Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαργιούλα καλημέρα!!!!! δεν θα είναι κάτι.... θα δεις!! μετά τη γέννα πολλες κοπέλες παρουσιάζουν διάφορα τα οποία ή φευγουν μόνα τπυς ή με μια θεραπεία επανέρχονται όλα τα φυσιολογικά.

Η Τρίπολη στέλνει όλη τη θετική της σκέψη!!!!!!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι κοριτσάκι μου τίποτα δεν θα είναι.......

εεεεεεεεε που είστε οι υπόλοιπες?????!!!! αυριο είμαστε Αθήνα..... φαντάζομαι οτι θα βράζει ο τόπος. να φορέσουμε τα σορτσάκια μας????

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αχχχ Ζουνιτσα μου εγω μενω αρκετα βορια δεν νομιζω οτι ειμαι πλεον αρμοδια να σε ενημερωσω!!! εδω κοντευουμε να δουμε καλοκαιρι!!!! αλλα μενω στην παρνηθα.....αληθεια δεν θα υπαρχει συναντηση??

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

μαργιουλα τι εγινε πηγες στο γυναικολογο; όλα καλά τελικά;

ελπίζω πως όλα είναι ενταξει! στελνουμε και εμεις τη θετική μας ενεργεια

koykoybreli μου θα παρω απαντησεις απο εβδομαδα!!! ευχαριστω πολυ.......φιλακια στον ζουζουνο σου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλησπερα κοριτσακια και μπεμπακια

ελπιζω να ειστε ολες καλα

σας διαβαζω τοσο καιρο αλλα δεν προλαβαινω να γραψω!Η ζωη με δυο μωρα ειναι μια τρελααααααα......

margioula μου ευχομαι και ελπιζω να μην ειναι τιποτα και να πανε ολα καλα.....

Εμεις εδω μεγαλωνουμε πολυ και τρεχουμε συνεχεια για να τους προλαβουμε και τους δυο γιους μας.

Ο μαριουλης δεν το συζηταω ταλιμπαν κανονικος!Αχ αυτα τα δυο ρε κοριτσια δεν παλευονται.Ειναι παρα πολυ ζηρος συνεχεια κανει σκανταλιες και δεν με ακουει καθολου!

Ο Χαρουλης μεγαλωνει και αυτος πολυ γρηγορα.Δυσκολευτηκαμε με τα στερεα αλλα τωρα ειμαστε πολυ καλυτερα.Τρωει κανονικα και φρουτο και κρεατοχορτοσουπα και κρεμουλα.Πλεον γαλα μονο πρωι και βραδυ.Ειναι βεβαια τωρα καμια δεκαρια μερουλες που εχει χαλασει τον υπνο του.Δηλαδη κοιμαται σταθερα γυρω στις 9.30 αλλα απο τις 6 ειναι στο ποδι.Υποψιαζομαι δοντακια ειδα νομιζω σημερα να σκανε τα δυο απο κατω.Θα δειξει!Κατα τα λλα ειναι ενα πολυ γελαστο και χαρουμενο παιδακι και μιλαμε λιωνει για τον αδερφο του.Το πως χαιρεται οταν τον βλεπει τι να σας πω.Αυτο ειναι πραγματικα ευτυχια το πως βλεπω οτι αγαπιουνται και με αποζημιωνει για οτι περναω!

Κατα τα λλα ετοιμαζουμε και μεις την βαπτιση για 27 Αυγουστου και περιμενουμε να τελειωσει δουλεια για να φυγουμε διακοπες!!!!!!!!

Δεν ξερω αν θα ξεκουραστουμε καθολου φετος αλλ τις εχω πραγματικα πολυ αναγκη!!!!!!

Σας φιλω

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Koykoybreli να τον χαίρεσαι τον αγόραρό σου! Καλέ τι παιδί είναι τούτο? Τι χαμόγελο? Φτου φτου φτου

flosummer κι εμάς έχει χαλάσει ο ύπνος μας γιατί ξυπνάει αρκετές φορές μέσα στο βράδυ και το πρωί είναι από νωρίς στο πόδι. Αλλά σκεφτομαι ότι έχει ζέστη, βγάζει δοντάκια και συνέχεια ανακαλύπτει καινούρια πράγματα, οπότε τι να κάνει και το παιδάκι, όλα μαζεμένα του έχουν πέσει.

Margioula ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια :)

Τα δικά μας τα νέα είναι ότι ο μικρούλης μου σήμερα μπήκε πρώτη φορά στη θάλασσα και ενώ αρχικά ήταν πολύ διστακτικός μετά του καλοάρεσε. Επίσης αρχίσαμε και τα φρουτάκια (πολύ γέλιο). Και μάλλον αρχίσαμε και τις διακοπές γιατί ενω ήταν να έρθουμε στο Βραχάτι για ΣΚ μάλλον θα κάτσουμε αρκετές μέρες επειδή έχει πολύ ζέστη και που να ξαναγυρνάμε Αθήνα. Κατά τα λοιπά κι εμείς ετοιμάζουμε βάπτιση στις 11 Σεπτεμβρίου αλλά μόνο μπομπο και προσκλητήρια μου έχουν μείνει.

Φιλάκια σε όλες και στα μπεμπάκια σας.

Καλημέρα και απο εμάς!!! Χαθήκαμε βρε κορίτσια...λίγο η ζέστη..λίγο το καλοκαιράκι... Ελπίζω να είστε όλες σας πολύ πολύ καλά!!!

Μαργιούλα μου όταν εχεις νεότερα για την υγεία σου πες μας σε παρακαλώ έτσι?

Κουρκουμπέλι μιλάμε κουκλί ζωγραφιστό πραγματικά φτου φτου φτουυυυυυυυυυυυυ να μας τον φιλήσεις!!!

Φιλενάδααααααααααααααα που πήγες και με εγκατέλειψες οεο?? Αχουυυυυυυ θα μας λείψετε πολύ πολύ!!! Πάντως χωρίς πλάκα τώρα πολύ καλά κάνατε και πήγατε σιγά μην κάτσετε εδω να καίγεστε...κάντε και μια βουτίτσα για μας!!!

Λογικά εμείς 30 Ιουλίου θα φύγουμε για κανένα μήνα στις Σπέτσες και περιττό να σας πω οτι ανυπομονώ.. Βρε κορίτσια πείτε μου κάτι..εμένα ενω τρελαίνεται για το μπάνιο στην μπανιέρα όταν προσπάθησα να τον βάλω στην θάλασσα δεν ήθελε καθόλου... :-( κρύωνε και το εχει παρει με κακό μάτι. Φανταστείτε του πήρα μια φουσκωτή πισίνα και δεν θέλει καθόλου να μπαίνει παρόλο που του έβαλα ζεστό νερό...καμια συμβουλή?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Έλα βρε Αγγελικούλα μου μην μου στεναχωριέσαι! (τελικά πήρες το μην που σου έστειλα?)

Ο μικρούλης σου την έχει πάρει με κακό μάτι τη θάλασσα νομίζω. Συμβουλή όμως δεν έχω να σου δώσω. Ας μας πει καμιά πιο έμπειρη:)

Έλα βρε Αγγελικούλα μου μην μου στεναχωριέσαι! (τελικά πήρες το μην που σου έστειλα?)

Ο μικρούλης σου την έχει πάρει με κακό μάτι τη θάλασσα νομίζω. Συμβουλή όμως δεν έχω να σου δώσω. Ας μας πει καμιά πιο έμπειρη:)

Σνιφ σνιφ και βέβαια στεναχωριέμαι...μια εβδομάδα μακριά σας???? απαπαπααααααα

Νιε το πήρα το μήνυμα και σ ευχαριστώ πολύ δεν αξιώθηκα η γαιδάρα να σου απαντήσω εκεί! :tongue: Πήγε ο Δημήτρης και την πήρε την πάντα χίλια ευχαριστώ το απογευμα που θα έρθει θα την δω εγώ και θα την βάλω για πλύσιμο!

Δώσε άπειρα φιλιά στον Παναγιωτάκη οκ?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

κοριτσάκια μου τι κάνετε????? εμείς σε γενικές γραμμές καλά αν εξαιρέσεται οτι πάλι έχουμε ιογενής βροχίτιδα...... αλλά θα το ξεπεράσουμε με μπανάκια και aerolin.

Αγγελικούλα όσο αφορά το μπάνιο εμένα το σάββατο που κάναμε το 1ο μπάνιο μας, μας άκουσε όλη η παραλία και για όλη την ώρα. αλλά ήταν πολύ κρύα η θάλασσα. εχτές που ξαναπήγαμε καλαμάτα αυτή τη φορά, πιο ζεστά τα νερά έκλαψε για πολύ λίγο και μετά τίποτα. βέβαια αγκαλίτσα σφιχτή επάνω μου, χέρι στην πλατούλα για να αισθάνεται ασφάλεια, και συνέχεια μέσα στο νερό για να μην κρυώνει. ματά από 10 λεπτά την έβαλα στο σωσίβιό της και έκατσε για κανα μισάωρο..... βέβαια κάθε παιδί ε'ιναι διαφορετικό....

Μαργιούλα περιμένουμε νέα.....

καλές διακοπές σε όλους μας.....!!!!!! εδώ θα είμαι, μπαίνω διαβάζω και που κ που σχολιάζω..... φιλάκια!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...