Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα.

Ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια....τα μπούτια μας (κ τα μπράτσα μας) κλέβουν τη παράσταση. Το άλλο μου κορίτσι καμία σχέση...αυτό ντολμαδάκι!

Νυφικά όλα όμορφα, κ μένα ο Προνόβιας μου άρεσε, αυτές οι δαντέλες...και Ζολότας...

Να δοκιμάσεις διάφορα κ βλέπεις.

Να έχεις υπόψη σου ότι πρέπει να έχεις ελευθερία κινήσεων με τη βάφτιση μαζί Μαρία. Είναι ζόρικο με ένα μεγάλο φορεμα νομίζω να κουβαλάς-ντύνεις-γδύνεις μωρό.

Από φαγητό εμείς με φρούτα θα αρχίσουμε...κρέμες έτοιμες δε δίνω....πιο μετά γιαουρτι κανονικό όχι παιδικό.

Μετά λαχανικά, μετά κοτόπουλο, μετά κρέας.

Στο χρόνο δίνω αβγό-ψάρι-μέλι-τραχανά

Αλάτι δεν έβαλα ποτέ, τώρα πια που η μεγάλη τρώει το κανονικό δικό μας φαγητό, ότι βαζω κ σε μας, ελάχιστο δηλαδή.

Οταν κάθεται καλά κ πιάνει με τα χεράκια καλά, λίγη κόρα να μασάει, η κανα μπισκότο οδοντοφυιας.

Flosummer...σε καταλαβαίνω για τα υπόλοιπα....βλέπε τα κουκλοφατσάκια τους κ παίρνε κουράγιο...

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

[Φλοσαμερ μου συμβαινουν κουκλα μου αυτα με τα παιδακια κ εγω οταν νιωθω ας πουμε οτι την εχω αδικησει την κορη μου αμεσως της δινω ενα μεγαλο φιλι κ μια αγκαλια και ειμαστε οκ!

Μαρακι μου προτεινω να δοκιμασεις πρωτα γιατι αλλιως τα βλεπεις και αλλιως ειναι πανω σου!!

Αγγελικουλα μου καθε παιδιατρος εχει δικο του προγραμμα στο θεμα φαγητο και το τι απαγορευει ας πουμε εμεις φραουλα φαγαμε καλα μην φανταστεις πολλες 2-3 στην καθε κρεμουλα (ξεκινησε μονο μηλο) καινουργιο φρουτο καθε 6 μερες για τυχον αλλεργιες κ οτι ειναι εποχης φυσικα σε 10 μερες χορτοσουπα και μετα παλι απο 10 μερες κοτοσουπα ή κ κουνελι και παλι μετα απο 10 μερες μοσχαρι ή βοδινο ή αρνακι και το απογευμα κρεμα βανιλια ρυζαλευρο(με αυτην ξεκινησαμε) και βεβαια θηλασμος οποτε θελει που συνηθως θελει 95% καθε φορα θηλαζει.Για αυτο λεω οτι πει ο παιδιατρος!

Εμενα το μονο που μου ειπε οχι ειναι στο σπανακι κ στο παντζαρι γιατι ειναι βαρια αυτα μετα το 8μηνο οπως κ το γιαουρτακι το παιδικο αλλιως στο χρονο κανονικα γιαουρτι.

Παω για σιδερο μανουλιτσες....(ελεος δεν κανω κ τιποτα αλλο..)

Ειμαι περίεργη να δω τι θα μας δώσει εμας πρώτα.. εγώ πάντως θα πάω σούπερ σήμερα κ θα πάρω κανένα μήλο, αχλάδι μήπως χρειαστεί το πολύ πολύ να τα φάω εγω σιγά.

Καλημερα κουκλες και καλο μηνα!!

σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια θα τα δοκιμασω ολα και βλεπουμε!!

εμεις σημερα ξεκιναμε ρυζαλευρο... τι λετε ειμαστε ετοιμες?

p1020589tk.jpg

Uploaded with ImageShack.us

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημερα κουκλες και καλο μηνα!!

σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια θα τα δοκιμασω ολα και βλεπουμε!!

εμεις σημερα ξεκιναμε ρυζαλευρο... τι λετε ειμαστε ετοιμες?

p1020589tk.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Καλέ μόνο έτοιμες???? Εσείς είστε έτοιμες και για πίτσα χαχαΧΑΧαχαχα

μπράβο το κοριτσάκι μου δώστης φιλιά απο μας

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι όμορφα μπεμπάκια! Άλλα μεγάλα άλλα μικρά, άλλα πάνε βολτίτσα άλλα ετοιμάζονται να φάνε φαγητάκι, τι γλυκούλικα που είναι!!!! (Άσχετο αλλά τώρα πλέον χαίρομαι τα παιδάκια πολύ περισσότερο από παλιότερα που δεν ήμουν κι εγώ μαμά.:D)

Εμείς σήμερα πήγαμε στον ντόκτορ, έκανε ο μικρούλης το εμβόλιό του (κύριος!) και μας έδωσε οδηγίες ο γιατρός για στερεές τροφές. Αρχίζουμε με ρυζάλευρο σε καμιά δεκαριά μέρες και την επόμενη φορά θα μας δώσει οδηγίες για φρούτα κλπ. Τώρα ψάχνω να δώ πως θα φτιάξω ρυζάλευρο στο σπίτι γιατί δεν θέλω να αγοράσω τα έτοιμα που ποιός ξέρει τι άλλο έχουν μέσα. Κάτι έχω βρει αλλά αν ξέρει καμία, ας μου πει κι εμένα.

Φιλιά σε όοοοολες!

Διαφημίσεις

καλημέraa

margioula έχω το ιδιο πιατο σε βάτραχο!! απίστευτο!

κορίτσια εμεις στο θεμα φαγητο ξεκινησαμε με μισο κουταλάκι μηλο την επομενη ενα την τριτη ενα και μισο κοκ και σταδιακα παλι και το αχλαδι. μεσα σε 2 εβδομαδες τωρα τρωμε ολοκληρο ενα μηλο και ενα αχλαδι. α!! στην αρχη τα τρωγαμε βραστα... τωρα του τα αλεθω στο μουλτι με λιγο καυτό νερο και ετοιμα!!! flosummer και εμενα όταν την φτιαχνω την κρεμα μετα απο λιγο και μαυριζει και βγαζει υγρα τα οποια χύνω. Ομως, οταν εβραζα πριν τα φρουτα δεν εβγαζε και ήταν πιο αφρατη!!Ο μπέμπης βεβαια για να φέι χρειάζεται πάντα 2 ατομα.. έναν να του δινει την κρέμα και έναν να του αποσπα την προσοχη!! Ο παιδιατρος στο τελος του 5ου μηνα μας ειπε και 3 ροδελες μπανανα

Βρε παιδια...τι ειναι το ρυζαλευρο και πως το τρωνε τα μικρα; Ο γιατρος το ελεγε σαν κατι το φυσικο να γνωρίζω και ντράπηκα να ρωτήσω???:confused::confused:

ασχετο: περίοδος σας έχει ερθει; :rolleyes:

Και κατι για να παινευτούμε!! Μόλις του τραγουδάω την ωραία πεταλούδα κουναει το χέρι του!!!!! χιχιχχ genius!!

aigAp2.png

Honey θα το ξαναπω: ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΕΣ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ??????

Ρε κοριτσια κοντευω να κλαταρω τωρα με τα πανω δοντια της..Εχουν σκασει μυτη τα δυο,και ειναι φουσκωμενα και τα διπλανα τους. Κλααααααμααααα απο το πρωι(σταματαει μονο εξω στη βολτα η κυρια,χθες εβαλα αρον αρον οτι βρηκα και βγηκαμε εξω τρεχοντας)και φυσικα το βραδυ ξυπναμε για να φαμε 2-3-4 φορες,και για να κλαψουμε στο ενδιαμεσο,ετσι για να μην ξεχνιομαστε... Χθες εκλαιγα κι εγω μαζι,μου θυμιζει το πρωτο διμηνο που εκλαιγα απο την εξαντληση...

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ??? ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ??? Κι ελπιζω να μην εχουν πεσει τα δικα μου μεχρι τοτε...

Φτου στα γλυκα σας τα μωρακια,να ειναι γερα μωρε...

Εμας ο παιδιατρος μας ξεκινησε μονο με φρουτο,πραγματικα ολοι οι παιδιατροι και κατι διαφορετικο κανουν...Τωρα απο Δευτερα θα ξερω με τι θα συνεχισουμε.

Μαργιουλα το 3!!!Το 3!!!

Αγγελικη ποιον ατμομαγειρα πηρατε?? Εμεις επειδη τα αχνιζαμε τα φρουτα ειχαμε παρει της Avent αλλα μας χαλασε σε ουτε 1 μηνα,δεν ξερω τι επαθε,ξαφνικα εκλεινε σχεδον αμεσως αφου το αναβαμε και οταν τον επιστρεψαμε πηραμε της Beaba. Εχω να πω οτι της Avent ειναι μακραν πιο ευχρηστος,και κανει και πιο γρηγορα τη δουλεια του,το μετανιωσα πολυ που δεν μειναμε στην αρχικη μας επιλογη.

Mariaefi φραουλα ε??Θελω κι εγω να της δωσω κι αλλα φρουτακια εκτος απο μηλο-μπανανα-αχλαδι,αλλα δεν ξερω τι κανει ακομα να βαλω..Θα τον ρωτησω τη Δευτερα.

Εμενα περιοδος ακομα οχι!!Ελπιζω να ειμαι απο τις τυχερες που δεν εχουν οσο θηλαζουν...Θα ερθει καποια στιγμη ομως η ρημαδα,και καλα εχω συνηθισει τοσο καιρο χωρις !!!

hMt4p2.png

CvxKp3.png

koykoybreli μου καλημερα!!! το ρυζαλευρο ειναι ετοιμη κρεμουλα ρυζακι αλεσμενο με αλευρι......

περιοδο ακομα γιοκ!! τιποτες ομως...

χθες χαμος με το ρυζαλευρο!!! στην αρχη με την πρωτη- δευτερη κουταλια εκλεγε.... της φανηκε περιεργο... μετα την πηρα να θηλασει και ηρθε ο μπαμπας μου να με ταισει την υπολοιπη κρεμουλα και αρχισε να ζηλευει και ανοιξε το στομα ετρωγε μια κουταλια ρυζαλευρο και μετα γυριζε στο στηθος και θηλαζε... ηταν απιστευτη σκηνη....εφαγε τουλαχιστον 6 κουταλιες και ηθελε κι αλλη...της αρεσε παρα πολυ!!! ααααα εμεις ρε κοριτσια οταν μας χαιρετανε σηκωνουμε το χερι και χαιρεταμε δεν μου φαινεται σηκωνει το χερακι της και το κινει σαν να χαιρεταει, ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝΕ!!! φιλακια σε ολες...

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Πολύ όμορφος ο μπεμπάκος Αγγελική...γελάει με τη ψυχή του το μωρό μου, και καραφλούλης....τρελαίνομαι!

Βελίσσα ούτε γω ξέρω περί ρυζάλευρου....δεν έδινα ποτέ...Φαντάζομαι στο parents όμως θα χει αναφορές σίγουρα.

Babyofmine....σου ξαναλέω κ γω...δεν ήταν κ η περίοδος της ζωής μου που αναπολώ!:D Τα χα λίιιιιγο παίξει....λίιιιιιγο:cool:

Α! περίοδος εκεί που μου ερχόταν 3 φορές το μήνα τώρα έχω 27 μέρες τίποτα....μπαααα....περίεργο τρένο είμαι.....μάλλον είμαι η μόνη που με αποκλειστικότατο θηλασμό έχω περίοδο απτις 35 μέρες!

Και μεις κάνουμε απόπειρες να μάθουμε το κουτάλι με λίγο μηλαράκι....μπαααα...μας βλέπω να αργούμε! Δε το χει! Ολη η γλώσσα έξω κατευθείαν. Το αντανακλαστικό δουλεύει καλά ακόμα! Εγώ θα της χαζοδίνω φρουτάκια κ όταν είναι έτοιμη θα τα φάει τι θα κάνει! Μπορεί να προτιμά τα καροτοκολοκύθια με λεμονάκι σα τη Ζωή μου!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...