρή κάνει κακά της από 2 εως 4 φορές την ημέρα, πράγμα που παίζει σημαντικό ρόλο και δεν με ρώτησαν ποτέ....... που να μείνει γραμμάριο σε άνθρωπο όταν 4 φορές την ημέρα βγάζει αυτό που τρώει????? ή μήπως να τα βάλω με το αποχετευτικό σύστημα της κόρης μου???!!!! χαχαχαχαχαχα

ναι να αλλάξουμε τηλέφωνα εγώ κατεβένω συχνά καλαμάτα, πχ σήμερα πάλι θα πάμε..... το ντιβάρι που είναι???

σου στέλνω μην το κινητό μου και όταν πάτε καλαμάτα τα λέμε.....

αααααα ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι, μήπως έχει παρει καμία σας την κουνουπιέρα και το στύλο από τα jumbo?? δεν μπορώ να τα στήσω με τίποτα..... το στύλο το έφτιαξα αλλά η κουνουπιέρα πως μπαίνει, ακόμα δεν έχω καταλάβει....

φιλάκια και καλημερούδια σε όλες και όλα τα μπεμπάκια!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμάς!

Κι εμείς θα είμαστε στην Πύλο τις δύο πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου. Οπότε Λένα και Ζουνίτσα μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε. Κουρκουμπέλι θα είσαι Καλαμάτα?

Λένα δεν ξέρω αν έχετε ξαναπάει, αλλά στο Ντιβάρι είναι τέλεια (είναι ο άντρας μου από Πύλο και κατεβαίνουμε κάθε χρόνο). Μόνο που η θάλασσα είναι λίγο πιο δροσερούλα εκει:)

Οπότε Ζουνίτσα μια χαρά είναι η κορούλα σου, άστους να λένε για τα κιλά. Αααααντε, είμαστε που είμαστε τρελαμένες από μόνες μας, θέλουν και οι γιατροί να μας αγχώνουν παραπάνω!

ναι ναι ναι θα είμαστε Καλαματα!!!Δυστυχως δεν εχει διακοπες για εμας φέτος. Ο μικρος απαξ και του αλλαξεις το πρόγραμμα μας τρελαινει σητν γκρίνια!! και το αστειο ειναι οτι και ο αντρας μου και εγω ποτέ δεν ειχαμε προγραμμα!!:!: :!:

καλα, velissa, LENALEK και zounitsa θα κανουν τρελο παρεακι τα μικρά... και εμενα τρελαινεται ο μπέμπης για μπάνιο... πω πω θα εχει πολλη πλάκα...στειλτε μου μερα και θα σας παω στα καλυτερα!!

;)

aigAp2.png

ναι κορίτσια να βρεθούμε..... εγώ κατεβαίνω καθημερινές και διακοπές θα πάω 13-28/8. δεν θα μένω καλαματα αλλά κατεβαίνουμε πολύ συχνά. αχ ρε κοριτσάκια θέλω πολύ να βρεθούμε!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

ναι ναι ναι θα είμαστε Καλαματα!!!Δυστυχως δεν εχει διακοπες για εμας φέτος. Ο μικρος απαξ και του αλλαξεις το πρόγραμμα μας τρελαινει σητν γκρίνια!! και το αστειο ειναι οτι και ο αντρας μου και εγω ποτέ δεν ειχαμε προγραμμα!!:!: :!:

καλα, velissa, LENALEK και zounitsa θα κανουν τρελο παρεακι τα μικρά... και εμενα τρελαινεται ο μπέμπης για μπάνιο... πω πω θα εχει πολλη πλάκα...στειλτε μου μερα και θα σας παω στα καλυτερα!!

;)

εεεεεεε!!!!!!!! ΖΗΛΕΥΩ............... !!!!!!!!!! καλημερα σε ολες!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κορίτσια γεια σας...!!!!! τι κάνετε???? γιατί χανόμαστε??? λόγω καλοκαιριού υποθέτω.

λοιπόν όσες είναι να κατέβουν καλαμάτα ας μου στείλουν μηνυμα να επικοινωνησουμε για να μπορέσουμε να βρεθούμε. εγώ θα κατέβω και την πένπτη (μεθαυριο) καιρού επιτρέποντος, και πάμε συνήθως στο φιλοξένια το ξενοδοχείο δίπλα.

κατά τα υπόλοιπα καλά είμαστε, και καλά περνάμε...... φιλάκια!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...