Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας κι από εμάς!

Margioula η εμφάνισή σας στην παραλία αναμένεται να κάψει καρδιές, αφού θα φοράτε μόνο το κάτω μέρος του μαγιό :shock:!!!

Αγγελική το "μαμά" του γιού σου μου φαίνεται ότι άξιζε και τα κριθαράκια και όλα μαζί!

Τα δικά μας νέα δεν είναι και τόσο καλά, γιατί ο μικρούλης μου έπαθε ίωση γαστρίτιδας την προηγούμενη εβδομάδα με πολύ εμετό. Τώρα του έχει περάσει αλλά δεν έχει γενικά κέφια και δεν τρώει την κρέμα. Εκεί που πρίν την ίωση έβαζε και τα δαχτυλάκια του στο μπωλάκι και τα έγλυφε, τώρα τρώει 5-6 κουταλιές με το ζόρι. Πήρα και την frezylac μήπως με την αλλαγή της γεύσης κάνουμε τίποτα, αλλά αυτήν δεν την τρώει καθόλου. Ώσπου αποφάσισα να ξαναπροσπαθήσουμε με την κρέμα σε καναδυό μέρες μήπως και ξεχαστεί λίγο ο καημενούλης. Ο άντρας μου έπαθε μια ψυλοϋπερκόπωση το προηγούμενο ΣΚ και ήταν κι αυτός κρεβατωμένος και εμένα με έπιασε συνάχι τις τελευταίες μέρες. "Ειμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κορίτσια!!!

velissaki περαστικά σ'ολη την οικογένεια!!ελπίζω να σας ξαναρθει η όρεξη και να το γλείφετε το πιάτο σας χιχιχι

aggelikig απο τώρα λεει μαμά?? πολύ νωρίς δεν είναι?? Μπράβο σας !! και μόνο που το σκέφτομαι συγκινούμαι.. Πρέπει να είναι φοβερό συναίσθημα και ανυπομονώωωωω... Βεβαια αυτό που ανυπομονω πιο πολύ είναι να μεγαλώσει, να με σφιγγει στην αγκαλιά του και να μου λέει σ'αγαπω!! Πολλά ζητάω ε??;)

Anyway, εμείς τρώμε κάθε πρωί την κρέμα μας (μήλο αχλάδι μπανάνα) πινουμε πολυυυυ γάλα 250μλ καθε φορά και μεγαλώνουμε υπερβολικάα 75 εκ 9.400 παρακαλω.. Ετσι λόγω βάρους ο γιατρος δε μας δίνει ούτε ρυζάλευρο, ούτε απογευματινη κρέμα:( ΑΑ!! το μεσημέρι μας έβαλε να δοκιμάσουμε βραστό κολοκύθι Βρε κορίτσια το λυπάμαι να του το δώσω! και μόνο που το βλέπω,το μυρίζω μου ερχεται αναγούλα αχχχ πως θα το φάει ο καψερούλης!?!?

Μπάνιο εμεις δεν κάναμε ακόμη μας είπαν οτι είναι κρύα ακομη τα νερα...

οσο για διακοπές.... μάλλον απο το σπίτι μας μέχρι το πάρκο και την παραλία μας βλέπω... του χρόνου ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες :rolleyes:

φιλια σε όλες !!

aigAp2.png

Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια!!! :P

Χίλια συγνώμμη που εξαφανίστηκα έτσι αλλά έτρεχα κ δεν έφτανα αυτόν τον καιρό..τώρα όλα μπήκαν σε μία σειρά κ έτσι εγώ μπορώ να χαλαρώσω λιγάκι..Εντωμεταξύ πριν απο 1 εβδομάδα ο μικρός μου με ξεθέωσε στα ξενύχτια οπότε δεν είχα κέφι για τπτ το πρωί..όμως εδώ κ 3 μέρες κοιμόμαστε σαν πουλάκια απο τις 8.30 το βράδυ ως τις 7.30 το πρωί! :D:D

Επιτέλους κοιμήθηκα σαν άνθρωπος κ εγώ!

Με την βάπτιση τα εχω σχεδόν τελειώσει όλα εκτος απο τον στολισμό της εκκλησίας που σκέφτομαι να τον κάνω με μπαλόνια, για τα γλυκά εξω απο την εκκλησία έκλεισα την αντίκα του Κωνσταντινίδη η οποία θα μοιράζει παγωτό κρέμα-σοκολάτα, ατομικά μιλφέιγ, εκμεκ παγωτο καιμάκι τσουρέκι, μπισκότο κρέμα, μπομπονιέρες κ προκλητήρια τα παρήγγειλα, φωτογράφο βρήκα, φόρεμα πήρα ;) ααα και ξέχασα να σας πω εχω ξεκινήσει δίαιτα εδω και 15 μέρες!!!! Για να δούμε θα γίνω άνθρωπος πάλι?

Όσο για τον μικρό...αφήστε τα ...τα κορίτσια που εχουν φεις ξέρουν τι ζημιά μου έκανε... ΜΕ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ....αχ λιώνω βρε παιδιά αλήθεια σας λέω...αφού την πρωτη φορά που το είπε με ειχε ξενυχτήσει το προηγουμένο βράδυ κ ήμουν σαν ζόμπι..ε...με το που μου το λέει εβαλα τα κλαμματα απο την χαρά μου κ δεν με ενοιαζε τπτ!!!!

Επίσης πιπιλάμε το πόδι μας..και κάνουμε σαν τα σκουλίκια...αυτάααααααααααααα σας ζάλισα αλλα ειχαμε καιρό να τα πούμε!!!

Γλυκια μας Μανουλα δεν πειραζει!!! ετρεχες για καλο σκοπο.. η ιδεα του Κωνσταντινιδη ειναι τελεια!!!!! οσο για την διαιτα το κινητρο ειναι πολυ συμαντικο θα εισαι μια σουπερ κουκλα μαμα ενος παιδαρου.... ασε για τα ξενυχτια δε μιλαμε αν την επομενη σε φωναζει ΜΑΜΑ!!!! και εμεις τα ποδια μας πιπιλαμε και κανει ακριβως σαν το Ταρζαν μιλαμε για πολυ γελιο!!!! φιλακια κουκλαρα μου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα σας κι από εμάς!

Margioula η εμφάνισή σας στην παραλία αναμένεται να κάψει καρδιές, αφού θα φοράτε μόνο το κάτω μέρος του μαγιό :shock:!!!

Αγγελική το "μαμά" του γιού σου μου φαίνεται ότι άξιζε και τα κριθαράκια και όλα μαζί!

Τα δικά μας νέα δεν είναι και τόσο καλά, γιατί ο μικρούλης μου έπαθε ίωση γαστρίτιδας την προηγούμενη εβδομάδα με πολύ εμετό. Τώρα του έχει περάσει αλλά δεν έχει γενικά κέφια και δεν τρώει την κρέμα. Εκεί που πρίν την ίωση έβαζε και τα δαχτυλάκια του στο μπωλάκι και τα έγλυφε, τώρα τρώει 5-6 κουταλιές με το ζόρι. Πήρα και την frezylac μήπως με την αλλαγή της γεύσης κάνουμε τίποτα, αλλά αυτήν δεν την τρώει καθόλου. Ώσπου αποφάσισα να ξαναπροσπαθήσουμε με την κρέμα σε καναδυό μέρες μήπως και ξεχαστεί λίγο ο καημενούλης. Ο άντρας μου έπαθε μια ψυλοϋπερκόπωση το προηγούμενο ΣΚ και ήταν κι αυτός κρεβατωμένος και εμένα με έπιασε συνάχι τις τελευταίες μέρες. "Ειμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε"

Ασε Βελισακι μου, εμενα η κορη μου εχει και βυζακια προβλεπετε πολυ γελιο!!!!

ωχ τον ταλαιπορο..... περαστικα σας μαναρι μου!! εμεις τρωμε μια κρεμουλα της Nestle που λεγετε Sinlak η μικρη τρελαινεται εχει και δημητριακα μεσα... αν σας ενδιαφερει να τη δοκιμασετε....ολοι μαζι ρε γμτ... περαστικα σας κουκλακια μου!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

γεια σας κορίτσια!!!

velissaki περαστικά σ'ολη την οικογένεια!!ελπίζω να σας ξαναρθει η όρεξη και να το γλείφετε το πιάτο σας χιχιχι

aggelikig απο τώρα λεει μαμά?? πολύ νωρίς δεν είναι?? Μπράβο σας !! και μόνο που το σκέφτομαι συγκινούμαι.. Πρέπει να είναι φοβερό συναίσθημα και ανυπομονώωωωω... Βεβαια αυτό που ανυπομονω πιο πολύ είναι να μεγαλώσει, να με σφιγγει στην αγκαλιά του και να μου λέει σ'αγαπω!! Πολλά ζητάω ε??;)

Anyway, εμείς τρώμε κάθε πρωί την κρέμα μας (μήλο αχλάδι μπανάνα) πινουμε πολυυυυ γάλα 250μλ καθε φορά και μεγαλώνουμε υπερβολικάα 75 εκ 9.400 παρακαλω.. Ετσι λόγω βάρους ο γιατρος δε μας δίνει ούτε ρυζάλευρο, ούτε απογευματινη κρέμα:( ΑΑ!! το μεσημέρι μας έβαλε να δοκιμάσουμε βραστό κολοκύθι Βρε κορίτσια το λυπάμαι να του το δώσω! και μόνο που το βλέπω,το μυρίζω μου ερχεται αναγούλα αχχχ πως θα το φάει ο καψερούλης!?!?

Μπάνιο εμεις δεν κάναμε ακόμη μας είπαν οτι είναι κρύα ακομη τα νερα...

οσο για διακοπές.... μάλλον απο το σπίτι μας μέχρι το πάρκο και την παραλία μας βλέπω... του χρόνου ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες :rolleyes:

φιλια σε όλες !!

koykoybreli καλησπερα.... μωρε μπραβο αναπτυξη!!!!! παντως για τον περιορισμο μην προβληματιζεσαι ειναι πολυ πιθανον να το φαει και να του αρεσει!!!:)στα μωρα αρεσουν πολυ γευσεις που δεν αρεσουν σε εμας... εξου και οτι τους δινουμε δεν θελει ουτε ζαχαρη ουτε αλατι!!!! φιλακια πολλα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

velissa περαστικά σας!

Angelikig πότε βαφτίζεστε?Το έχασα το επεισόδιο μάλλον!

Πάντως εύχομαι όλα να είναι πανέμορφα!

Margioula topless!!!!!!!!!!!!!Ουάου!

koyrkoybeli παίδαρος το koyrkoybelaki!Μπράβο!

Ο μπεμπάκος έχει κάνει ήδη ένα μπάνιο στη θάλασσα και του άρεσε πολύ!Φαίνεται κι ελπίζω να του αρέσει και στην κολυμπήθρα την άλλη Κυριακή!

Εδω όλα είναι χειροποίητα κι έτσι:

Μπομπό για μεγάλους έτοιμες.Υπέροχες!

Μπομπό για παιδιά σχεδόν έτοιμες.Φανταστικές!

Εργοτάξιο η τραπεζαρία.Πέρασαν 3 κουμπάρες και 1 φίλη την Κυριακή για βοήθεια!

Όλες βοήθησαν ή καλύτερα όλες μαζί έφτιαξαν με περισσό μερακι τις μπομπονιέρες για τη χαρά του Γιωργάκη μου!

Μπήκα σε σούπερ κλίμα και είμαι πολύ ευχαριστημένη που όλα γίνονται χειροποίητα και είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα είναι σούπερ!

Τα υλικά και το concept για στολισμό εκκλησίας και κέντρου έτοιμα!

Αγόρασα και τα ρούχα των παιδιών.Ο μεγάλος μου μάλιστα ύστερα από δική του επιμονή θα φορέσει λινό άσπρο κοστούμι με γραβάτα!

Αν δεν φύγει το μολύβι από τα μάτια εκείνη τη μέρα από τα ζουμιά που θα με πάρουν να μην με λένε Λένα!

Να μια ιδέα από στολισμό τραπεζιών.Ελεύθερα τα σχόλια περικαλώ για τυχόν αδυναμίες!

dsc00135xf.th.jpg

dsc00137hz.th.jpg

dsc00138kz.th.jpg

dsc00136wp.th.jpg

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Θέμα φαγητό!

Ο κύριος γιόκας μου τρώει όλο του το φαί μόνο αν κάθεται στο καθισματάκι του και δίπλα είναι το λαπτοπ να παίζει τραγούδια παιδικά στο you tube!!!

Εγώ στα φρούτα βάζω μήλο,αχλάδι,πορτοκάλι ή μήλο,μπανάνα,πορτοκαλι ή αχλάδι,μπανάνα,πορτοκάλι.

Μεσημεριανό βράζω για 2 μέρες 2κολοκύθια μικρά,2 καρότα,2 πατατούλες ή μία μεγάλη,και προς το τέλος βάζω μία μικρή ντομάτα αποφλειομένη και κρεμμύδι για τη μυρωδιά.Αύριο θα του βάλω και λίγο σέλινο για τη μυρωδιά.Σε κανά δυο μερούλες θα βάλω και μοσχαράκι.Όταν ράζουν όλα αυτά και λίγο πριν το σβήσω βάζω μια κουταλιά της σούπας λάδι και αλάτι όσο πιάνουν τα δυο δάχτυλα αντίχειρας και δείκτης!

Το απόγευμα και αν μπορώ ή αν το θυμάμαι του φτιάχνω κρεμούλα αλλά όχι πάντα.Φυσικά έναντι της κρέμας ο μπέμπης σαφώς δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον για το θηλασμό!

Γενικά αυτό το τρίτο μου παιδάκι είναι καλό με το φαγητό του ενώ η κορούλα μου ήταν πολύ πιο δύσκολη!Ο πρώτος μου γιος ήταν το παιδί που το μόνο που χρειαζόταν ήταν να "φτυαρίζεις"το φαγητό στο στόμα του!Κλάματα είχαμε αν υπήρχε χρονικό άνοιγμα μεταξύ της προηγούμενης και της επόμενης κουταλιάς!Εξού και koyrkoybeli κρατήσου 6 μηνών ακριβώς ήταν 10.500!!

Τα έχω δει όλα λοιπόν και το λαίμαργο παιδί και το κανονικό και το ολιγόφαγο!

Και έχω να πω πως και τα 3 είναι υπέροχα!!!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Καλημερούδια σε όλες τις μαμάδες και τα μπεμπάκια!

Τι κάνετε? Εμείς έχουμε αναρρώσει οικογενειακώς και εχθές κάναμε και εμβόλιο. Μια χαρά τον βρήκε τον μικρούλη ο γιατρός του και είδε κι ένα δοντάκι που έχει σκάσει!

Ζουνίτσα θα έρθεις την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα αν θυμάμαι καλά? Πότε και που? Να κανονίσουμε μια μαμαδομπεμποσυνάντηση?

Φιλιάαααααααααααα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!:P

Λεναλεκ πράγματι υπέροχα όλα συγχαρητήρια και η ώρα η καλή!!!!!!!

Μαργιούλα μου πήγατε για μπανάκι με το τέλειο μαγιουδάκι σας? Για πες μας εμπειρίες

Φιλεναδούλα μου γλυκειά περαστικά σας!!! Ενα μεγάλο φιλάκι στον Παναγιωτάκη μου αν και θα του το δώσω απο κοντά σύντομα μας λέιψατε πολύ!!!!

Πηγαμε κ εμείς χθες στον γιατρό όλα καλά κάναμε το εμβολιάκι μας, ο μικρούλης είναι τώρα 8 κιλά και 74 πόντους! Ο γιατρός μου είπε οτι ετοιμάζω μπασκετμπωλίστα χαχαχαχαχαχαχα

Επισης να σας πώ οτι έσκασε κ εμας μια ακρούλα και βάζοντας το κουταλάκι ακούς τσικ τσικ για να δούμε πότε θα βγει ολόκληρο! Τουλάχιστον ετσι εξηγειτε το γεγονός οτι ενω ξερει κ κοιμάται μοναχούλης του γιατί ξυπνούσε τα βράδια τελευταιά.. Το μαμά - μπαμπά καλά κρατεί και πλέον το λέει συνέχεια με εχει τρελάνει!!! Γενικά μέσα σε 2 εβδομάδες έχει κάνει τρελά άλματα το ζουζούνι μου δεν τον προλαβαίνω!

Ευχομαι να είστε όλες πολύ καλά να μου φιλήσετε τα ζουζούνια σας και όσο για την συνάντηση εννοείται είμαι μέσα!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κορίτσια μου καλημέρες!!!!!!!!!

ψιλοχαθήκαμε αλλά είναι καλοκαίρι και δεν χορταίνουμε βόλτες.......

Βελισάκι ναι τη Τρίτη έχουμε ραντεβού στη Νίκαια το πρωί και μετά όλο και κάπου για ψιλοψωνάκια θα πάμε. αν κανονίσετε να το ξέρω και να δούμε αν βολεύει. εγώ μάλλον περισσότερο πειραια θα κινηθώ. να σας δώσω το τηλέφωνο να μιλήσουμε.

και εμείς ψιλοετοιμάζουμε τη βάφτιση, άλλα μια φίλη μου, άλλα (όπως σας είπα) από μαγαζί, άλλα μόνη μου.... λίγο απ'όλα.....

εγώ την Τρίτη θα ξέρω νέα της μπέμπας όσο αφορά βάρος κλπ. από δόντια τίποτα αλλά τρώγεται υπερβολικά και πολλά σάλια. κατά τα αλλα πολύ ζουζούνα. μπανάκι όχι ακόμα, δεν ξέρω για αύριο.

φιλάκια σε όλες τις μανουλίτσες και τα μπεμπάκια!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

επίσης ξέχασσα να σας πω οτι είμαστε παιδιά της γεύσης.... δώστης καινούριες γευσεις και τίποτα άλλο!!!! δεν τρώει ρυζάλευρο-βανίλια, δεν τρώει φαρίν λακτε και είχα πρόβλημα τι να της δίνω. δοκιμάσαμε της νουτρίτσια 7 δημητριακά με μήλο (με 1,7 ζάχαρη ανα 100γρ) αλλά τα υπόλοιπα είχαν υπερβολική ζάχαρη. έτσι εχτές της πήρα κρέμες φρεζυ-λακ έιναι ακριβούλες αλλά είναι βιολογικές και χωρίς ζάχαρη. εχτές έφαγε. τώρα θα δείξει.... από φαγητό φυσικά μοσχάρι και έχουμε ξεκινήσει και κοτόπουλο (2 φορές την εβδομάδα) τα οποία τα κατασπαράζει. έχουμε προσθέσει αντίδι, μαρούλι και φασολάκια. βγάζει τη γλώσσα έξω και κάνει πθθθθθ και πετάει σάλια παντού. το κάνει και στο κόσμο και γελάω υπερβολικά πολύ. βέβαια το κάνει και στο φαγητό αλλά τι να κάνουμε??!!! όπως βλέπετε είμαστε 8 μηνών και 5 ημερών. δεν θυμάμαι να σας πω κάτι άλλο.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

κουκλιτσες!!!!!!!!!!!καλορυζικο το δοντακι Αγγελικουλα Βελισσακι!!!!

Λενακι υπεροχα ολα, πολυ ομορφα με το καλο!!!!

εγω εχω ενα δυσαρεστο νεο αλλα ελπιζω να μην ειναι πολυ σοβαρο!!! πηγα στον γυναικολογο και μου βρηκε κατι που θα το προσδιορισουμε με το τεστ παπ που εκανα και θα βγει σε καμια εβδομαδα...... ελπιζω να μην ειναι κατι πολυ ανησυχητικο, γιατι με καθησυχασε αρκετα!!!!! στειλτε μου θετικη σκεψη την εχω αναγκη!!!!!

κατα τα αλλα η μικρη ειναι τρελα!!! λεει ΜΑΜΑΑΑΑΑΑ!!! τοοοοοοσο τραβηγμενα τρελη συγκινηση!!!!!! φιλακια πολλα πολλα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...