Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Κατ' αρχήν να χαίρεσαι honey τη νεοφώτιστη Δανάη και να την δεις όπως επιθυμείς!

Πάντα με ευτυχία να απολαμβάνεις όλες σας τις στιγμές με τις κόρες σου!!!

koykoybreli μόνο frezyderm emolient θα πω!

Πήγα σε δερματολόγο κι επειδή η κόρη μου ήταν χάλια για αρχή μας έδωσε κορτιζονούχα κρέμα.Τότε είχαν απεργίες τα φαρμακεία και μια φίλη μου μου έδωσε την frezyderm για άμεσα να κάνω κάτι και ακόμη με αυτή είμαστε!Είναι και μία από τις λίγες που μπορεί να την εφαρμόσεις ακόμη και σε ημερών παιδί!

Τα νέα μας.Ϋστερα από έναν χάλια στα αποτελέσματα του έλεγχο θυροειδή δικό μου εισέπραξα και μια ωραιότατη υπερκόπωση και έχω ολοκληρωθεί!Το κακό μου το χάλι δηλαδή!

Ο μπέμπης σήμερα κλείνει 5 ημέρες χωρίς κακά και το πράγμα οδεύει σε υπόθετο ή κλίσμα!

Κατά τα άλλα δόξα το Θεό!

Άντε να δούμε που θα μας βγάλει και αυτός ο οικονομικός πόλεμος που ζούμε!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λενα μου θυμησε μου θηλαζεις??αν ναι μεχρι κ 10 μερες εφοσον δεν ποναει το παιδι παντα μπορει να κανει κακα..εμενα ετσι ηταν ο μπεμπης μου στις 11 μερες....απο την 8η κ μετα ειχε ομως πονακια.. τωρα εστρωσε με το φρουτο και κανουμε καθε μερε ή μερα παρα μερα...

και φροντισε να ξεκουραστεις βρε κοπελα μου!!

ααα και ολα τα προιοντα της frezzederm ειναι τελεια κ το σαμπουαν επισης κ το λαδακι για την νινιδα!

παω για σιδερο...φιλακια σε ολες!!

Μαριλενακι τι εγινε τελικα με τον Δημητρακη μας? εκοψες τα πορτοκαλια?

Λενακι μου, εμενα η μικρη μπορει να κανει και 9 μερες.. αλλες φορες κανει 4-5 φορες μεσα στην μερα, νομιζω οτι δεν πρεπει να ανησυχεις αν δεν τον βλεπεις να υποφερει, παιζει ρολο και τι τρως εσυ, οσο για την emolient της frezyderm συμφωνω απολυτα... εμενα η μικρη την εβαζε 15 ημερων που ειχε βγαλει εκζεμα και πηρε αμεσως πισω, επισης υπαρχει ενα αφρολουτρο την seba med shower oil και ενα εξαιρετικο σαπουνακι για το κεφαλακι που λεγεται baby bar, φιλακια πολλα..

ΑΑΑΑ!!! εχεις π.μ

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλησπέρα.

Ο σταθμός φαίνεται να της πάει τη κορούλας μου...πάμε μαζί 2 μέρες τώρα, κάποια στιγμή φεύγω εγώ, είναι καταχαρούμενη, γυρνάει περιχαρής με το σχολικο, τρώει καλά, δείχνει καλά, ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Σημερα γύρισε τραγουδώντας λαλαλαλαλααα και τωρα κοιμάται ξερή. Εμένα όμως μου λείπει πολύ....πρέπει όμως...έχω και το μικράκι και ετοιμάζω κ καινούργια δουυλειά...

Και μεις frezyderm emolient χρησιμοποιούμε ενίοτε, πολύ καλή.

Και μια φυσική κρέμα καλέντουλας για απλούς ερεθισμούς, τσιμπηματάκια κλπ.

Καλά κάνετε και σκεφτεστε 2ο μωράκι.

Και σύντομα, γιατί όχι??

Ξεκούραστα δεν είναι....είναι όμως πολύ όμορφα. Και για τα δυο παιδάκια. Το ζω κάθε μέρα!

Φωτό απτη βάφτιση δε ξέρω πότε θα έχω...εχω κανα δυο πρόχειρες από φίλους...ο φωτογράφος μάλλον θα αργήσει λίγο....θα δούμε.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Honey τυχερη και καλοφωτιστη η Δαναη!!Να τις χαιρεσαι και τις δυο!! Να ειστε ολοι γεροι και να τις καμαρωσεις και νυφουλες!!! Τι καλα να δεχεται ενα παιδακι τοσο ευκολα τον παιδικο...Απο τωρα σκεφτομαι την ωρα που θα την στειλω..και μου φαινεται οτι εγω θα κλαιω περισσοτερο!!

Ρε κοριτσια,επιασε αποτομα η ζεστη εδω και δεν ξερω πια με τι να ντυνω τη μπεμπα,το βραδυ βασικα στον υπνο.Ιδρωνει πολυ.Χθες της εβαλα μονο παντελονακι και την αφησα με το φανελακι απο πανω,και τη σκεπασα με πικε κουβερτα διπλη.Αν την αρρωστησω στα καλα καθουμενα απο μονη μου,θα με σκοτωσω!!

Κατα τ'αλλα εχουμε κανει τρελλο πισωγυρισμα στον υπνο.Εκει που ειχε αρχισει να κοιμαται σερι μεχρι τις 8 (3 μηνων και κατι),μολις αρχισαμε με τα κατω δοντια αρχισε να ξυπναει 1 με 2 φορες,και τωρα εχει 3 μερες που καθε βραδυ ξυπναει 3 φορες και το τελικο πρωινο εγερτηριο ειναι στις 7!!

Οταν ξυπναει βεβαια θηλαζει και κοιμαται αμεσως,αλλα εγω σηκωνομαι κομματια καθε μερα..Ισως ειναι τα πανω δοντια,δεν ξερω...νομιζω οτι ειδα κατι να σκαει σημερα..Μακαρι να ειναι αυτο,διαφορετικα...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!

hMt4p2.png

CvxKp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου καλημέρα!!!! χάθηκα γιατί ήμουν μια εβδομάδα χωρίς ιντερνετ λόγω χαλασμένου μόντεμ!!! (ναι ναι ο άντρας μου είναι κομπιουτεράς αλλά έτσι πάει.... χαχαχαχαχα)

καταρχήν μελάκι να σου ζήσει η μικρή σου, γερή και καλότυχη να είναι!!!!

σε όσες έχω χάσει επεισόδια συγνώμη θα τα σας ξαναβρώ.

τα νέα μας λοιπόν είναι ότι εκεί που έλεγα οτι περνάει η λαρυγγίτιδα, ξεκίνησε ένα φοβερό μπούκωμα με καταροή, λέω ξέσπασμα της λαρυγγίτιδας είναι. Αμ δε....!!!!!!

έντονο μπούκωμα, καταροή και βήχα με φλέμα. οκ το παρακολουθώ και βλέπουμε. σε τρεις μέρες άρχισε να βήχει πάλι σαν την λαρυγγίτιδα. άντε πάμε πάλι από την αρχή λέω!!!! πήραμε σιροπάκι για το φλέμα και σε επιφυλακή για τα υπόλοιπα. ρε κορίτσια σαν κάτι γέρους βήχει.... από γάλα αφήστε... από 50μλ μέχρι 100. τουλάχιστον τρώει καλά το φαγητό.

τα υπόλοιπα, ένας χαμός σε σπίτι και μαγαζί!!! μετακόμιση σε νέο χώρο το μαγαζί που μόνος (μαζί με τον υπάλληλο που έχουμε) ο αντρούλης μου, αλλαγές στο σπίτι εγώ!!! επιτέλους (κλαψ κλαψ) εχτές κοιμήθηκε στο δωμάτιο της η μικρή! κορίτσια έριξα αρκετό κλάμα και λέω αρκετό γιατί ακόμα κρατιέμαι να μην ξεσπάσω!!!! είμαι τρελή??? πείτε μου!!! θα το αντέξω ότι και να μου πείτε!!!! μεγάλωσε το μπεμπάκι μου και κοιμάτε μόνο του....!!!!!! αφού τώρα που το γράφω τρέχουν τα μάτια μου ποτάμι....!!!!!

εντωμεταξύ μαζεύω χειμωνιάτικα, απλώνω καλοκαιρινά, μέσα στο σαλόνι βρίσκεις τα πάντα.... τι να σας πω....!!!! έτσι μου έρχεται να τα βγάλω όλα στο μπαλκόνι!!!!

αύριο περιμένουμε τους νονούς της μπέμπας για να πο'υμε το τελικό οκ, αν μπορούν την ημερομηνία που θέλουμε να την βαφτίσουμε.

αυτά προς το παρόν, πάω κομμωτήριο γιατί έχω μια ωραιότατη ρίζα άσπρη και την κυριακή έχουμε γαμοβάφτιση...!!!! φιλάκια προς το παρόν!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλησπερα σε ολες

ελπιζω να ειστε ολες καλα.Εμεις αρκετα καλα σημερα καναμε και οι δυο εμβολια!Τρομερη εμπειρια και αυτο.......Απο αναπτυξη ειναι καλα και οι δυο.Πηραμε το οκ να ξεκινησουμε κρεμουλα στο χαρουλη και σε καμια εικοσαρια μερες φρουτακι!

Honey μπραβο και στα δυο σου κοριτσακια και στη Δαναη που ηταν αγγελος στη βαπτιση και στη Ζωιτσα που ξεκινησε μια χαρα με τον παιδικο.Να τις χαιρεσαι και τις δυο.

Την κυριακη καναμε το παρτυ του μαριουλη και ηταν πολυ χαρουμενος.Ειχαμε καλεσει 11 παιδακια εκ των οποιων 10αγορια!!!!!!!!!Μιλαμε δεν εχουμε κοριτσαι ουτε για δειγμα στην παρεα....

Αυτα

σας φιλω

καλο βραδυ

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Καλησπέρα.

Ο σταθμός φαίνεται να της πάει τη κορούλας μου...πάμε μαζί 2 μέρες τώρα, κάποια στιγμή φεύγω εγώ, είναι καταχαρούμενη, γυρνάει περιχαρής με το σχολικο, τρώει καλά, δείχνει καλά, ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Σημερα γύρισε τραγουδώντας λαλαλαλαλααα και τωρα κοιμάται ξερή. Εμένα όμως μου λείπει πολύ....πρέπει όμως...έχω και το μικράκι και ετοιμάζω κ καινούργια δουυλειά...

Και μεις frezyderm emolient χρησιμοποιούμε ενίοτε, πολύ καλή.

Και μια φυσική κρέμα καλέντουλας για απλούς ερεθισμούς, τσιμπηματάκια κλπ.

Καλά κάνετε και σκεφτεστε 2ο μωράκι.

Και σύντομα, γιατί όχι??

Ξεκούραστα δεν είναι....είναι όμως πολύ όμορφα. Και για τα δυο παιδάκια. Το ζω κάθε μέρα!

Φωτό απτη βάφτιση δε ξέρω πότε θα έχω...εχω κανα δυο πρόχειρες από φίλους...ο φωτογράφος μάλλον θα αργήσει λίγο....θα δούμε.

Μπραβο στην Ζωουλα σου!!! να μας τις φιλησεις.

κορίτσια μου καλημέρα!!!! χάθηκα γιατί ήμουν μια εβδομάδα χωρίς ιντερνετ λόγω χαλασμένου μόντεμ!!! (ναι ναι ο άντρας μου είναι κομπιουτεράς αλλά έτσι πάει.... χαχαχαχαχα)

καταρχήν μελάκι να σου ζήσει η μικρή σου, γερή και καλότυχη να είναι!!!!

σε όσες έχω χάσει επεισόδια συγνώμη θα τα σας ξαναβρώ.

τα νέα μας λοιπόν είναι ότι εκεί που έλεγα οτι περνάει η λαρυγγίτιδα, ξεκίνησε ένα φοβερό μπούκωμα με καταροή, λέω ξέσπασμα της λαρυγγίτιδας είναι. Αμ δε....!!!!!!

έντονο μπούκωμα, καταροή και βήχα με φλέμα. οκ το παρακολουθώ και βλέπουμε. σε τρεις μέρες άρχισε να βήχει πάλι σαν την λαρυγγίτιδα. άντε πάμε πάλι από την αρχή λέω!!!! πήραμε σιροπάκι για το φλέμα και σε επιφυλακή για τα υπόλοιπα. ρε κορίτσια σαν κάτι γέρους βήχει.... από γάλα αφήστε... από 50μλ μέχρι 100. τουλάχιστον τρώει καλά το φαγητό.

τα υπόλοιπα, ένας χαμός σε σπίτι και μαγαζί!!! μετακόμιση σε νέο χώρο το μαγαζί που μόνος (μαζί με τον υπάλληλο που έχουμε) ο αντρούλης μου, αλλαγές στο σπίτι εγώ!!! επιτέλους (κλαψ κλαψ) εχτές κοιμήθηκε στο δωμάτιο της η μικρή! κορίτσια έριξα αρκετό κλάμα και λέω αρκετό γιατί ακόμα κρατιέμαι να μην ξεσπάσω!!!! είμαι τρελή??? πείτε μου!!! θα το αντέξω ότι και να μου πείτε!!!! μεγάλωσε το μπεμπάκι μου και κοιμάτε μόνο του....!!!!!! αφού τώρα που το γράφω τρέχουν τα μάτια μου ποτάμι....!!!!!

εντωμεταξύ μαζεύω χειμωνιάτικα, απλώνω καλοκαιρινά, μέσα στο σαλόνι βρίσκεις τα πάντα.... τι να σας πω....!!!! έτσι μου έρχεται να τα βγάλω όλα στο μπαλκόνι!!!!

αύριο περιμένουμε τους νονούς της μπέμπας για να πο'υμε το τελικό οκ, αν μπορούν την ημερομηνία που θέλουμε να την βαφτίσουμε.

αυτά προς το παρόν, πάω κομμωτήριο γιατί έχω μια ωραιότατη ρίζα άσπρη και την κυριακή έχουμε γαμοβάφτιση...!!!! φιλάκια προς το παρόν!!!!!!!

Γιατι βρε κοριτσακι μου!! περαστικα ματακια μου προσεξτε πολυ γιατι ειναι υπουλα αυτα τα κρυωματα.. καλα κουραγια για τις αλλαγες... τωρα που λες για τα καλοκαιρινα πρεπει να τα κανω και εγω :mad:

Φιλακια πολλα να μας το φιλησεις το κουκλακι σου και γρηγορη αναρρωση!!!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

babyofmine κι εγώ δεν ήξερα με τι να ντύνω το μωράκι στον ύπνο. Του βάζω εσωρουχάκι και καλοκαιρινό φορμάκι (μπουτάκια-χεράκια έξω) και τον )σκεπάζω με σεντόνι και πολύ ελαφριά κουβέρτα (αφήνουμε κι ένα παράθυρο λίγο ανοιχτό το βράδυ. Επειδή όμως τον βρίσκω ή κουκουλωμένο ή ξεσκέπαστο παρήγγειλα υπνόσακο (thanks Αγγελική).

Ζounitsa περαστικά σας. Καλέ να πάθετε τέτοιο μπούκωμα καλοκαιριάτικα? (που λέει ο λόγος, γιατί ο καιρός έχει δική του βούληση)

Flosummer να τα εκατοστήσει το παιδάκι σου και να έχετε παντα χαρές στο σπίτι σας!

ΛΕΝΑΝΕΚ κι εγώ έκανα επανέλεγχο θυροειδούς αυτήν την εβδομάδα και μόνο που δεν με έβρισε η ενδοκρινολόγος γιατί μου είπε ότι αν αργούσα κι άλλο θα άρχιζαν να μου πέφτουν τα μαλλιά :rolleyes:. Είχα κόψει και το Τ4 επειδή δεν θυμόμουν να το παίρνω το πρωί...

Κι εμένα ο δικός μου είχε να κάνει κακά του 4 ημέρες. Ο γιατρός του πρότεινε υπόθετο γλυκερίνης και χαμομήλι αντί για νερό στο γάλα του. Είπα να προσπαθήσω πρώτα το χαμομήλι για μια μέρα και όντως δούλεψε (μαζί με μασαζάκι, ποδαράκια στον αέρα κλπ).

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια?

φλοσαμμερ να χαιρεσε το αγορι σου!!

εμεις γκρινιαζουμε χτες καναμε 2 εμβολια μηνιγγητιδας κ πνευμονιοκοκου...καναμε κ λιγα δεκατα συν τα δοντια κ δεν εχει κ καλη μερα να οαμε καροτσαδα....

Ζουνιτσα πως ειναι η μικρη?

εγω παντως τον κοιμιζω με φορμακι λεπτο μεσα ποδαρακια , εννοειτε ζιπουνακι κ χερακια σεντονακι κ ενα λεπτουλι κουβερλι ... την Εφη μου με κοντομανικο μπλουζακι κ πυτζαμα απο κατω μακρια κουβερλι κ σεντονακι...κ λιγο παραθυρο ανοικτο.

την ημερα βεβαια χερακια μπουτακια εξω!! ολε!!

flosummer να τον χαιρεσαι!!

εμεις κοιμομαστε με μακριμανικο κορμακι, τα μπουτακια εξω απο πολυ μικρη... να φανταστειτε αν της εβαζα φορμακι ξεσκεπαζοτανε μονη της και μια λεπτη κουβερτουλα απο πανω, βεβαια εμεις μενουμε κατω απο την παρνηθα οσο να πεις ειμαστε δροσερα ακομα αααα!!!! τα χερια παντα εξω..

οσο για τα εμβολια εχουμε 2 αυτο το μηνα και δυστηχως μας πειραζουν στην παλινδρμηση, αντε ελπιζω να στρωσουμε οταν με το καλο θα φαμε στερεες, φιλακια σε ολες και σε ολα τα μπεμπακια.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον σας....

από μύτη καλά είμαστε, από φλέμα έχουμε δρόμο ακόμα. τουλάχιστον βήχει και ξεσπάει.

εμείς κοιμόμαστε όπως το χειμώνα κανονικά διότι εδώ κάνει κρύο!!!!! είμαστε βουνό και κάτι τέτοιες μέρες σαν και σήμερα είνα σαν να είναι οκτώμβρης. είναι και το σπίτι λίγο κρύο οπότε από αρχές του μήνα θα βγάλουμε την κουβέρτα... αλλά και νη μην τη βγάλουμε ξεσκέσπαστη κοιμάται.... χαχαααχα

Σήμερα όπως βλέπετε γίναμε 7 μηνών!!!!!! αχχχχχχ το εφταμηνίτικό μου έγινε 7 μηνών!!!!!! πέρασε ο καιρός αλλά το καλοκαίρι δε βλέπω να έρχεται!! υπομονή, θα έρθει δεν είναι στο χέρι του!!! λίγο αργότερα και θα έρθει... θα καταλήξουμε σε λίγα χρόνια να πηγαίνουμε διακοπές από οκτώμβρη μέχρι νοέμβρη. αλλάξανε οι καιροί!!!!!

αυτές τις φιλοσοφίες είχα να πω και σήμερα!!!! χαχαχαχαχαχαχα φιλάκια

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσακια καλημερα!!

εδω και περιπου μισο μηνα.... εχω παρατηρησει στην μπεμπα μου μια συμπεριφορα περιεργη δεν ξερω αν την εξηγω σωστα ομως.... καθε φορα που ερχετε στο σπιτι μας ο μπαμπας μου, η μαμα μου, ή η αδερφη μου, γενικα ατομα που τα γνωριζει απο πολυ μικρη και μαλιστα τους χαμογελαει... κανει κραγουλες, κουναει τα χερακια της εντονα, κανει κινησεις προς το μερος τους σαν να δειχνει οτι επιτιθετε, γενικα ειναι πολυ νευρικη, ουτε τρωει και ηρεμει μονο οταν φυγουνε, προσπαθει να τους διωξει ή να επικοινωνησει δεν ξερω... μηπως συμβαινει σε καμια απο εσας ή γνωριζει καμια γιατι συμβαινει αυτο? το κακο ειναι οτι θα ερθουν τα πεθερικα μου αυτο τον μηνα και φοβαμαι οτι δεν μπορω να την ηρεμισω.. αφου δεν τους ξερει καθολου και θα μεινουν στο σπιτι μας...τα φωτα σας οποια γνωριζει παρακαλω...εχω προβληματιστει αρκετα!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...