Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι και εγώ πιστευω οτι προσπαθεί να επικοινωνήσει, αλλιώς θα έκλαιγε. όσο αφορά το οτι δεν τρώει, πιστευω οτι αναστατώνεται επειδή είναι εκεί οι άλλοi και αποσπάται η προσοχή της επειδή θέλeι να παίξει μαζί τους και όχι να φάει. ηρεμία και τίποτα άλλο!!! συζήτατο και με τον παιδίατρο

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα.

Είμαι σχετικά άκεφη, κουρασμένη πολύ σωματικά και κυρίως ψυχολογικά, αρρώστησε και η Ζωή μου στο σταθμό, το περίμενα αλλά όχι κιόλας....και βέβαια κόλλησε και τη μικρούλα μου...μπούκωμα όχι τίποτα τρομερό, αλλά το μικράκι βασανίζεται πάρα πολύ....και οι δυο βασικά βασανιζονται πάρα πολύ...μαζί και μεις...όλα τα χαμε, έχουμε και αυτό τώρα πάλι.....

Τέλοσπάντων...μακάρι ναναι μέχρι εκεί οι αρρώστιες τους να λέω...

Μαργιούλα, κάνει αυτές τις κινήσεις σα νευρικό, σα "σπαστικές" (μη παρεξηγείς τη λέξη, καταλαβαίνεις τι εννοώ ε?). Κάνει τη κίνηση σα να θέλει να σηκωθεί καθιστή, ή σα να θέλει να γύρει εμπρός? Μουγκρίζει? Η δικια μου τα κάνει όλα αυτα από ενθουσιασμό, υπερένταση, νέες ανακαλύψεις, προσπάθεια για επικοινωνία. Και βέβαια έχει αναταραχή κ δυσκολία σε ύπνο κ φαγητό όταν υπάρχει κόσμος τριγυρω ή την έχουν αναστατώσει κλπ. Απλά με ρεγουλα κ σιγα σιγα οι νέες γνωριμίες.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μαράκι δεν νομίζω ότι είναι για να ανυσηχείς!Και μην αγχώνεσαι γιατί το καταλαβαίνει.Γνώμη μου πως συμπεριφέρεται απολύτως φυσιολογικά.Ο γιος μου σήμερα που πήγαμε σε πάρτι πήγαινε από αγγαλιά σε αγγαλιά.Πήγε σε όλους τους μεγάλους αλλά και μέσα στον παιδότοπο τον πήραν όλα τα κοριτσάκια αγγαλιά από λίγο μιας και τα κοριτσάκια είναι μανούσες από μικρές.

Αντίστοιχα η κόρη μου δεν καθόταν σε 2η αγγαλιά εκτός από τη δική μου,ούτε στο μπαμπά της το τι κοινωνική έχει γίνει όμως τώρα δεν λέγεται.

Απλά έχε στο νου σου ότι για να φάει πάτε μόνες σας ήρεμα σε ένα άλλο δωμάτιο και αφού την αλλάξεις εκεί και την παίξεις με χαδάκια όπως μόνο οι μαμάδες ξέρουν και όπως μοναδικά ανταποκρίνονται τα μικρούλια,ύστερα την ταίζεις σαν να μην παίζει τίποτα μες στο σπίτι.

Ούτε πιστεύω ότι έχει να σε συμβουλέψει κάτι ιδιάιτερο ο παιδίατρος.Όπως το βλέπω εγώ πάντα.

Α και το άλλο που θυμήθηκα!Ο μπέμπης ας πούμε όσο και να προσπαθώ να του δώσω κρέμα μες στο σπίτι δεν τα καταφέρνω.Αν τον δεις όμως στο μπαλκόνι πως ανοίγει το στόμα και τρώει...είναι μοναδικός!!!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Μπραβο βρε κοριτσακια μου καλημερα!!!!

ποσο με χαλαρωσατε δεν φανταζεστε.....

χθες εκλεισα εκκλησια την Αγια Τριαδα στους Θρακομακεδονες για Σαββατο 10 Δεκεμβριου θα ξαναπαντρευτουμε για 2 φορα με Θρησκευτικο πλεον γαμο στις 18:00 ο γαμος και στις 19:00 η βαπτιση!! σημερα παω για πρωτη φορα για προβα νυφικου... θα μπω να σας πω τα νεα μετα ... φιλακια πολλα σε ολες.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Α ρε Honey, αυτα μας περιμενουν οταν θα κανουμε 2ο;;;; Τι εχεις τραβηξει με τις αρρωστιες βρε πουλακι μου!!! Οντως πολυ νωρις κολλησε η Ζωη,αλλα καλυτερα να τα περασει τωρα και να ανοσοποιηθει,παρα το χειμωνα...Αλλα τι φταιει και το ερμο το μικρο ε;;; Περαστικα!!!

Margioula η δικια μου ποτε ειναι κοινωνικη,ποτε απιστευτα μαμοπαιδο.Εχει τυχει να πατησει τσιριδες και μονο που της μιλησανε..Ετσι ειναι και με τις γιαγιαδες και τους παππουδες της.Νομιζω οτι η προσκολληση ειναι φυσιολογικο σταδιο που περνανε ολα τα μωρα,κατι με την ωριμανση του νευρικου τους συστηματος εχει να κανει. Αντε,και η ωρα η καλη!!

Ποιος τη χαρη σου,σαν ανανεωση ορκων θα ειναι!! Νομιζω οτι αν παντρευομουνα τωρα που εχουμε και το μωρο,θα ημουν πολυ πιο συγκινημενη..

Zounitsa κι εγω το σκεφτομαι το πως θα την βγαλω απο το δωματιο μου σε λιγο...Πως θα κοιμηθει μονο του το μωρακι μου..Εγω πως θα κοιμηθω;;; Ο πρωτος "αποχωρισμος" ειναι πολυ δυσκολος!!

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Για να μην ξεχάσω καμία..λοιπόν Μαργιούλα μου μην ανησυχείς φιλεναδούλα και μένα αυτές τις μέρες μου κάνει κάτι περίεργα κόλπα που δεν τα έχω ξαναδεί του στυλ..πάει να το πάρει αγκαλιά η πεθερά μου κάθεται 5 λεπτάκια κ μετά μπήζει κάτι κλάμματα μέσα στο παράπονο…το ίδιο έκανε κ στον πεθερό μου και στην γιαγιά το ίδιο ακριβώς χθες στον νονό κ την νονά του…. Προφανώς είναι η ηλικία που είναι επιφυλακτικά απέναντι στους ξένους (δηλ όχι τους γονείς) κ γι αυτό αντιδρούν έτσι μην ανησυχείς φυσιολογικό είναι. Η ώρα η καλή για το γάμο κ την βάπτιση εύχομαι όλα να πάνε δεξιά!!!!!

Honey περαστικά στην Ζωή σου και στην Δανάη..είναι όντως δύσκολο στην αρχή μέχρι να δυναμώσει το ανοσοποιητικό τους σύστημα όμως συμφωνώ ότι τουλάχιστον γίνεται τώρα κ όχι τον χειμώνα που τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Αχ πάντως βρε παιδί μου όσο δύσκολο κ να είναι με 2 νινάκια (εγώ το βλέπω που έχω ένα…) είναι απέραντη ευτυχία τα παιδιά κ δεν το αλλάζεις με τπτ…

Φιλάκια και περαστικά στην φραουλένια μας!! Πως πάει σήμερα Ζουνίτσα μου?

Babyof mine άστα…όταν έβαλα τον μικρό στο δωμάτιο του στους 3 μήνες, που είναι δίπλα από το δικό μας αλλά δεν έχει σημασία δεν θα τον ειχα δίπλα μου πλέον είχα φρικάρει απίστευτα…όχι ο μικρός..εγώ φρικάρισα…εκλαιγα.. αλλά ήξερα ότι κάποτε θα έπρεπε να γίνει κ είπα καλύτερα τώρα παρά αργότερα γιατί μετά δεν θα τον έβγαζα καθόλου!! Θα περάσει..περίπου 10 μέρες θα κάνεις να συνέλθεις αλλά μετά θα τον βλέπεις ευτυχισμένο να παίζει στο κρεββατάκι του κ θα είσαι κ εσύ ακόμα πιο πολύ!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Όσο για μας… Λοιπόν έχω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος τουλάχιστον 8 μέρες… το καλό μου αγοράκι όλες αυτές τις μέρες ενώ κοιμόταν σαν το πουλάκι το βράδυ από τις 9 ως τις 7 το πρωί τώρα ξυπνάμε κάθε 2 ώρες στην καλύτερη περίπτωση…στην αρχή νόμιζα ότι φταίει το γάλα..οπότε ξεκίνησα να του δίνω όποτε ξυπνούσε..μπα τπτ πάλι τα ίδια κ πάλι ξυπνούσε..

μετά από λίγες μέρες άρχισε απίστευτη γκρίνια, τα χέρια όλα μεσα στο στόμα, πολλά σάλια και κλάμα στο άσχετο… (αυτό δεν το έκανε παρά μόνο όταν ήταν πολύ μωρούλι κ είχε κολικούς) του έβαζα λοιπόν bexident αλλά μεγάλη διαφορά δεν είδα…του έδωσα ντεπόν το βράδυ και κοιμήθηκε μια χαρά για 5,5 ώρες μετά πάλι τα ίδια.. το θέμα είναι ότι φυσικά δεν μπορώ να δίνω συνέχεια ντεπόν στο παιδί για να κοιμηθεί οπότε ξενυχτάμε παρεούλα.. Ξέχασα να αναφέρω ότι χθες εκανε 3 φορές εμετούλι αλλά αραιό δηλαδή διάφανο σαν σάλια περισσότερο κ ελάχιστο γαλατάκι..τι είναι αυτό βρε κορίτσια μου λέτε? Πιστευω ότι είναι δοντάκι αλλά ενώ είναι πρησμένα τα ουλάκια του ακόμα δεν βλέπω δόντι..…

Εντωμεταξύ από τα άπειρα ξενύχτια κ την κούραση..(όλη μερα μόνη μου στο σπίτι με τον μικρό κ το βράδυ ξενύχτι…) πέταξα 2 κριθαράκια στο ίδιο μάτι παρακαλώ…. Ο πόνος δεν λέγεται…

ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ…:P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εδώ να δείτε ξενύχτι....ψήθηκε στο πυρετό το μικράκι μου τη νύχτα....ευτυχώς με κομπρέσες και μπανάκι συνήλθε κατά τις 3-4 το πρωί, ούτε ξέρω, γιατί με το αντιπυρετικό μόνο δεν έπεφτε και πολύ.

Οσο για ντεπόν και bexident στα δόντια....μπαα...άμα είναι από τα παιδάκια που υποφέρουν, γιατί δεν υποφέρουν όλα....μόνο υπομονή και αγκαλιά....τίποτα άλλο...δε θυμάστε στην εγκυμοσύνη που σας έλεγα τι γινόταν με τη Ζωή μου??? Μέρες και μέρες σερί όλη τη νύχτα δίπλα της και αυτή να ουρλιάζει...πέρασε και αυτό...τώρα ούτε που το θυμάμαι...τώρα έχω τη Δαναούλα και τα δικά της τερτίπια! Ε...σε λίγο καιρό θα τελειώσουν και αυτά.

Πάντως δοντάκι για να σκάσει εμάς πχ κάποιες φορές έκανε και 1 μήνα, και παραπάνω, με σκαμπανεβάσματα στην ενόχληση, μια περναγε μια ερχόταν. 1-2 φορές μελάνιαζε όλο το ούλο μέρες και δεν έσκαγε το ρημάδι!

Αλλα παιδάκια πάντως που ξέρω έβγαλαν δοντάκια με ελάχιστη γκρίνια μόνο, ε και καναδυο ξενύχτια...λίγη αφαγία...τα νορμάλ.

Η δικιά μου η μεγάλη βγηκε λίγο μη ανεκτική....και στις μύξες πχ τώρα, σα τρελό κάνει. Ενώ το μικρό τίποτα...απλά βασανίζεται...

καλησπερα σε ολες κοριτσακια

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας. Η αληθεια ειναι οτι συγκινηθηκα παρα πολυ........σαν σημερα μου φαινεται που γεννησα τον Μαριουλη και τωρα ειναι κιολας δυο χρονων ολοκληρος αντρας και ειναι πολυ γλυκος!!!!!!!!

Honey περαστικα και στις 2.Σε καταλαβαινω παρα πολυ ειναι που ειναι γολγοθας με δυο παιδια ποσο μαλλον να ειναι και αρρωστα.Εμεις αυτο σκεφτηκαμε και αποφασισαμε να παμε και τους δυο μαζι του χρονου το σεπτεβριο......

Αηηελικη και εγω πιστευω οτι μαλλον για δοντακι προκειται.Καλο κουραγιο σου ευχομαι.....

margioula και εμενα ο μικρος κανει τετοια περιεργα.Βασικα στις αγκαλιες ειναι ευκολος(σε αντιθεση με τον μαριουλη που δεν ηταν καθολου)αλλα αυτο που κανει ειναι οτι δυνεχεια ουρλιαζει.Πολυ δυνατα μιλαμε και θελει συνεχεια καποιον διπλα του δεν ειναι να τον αφησεις καθολου μονο του......

Κατα τα αλλα περασαμε ενα σ/κ μεσα στις βολτες.Ο μαριουλης ξεσαλωσε τελειως μιλαμε.Ευτυχως δεν ειχαμε και παρενεργεις απο τα εμβολια.Αλλα η κουραση ρε κοριτσια ειναι απιστευτη τι να σας πω.Δεν ξερω ποτε θα καταφερουμε να ξεκουραστουμε λιγο πραγματικα.......

Αυτα

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Όσο για μας… Λοιπόν έχω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος τουλάχιστον 8 μέρες… το καλό μου αγοράκι όλες αυτές τις μέρες ενώ κοιμόταν σαν το πουλάκι το βράδυ από τις 9 ως τις 7 το πρωί τώρα ξυπνάμε κάθε 2 ώρες στην καλύτερη περίπτωση…στην αρχή νόμιζα ότι φταίει το γάλα..οπότε ξεκίνησα να του δίνω όποτε ξυπνούσε..μπα τπτ πάλι τα ίδια κ πάλι ξυπνούσε..

μετά από λίγες μέρες άρχισε απίστευτη γκρίνια, τα χέρια όλα μεσα στο στόμα, πολλά σάλια και κλάμα στο άσχετο… (αυτό δεν το έκανε παρά μόνο όταν ήταν πολύ μωρούλι κ είχε κολικούς) του έβαζα λοιπόν bexident αλλά μεγάλη διαφορά δεν είδα…του έδωσα ντεπόν το βράδυ και κοιμήθηκε μια χαρά για 5,5 ώρες μετά πάλι τα ίδια.. το θέμα είναι ότι φυσικά δεν μπορώ να δίνω συνέχεια ντεπόν στο παιδί για να κοιμηθεί οπότε ξενυχτάμε παρεούλα.. Ξέχασα να αναφέρω ότι χθες εκανε 3 φορές εμετούλι αλλά αραιό δηλαδή διάφανο σαν σάλια περισσότερο κ ελάχιστο γαλατάκι..τι είναι αυτό βρε κορίτσια μου λέτε? Πιστευω ότι είναι δοντάκι αλλά ενώ είναι πρησμένα τα ουλάκια του ακόμα δεν βλέπω δόντι..…

Εντωμεταξύ από τα άπειρα ξενύχτια κ την κούραση..(όλη μερα μόνη μου στο σπίτι με τον μικρό κ το βράδυ ξενύχτι…) πέταξα 2 κριθαράκια στο ίδιο μάτι παρακαλώ…. Ο πόνος δεν λέγεται…

ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ…:P

Αγγελικη κι εμενα μου κανει τετοιο εμετουλη,παιζει να ειναι και απλη γουλιτσα με μπολικα σαλια...

Με τον υπνο κι εμεις τα ιδια εχουμε,ξυπναει στανταρ 2 φορες το βραδυ ,τη θηλαζω και κοιμαται κατευθειαν.Με το που αρχισαν να βγαινουν τα κατω δοντια παντως ξεκινησε αυτο.Τωρα με τα πανω δοντια παντως ειναι σαφως χειροτερα. Ξυπναει και κλαιει απαρηγορητη ,και γενικως απιστευτη γκρινια.

Πως τα περασες με εγκυμοσυνη αυτα Honey και την εβγαλες καθαρη;;;

Ασχετο...Ειδε καμια σας τη Σκορδα σημερα?? Το ποτε προλαβε ,εχασε τα κιλα και μαυρισε κιολας ,ας μου το εξηγησει καποιος...Εμεις με το ζορι προλαβαινουμε το μπανιο στη μπανιερα που λεει ο λογος...:-P

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Ασχετο...Ειδε καμια σας τη Σκορδα σημερα?? Το ποτε προλαβε ,εχασε τα κιλα και μαυρισε κιολας ,ας μου το εξηγησει καποιος...Εμεις με το ζορι προλαβαινουμε το μπανιο στη μπανιερα που λεει ο λογος...:-P

Από το πρωί τα βάζω κάτω τα σκέφτομαι τα ξανασκέφτομαι και δεν μου βγαίνουν!!!

Πήρε 18 κιλά λέει.

Εντάξει πάνε περίπου 2 μήνες κι ξεπρήστηκε από τη γένα.

Σίγουρα θα είχε φορέσει ολόσομο κορσέ.

Και λόγω δουλειάς το έβαλε στόχο να πεινάσει για να επανέλθει.

Δεν με πείθεις ότι η Φαίη έχει τόσα λεφτά να είναι μέσα στα όργανα γυμναστικής και όλη μέρα με γυμναστέςκαι διατροφολόγους.Εντάξει κάποιοι τέτοιοι θα τη βοήθησαν αλλα θα ήταν απαραίτητο για τη δουλειά της.

Βασικά φταίμε κι εμείς.Όλα στο μυαλό είναι!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Εγώ για μπάνιο άνω των 4 λεπτών στη μπανιερα πάντως δε προλαβαίνω. μόνο τη νύχτα αφού κοιμηθούν κ οι 2....καμιά φορά νομίζω θα κοιμηθω στο ντους.

Για σωστη διατροφη επίσης δε προλαβαίνω.

Γυμναστική? ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Οσο για την εγκυμοσύνη παράλληλα με τα δόντια....θυμάμαι ναμαι στο σκαμπό δίπλα στη κούνια της να τη χαιδεύω -αλλιώς δεν ηρεμούσε-, κ δίπλα μου να χω τη λεκάνη για τον εμετό. Και να κλαίω κ ο άντρας μου να μη μπορεί να βοηθήσει κ να φέρνει βόλτες στο σπίτι γιατί δεν τον ήθελε η μικρή εκείνη τη φάση...ήθελε μόνο εμένα...στα ζόρια τη μαμά....και αυτό κράτησε όλο το Μάιο και όλο το καλοκαίρι μια έτσι μια αλλιώς....δε θα το ξεχάσω ποτέ!

Και μένα σήμερα η μικρή μασιέται σα τρελό....καλή αρχή!

Τα δόντια είναι ο εφιάλτης μου πραγματικά. Νιωθω ότι είμαι με τα χερια δεμένα....

Πάντως τώρα που η μεγάλη πάει σταθμό, νιώθω ότι δεν έχω παιδί ένα πράμα....παράξενο ναμαι με ένα μωρό μόνο....πολλή ησυχία....σήμερα έκανα ένα κάρο δουλειές, μαγείρεψα κ φαγητό, έκανα κ κέικ....χάζεψα κ ίντερνετ...άκουσα κ μουσική:!::!:

Κατα τις 13.00 ελεγα άντε ναρθει η Ζωή...βαρεθηκα...δε βγηκα κ εξω λόγω του μικρού. Εεεε γύρισε τραγουδώντας η Ζωή μετά λιαλιαλιααααααα κ ίσιωσα!

Τώρα μπάνιο κ νάνι....όσο μου επιτρεψει το μικρό...ευτυχως δε ξανάκανε πυρετό.

Αύριο έχω τράπεζα, σουπερμάρκετ, φτιάξιμο παιχνιδιων (ΤΟ χαος) κ καλοκαιρινά δικά μου, των παιδιών τα κανα αναγκαστικά πρώτα.

Κοριτσαρες μου καλημερα!!! χαιρομαι που ειστε καλυτερα Μελακι μου... χθες απελπιστηκα με τη βολτα που εκανα στα μαγαζια, ολες ηθελαν ραντεβουν και δεν μου εδειναν την ευκαιρια ουτε να δω τα σχεδια, εντωμαξυ η μικρη κουραστηκε παρα πολυ, σε καπια φαση την επιασα να διψαει παρα πολυ... εγω ειχα παρει το μωρο παραμασχαλα και αυτες μου ελεγαν αρλουμπες..... τι να πω πραγματικα νευριασα, χωρια οτι μου ζητανε να παω απο Σεπτεμβρη ωστε να μην προλαβαινω και να παρω οτι βρω και σε οτι τιμη το βρω...αν εχετε να προτεινετε καποιο οικο με καλες τιμες ή καποια μοδιστρα γιατι οχι......οσο για τη σκορδα ειπε οτι θηλαζει, απο που απο το στουντιο του mega? εχω περασει τετοιο ζορι με τον θηλασμο που δεν αντεχω να ακουω μ.......ες!!! συγνωμη συγχιστηκα, οσο για τα κιλα μπραβο της, αλλα και το σολαριουμ αδυνατιζει..παντως Κλεο και εγω μπανιο ετσι κανω στα πεταχτα... φιλακια σε ολες.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...