Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Honey τι μωρο ειναι αυτο?Καλα μιλαμε τετοια μπουτακια φραντζολακια δεν ειχε κανενα απο τα δυο παιδια μου και ειναι και αγορια!Μπραβο!!!Και το διχτακι καταπληκτικο φαινεται.Ολοκληρο μπαινει το φρουτο μεσα?

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Margioula με το καλο η γαμοβαπτιση!!!Και εμενα νωρις μου φαινεται ακομα αλλα αυτο δεν σημαινει φυσικα οτι δεν θα επρεπε να σου δειχνουν.Κανε αυτο που λεει το μελακι δινε αλλες ημερομξηνιες....

honey επειδη ειμαι και πολυ φυσιογνωμιστρια απο καποια φωτογραφια σου που μας ειχες βαλει παλια νομιζω οτι η μικρη σου ειναι ολοιδια!!!!!!

Διαφημίσεις

Επιασα μαλιστα το μαριο δυο φορες μια να του δαγκωνει το χερι και μια να τον χτυπαει στην κοιλια για παιχνιδι αλλα δεν αντεξα και τον μαλωσα παρα πολυ και τον πηγα μεσα για υπνοε με φωνες και χωρις παιχνιδι.Συνηθως η ωρα 2-3 το μεσημερι ειναι "η δικια μας". Και τωρα φυσικα εχω τυψεις.....Αισθανομαι καπως αχρηστη σημερα

Αυτα

Margioula με το καλο η γαμοβαπτιση!!!Και εμενα νωρις μου φαινεται ακομα αλλα αυτο δεν σημαινει φυσικα οτι δεν θα επρεπε να σου δειχνουν.Κανε αυτο που λεει το μελακι δινε αλλες ημερομξηνιες....

flosummer οι γιοι σου ειναι κουκλοι......να τους χαιρεσαι!!!!!

ε οχι και αχρηστη!!!! ειπαμε.... δωστου ενα φιλακι και θα περασει!!!

αυτο θα κανω με τα νυφικα!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές??? Γέμισε ομορφιές το καφέ μας!! Να σου ζήσει Κλεό μιλάμε θα κάψει καρδιές η κοπελιά αυτή σούπερ!!!!

Flosummer επίσης τα αντράκια σου είναι 2 κουκλιά!!! Ε ρε ποια θα μας τα πάρει… Φτου φτου φτου σκόρδα!!!!!!!

Μαργιούλα μου η ώρα η καλή να είναι και ότι θέλεις πες μου τα έχω φρέσκα σχετικά! Για την ημερομηνία εννοείται πες ψέματα συμφωνώ με την Honey μήπως δεν μπορείς να αλλάξεις γνώμη? Επίσης μου άρεσε πολύ το τελευταίο νυφικό, από ποιον οίκο είναι? Το Marriage που σου είπε η Μαρία είναι όντως ένα μαγαζί που μπορείς να βρεις και οικονομικό κ ωραίο , ρίξε μια ματιά.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αύριο πάμε στον γιατρό για το 6απλό εμβόλιο..για να δούμε!

Επίσης χτες πήγαμε και αγοράσαμε ότι χρειάζεται για να ξεκινήσουμε μαμ!

Πήραμε καρεκλάκι φαγητού, τον ατμομάγειρα που είναι κ μπλέντερ, κουταλάκια σιλικόνης, πιατάκια, σαλιάρες αδιάβροχες, ενα ποτηράκι εκπαίδευσης και εντελώς συμπτωματικά πήρα κ ενα παρόμοιο με αυτό που μας έδειξε η honey μόνο που εμένα αντί για διχτάκι έχει πιπίλα σιλικόνης μεγάλη με τρύπες, θα σας τα βγάλω φωτό να δείτε. Ελπίζω να μην χρειάζεται τπτ άλλο κ δεν το πήρα... Μανούλες εσεις που ξέρετε για πείτε με τι ξεκινάμε συνήθως? Φρούτα? Κρέμα έτοιμη? Κρεατάκι πότε τρώμε?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Αύριο πάμε στον γιατρό για το 6απλό εμβόλιο..για να δούμε!

Επίσης χτες πήγαμε και αγοράσαμε ότι χρειάζεται για να ξεκινήσουμε μαμ!

Πήραμε καρεκλάκι φαγητού, τον ατμομάγειρα που είναι κ μπλέντερ, κουταλάκια σιλικόνης, πιατάκια, σαλιάρες αδιάβροχες, ενα ποτηράκι εκπαίδευσης και εντελώς συμπτωματικά πήρα κ ενα παρόμοιο με αυτό που μας έδειξε η honey μόνο που εμένα αντί για διχτάκι έχει πιπίλα σιλικόνης μεγάλη με τρύπες, θα σας τα βγάλω φωτό να δείτε. Ελπίζω να μην χρειάζεται τπτ άλλο κ δεν το πήρα... Μανούλες εσεις που ξέρετε για πείτε με τι ξεκινάμε συνήθως? Φρούτα? Κρέμα έτοιμη? Κρεατάκι πότε τρώμε?

Ευχομαι χωρις παρενεργιες!!!!!

καλοριζικα... με το καλο, καλη αρχη!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

καλησπερα αγγελικουλα

εμεις στο μαριουλη ξεκινησαμε πρωτα φρουτο και μετα απο ενα μηνα κρεατοχορτοσουπα.Κρεμες δεν φαγαμε καθολου. Τωρα στο Χαρουλη εχουμε ξεκινησει απο την προηγουμενη Παρασκευη σε καμια 20σαρια μερες μου ειπε φρουτο και στους 6,5 μηνες σουπιτσα.

Εγω αυτο που ηθελα να σας ρωτησω επειδη στο μαριο δεν ειχα δωσει καθολου κρεμουλα ειναι αν αυτο που κανει ο χαρουλης ειναι φυσιολογικο.Ενω εχει μεγαλη λαχταρα να την φαει και ξερογλυφεται ουσιαστικα δεν ξερω αν τελικα τρωει καθολου γιατι η μιση τουλαχιστον του βγαινει απο το στομα.Δενξερω δηλαδη αν καταπινει καθολου. Καθως επισης και οτι η κρεμα που του φτιαχνω ειναι σχετικα πηχτη αλλα πολυ γρηγορα εχει γινει νερο. Συμβαινει και σε εσας?

Kαλημέρα μανούλες με τα πανέμορφα κουκλάκια παιδάκια σας!

Μαργιούλα κι εγώ το τρία ψηφίζω.Το πρώτο δε πρέπει να είσαι 100% σίγουρη για την περιφέρεια σου αλλιώς θα το κάνει η μοδίστρα μεν να σου κάνει αλλά πως θα φαίνεται σε οποιαδήποτε ατέλεια???

Με την κρέμα να πω πως στα πρώτα 2 παιδιά πήγαινα κι εγώ να αγοράσω πιατάκια κουταλάκια ποτηράκια σαλιάρες και τέτοια.Στην κόρη μου δε είχα πάρει κουταλάκια που είχαν επάνω αεροπλανάκι.Γέμιζες το κουταλάκι πάταγες το κουμπί και το πήγαινες στο στόμα του παιδιού από μακρυά ενώ αυτό έκανε τον ήχο του αεροπλάνου.Τώρα ο μπέμπης πιάτο από αυτ'α που έχουμε και κουτάλι από αυτά του γλυκού που έχουμε στο συρτάρι και μπιμπερό για νερό από αυτά που ποτέ δεν χρησιμοποίησε για γάλα αφού θηλάζει.Αυτό με το φτύσιμο όταν του δίνεις το κουτάλι στο στόμα να πως το αντιμετωπίζω.Του βάζω το κουτάλι με την κρέμα στο στώμα και αυτός το φτύνει όχι ηθελημένα αλλά με το λάθος γύρισμα στη γλώσσα.Εγώ περιμένω με το κουταλάκι έξω από τα χείλη το μαζεύω με περίτεχνο τρόπο και το ξαναδίνω.Ε λοιπόν ύστερα από μερικές μέρες το φτύσιμο περιορίστηκε στο ελάχιστο.Όταν όμως δεν θέλει άλλο βγάζει τη γλώσσα έξω και την κουνάει κοροιδευτικά.Εκεί έχω τελειώσει.Και πάντα αφήνει την ίδια ποσότητα αφάγωτη.Τι καταλαβαίνει και σταματάει δεν ξέρω.

Αυτή την εβδομάδα πάμε παιδίατρο για εμβόλιο και να πάρουμε παραπέρα οδηγίες για φαγητό.Εμένα κορίτσια εκτός από την σειρά με την οποία μπαίνουν οι τροφές στο διαιτολόγιο τα υπόλοιπα οι χρόνοι διαφέρουν από παιδί σε παιδί.Ο μεγάλος και η κόρη μου δεν έφαγαν κρέμες.Κατευθείαν φρουτόκρεμα.Ο μεγάλος τα ξεκίνησε όλα από 7 μηνών αφού ήταν ήδη 10 κιλά όταν ήταν 5 μηνών!Τα δύο μικρότερα ξεκινησαν πιο νωρίς.

Άρα γενικά κρέμα ρυζάλευρο μετά βανίλια μετά οι υπόλοιπες αν θέλουμε,φρουτόκρεμα με ένα ένα τα φρούτα για να δούμε τυχόν αλλεργίες με τελευταίο το πορτοκάλι και απαγορεύεται η φράουλα.Τα καλοκαιρινά φρούτα αφού έχουμε μάθει καλά με μήλο αχλάδι μπανάνα πορτοκάλι.Μετά χορτόσουπα και τέλος κρεατόσουπα.Τότε αφού τα έχουμε όλα αυτά βάζουμε και καμιά χυλοπίτα ή και τραχανά.Το αυγό και το γιαούρτι τέλος.Προσωπικά το αυγό το δίνω καθυστερημένα μην έχουμε καμιά περίεργη αντίδραση.Μέχρι το χρόνο το αλάτι στα φαγητά των μωρών όσο πιάνουν τα δύο δάχτυλα αντίχειρας και δείκτης.Και φυσικά μέχρι το χρόνο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το μέλι!!!!

Αυτά αό τη δική μου εμπειρία.

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Αγγελικουλα μου και flosummer και εγω προς αυτο κλεινω!!

ειναι pronovias τα δυο κατω και το πανω ειναι maggiesottero.

Καλημέρα ζουζούνα μου !! Εννοείται οτι το μάτι μου θα πήγαινε στο πιο ακριβό... παρεπιπτόντως εχουμε ακριβώς το ίδιο γούστο στα νυφικά!!! Πριν δοκιμάσω είχα ερωτευτεί ενα της maggie sottero (τυχαίο δεν νομίζω.. χαχαχ) το οπόίο πάνω μου ήταν αίσχος...κ ετσι τελικά αν δεν δοκιμάσεις δεν ξέρεις!!!

Ευχομαι χωρις παρενεργιες!!!!!

καλοριζικα... με το καλο, καλη αρχη!!!!!

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου μακάρι να μην εχουμε παρενέργειες..γιατί συγχρόνως με το δόντι θα εχουμε τρελλά γλέντια... Ο γιατρός ακύρωσε το σημερινό ραντεβού γιατί εχει εφημερία οπότε αύριο θα έχω νέα!

καλησπερα αγγελικουλα

εμεις στο μαριουλη ξεκινησαμε πρωτα φρουτο και μετα απο ενα μηνα κρεατοχορτοσουπα.Κρεμες δεν φαγαμε καθολου. Τωρα στο Χαρουλη εχουμε ξεκινησει απο την προηγουμενη Παρασκευη σε καμια 20σαρια μερες μου ειπε φρουτο και στους 6,5 μηνες σουπιτσα.

Εγω αυτο που ηθελα να σας ρωτησω επειδη στο μαριο δεν ειχα δωσει καθολου κρεμουλα ειναι αν αυτο που κανει ο χαρουλης ειναι φυσιολογικο.Ενω εχει μεγαλη λαχταρα να την φαει και ξερογλυφεται ουσιαστικα δεν ξερω αν τελικα τρωει καθολου γιατι η μιση τουλαχιστον του βγαινει απο το στομα.Δενξερω δηλαδη αν καταπινει καθολου. Καθως επισης και οτι η κρεμα που του φτιαχνω ειναι σχετικα πηχτη αλλα πολυ γρηγορα εχει γινει νερο. Συμβαινει και σε εσας?

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις πληροφορίες, για να δούμε τι θα μας πει εμάς αύριο πάντως εχει τρελλή περιέργεια να δοκιμάσει τι τρώμε ο μικρός, μας κοιτάει με τρελλή επιπονή όταν τρώμε κ απλώνει τα χέρια του να του δώσουμε!

Kαλημέρα μανούλες με τα πανέμορφα κουκλάκια παιδάκια σας!

Μαργιούλα κι εγώ το τρία ψηφίζω.Το πρώτο δε πρέπει να είσαι 100% σίγουρη για την περιφέρεια σου αλλιώς θα το κάνει η μοδίστρα μεν να σου κάνει αλλά πως θα φαίνεται σε οποιαδήποτε ατέλεια???

Με την κρέμα να πω πως στα πρώτα 2 παιδιά πήγαινα κι εγώ να αγοράσω πιατάκια κουταλάκια ποτηράκια σαλιάρες και τέτοια.Στην κόρη μου δε είχα πάρει κουταλάκια που είχαν επάνω αεροπλανάκι.Γέμιζες το κουταλάκι πάταγες το κουμπί και το πήγαινες στο στόμα του παιδιού από μακρυά ενώ αυτό έκανε τον ήχο του αεροπλάνου.Τώρα ο μπέμπης πιάτο από αυτ'α που έχουμε και κουτάλι από αυτά του γλυκού που έχουμε στο συρτάρι και μπιμπερό για νερό από αυτά που ποτέ δεν χρησιμοποίησε για γάλα αφού θηλάζει.Αυτό με το φτύσιμο όταν του δίνεις το κουτάλι στο στόμα να πως το αντιμετωπίζω.Του βάζω το κουτάλι με την κρέμα στο στώμα και αυτός το φτύνει όχι ηθελημένα αλλά με το λάθος γύρισμα στη γλώσσα.Εγώ περιμένω με το κουταλάκι έξω από τα χείλη το μαζεύω με περίτεχνο τρόπο και το ξαναδίνω.Ε λοιπόν ύστερα από μερικές μέρες το φτύσιμο περιορίστηκε στο ελάχιστο.Όταν όμως δεν θέλει άλλο βγάζει τη γλώσσα έξω και την κουνάει κοροιδευτικά.Εκεί έχω τελειώσει.Και πάντα αφήνει την ίδια ποσότητα αφάγωτη.Τι καταλαβαίνει και σταματάει δεν ξέρω.

Αυτή την εβδομάδα πάμε παιδίατρο για εμβόλιο και να πάρουμε παραπέρα οδηγίες για φαγητό.Εμένα κορίτσια εκτός από την σειρά με την οποία μπαίνουν οι τροφές στο διαιτολόγιο τα υπόλοιπα οι χρόνοι διαφέρουν από παιδί σε παιδί.Ο μεγάλος και η κόρη μου δεν έφαγαν κρέμες.Κατευθείαν φρουτόκρεμα.Ο μεγάλος τα ξεκίνησε όλα από 7 μηνών αφού ήταν ήδη 10 κιλά όταν ήταν 5 μηνών!Τα δύο μικρότερα ξεκινησαν πιο νωρίς.

Άρα γενικά κρέμα ρυζάλευρο μετά βανίλια μετά οι υπόλοιπες αν θέλουμε,φρουτόκρεμα με ένα ένα τα φρούτα για να δούμε τυχόν αλλεργίες με τελευταίο το πορτοκάλι και απαγορεύεται η φράουλα.Τα καλοκαιρινά φρούτα αφού έχουμε μάθει καλά με μήλο αχλάδι μπανάνα πορτοκάλι.Μετά χορτόσουπα και τέλος κρεατόσουπα.Τότε αφού τα έχουμε όλα αυτά βάζουμε και καμιά χυλοπίτα ή και τραχανά.Το αυγό και το γιαούρτι τέλος.Προσωπικά το αυγό το δίνω καθυστερημένα μην έχουμε καμιά περίεργη αντίδραση.Μέχρι το χρόνο το αλάτι στα φαγητά των μωρών όσο πιάνουν τα δύο δάχτυλα αντίχειρας και δείκτης.Και φυσικά μέχρι το χρόνο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το μέλι!!!!

Αυτά αό τη δική μου εμπειρία.

Ειμαι περίεργη να δω τι θα μας δώσει εμας πρώτα.. εγώ πάντως θα πάω σούπερ σήμερα κ θα πάρω κανένα μήλο, αχλάδι μήπως χρειαστεί το πολύ πολύ να τα φάω εγω σιγά.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...