Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Margioula μόλις είδα τα φιλάκια που μας έστειλες, οπότε θα του τα δώσω με τόκο :)

τι κάνετε? πως ειστε? Εμείς μια χαρά, σήμερα ο μικρός μου κοιμήθηκε 1 ολόκληρη ώρα το μεσημέρι, πράγμα που δεν έχει ξαναγίνει (α π ι σ τ ε υ τ ο). Μάλλον τα έχει ψιλοπαίξει από τη ζέστη, και που είμαστε ακόμα...

Φιλάκια πολλά σε όλες και στα μωράκια σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα πάμε και σε πάρτυ σήμερα!!!!!!! σε μια Καλλιόπη. πολύ μ'αρέσει που πάμε σε παιδικά πάρτυ!!!!!!

Τι ωραία που είναι τα παιδικά πάρτυ! Να περάσετε τέλεια!

Εχθές σκεφτόμουνα τι ωραία που το σπίτι μας έχει γεμίσει μωρουδιακά παιχνιδάκια, που απλώνουμε να στεγνώσουν μικρούλικα ρουχαλάκια, που πάμε βόλτα στην παιδική χαρά και στο πάρκο και άλλα τέτοια.... Μήπως είμαι λίγο γιούχου ή έχω ακόμα θέμα με τις ορμόνες?

Δεν έχω προλάβει να μπώ καθόλου τρέχω απίστευτα!!!

Σας βάζω όμως φωτό απο την πρώτη φορά που δοκίμασε φρούτο κ ειδικά μήλο...τα σχόλια δικά σας χαχαχαχαχαχα

http://img684.imageshack.us/img684/8003/day185ccopy.jpg

http://img269.imageshack.us/img269/5806/day185bcopy.jpg

http://img718.imageshack.us/img718/8581/day187o.jpg

θα μπώ σε λίγο να σας πω τα νεα μας μάκιααααααααααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα!!!

Αγγελικη μου πως μεγαλωσε καλε!!σου εχω σχολιασει στι fb .

λοιπον αυριο εμεις το βραδυ αναχωρουμε!! ξεκινανε οι διακοπες μας!!

Αγγελικη μολις ερθω Αθηνα θα επικοινωνησουμε γιατι για αρχη θα παμε Γιαννενα!!μετα Κερκυρα μετα πισω Αθηνα τελος Χιο.

μολις θα βρω ιντερνετ εννοειτε θα ξαναμπω!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ!!

Μ'αρέσει!!!!!!!!!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Βελισάκι μου αχ αυτές οι ορμόνες!!!!!! στο χρόνο περίπου στρώνουν αλλά αυτό που σου αρέσει το σπίτι σου με τα μωρουδιακά κλπ δεν είναι ορμόνες! είναι αίσθημα "μαμάς"........... που είναι σούπερ ουάου συναίσθημα.

στο πάρτυ περάσαμε πάρα πολύ ωραία, κορίτσια όλοι με την κόρη μου ασχολούνται και τη λένε μινιατουρίτσα!!!!! εντωματξύ όταν πάνε να την πάρουν αγκαλιά, βάζουν δύναμη και τελικά εκπλήσονται και μου λένε "είναι πουπουλάκι...!!!!" και να καμάρι η χαζομαμά, και να τα χαμόγελα μέχρι τα αφτιά, και να πως φουσκώνει σαν παγώνι η μαμά όταν της λένε "έχει αρχίσει και μοιάζει και σε εσένα". αχ κορίτσια μου τι να σας πω...!!!!!! μάλλον είμαστε όλες γιούχου Βελισάκι μου!!!!!

σήμερα θα πάμε σε μια φίλη μου που θα αναλάβει το ντεκόρ για την βάφτιση να κανονίσουμε τι θα κάνουμε. είναι η μαμά της Κάλλιας που πήγαμε στο πάρτυ. μόλις είδε τη μπεμπούλα (λόγω χειμώνα και παιδιών δικών της δεν είχαν έρθει σπίτι) μου είπε οτι της ήρθε έμπνευση για το στολισμό!! μεγαλώσαν τα μικρούλια μας και λέμε για βαφτίσεις..... πέρσι λέγαμε για τις κοιλίτσες μας και πότε θα φτάσει ο Δεκέμβρης..... θυμάστε????!!!!!!!! ,

σας φιλώ όλες και τα ξαναλέμε σύντομα να σας πω τι αποφασίσαμε...!!

καλημέρες σε όλους!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλιτσες μου!!!!!!

Αγγελικουλα καλα αποθεωση ο γιος σου!!!!!!!!!!:D:D:D

Μαρακι μου καλες διακοπες!!!!!!! αν μας πετυχεις Αθηνα θα χαρουμε πολυ πολυ να τα πουμε!!!!!!

Βελισακι μου σουπερ ειναι ολο αυτο!!!!! και εγω οταν κοιμαται και μαζευω δικα της πραγματακια τρελαινομαι..... καλα λεει η Ζουνιτσα μυριζει μανουλα!!!!

Ζουνιτσα σου μοιαζει αληθεια το εχω παρατηρησει!!!! ειστε καλητερα?

εμεις τελικα κλεισαμε για 10 Δεκεμβριου πρωτα Γαμο και μετα βαφτιση........ φωτογραφιες δεν εχω προλαβει να βαλω...... θα το κανω ομως... οταν θα βρω χρονο!!!!

εγω παλι απο προχθες το βραδυ ημουνα με 38,5 - 39 πυρετο....μιλαμε με depon και δεν επεφτε κατω απο 38,2 ζεματαγα.. εκανα και διαρροια αλλα μονο μια φορα!! τι να πω μαλλον γαστρεντεριτιδα πρεπει να ητανε αλλα ζεματαγα τοσο πολυ που επερνα την μικρη να την θηλασω και καιγοτανε ιδρωνε το μωρο, εκλεγε χαλια..... ευτυχως ομως απο χθες τα ξημερωματα ειμαι απυρετη!!!!!!! η μικρη μεχρι στιγμη δεν εχει κολλησει ευτυχως ουτε και ο αντρας μου και ελπιζω να μην κολλησουν!!!!!!!!! φιλακια σε ολες.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γεια σας κουκλες! Οντως που χαθηκατε?

Ζουζουνιτσα εισαστε καλυτερα?

Εμεις μια χαρα. Το μικρο ταλιμπανακι εχει γινει πολυ ζωηρο. Βουταει οτι βρει, κανει κουπεπε με το χερι της(!!!!),λεει μπαμπαμπα, οταν κλαιει λεει μαμαμαμα και αμουνουμι οταν νευριαζει (μαλλον βρισια πρεπει να ειναι στην γλωσσα της).

Συνεχιζει και ξυπναει 2-3 φορες την νυχτα για να θηλασει και εγω κυκλοφορω σαν το ζομπι ολη μερα.

Ετοιμαζομαστε για την βαφτιση, εκλεισα ημερομηνια 28 Αυγουστου, τον στολισμο και τον φωτογραφο. Μπομπονιερες, μαρτυρικα και γλυκα θα προσπαθησω να τα φτιαξω μονη μου (και ο Θεος βοηθος...)

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Γεια σας κορίτσια!

Είμαστε κι εμείς στον πυρετό προετοιμασιών για τη βάφτιση του μικρού Γιωργάκη στην Αργολίδα.

Μπομπονιέρες η μαμά,προσκλήσεις η μαμά,στολισμό η μαμά.Γενικά ολα η μαμά!

Έχω μαζέψει τόσα πράγματα και μένει η υλοποίηση των σχεδίων!

Ακούω αν θέτε φυσικά τιμές για φωτογράφο που εγώ βασικά έχω απορίψει και δεν λέω να έχω!Μήπως τελευταία ώρα....

Στολισμό τι σκέφτεστε?

Εμείς επειδή θα βαφτίσουμε σε μοναστήρι δεν μπορουμε και πολλά πολλά να κάνουμε εκεί!Τα διάφορα θα γίνουν στο τραπέζι όπου διατίθεται και να χαλάσεις μια μικρή περιουσία αλλά θα περιοριστούμε σε hand made by manoula.

Κατά τα άλλα είμαστε καλά κάναμε και δυο μπάνια και ο μπέμπης το καταευχαριστήθηκε!Όλο γελούσε!

Είμαι τόσο ερωτευμένη με το μπεμπάκι....και τρώει καλά και είναι καλούλης και καθώς περνάει ο καιρός ζουζουνεύει.Πάει ναι αυτό το ήσυχο μπεμπάκι..4 μήνες κράτησε και ήταν καλά!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Καλημερα!!!!!!

Αχ ποσο χαιρομαι που σας βλεπω...... με το καλο η βαφτισεις μας!!!

Λενα μου εγω θα εχω την μικρη Γιωργια και εσυ τον μικρο Γιωργo.... θα γιορταζουμαι μαζι!!!!!!!!! super , οσο για φωτογραφο ακομα δεν εχω βγει στο ψαξιμο, αλλα εφοσοβ θα γινουν στην αργολιδα απο εκει δεν θα βρεις κατι οικονομικοτερο!!! και εμεις ολα made by manoula..... εγω θα στολισω μεχρι την εκκλησια, επειδη πρωτα θα γινει ο γαμος και μετα η βαφτιση ειναι πολλα τα εξοδα για να αντεξομεν!!! λεω να βαλω ροζ τουλι κατω και πανω κατι φαναρακια αυτα με τα κερακια μεσα απο τα τζαμπο με 4 ευρω το ενα και απο πανω να δεσω ροζ μπαλονια!!! αληθεια απο που θα παρετε τα υλικα για τις μπομπονιερες???? θελω βοηθεια καλα εκανες και το βουτηξες το παιδι!!!!

Χριστινακι ετσι κανει και η δικη μου!!!για ζωηραδα ασε και εγω εχω τρομαξει.... δεν ξερω που θα φτασει!!! φιλακια στα κουκλια σας!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου καλημέρα!!!!!!! είμαστε μια χαρά (λίγο κοκκινο λαιμό και ένα βηχαλάκι). πήγαμε παιδίατρο και είμαστε 6400 (400γρμ σε 1,5 μήνα αλλά ήταν άρρωστη οπότε δεν έτρωγε καλά αλλά δεν με νοιάζει γιατί ούτως ή αλλιώς δεν πάιρνει πολύ βάρος γενικότερα) 66 πόντους ύψος (4 σε 1,5 μήνα) και γενικότερα μια χαρά. 5/7 έχουμε ραντεβού για τσεκαπ στην Νίκαια στη μονάδα.

όσο αφορά βάφτιση και εγώ έχω αρχίσει ετοιμασίες αν και θα την κάνω 4/9 αλλά επειδή ο αύγουστος είναι "νεκρός" μήνας για τις εταιρείες και επειδή θα λέιπουμε το 2ο 15μερο του αυγούστου πρέπει να είναι όλα έτοιμα από πριν. το θέμα μας τι άλλο??? πριγκίπισα και κορώνα..... θα σας τα πω όταν καταλήξουμε. τιμές για φωτογράφο στις επαρχίες είναι καλύτερες, Λενάκι ψάξτο λίγο. δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένα .

εγώ όσο αφορά την βάφτιση τα μισά θα τα ανλάβει μια φίλη μου (μπουμπουνιέρες και στολισμό τραπεζιών χειροποίητα) και τα άλλα μισά σε μαγαζί μπουκέτο-μπαλόνια. έτσι λέγεται. λοιπόν θα σας πω μια ιδέα για την βάφτιση που "φοριέται" πολύ εδώ. αντί για κλόουν που τον πληρώνεις για 2 ώρες, νοικιάζετε ένα φουσκωτό παιχνίδι από αυτά που έχουν οι παιδότοποι και το έχετε όλη την διάρκεια του τραπεζιού και το κεφάλι σας ήσυχο μήπως φοβηθεί το παιδί, μήπως δεν θέλει τον κλόουν, μήπως δεν κάνει καλή δουλεια κλπ.... εγώ θα νοικιάσω το μεγαλύτερο που χωράει 20 παιδιά ταυτόχρονα (έχω μεγάλο σόι με παιδιά) με 160? και θα το έχω όλη μέρα, ενώ κλόουν από 150-280? αναλογα το άτομο για 2 ώρες περίπου. όσο αφορά τα υπόλοιπα τα δίνω σε μαγαζιά-φίλους γιατί έχουμε μαγαζί, είμαστε επαρχία και πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. εμπόριο.....

Μαργιούλα αυτά τα φαναράκια τα είχα και εγώ στο γάμο μου πάνω στα τραπέζια.... φανταστικά αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να δέσεις από πάνω κορδέλα γιατί βγάζει ζέστη από τα κεράκια. κοιτα φωτό στο facebook από το στολισμό. είχα πάρει και 8 μεγάλα για τον διάδρομο της εκκλησίας.

αυτά προς το παρόν γιατί "νιαουρίζει" η ζουζούνα.....

ααααα και επειδή την λέτε φραουλένια της αγόρασα ρουχαλάκια με φράουλα επάνω αλλά είναι πολύ καλοκαιρινά και εδώ ακόμα έχουμε χειμώνα..... υπομονή.....

φιλάκια!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας μανουλες και μπεμπακια!!!

Ολοι καλα???

Συνεχιζει και ξυπναει 2-3 φορες την νυχτα για να θηλασει και εγω κυκλοφορω σαν το ζομπι ολη μερα.

Ετοιμαζομαστε για την βαφτιση, εκλεισα ημερομηνια 28 Αυγουστου, τον στολισμο και τον φωτογραφο. Μπομπονιερες, μαρτυρικα και γλυκα θα προσπαθησω να τα φτιαξω μονη μου (και ο Θεος βοηθος...)

Christy μου δινεις παρηγορια,νομιζα πως ημουνα η μονη που ξυπναει το παιδι της 2-3 φορες τη νυχτα για θηλασμο...κι ομως οταν ειχε κλεισει τον 3ο κοιμοτανε σερι για κανενα 20ημερο,και το κοψε μετα ,μαλλον λογω δοντιων..Τι να πω,ελπιζω συντομα να το ξανακοψει,γιατι κι εγω σαν ζομπι ειμαι!!

Επισης βαφτιζουμε 28 Αυγουστου!!! Εμενα μου εχει μεινει να οριστικοποιησω προσκλητηρια ,μπομπονιερες και τραπεζι,και τελος.

Ο φωτογραφος θα μας παρει 900 ευρω.Νομιζω οτι λιγο-πολυ ολοι τοσο χρεωνουν.

Κατα τ΄αλλα ,εχουμε πλεον 6 δοντακια,4 πανω και τα 2 κατω.Φερτε τις μπριζολες!!!

Θελω κι εγω να παω στη θαλασσα με τη μπεμπουλα μου!!!Ανυπομονω!!!

Σας καληνυχτιζω!!!:-P

hMt4p2.png

CvxKp3.png

καλημερα κουκλες!!!!!

babyofmine 6 δοντια!!!! με το καλο τα βαφτισια σας...

εγω μπορει να ξυπνησω και 4 και 5 φορες:mad:..... οποτε παρηγορηθειτε υπαρχουν και χειροτερα!!!!!;);););)

φιλακια σε ολες.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γειά σας μανούλες!

τι κάνετε? Με το καλό οι βαφτίσεις σας!

Εμείς δεν έχουμε οριστικοποιήσει ημερομηνία αλλά μάλλον μέσα στον Σεπτέμβρη θα βαφτίσουμε και μόνοι μας θα φτιάξουμε μπομπονιέρες κλπ, όπως είχαμε κάνει και στο γάμο (έχουμε πια το knowhow :-). Φωτογράφο δεν θα έχουμε, αλλά θα βγάζουν οι φίλοι μας φωτογραφίες.

Margioula η εκκλησία που θα κάνετε το γάμο και τη βάφτιση είναι τόσο όμορφη και με τόσο ωραίο προαύλιο που δεν χρειάζεται να στολίσεις και πολύ για να έχεις ωραίο αποτέλεσμα. Άντε με το καλό!

Φιλιάααααααααααααααααααα

Γειά σας μανούλες!

τι κάνετε? Με το καλό οι βαφτίσεις σας!

Εμείς δεν έχουμε οριστικοποιήσει ημερομηνία αλλά μάλλον μέσα στον Σεπτέμβρη θα βαφτίσουμε και μόνοι μας θα φτιάξουμε μπομπονιέρες κλπ, όπως είχαμε κάνει και στο γάμο (έχουμε πια το knowhow :-). Φωτογράφο δεν θα έχουμε, αλλά θα βγάζουν οι φίλοι μας φωτογραφίες.

Margioula η εκκλησία που θα κάνετε το γάμο και τη βάφτιση είναι τόσο όμορφη και με τόσο ωραίο προαύλιο που δεν χρειάζεται να στολίσεις και πολύ για να έχεις ωραίο αποτέλεσμα. Άντε με το καλό!

Φιλιάααααααααααααααααααα

Βελισσακι γεια σου!!!!!!!!!!!

ναι εχει οντος πολυ ομορφο προαυλιο!! το μονο κακο ειναι οτι θα ειναι χειμωνας γμτ. τεσπα θα το προσπερασουμε!!!! τι κανετε κουτσουνακια μου???

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...