Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μην σε απασχολεί το γεγονός ότι θα είναι χειμώνας γιατί και τώρα υποτίθεται ότι είναι καλοκαίρι αλλά καθε μέρα βρέχει.

Εμείς καλά είμαστε. Αν περάσετε από Ν. Ιωνία και ακούσετε τιποτα τσιρίδες, θα είναι ο μικρός μας που δοκιμάζει τις φωνητικές του χορδές.

Τι κάνει η γλυκιά μπεμπούλα με τις όμορφες κορδέλες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!!!

Η μικρή κοιμάται και βρήκα την ευκαιρία να σας γράψω... Σηκώνεται τα βράδια ακόμη, οπότε εννοείται ότι είμαι κομμάτια το πρωί. Τι να κάνω όμως;

Κατά τα άλλα χαίρομαι πολύ που διαβάζω για τις βαφτίσεις σας....Και εμείς τη δική μας αρχές Σεπτέμβρη θα την κάνουμε.

Να κάνω μια ερώτηση; Τα φαναράκια που είναι τόσο ωραία είναι μόνο για γάμο; Εννοώ τα μεγάλα. Γιατί κάτι τέτοιο ειπώθηκε...

Καλημερούδια!!!!!!!! καλέ που είναι οι υπόλοιπες???? άντε μην κάνω ανασχηματισμό και αλλάξω πρόεδρο της ομάδας......!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

Νατασάκι καλημέρα, όχι δεν είναι μόνο για γάμο, εγώ τα είχα χρησιμοποιήσει στο γάμο μου ως ντεκόρ της εκκλησίας τα μεγάλα και τα μικρά ντεκόρ στα τραπέζια. Αλλά όντως είναι πολύ ωραία......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γειά σας και από εμάς!

Margioula και αχλαδάκι μιαμ μιαμ. Μπράβο σας!

Ξεκινήσαμε ρυζάλευρο το Σάββατο που μας πέρασε. Στην αρχή ενώ τον έβλεπα ότι ήθελε πολύ να φάει, άνοιγε το στοματάκι του με όρεξη κλπ αλλά η γεύση του ρυζάλευρου τον απογοήτευσε, γιατί είχε μια έκφραση αηδίας. Εχθές του έβαλα μισή φετούλα μπανάνα μέσα και έγλυφε και τα δάκτυλά του. Κάποια στιγμή μου άρπαξε το κουτάλι και πήγε να φάει μόνος του (λέμε τώρα). Και το αποτέλεσμα βέβαια ήταν να πασαλείψει το μάγουλο και τη μυτούλα του με κρέμα. Τρελό γέλιο!

Να είστε όλες καλά και εσείς και τα μπεμπάκια σας!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα αυτα ειναι!!!! ασε Βελισακι εμεις χθες γιναμε 6 μηνων και εσεις γινεστε σημερα ή αυριο αν θυμαμαι καλα..... σε λιγο θα ακουμε μονος -η μου, ας το απολαυσουμε οσο μπορουμε περισσοτερο!!! φιλακια πολλα στον παιδαρο σου!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Ερωτηση προς τις θηλαζουσες.... δινω ρυζαλευρο και σταδιακα φρουτακι απο την αρχη του μηνα στη μικρη, ποτε περιπου μπορει να μου ερθει περιοδος???? αν ξερετε βεβαια..... φιλακια σε ολες!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Margioula 6 μηνών η μικρούλα σου! Μπράβο! Ο δικός μου θα γίνει αύριο:D

Πάντως στην ερώτηση για την περίοδο να σου πω ότι εγώ από την αρχή σχεδόν θηλάζω παράλληλα με μπιμπερό και ακόμα περίοδος δεν έχει έρθει. Οπότε άγνωσται αι βουλαί...

Α και εχθές το βράδυ έγινε το εξής κουλό: Άρχισε να τρέχει το στήθος μου γάλα στο εντελώς ξεκάρφωτο. Επειδή δεν είχα πρόχειρο το θήλαστρο, μάζεψα σε ένα μπιμπερό 30μλ με το χέρι. Το οποίο για τα δικά μου δεδομένα είναι πολύ μεγάλη ποσότητα .:confused: Ό,τι νά 'ναι!

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε? δεν διαβασα ακομα τα νεα σας..

Εμεις προχτες καναμε εμβολιο. Ευτυχως ολα καλα..Μονο κλαμματα πολλα ρε γαμωτο καθε φορα και δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι!!!

Ειμαστε 67 ποντους και 7300 κιλα.... Γενικα δεν παιρνουμε πολυ βαρος λιγο αλλα σταθερα. Στις 26 θα κλεισουμε τον 7 μηνα!!! Επισης χτες ξεκινησαμε και λαχανικα αλλα εφαγε μονο δυο κουταλιες...στην φρουτοκρεμα βαζουμε ολο και καινουργια φρουτακια αρκει να ειναι εποχης και να βρισκουμε βιολογικα..σημερα του βαλαμε και κερασακι και δοξα το θεο εφαγε!!! Γενικα ειμαστε κακοφαγοι..Την βανιλια δεν την τρωει σχεδον καθολου! Ειναι με τις μερες του. Τον θηλαζω ακομα αλλα οχι σε ολα τα γευματα και του δινω και συμπληρωμα γιατι δεν μενει πολυ ωρα στο στηθος...και στεναχωριεμαι αλλα τι να κανω?

Συνεχιζουμε το κολυμβητηριο, τα παμε πολυ καλα του αρεσει παρα πολυ!!! Κανουμε και βουτιες συνεχεια εεεε πεινουμε και λιγο νερακι!!! :)))

Γενικα ειμαστε πολυ ζωηροι αλλα ειμαστε και νιαζιαριδες. Στριγκλιζουμε συνεχειααααα τα αυτια μου δεν την παλευουν!!! Το δωματιο ακομα να το φτιαξουμε (το ζωγραφιζουμε με τον αντρα μου) οποτε ακομα τον εχουμε στο δωματιο μας. Ξυπναμε ακομα τα βραδυα σιγουρα μια φορα και αμα εχουμε κεφια μπορει να μεινουμε και 3 ωρες ξυπνιοι... Εχουμε παθει και μια μαμακιαση και θελει συνεχως να τον κραταω..

Αυτα τα νεα μας..Περιοδος μου εχει ερθει δυο φορες δυστηχως!!! Στον γιατρο μου δεν εχω παει ακομα..

Φιλακια πολλα και καλες προετοιμασιες ευχομαι για τις βαφτισεις σας!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Ερωτηση προς τις θηλαζουσες.... δινω ρυζαλευρο και σταδιακα φρουτακι απο την αρχη του μηνα στη μικρη, ποτε περιπου μπορει να μου ερθει περιοδος???? αν ξερετε βεβαια..... φιλακια σε ολες!!

μμμ δεν ξέρω αν πρέπει να συνδυάσεις τον ερχομό της περιόδου με την εισαγωγή στερεών τροφών στο μωρό!

Εγώ πχ.στην κόρη μου είχα πρώτη φορά περίοδο στους 8 μήνες αλλά και πάλι μετά από 3,5 μήνες και μετά κάπως έτσιπου περίμενα μέσα σε αυτήν την ακαταστασία,,,,δεν ήρθε ποτέ...αντ'αυτού ήρθε ο Γιωργάκης!

Τώρα ενώ εδώ και ένα μήνα έχουμε βάλει στερεες τροφές ακόμη περίοδο γιοκ!

Εμείς εδώ είμαστε σούπερ!Ο μπεμπάκος έμαθε για λίγο καιρό να κοιμάται στο κρεβάτι μας θηλάζοντας και εδώ και 2 μέρες με τρώνε τα ξενύχτια για να τον ξεμάθω.Δεν μου άρεσε γιατί το μικράκι πονηρεύετε και θέλει και την ημέρα όλο αγγαλιά κι εδώ οι αγγαλιές πρέπει να μοιράζονται!Τον αγαπάω,τον λατρεύω αλλά ...πρέπει!

Φιλάκια

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

Margioula 6 μηνών η μικρούλα σου! Μπράβο! Ο δικός μου θα γίνει αύριο:D

Πάντως στην ερώτηση για την περίοδο να σου πω ότι εγώ από την αρχή σχεδόν θηλάζω παράλληλα με μπιμπερό και ακόμα περίοδος δεν έχει έρθει. Οπότε άγνωσται αι βουλαί...

Α και εχθές το βράδυ έγινε το εξής κουλό: Άρχισε να τρέχει το στήθος μου γάλα στο εντελώς ξεκάρφωτο. Επειδή δεν είχα πρόχειρο το θήλαστρο, μάζεψα σε ένα μπιμπερό 30μλ με το χέρι. Το οποίο για τα δικά μου

δεδομένα είναι πολύ μεγάλη ποσότητα .:confused: Ό,τι νά 'ναι!

Κουκλιτσα Καλημερα!!!! αυτο που συνεβη μου δινει την εντυπωση οτι το γαλατακι που εμεινε στο στηθος ηταν λιγο παραπανω ισως λογω των στερεων!!!! οι πιο εμπειρες ας με διαψευσουν ή ας με επιβεβαιωσουν.....

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε? δεν διαβασα ακομα τα νεα σας..

Εμεις προχτες καναμε εμβολιο. Ευτυχως ολα καλα..Μονο κλαμματα πολλα ρε γαμωτο καθε φορα και δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι!!!

Ειμαστε 67 ποντους και 7300 κιλα.... Γενικα δεν παιρνουμε πολυ βαρος λιγο αλλα σταθερα. Στις 26 θα κλεισουμε τον 7 μηνα!!! Επισης χτες ξεκινησαμε και λαχανικα αλλα εφαγε μονο δυο κουταλιες...στην φρουτοκρεμα βαζουμε ολο και καινουργια φρουτακια αρκει να ειναι εποχης και να βρισκουμε βιολογικα..σημερα του βαλαμε και κερασακι και δοξα το θεο εφαγε!!! Γενικα ειμαστε κακοφαγοι..Την βανιλια δεν την τρωει σχεδον καθολου! Ειναι με τις μερες του. Τον θηλαζω ακομα αλλα οχι σε ολα τα γευματα και του δινω και συμπληρωμα γιατι δεν μενει πολυ ωρα στο στηθος...και στεναχωριεμαι αλλα τι να κανω?

Συνεχιζουμε το κολυμβητηριο, τα παμε πολυ καλα του αρεσει παρα πολυ!!! Κανουμε και βουτιες συνεχεια εεεε πεινουμε και λιγο νερακι!!! :)))

Γενικα ειμαστε πολυ ζωηροι αλλα ειμαστε και νιαζιαριδες. Στριγκλιζουμε συνεχειααααα τα αυτια μου δεν την παλευουν!!! Το δωματιο ακομα να το φτιαξουμε (το ζωγραφιζουμε με τον αντρα μου) οποτε ακομα τον εχουμε στο δωματιο μας. Ξυπναμε ακομα τα βραδυα σιγουρα μια φορα και αμα εχουμε κεφια μπορει να μεινουμε και 3 ωρες ξυπνιοι... Εχουμε παθει και μια μαμακιαση και θελει συνεχως να τον κραταω..

Αυτα τα νεα μας..Περιοδος μου εχει ερθει δυο φορες δυστηχως!!! Στον γιατρο μου δεν εχω παει ακομα..

Φιλακια πολλα και καλες προετοιμασιες ευχομαι για τις βαφτισεις σας!!!

Μαριλενα μου και εμας ετσι κανει με τον βραδυνο υπνο!! ενταξει δεν ειναι και τοσο αδυνατος.... καλη επιτυχια με τη ζωγραφικη!!!!!!!! φιλακια πολλα πολλα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

μμμ δεν ξέρω αν πρέπει να συνδυάσεις τον ερχομό της περιόδου με την εισαγωγή στερεών τροφών στο μωρό!

Εγώ πχ.στην κόρη μου είχα πρώτη φορά περίοδο στους 8 μήνες αλλά και πάλι μετά από 3,5 μήνες και μετά κάπως έτσιπου περίμενα μέσα σε αυτήν την ακαταστασία,,,,δεν ήρθε ποτέ...αντ'αυτού ήρθε ο Γιωργάκης!

Τώρα ενώ εδώ και ένα μήνα έχουμε βάλει στερεες τροφές ακόμη περίοδο γιοκ!

Εμείς εδώ είμαστε σούπερ!Ο μπεμπάκος έμαθε για λίγο καιρό να κοιμάται στο κρεβάτι μας θηλάζοντας και εδώ και 2 μέρες με τρώνε τα ξενύχτια για να τον ξεμάθω.Δεν μου άρεσε γιατί το μικράκι πονηρεύετε και θέλει και την ημέρα όλο αγγαλιά κι εδώ οι αγγαλιές πρέπει να μοιράζονται!Τον αγαπάω,τον λατρεύω αλλά ...πρέπει!

Φιλάκια

Λενακι μου γλυκο χαιρομαι που ειστε καλα!!! καλα τρελαινομαι για τα σχολια σου παντα!!!!

οποτε ακομα δεν αγχωνομαι...φιλακια πολλα πολλα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσακια ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλη εβδομαδα!!!! εμεις ειμαστε τελεια... πηγαμε και πηραμε μαγιουδακι μονο κατω ετοιμαζομαστε για βουτιτσες :D:D

διακοπες δεν θα παμε δεν θα μπορουμε λογω του γαμου και της βαφτισης αλλα θα πηγαινουμε για μπανακια ελπιζω!!! εσεις τι κανετε που βρισκεστε?? φιλακια πολλα σε ολες

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια!!! :P

Χίλια συγνώμμη που εξαφανίστηκα έτσι αλλά έτρεχα κ δεν έφτανα αυτόν τον καιρό..τώρα όλα μπήκαν σε μία σειρά κ έτσι εγώ μπορώ να χαλαρώσω λιγάκι..Εντωμεταξύ πριν απο 1 εβδομάδα ο μικρός μου με ξεθέωσε στα ξενύχτια οπότε δεν είχα κέφι για τπτ το πρωί..όμως εδώ κ 3 μέρες κοιμόμαστε σαν πουλάκια απο τις 8.30 το βράδυ ως τις 7.30 το πρωί! :D:D

Επιτέλους κοιμήθηκα σαν άνθρωπος κ εγώ!

Με την βάπτιση τα εχω σχεδόν τελειώσει όλα εκτος απο τον στολισμό της εκκλησίας που σκέφτομαι να τον κάνω με μπαλόνια, για τα γλυκά εξω απο την εκκλησία έκλεισα την αντίκα του Κωνσταντινίδη η οποία θα μοιράζει παγωτό κρέμα-σοκολάτα, ατομικά μιλφέιγ, εκμεκ παγωτο καιμάκι τσουρέκι, μπισκότο κρέμα, μπομπονιέρες κ προκλητήρια τα παρήγγειλα, φωτογράφο βρήκα, φόρεμα πήρα ;) ααα και ξέχασα να σας πω εχω ξεκινήσει δίαιτα εδω και 15 μέρες!!!! Για να δούμε θα γίνω άνθρωπος πάλι?

Όσο για τον μικρό...αφήστε τα ...τα κορίτσια που εχουν φεις ξέρουν τι ζημιά μου έκανε... ΜΕ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ....αχ λιώνω βρε παιδιά αλήθεια σας λέω...αφού την πρωτη φορά που το είπε με ειχε ξενυχτήσει το προηγουμένο βράδυ κ ήμουν σαν ζόμπι..ε...με το που μου το λέει εβαλα τα κλαμματα απο την χαρά μου κ δεν με ενοιαζε τπτ!!!!

Επίσης πιπιλάμε το πόδι μας..και κάνουμε σαν τα σκουλίκια...αυτάααααααααααααα σας ζάλισα αλλα ειχαμε καιρό να τα πούμε!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...