Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια μου γεια σας!!!!!1 όσες έχουν facebook θα μάθανε τα νέα μας. έχουμε βροχίτιδα, μετακομίσαμε στο μαγαζί, άλλαξα τα δωμάτια στο σπίτι.... ένας, 2,3,4, χαμοί....!!!!!

όσο αφορά το φαγητό εμείς αρχίσαμε με ρυζάλευρο (που ναι μετά από λίγη ώρα γίνεται ζουμί επειδή έχει γάλα μέσα και τώρα τρώνε φαριν λακτέ) μετά χορτ'οσουπα (τώρα τρώμε μοσχάρι) και μετά φρούτο (μήλο-αχλάδι-μπανάνα)

τα μωρά σας είναι γλύκες!!!! να τα χαίρεστε.....

όσο αφορά το νυφικό και εγώ pronovias είχα πάρει αλλά ένα θα πω.... φρόντισε να μπορείς να κουνηθείς γιατί δεν παλευεται το μετά.... ζήτα να γίνεται φούστα μετά.

αρχίσαμε εισπνοές με αερολίν 4 φορές την ημέρα από 3 φορές. και από δευτέρα θα το μειώσουμε λίγο. ότι γλυτώσαμε το χειμώνα το περνάμε τώρα (που σαν χειμώνας είναι στην τρίπολη). τι να πω.... μπάνιο στη θάλασσα θα μας έσωζε τώρα αλλά πολλύ δύσκολο με αυτό το καιρό και τη θάλασσα μακριά.

κορίτσια μου σας αφήνω να μαζέψω τη χαρτούρα του μαγαζιού.... λείπω 7 μήνες και μου τα έχουν αφήσει λίγο χύμα!!!! σας αγαπώ όλες και συγνώμη που δεν αναφέρω ονόματα αλλά δεν θυμάμαι πια γράφει τι. φιλάκια!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koykoybrelάκι, δεν φαίνονται οι φωτογραφίες σου:(

Αγγελική το μωρό σου δεν παίζεται!

Βρήκα τρόπο παρασκευής ρυζάλευρου στο parents! http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=79960

Margioula κι εμένα το τρίτο νυφικό μου αρέσει (δεν ξέρω αν άργησα για την ψηφοφορία:)). Αν σου αρέσει, μπορείς στο νυφικό που θα διαλέξεις να αλλάξεις μετά τη φούστα σε κάτι πιο βολικό. Έτσι ήταν και το δικό μου νυφικό, είχα τη φουσκωτή φούστα-τούρτα στην εκκλησία και μετά στο γλέντι έβαλα μια που ήταν πολύ πιο συμμαζεμένη και κοντή μπροστά, μακριά πίσω. Μου την έκαναν στην ίδια τιμή στον Ζολώτα που είχα πάρει και το νυφικό.

Εγώ πάλι αν και δεν θηλάζω αποκλειστικά, περίοδο δεν έχω δει (και χαίρομαι πολύ για αυτό-έχω ξεσυνηθίσει)

Γεια σας και απο μενα κοριτσια... Ελπιζω να ειστε ολες καλα..

Εμεις χτες περασαμε μια μερα χαλια! Καθολου υπνος, καθολου γαλα (μονο λιγη μπανανα εφαγε) πολυ γκρινια και ταση να βαζει τα παντα στο στομα..

Υποθετω οτι ειναι απο τα δοντακια...Υποφερει το μικρακι μου. Μετα τους κολικους δεν θα αντεξω και εντονους πονους στα δοντακια...

Ξεκινησαμε τα φρουτα και μεις. Του εκανα την πρωτη μερα μηλο και δεν το εφαγε..ετσι χτες του εκανα μπανανα και σημερα επισης. Θα του δωσω και αυριο και μετα θα του βαλω το μηλο μεσα στην μπανανα μπας και το φαει.. Γενικα ειμαστε ολιγοφαγοι!!!

Ξεκινησαμε και κολυμβητηριο! Ειμαστε ενα Αqua Baby!!! Του αρεσε παρα πολυ!!! Καναμε και 4 ολοκληρες βουτιες...ο δασκαλος ειπε οτι ειχε απο τις καλυτερες προσαρμογες που εχει δει...Κουναγε χερια ποδια εβαζε το κεφαλι του μεσα!!!

Πολυ πλακα ειχε το μικρακι μου. Μονο που μετα στο ντυσιμο γκρινιαζε γιατι πεινουσε! Εφαγε και ξεραθηκε!!! Ελπιζω και στην θαλασσα να ειμαστε το ιδιο χαλαροι! Μαθημα παλι την Δευτερα...

Κατα τα αλλα τα ιδια...Θα προσπαθησω να σας βαλω και γω φωτογραφια να δειτε τον μπεμπακο μου αλλα δεν ξερω πως! Δεν εχω περασει ποτε στο φορουμ φωτο..

Κοριτσια ποτε γυρνατε στην δουλεια? Το σκεφτεστε καθολου??? Εγω τον Αυγουστο κανονικα αλλα δεν θελω με τιποτα!!!!!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

να και τα δικα μου βλασταρια.....

scaled.php?server=813&filename=img028t.jpg&res=gal scaled.php?server=638&filename=img029dm.jpg&res=gal scaled.php?server=856&filename=img058a.jpg&res=gal

Πολυ ομορφα τα παιδακια σου!!! Ο μεγαλος εχει τελειο σγουρο μαλακι!!! Και ο μικρουλης γλυκα! Εχουμε και το ιδιο καπελακι!!! :)

koykoybreli μου καλημερα!!! το ρυζαλευρο ειναι ετοιμη κρεμουλα ρυζακι αλεσμενο με αλευρι......

περιοδο ακομα γιοκ!! τιποτες ομως...

χθες χαμος με το ρυζαλευρο!!! στην αρχη με την πρωτη- δευτερη κουταλια εκλεγε.... της φανηκε περιεργο... μετα την πηρα να θηλασει και ηρθε ο μπαμπας μου να με ταισει την υπολοιπη κρεμουλα και αρχισε να ζηλευει και ανοιξε το στομα ετρωγε μια κουταλια ρυζαλευρο και μετα γυριζε στο στηθος και θηλαζε... ηταν απιστευτη σκηνη....εφαγε τουλαχιστον 6 κουταλιες και ηθελε κι αλλη...της αρεσε παρα πολυ!!! ααααα εμεις ρε κοριτσια οταν μας χαιρετανε σηκωνουμε το χερι και χαιρεταμε δεν μου φαινεται σηκωνει το χερακι της και το κινει σαν να χαιρεταει, ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝΕ!!! φιλακια σε ολες...

Χαχαχαχα μωρε μπερδευοντε και αυτα μην νομιζεις. Τους φαινοντε και ολα περιεργα τωρα...

Μια χαρα τα πηγατε ομως!!! Φιλια στην μικρη σου..

Για νυφικο μου αρεσουν ολα οσα εβαλες φωτο...θα σου πω μονο οτι ειπε η ζουνιτσα...Μην ειναι βαρυ και αν γινεται να ειναι φουστα μπουστο χωριστα. Δυστηχως βεβαια τα προνοβιας ειναι μονοκοματα...και γω τετοιο πηρα και μαλιστα το αγορασα και ηταν πολυ βαρυ...με κουρασε πολυ στον γαμο!!!

Αγγελικουλα εγω βλεπω τις φωτο και απο το facebook! Πολυ ζουζουνακι ο μικρος σου! Φιλακια πολλα!!!

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ο γιος μου εμαθε και κανει αλλαλι!!!! Θα τρελαθω!!!

Η φαση ειναι οτι του αρεσει και μολις ξυπνησει το κανει μονος του χωρις να του τραγουδαμε...

Οταν θα πει μαμα θα τα κανω πανω μου νομιζω... :)

cfcIp3.png

Γεια σας και απο μενα κοριτσια... Ελπιζω να ειστε ολες καλα..

Εμεις χτες περασαμε μια μερα χαλια! Καθολου υπνος, καθολου γαλα (μονο λιγη μπανανα εφαγε) πολυ γκρινια και ταση να βαζει τα παντα στο στομα..

Υποθετω οτι ειναι απο τα δοντακια...Υποφερει το μικρακι μου. Μετα τους κολικους δεν θα αντεξω και εντονους πονους στα δοντακια...

Ξεκινησαμε τα φρουτα και μεις. Του εκανα την πρωτη μερα μηλο και δεν το εφαγε..ετσι χτες του εκανα μπανανα και σημερα επισης. Θα του δωσω και αυριο και μετα θα του βαλω το μηλο μεσα στην μπανανα μπας και το φαει.. Γενικα ειμαστε ολιγοφαγοι!!!

Ξεκινησαμε και κολυμβητηριο! Ειμαστε ενα Αqua Baby!!! Του αρεσε παρα πολυ!!! Καναμε και 4 ολοκληρες βουτιες...ο δασκαλος ειπε οτι ειχε απο τις καλυτερες προσαρμογες που εχει δει...Κουναγε χερια ποδια εβαζε το κεφαλι του μεσα!!!

Πολυ πλακα ειχε το μικρακι μου. Μονο που μετα στο ντυσιμο γκρινιαζε γιατι πεινουσε! Εφαγε και ξεραθηκε!!! Ελπιζω και στην θαλασσα να ειμαστε το ιδιο χαλαροι! Μαθημα παλι την Δευτερα...

Κατα τα αλλα τα ιδια...Θα προσπαθησω να σας βαλω και γω φωτογραφια να δειτε τον μπεμπακο μου αλλα δεν ξερω πως! Δεν εχω περασει ποτε στο φορουμ φωτο..

Κοριτσια ποτε γυρνατε στην δουλεια? Το σκεφτεστε καθολου??? Εγω τον Αυγουστο κανονικα αλλα δεν θελω με τιποτα!!!!!!!

Μαριλενακι μου, τα μωρακια ξερουν τι τρωνε!!! ενδεχομενος να τον πειραζει το μηλο!! ο παιδιτρος μου ειπε να δωσω την πρωτη φορα μηλο, αν το φαει ολα καλα!!!! αν οχι ομως..... δεν θα πρεπει να ανακατεψω δευτερο φροτο μεσα ωστε να το φαει, καλο θα ηταν να μιλησεις με την παιδιατρο σας...

η δραστηριοτητα σας ειναι υπεροχη πρεπει να την απολαμβανεται και οι

δυο!!! περιμενουμε φωτο!!

οσο για τη δουλεια αστα εγω θα εχω μεγαλα ζορια που εχω και βαρδιες!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

koykoybrelάκι, δεν φαίνονται οι φωτογραφίες σου:(

Αγγελική το μωρό σου δεν παίζεται!

Βρήκα τρόπο παρασκευής ρυζάλευρου στο parents! http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=79960

Margioula κι εμένα το τρίτο νυφικό μου αρέσει (δεν ξέρω αν άργησα για την ψηφοφορία:)). Αν σου αρέσει, μπορείς στο νυφικό που θα διαλέξεις να αλλάξεις μετά τη φούστα σε κάτι πιο βολικό. Έτσι ήταν και το δικό μου νυφικό, είχα τη φουσκωτή φούστα-τούρτα στην εκκλησία και μετά στο γλέντι έβαλα μια που ήταν πολύ πιο συμμαζεμένη και κοντή μπροστά, μακριά πίσω. Μου την έκαναν στην ίδια τιμή στον Ζολώτα που είχα πάρει και το νυφικό.

Εγώ πάλι αν και δεν θηλάζω αποκλειστικά, περίοδο δεν έχω δει (και χαίρομαι πολύ για αυτό-έχω ξεσυνηθίσει)

καλη δουλεια φιλεναδα!!

φιλακια στον κουκλο σου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Μαριλενακι συνηθως στα περισσοτερα μωρα δεν αρεσει το μηλο-ουτε στον δικο μου-μην αγχωνεσαι αλλωστε υπαρχουν τοσα φρουτα εποχης .το μηλο δεν ειναι κ η εποχη του τωρα..θα δωσεις σε λιγο βερυκοκο ροδακινο που ειναι γλυκα φρουτακια κ θα δεις...

σημερα εμεις φαγαμε μιση μπανανα 2 βερυκοκα κ μια μικρη φετα πεπονι!

θα σου τηλ ή θα σου στειλω μυνημα να βρεθουμε αν ειναιι Τριτη!!

ζουνιτσα ειστε καλυτερα?

κοριτσάκια μου γεια σας στα γρήγορα γιατί θα πάμε πεθερικά για φαγητό.

όλα τα παιδάκια λίγο με τα φρούτα έχουν ένα θέμα, αλλά όπως λέει και το μαριλενάκι σε λίγο θα βάλουμε κι άλλα φρούτα οπότε θα γλυκίσει. έχουν συνηθίσει να τρώνε και ζεστά τα φαγητά οπότε το φρούτο που είναι πιο κρύο τους κακοφαίνεται.

εμείς είμαστε καλύτερα, αυριο θα μειώσουμε τις δόσεις στις εισπνοές και θα δούμε πως θα πάει. αλλά δόξα το θεό καλά. ευχάριστώ όλες σαςε για τις ευχές σας!!

εχτές από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα εγώ με τη μαμά μου καθαρίζαμε το σπίτι. μόνο τα 2 υπνοδωμάτια και τα ρούχα φτιάξαμε σε τόσες ώρες!!!!!! το πλυντήριο νόμιζα οτι θα βγάλει χέρια και θα με μουτζώσει στο τέλος!!!!! και πόσα έπλυνε η μαμά μου στο χέρι..... μένει άλλο ένα μεγάλο ντου στο σαλόνι-κουζίνα και τέλος αλλά κορίτσια μας βγήκε ο πάτος!!! και ενδιαμεσα να έχουμε και τη μικρή με παιχνίδια, φαγητό και αγκαλίτσες!!!!! ήταν ευχάριστο διάλλειμμα!!!! χαχαχαχαχαχα

φιλάκια θα σας "δω" μετά.... ματς μουτς!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κουκλες ειμαστε πολυ καλα!!!!! αν προλαβω σημερα θα βαλω φωτογραφιες που τρωμε εσεις που ειστε? πως ειστε? πως τα πατε με τις στερεες αρχησατε? ...... αληθεια το μηλο πως το δινω.. απλα το περναω στο μπλεντερ? Ζουνιτσα μου πως ειναι η κορακλα σου?

καλημερα σε ολες...φιλακια πολλα πολλα.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλημερα!

Μαρακι μου το μηλο θα το λιωσεις με λιγο νερακι στο μπλεντερ αλλα επειδη συνηθως δεν ειναι ευκολο μπορεις πρωτα να το περασεις στο τριφτη για να λιωσει καλυτερα!

εμεις σημερα θα φαμε φαγακι!

και ναι καναμε κ το πρωτο μας μπανακι στην θαλασσα αν κ ειχαμε λιγο γκρινιτσα την βουτια την καναμε...θα συνηθισει κ μετα δεν θα βγαινει οπως η Εφη!

κοριτσάκια μου που είστε???? σας έπιασε η ζέστη και δεν μαζεύεστε σπίτι????? καλά κάνετε!!!!!!1

Μαργιούλα μου είμαστε πολύ καλύτερα και σε 2 μέρες σταματάμε τις εισπνοές. το μήλο όπως λέει το Μαράκι.

Μαράκι πολύ σας ζηλεύω αλλά που θα πάει?? θα πάμε και εμείς.....

θα πάμε και σε πάρτυ σήμερα!!!!!!! σε μια Καλλιόπη. πολύ μ'αρέσει που πάμε σε παιδικά πάρτυ!!!!!! το σπίτι μπορεί να είναι ακόμα χάλια αλλά προτιμώ να πάμε σε πάρτυ από το να κάτσω σπίτι.......

φιλάκια σε όλες τις μαμάδες και σε όλα τα μπουλουκάκια!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...