Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Και εγώ όταν πέρασα τις 8 μέρες  βραχυχρονιες αναρρωτικης, τον υπέρηχο κ την αναρρωτικη τις έστειλαν στην επιτροπή. Ελπίζω να μην με καλέσουν!!

Εσύ πηγες;; ή έστειλες τον άνδρα σου ; 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοιλιτσες!!

διαβασα λιγο τα νεα σας.χαιρομαι που ειστε καλα!!

εγω παλι ζοριζομαι μεχρι τα ξημερωματα χτες εμετοι συνεχεια..εχω και πονους...διαθεση στο πατωμα...την Παρασκευη θα παω γιατρο.

ασε που σημερα με εκανε ανω κατω ο εργοδοτης μου με πηρε τηλ και με δουλευε ο μλκ!μου ειπε οτι με ειδε στην λαικη!!καλα του λεω με τις πυτζαμες ειμαι ολη μερα ξαπλα θα με τρελανετε???και μετα μου λεει αντε τεμπελα σηκω απο το κρεβατι να ερθεις στο γραφεο!θες να 'βυζαξεις" απο τους γονεις σου?? και του ειπα να προσεχει πως μιλαει και οτι θα του παω χαρτι απο την επιτροπη του ΙΚΑ. με εκανε σκουπιδι αλλα θα τον φτιαξω εγω!!

Α τον καραγκιοζη!!! Εκεινος δεν εχει παιδια? Ετσι συμπεριφεροντουσαν στην γυναικα του?

Σε καταλαβαινω και εγω μια απο τα ιδια με τους εμετους ειχα περασει (ισως οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο). Εμενα εχουν αρχισει να μειωνονται. Καποιες μερες δεν κανω καθολου, εχω μονο ανακατοσουρα ενω αλλες κανω πανω απο 5 την μερα. Σαν τον εξορκιστη ξερναω πλεον χωρις προειδοποιηση, οποιον παρει ο χαρος!

Ας ειναι καλα τα μπεμπακια και χαλαλι!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!!!

Πηγα χθες στον διαβητολογο μου και μου εβαλε χερι που πηρα κιλα! Απο χθες ξεκινησα να τρωω μονο φρουτα το βραδυ και 1 ωρα περπατημα το βραδυ. Για να δουμε θα τα καταφερω?

Με αυτη την παλιοανακατοσουρα ηθελα κατι να μασουλαω μπας και μου περασει....

Καλημέρα κι απο εμενα κοριτσακια!!! :D

μαριαεφη μου να τον γραψεις κανονικα και να μη δινεις σημασια στην κακεντρεχεια του οποιουδηποτε!! :evil:

Τα νεύρα μου με πιάνουν με κατι τετοια!!

dsunny να ξυπνάς όμως που και που να λέμε καμια κουβεντούλα, ε;; :lol:

Honey μου εσύ όταν τρως σε πιανουν οι αναγουλες; Εμένα το αντίθετο, όταν δεν τρωω...

Κρίστυ πόσα κιλα εχεις παρει; Γιατι κι εγώ έχω κάνει καλή δουλεια σε αυτο το θεμα νομιζω...:roll:

Αγγελικούλα και μελένια μου τι κάνετε κοριτσακια;;;:D

5NEXp2.png

Λοιπόν, να σας πω κι εγώ τα νεα μου. Πήγαμε χθες κι εκανα την αυχενικη, βγήκε παρα πολυ καλη, 1,3! :D

Είμαι πολύ ευτυχισμένη, έφυγε ένα βάρος όσο να'ναι...

Είδαμε και το σποράκι μας, που εχει γίνει πια ανθρωπάκι, και είχε και τα χερακια του μπροστά από το προσωπάκι του!!

Κρυβοταν το μαναρι μου, ήθελε την ησυχία του!! :D

Πάντως μας είπε η γιατρος ότι μάλλον είναι κοριτσακι, αλλά οχι σιγορα ακομη... :D

5NEXp2.png

Κρίστυ πόσα κιλα εχεις παρει; Γιατι κι εγώ έχω κάνει καλή δουλεια σε αυτο το θεμα νομιζω...:roll:

2,5 κιλα πηρα αρα ειχα ξεκινησει ηδη με επιπλεον. εμειναν αναμνηστικα απο τις προηγουμενες αποβολες που με ειχαν μπουκωσει στις ορμονες και στην κορτιζονη!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν, να σας πω κι εγώ τα νεα μου. Πήγαμε χθες κι εκανα την αυχενικη, βγήκε παρα πολυ καλη, 1,3! :D

Είμαι πολύ ευτυχισμένη, έφυγε ένα βάρος όσο να'ναι...

Είδαμε και το σποράκι μας, που εχει γίνει πια ανθρωπάκι, και είχε και τα χερακια του μπροστά από το προσωπάκι του!!

Κρυβοταν το μαναρι μου, ήθελε την ησυχία του!! :D

Πάντως μας είπε η γιατρος ότι μάλλον είναι κοριτσακι, αλλά οχι σιγορα ακομη... :D

Μπραβο κοριτσακι!!!!

Να ηρεμουμε σιγα σιγα! Εμας μας ειχε γυρισμενη την πλατη για αρκετη ωρα, οταν το κουνησε ο γιατρος για να γυρισει νευριασε και γυριζε σαν σβουρα, μετα δεν καθοταν ακινητο για να το μετρησει!!!!

Μπράααααβο Νίκελ.

Πάει και για σενα το "σκαλοπάτι".

Ολα καλά!

Απολαμβάνουμε τώρα εεεεεε?;)

ναι!! :D

βέβαια έχω και την αμνιοπαρακεντηση μπροστα μου, αλλα δεν θα το σκεφοτμαι οσο μπορω!!

Αντε και σε εσενα και στα υπολοιπα κοριτσακια ευχομαι μια σουπερ αυχενικη!! :D

5NEXp2.png

2,5 κιλα πηρα αρα ειχα ξεκινησει ηδη με επιπλεον. εμειναν αναμνηστικα απο τις προηγουμενες αποβολες που με ειχαν μπουκωσει στις ορμονες και στην κορτιζονη!!!

εγώ εχω πάρει 3 κυριως επειδη τα μονα που μπορω να φαω ειναι ψωμια, σαντουιτς, μακαρονια και πατατες!! :(

και ειχα παρει και 6 κιλακια μετα το γαμο...:mad:

5NEXp2.png

εγώ εχω πάρει 3 κυριως επειδη τα μονα που μπορω να φαω ειναι ψωμια, σαντουιτς, μακαρονια και πατατες!! :(

και ειχα παρει και 6 κιλακια μετα το γαμο...:mad:

Ειμαστε στην ιδια μοιρα! Εγω το πηρα αποφαση, περπατημα και φρουτα...

Τραβολογαω και τον καημενο τον αντρα μου στο περπατημα, ο οποιος γυριζει μετα απο 12 ωρες δουλειας ψοφιος!!!

Διαφημίσεις

Τραβολογαω και τον καημενο τον αντρα μου στο περπατημα, ο οποιος γυριζει μετα απο 12 ωρες δουλειας ψοφιος!!!

Αχαχαχααααα

Μου θυμίζει εμένα πέρσι ντάλα Αύγουστο, εβδομάδα 38-39, να σέρνω το κακομοίρη άντρα μου για περπάτημα 10 το βράδυ στο Καβούρι, να είναι ψόφιος, να ιδροκοπάει, και να σέρνει και μένα που δε μπορούσα να σταυρώσω βήμα. Και όλα αυτά για να "κατέβει" το νινί που ποτέ δε κατέβηκε, και το τάραξα στο σπρώξιμο για να βγει.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

ναι αλλά ΠΕΙΝΑΑΑΑΩΩΩ!!!

τι να μου κάνουν τα φρούτα;; κλαψψψ :(

5NEXp2.png

Αχαχαχααααα

Μου θυμίζει εμένα πέρσι ντάλα Αύγουστο, εβδομάδα 38-39, να σέρνω το κακομοίρη άντρα μου για περπάτημα 10 το βράδυ στο Καβούρι, να είναι ψόφιος, να ιδροκοπάει, και να σέρνει και μένα που δε μπορούσα να σταυρώσω βήμα. Και όλα αυτά για να "κατέβει" το νινί που ποτέ δε κατέβηκε, και το τάραξα στο σπρώξιμο για να βγει.

Εγω που ξεκινησα περπατημα απο τον 4ο μηνα εχω ελπιδες να κετεβει το μωρο????? χιχιχιχ:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...